Slabá erekce

Slabá erekceMezi nejčastější poruchy erekce se řadí problém se slabou erekcí. Pod tímto pojmenováním se myslí nekvalitní nebo neúplná erekce, nekompletní a celková erektilní dysfunkce. Znamená to, že penis není sice v plně ztopořeném stavu, ale určité náznaky tady jsou. Někdy může být stav lepší, jindy horší.

Dle statistik trpí slabou erekcí nejčastěji muž v středním věku, čili nad 40 let. V této věkové kategorii je slabá erekce rozšířená téměř u každého druhého muže, co je již poměrně alarmující číslo.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Naštěstí, problémy se slabou erekcí nejsou neřešitelné a nemusíte přitom hned utíkat za lékařem. Já sám mám s nekvalitní erekcí zkušenosti z minulosti, a proto na jejich základě jsem se rozhodl vám s tímto problémem poradit.

Co je slabá erekce a jaké jsou její příznaky

Co je slabá erekce a jaké jsou její příznakyTo, jestli je erekce slabá nebo ne, je založeno především na znalosti správného fungování erekce. Ne všechno, co se na první pohled může jevit jako slabá erekce, ní i opravdu je. Mnoho mužů má tudíž v tomto přímo až „hypochondrické“ představy.

Erekcí se rozumí plné ztopoření mužského pohlavního údu

Erekce je optimální tehdy, když muž umí proniknout do pošvy ženy a zároveň je stav ztopořeni bez oslabení

Slabou erekcí se myslí naopak stav, kdy nelze takový stav dosáhnout

Odlišit jen podle pohledu slabou erekci od optimální je docela těžké, ale v tomto ohledu bych se spoléhal nejen na svůj pohled, ale i na názor partnerky. Pokud si nejste jist, může být takový nezávislý názor velmi prospěšný. V případě, pokud je již podle vnějšího projevu zřejmý problém s ochablostí během erekce, není ovšem co řešit.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zdravá erekce probíhá následovně:

na základě vizuální nebo přímé sexuální stimulace dochází k přenosu nervového signálu do mozku
započne se aktivace topořivých tělísek v pohlavním údu a k prokrvení penisu, co spustí jeho zvětšování a následně vlivem hladké svaloviny dojde k ztopoření
až do vyvrcholení nebo upuštění od sexuální stimulace je ztopoření pevné a kvalitní, přičemž ochabnutí následuje až po delší sexuální nečinnosti

V případě, pokud u vás tenhle proces neprobíhá správně, případně, pokud je ztopoření neúplné, máte problém se slabou erekcí. Ačkoliv u všech je značně individuální doba nástupu erekce a taky její trvání, samotné ztopoření musí být 100 % bez ohledu na tyto časové úseky.

A jaké jsou symptomy typické slabé erekce? Jde především o:

nedostatečně tvrdé ztopoření již hned od začátku
nemožnost dosažení 100 % ztopoření ani po delší době
problém s proniknutím penisu do pochvy zrovna následkem slabého ztopoření
ochabnutí erekce krátce po její dosažení
zakřivený tvar penisu směrem dolů kvůli nekvalitnímu ztopoření
problémy s dosažením erekce „okamžitě“, čili delší náběh erekce

PLNOHODNOTNÝ POHLAVNÍ STYK

Jedním z nejlepších rozlišujících znamení mezi zdravou a slabou erekcí je uspokojivost a kvalita pohlavního styku. Pokud není sexuální styk plnohodnotný a na vině je nedostatečné ztopoření, je to jasné znamení slabé erekce.

Príčiny slabej erekcie

Príčiny slabej erekcie

Slabou erekci způsobuje nespočetné množství faktorů a to tak fyziologického, tak i psychologického charakteru. Navzdory tomu, že může jít o různorodé příčiny, z vlastní zkušenosti vím, že ty nejčastější nejsou nezvratného typu a lze je řešit.

Pokud vás trápí slabá erekce, příčinou mohou být:

Onemocnění kardiovaskulárního systému: Podobně jak za plnou erektilní dysfunkcí, i za oslabením erekce mohou být problémy se srdcem nebo cévami. Problémové je kornatění cév, které snižuje jejich propustnost a znemožní penisu, aby dosáhl plné prokrvení. Stejně tak vysoký krevní tlak je dlouhodobým strašákem erekce.

Faktory spojeny s nezdravou životosprávou: Do této kategorie faktorů spadají metabolické nemoci typu cukrovka nebo vysoký cholesterol, taky obezita a nadváha. Nezdravé stravování se projevuje nejen navenek vyšší hmotností, ale taky problémy s libidem, co může taky ovlivnit kvalitu erekce během sexuálního styku.

Léky, alkohol a kouření: Pokud užíváte léky, především ty na lékařsky recept, velice dobře si pročtete jejich vedlejší účinky. Víceré takové tabletky tudíž ovlivňují erekci i ejakulaci. Negativně na kvalitu ztopoření působí alkohol a doslova „zabijákem erekce“ je kouření, kterému se radím zcela vyhýbat.

Onemocnění neurologického charakteru: Problémy s přenosem nervových vzruchů do mozku a z mozku mohou vyvolat některé defektní stavy týkající se erekce. U mužů ve vyšším věku se jedná především o roztroušenou sklerózu nebo Parkinsonovu nemoc, ale rozhodně bych nezapomínal ani na méně známe nemoci, které jsou spojeny s nervovou soustavou.

Deprese, úzkosti, stres a jiné psychologické faktory: Za jednu z nejčastějších příčin problémů s kvalitou erekce a ztopoření je v dnešní moderní době označován stres. To je skutečně pravda, ale nelze zapomínat ani na deprese, úzkosti nebo nervozitu. Obojí působí na sexuální život a oslabuje mužskou potenci.

Vrozené a genetické poruchy, deformace, trauma: Některé poruchy vývinu pohlavního údu se projeví taky slabší erekcí. Může jet například o Peyronieho nemoc typickou nadměrnou tvorbou vaziva nebo různé vrozené nemoci genitálií nebo prostaty. Stejně tak starší zranění, na které jste již zapomněli, může způsobit tenhle problém.

priciny slabej erekcie

Diagnostika slabé erekce

Diagnostika slabej erekcie

Abychom mohli mluvit o slabé erekci, musí být přítomny vnější symptomy. V případě, že byste zašli za lékařem, ten může vykonat sérii vyšetření zaměřených na zjišťování erektilní dysfunkce. Velmi důležitou součástí diagnostiky je i anamnéza, tudíž rozhovor lékaře s vámi nebo s vaší partnerkou o tom, jak vnímá vaši erekci.

Toto jsou vyšetření, které se mohou vykonat za účelem diagnostiky slabé erekce:

krevní obraz, kde se kontroluje především početnost červených krvinek
rozbor moči, který slouží taky na měření hladiny testosteronu
hormonální rozbor, při kterém se sleduje hladina hormonů testosteron a prolaktin
ultrazvuk, pomocí kterého se zjistí stav tkaniva a také stav cév v penisu

Důležité je taky zjišťovat přítomnost možných příčin. Ty ovlivňují i to, jestli patříte mezi rizikovou skupinu lidí s vyšší šancí na problémy se slabou erekcí. Doporučoval bych v tomto případě být upřímný i vůči sobě, i vůči své partnerce.

ANAMNÉZA

Vzhledem k tomu, že muži mnohokrát podceňují kvalitu své erekce, nezastupitelnou roly při diagnostice poruchy má anamnéza. Ta může vyloučit krátkodobé a subjektivně nesprávný pohled na slabou erekci, co pomůže přesněji stanovit problém.

Jak vyřešit slabou erekci

Ako na vyriešenie slabej erekcie

Pokud není vaše erekce dostatečná, máte na výběr v zásadě z dvou typů řešení. První typ spočívá v odstranění příčin a to v selektivním zaměření se na tyto příčiny. Druhý typ řešení je o podpoře lepšího prokrvení penisu a i o podpoře libida nebo hladké svaloviny.

Postupujme ale pěkně po pořádku:

Vyřešení nebo potlačení nemocí

Alfa a omega je v případě chorobné nebo jiné patologické příčiny pokus o její kompletní vyřešení nebo alespoň potlačení. Zlepšení stavu cév, zmírnění vysokého tlaku, zhubnutí zlepšení hladiny cholesterolu nebo vyřešení jiných podobných problémů je nevyhnutelným předpokladem pro zlepšení stavu slabé erekce. Zaměřte se na to!

Lepší stravování se a lepší životospráva

Mezi velmi časté příčiny patří problém se životosprávou a stravováním. Namísto těžkých jídel, polotovarů, mastných jídel a zdraví škodlivých potravin se zaměřte na lehká jídla, zeleninu a ovoce. Kromě toho nezapomínejte ani na více pohybu, který je také součástí lepší a zdravější životosprávy. Omezte alkohol a zcela vylučte kouření.

Dostatek odpočinku a regenerace

Zapomeňte na stresující aktivity. Naučte se zvolnit, víc oddychovat, regenerovat během dne a dopřejte si i dostatek kvalitního spánku. Pokud trpíte nervozitou nebo úzkostí, snažte se je řešit svépomocně nebo pod odborným dohadem. Zlepšete svou psychohygienu a věnujte se víc koníčkům, nenáhlete se kvůli nějakým termínům. Opravdu to pomáhá!

Cvičení podporující erekci

Je to opravdu tak, cvičení na podporu lepší erekce existují a původně byli dokonce určeny jen pro těhotné ženy! Jde o tzv. Kegelovy cviky, které spočívající ve vědomém procvičování PC svalu, co je zkratka označující pubococcygeálny sval. Jde o sval, který má vliv především na udržení kvalitní erekce po její dosažení a může tak pomoct zastavit její slábnutí.

Volně dostupné tabletky na erekci

Řešením, které by mělo pomoct většině mužů se slabou erekcí způsobenou nejčastějšími a běžnými příčinami, mohou být i tabletky na podporu erekce. Jde o volně prodejné výživové doplňky bez receptu, které podporují libido, lepší prokrvení penisu a celkově potenci. Já sám s nimi mám pozitivní zkušenost.

Léky na předpis a jiná odborná léčba

Pokud tablety bez receptu nezaberou, je nutná odbornější léčba. Radím zajet za lékařem, který udělá kompletní diagnostiku a určí míru oslabení erekce, jak i její příčinu. Jelikož nejčastěji je za tímto stavem nedostatečné prokrvení penisu, předepíše vám léky zlepšující tenhle stav. Pokud je problém jiný, následuje náležející léčba.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Časté otázky o slabé erekci

Časté otázky o slabej erekciiV souvislosti se slabou erekcí bych se chtěl kromě objasnění příčin, příznaků a řešení zaměřit i na zodpovídání těch otázek, které mužů trápí nejvíc. Po projetí několika internetových fór a diskusí jsem takové otázky sesbíral a tady jsou mé odpovědi na ně:

Mám méně jak 30 let a problém s erekcí. Je to neobvyklé?

Ačkoliv nejvíc problémů se slabou erekcí se objevuje u mužů nad 40 let, ani u mladších ročníků nemusí jet o nepravděpodobnou situaci. Je nutno se zamyslet, jestli to nemá nějakou patologickou příčinu nebo není problémem právě životospráva nebo psychohygiena.

Slabá erekce u mě nastává jen občas a nepravidelně. Je nutno to řešit?

Jistě ano, nakolik takto nějako problém vždycky začíná. Třeba si uvědomit, že intenzita oslabení erekce není pokaždé zjevná a již vůbec není konstantní. To znamená, že postupně se může problém zhoršovat a jeho ignorováním v počátcích jen odsouváte nutnost řešit ho.

Má erekce je nejprve pevná, no po chvíli již začíná ochabovat. Co s tím?

Podobně jak při předešlé otázce, i zde bych radil nepodceňovat takový průběh erekce. Nepochybně, pokud má nepravidelnost slabší erekce nebo její rychlé ochabnutí jasnou příčinu v oslabení sexuální stimulace, nejde o problém. Pokud ne, to již problém je.

Opravdu si umím poradit i bez lékaře?

Chtěl bych říct, že ano, ale ovšem ne vždy to platí. V případě celkové erektilní dysfunkce vám běžné „domácí recepty“ nepomohou a totéž platí i o volně dostupných tabletách na podporu erekce. Většina nejčastějších případů se ale dá řešit i bez lékaře.

Nevěřím už tabletám, víceré jsem v minulosti zkusil.

V minulosti to bylo s takovými přípravky na podporu erekce poměrně zlé. Na našem trhu byly značky slibující nemožné, no efekt byl mizerný. Právě proto testuji a recenzuji aktuální tablety a na základě mého zhodnocení si můžete vybrat pouze ty skutečně nejlepší.

vyriesenie slabej erekcie

Jak fungují tablety na slabou erekci a proč je doporučuji

Ako fungujú tabletky na slabú erekciu a prečo ich odporúčam

Pokud se rozhodnete pro přírodní tabletky na podporu erekce, doporučuji nedívat se příliš na cenu, ale spíš na kvalitu a reference dané značky. Mé dlouhodobé zkušenosti tudíž říkají, že z desítky různých přípravků jsou právě ty nejlevnější i nejméně účinné.

Na druhou stranu, tablety vám mohou opravdu pomoct:

V jejich složení se tudíž nacházejí všechny nezbytné látky, které podporují lepší prokrvení pohlavního údu a taky prodlužují a zintenzivňují erekci

Pokud užívání tabletek skombinujete s dalšími opatřeními typu zlepšení životosprávy, životního stylu a vyřešení nejakutnějších vyvolávajících faktorů, věřím tomu, že se vaše erekce zlepší a kvalita vašeho sexuálního života půjde nahoru. Nebude to sice hned na druhý den, ale již po prvním měsíci byste měli spatřit první výsledky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se týče vlastností tabletek, tak:

podporují lepší prokrvení pohlavního údu, pozitivně ovlivňují hladkou svalovinu, co zlepšuje kvalitu ztopoření a ovlivňují i libido
jde o 100 % přírodní produkty, které jsou zaregistrovány jako výživové doplňky a díky svému složení u nich nehrozí nečekané vedlejší účinky
jsou dostupné bez lékařského předpisu, co znamená vyšší míru dostupnosti, nakolik nemusíte jet předem za lékařem a ani nemusíte absolvovat žádné vyšetření

Tablety neobsahují na rozdíl od léků na předpis žádné chemicky vyráběné účinné látky, ale pouze výtěžky a extrakty těch rostlin a bylin, které jsou známé pozitivními účinky na erekci a potenci. Mínusem je, že nemáte zaručeno, že u vás budou všechny značky fungovat na 100%, ale plusem zas je, že jde o přirozený způsob posilnění erekce.

Základní zásady při užívaní a dávkování jsou:

nebrat tablety jen před pohlavním stykem, ale pravidelně každý den
během jejich užívání nekonzumovat alkohol, a když, tak jen minimálně
důsledně si přečíst příbalový leták a podle toho tablety dávkovat, přičemž nesmíte překročit maximální denní dávku

PROČ JSOU TABLETY BEZ RECEPTU?

Mnohokrát se setkávám s touto otázkou při různých druzích přípravků. Laik si může myslet, že to, co není na lékařský předpis, nemá dostatečnou účinnost. Není tomu tak, tyto tabletky jsou bez předpisu kvůli tomu, že mají přírodní složení bez chemických přídavků.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Podívejme se nyní konkrétně na ty značky tablet, které jsem já sám vyzkoušel a mám s nimi nejlepší zkušenosti. Předem upozorňuji, že na našem trhu jsou doslova desítky různých přípravků, no ne všechny jsou dostatečně účinné. Berte proto můj následující přehled jak pomocnou ruku na rozlišení kvality a nekvality.

Jelikož jsem dané pilulky vyzkoušel sám, napsal jsem o nich i recenze, kde dopodrobna rozebírám jejich složení, účinky i užívání. V následující tabulce tak najdete nejen jejich hodnocení, ale i odkaz na detailní recenzi:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (15 votes)

Jeden komentář

  1. Dobrý den ,mohu se zeptat jaky lék by byl pro mě lepčí abych měl kvaitní topoření udu ,děkují za odpověď z pozdravem Petr

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *