Afrodisiaka – jídlo a potraviny

Afrodisiaka - jídlo a potravinyPokud chcete podpořit svou nebo partnerčinu sexuální touhu, vášeň a apetit, rozhodně byste neměli zapomenout na afrodiziaka. Jídlo a potraviny jsou přitom vynikajícím přirozeným prostředkem s afrodiziakálními účinky. Hodně z nich má vliv nejen na libido, ale v případě mužů taky na zlepšení erekce.

Mezi nejznámější afrodiziaka v jídle patří mořské plody, které jsou hodně oblíbenou večeří v případě, že se chystáte s partnerkou strávit vášnivou noc. Pokud je zapijete červeným vínem, jde o skvělou kombinaci.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

V kuchyni je ale mnohem víc potravin a jídel, které mohou povzbudit sexuální smysly a to tak u mužů, jako i u žen. Podívejme se proto na ty nejznámější a nejúčinnější a pevně věřím, že vás k něčemu zajímavému inspiruji.

Afrodisiaka – potraviny

Afrodiziaka - potraviny

Začnu potravinami, které jsou afrodiziaka pro muže i ženy. Víceré z nich jsou možná i součástí vašeho běžného jídelníčku, některé zas zřejmě nekonzumujete ani občasně. Mezi takové potraviny patří aj ovoce, různé druhy koření, cukrovinky či dokonce i zelenina.

Ať se líbí, toto jsou nejlepší potraviny na sexuální apetit:

Ústřice

Začnu rovno zostra zmíněnými dary moře, konkrétně tedy ústřicemi. Jejich afrodiziakální účinky jsou dokumentovány už od nepaměti a mají navíc velice zajímavou chuť. Mají také hodně vitamínů a povzbuzují libido a sexuální apetit u obou pohlaví.

Chilli

Štiplavost a sexuální apetit jsou jako sestra a bratr. Okořenit si svůj sexuální život můžete právě kořením z čili papriček, které obsahují látku kapsaicin. Ta má na svědomí zlepšení prokrvení pohlavní soustavy a výsledkem je zvýšení sexuální touhy.

Oříšky

Bohatým zdrojem aminokyselin a hlavně minerálů typu Zinek, co jsou látky důležité pro plodnost i pro sexuální apetit, jsou oříšky. Největší afrodiziakální účinky mají piniové oříšky, mandle a vlašské ořechy.

Koření

V kuchyni častokrát používáme koření s afrodiziakálními účinky a ani o tom nevíme. Tajemstvím je zvýšit jejich koncentraci a intenzitu používání. Dobrým příkladem jsou vanilka, skořice, rozmarýn, pepř, máta, zázvor, muškátový ořech či hřebíček.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Med

Pokud je to možné, můžete oříšky či koření kombinovat s medem. Ano, i zcela obyčejný med je totiž skvělé afrodiziakum a ne nadarmo se prvním manželským týdnům říká „medové“. Zkusit můžete taky medovinu, no pochopitelně, s ní to moc nepřehánějte.

Káva

Skvělým stimulantem pro sexuální choutky je taky káva, konkrétně díky obsahu kofeinu. Tady dbejte na dvě věci. První je, aby šlo o kvalitní kávu, čili žádné instantní kávy ve vás lva či lvici nepřebudí. Druhou je, abyste to nepřehnali, jinak má kofein tlumivý účinek.

Ananas, maliny a jahody

Víceré druhy ovoce jsou skvělým přírodním afrodiziakem, no tato trojice vyčnívá nejvíc. Ananas je navíc skvělý detoxikant a obsahuje hodně vitaminu C. Maliny a jahody jsou bohaté taky na Zinek a co je ještě lepší, můžete je využít při dovádění v ložnici.

Česnek a cibule

Tyto dva druhy zeleniny jsou na první pohled v rozporu s afrodiziakálními účinky, ale opravdu jen na první pohled. Mají totiž v sobě látky, které dokáží pořádně rozproudit krevní oběh, co je nevyhnutný pro sexuální apetit. Oba partneři ale musí mít stejný vkus.

Čokoláda a kakao

Už Aztéci věděli, že čokoláda a kakao jsou výjimečné potraviny s výjimečnými vlastnostmi. Kvalitní čokoláda s obsahem alespoň 70 % kakaa obsahuje antioxidanty i víceré minerály a má povzbuzující účinky na dobré mentální zdraví a sexuální život.

Červené víno a šampaňské

Víno jako alkohol přírodního původu patří mezi afrodiziaka, no je potřeba si dát pozor na jeho množství. Menší objem, například pohár k večeři, může probudit smysly a zlepšit vaší potenci. Pokud to však přeženete, má naopak tlumící účinky a dosáhnete opak.

Zázvor

Na zvýšení sexuální výkonnosti, ale například i na lepší spalování tuků je vhodný zázvor. Kořen se může konzumovat syrový, vařený i kandovaný a hodně často se používá hlavně v asijské kuchyni. Je výborným stimulantem krevního oběhu a pomáhá na libido taky ženám.

Granátové jablko

Není jablko jak jablko. Granátové jablko je skvělým dezertem a navíc vynikajícím ovocem s afrodiziakálními účinky. Má velice pozitivní účinky hlavně u mužů, kterým pomáhá nejen zvýšit jejich libido a sexuální potenci, ale taky zlepšit erekci.

Chřest

Poslední potravinou s afrodiziakálními účinky je chřest. Jde o velice dobrý zdroj energie, který obsahuje vícero vitamínů a minerálů. Navíc, její pravidelná konzumace stimuluje pohlavní hormony, co má přímý a pozitivní vliv na libido.

POZOR NA MNOŽSTVÍ

Pokud se rozhodnete vyzkoušet tyto potraviny jako afrodiziaka, rád bych vás upozornil, abyste to nepřeháněli s množstvím. Sníst kilo čokolády či jahod z vás neudělá žádného predátora v ložnici, může naopak způsobit spíš zdravotní problémy.

Afrodisiaka – jídla a nápoje, které můžete kombinovat

Afrodiziaka - jídla a nápoje, které můžete kombinovatOd jednotlivých potravin se teď přesuňme ke konkrétním jídlům. Právě potraviny, které jsem zmiňoval výš, můžete použít jako ingredience a současně k nim pak můžete skombinovat i různé nápoje. Možností je hodně, stačí si jen vybrat.

Tady jsou mé nejvíc osvědčené recepty a kombinace:

Ústřice s vínem: Zřejmě není lepší nápad na romantickou večeři, jako jsou ústřice společně s rudým anebo šumivým vínem. Tato kombinace je skvělá jak pro muže, tak pro ženy a to hlavně v případě, že jde o menší předkrm nebo menší hlavní jídlo.

Těstoviny s česnekem a chilli: Pokud se chce muž ukázat jako zručný kuchař na první večeři u sebe doma, měl by udělat těstoviny. Je to chutné a lehké jídlo, hlavně pokud jde o tmavé a zdravé těstoviny. Udělejte je s rajčatovou omáčkou, štipkou česneku a chilli!

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zmrzlina s čokoládou a oříšky: Kvalitní zmrzlina posypaná kousky čokolády a oříšky, to je pastva pro oči i chuťové buňky. Pokud to nepřeženete s množstvím a zmrzlinu polijete decentně likérem, máte afrodiziakum jako stvořené pro vášnivou noc.

Mražené maliny a jahody: U studených dezertů jsme neskončili, toto však bude spíše „home made“. Dejte do mrazáku zamrazit v sirupovém nálevu maliny a jahody, vytáhněte je na druhý den, přidejte šlehačku a vaše partnerka vás „sežere“ od lásky i vděčnosti.

Granátové jablka s ananasem: Na závěr jsme si nechali zdravou ovocní bombu. Stačí jenom na kousky nakrájet granátové jablko, k tomu přidat kousky ananasu a polít to ananasovou šťávou a chutné afrodiziakum je na světě!

POPUSTITE UZDU FANTÁZII

Všechny výše zmiňované příklady jsou jen ukázkou, co si můžete dopřát se svou partnerkou na večeři nebo jako dezert. Klidně popusťte uzdu své fantazii a nenechte se zbytečně omezovat nějakými konvencemi. Zkombinovat můžete cokoli, co vám bude chutnat!

Mé vlastní zkušenosti se zvýšením sexuálního apetitu

Mé vlastní zkušenosti se zvýšením sexuálního apetituJídlo, potraviny i nápoje jsou sice skvělé afrodiziaka, ale jak vím z vlastní zkušenosti, jenom s nimi nevystačíte. Pokud chcete ještě víc zlepšit a zvýšit sexuální apetit sobě i své partnerce, existuje na to několik ověřených postupů.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Toto jsou ty, které nejvíc pomohly mně, a věřím, že pomohou i vám:

V zdravém těle zdravý sex: Přesně tak, mít fyzickou kondici je alfa a omega chuti na milostné hrátky. Dbejte na pravidelný pohyb, snažte se o dostatek spánku, odpočívejte i v průběhu dne, nebojte se zvolnit v práci a věnujte čas taky svým koníčkům.

Nalaďte se na pozitivní vlnu: Nejen fyzická, ale i mentální kondice je velice důležitá pro kvalitní milostný život. Zapomeňte na stres, snažte se myslet pozitivně, změňte svůj postoj k problémům. Pokud se zbavíte negativních a depresívních myšlenek, okamžitě bude i sex lepší!

Starejte se o sebe: Vyšší sebevědomí a vyšší atraktivita v očích partnerky, to všechno se dá docílit několika jednoduchými změnami svého zevnějšku. Začněte se o sebe víc starat, zkuste novou vůni, vyměňte pár věcí v šatníku, zvolte nový účes a dbejte o sebe.

Využijte i přírodní doping: Hodně důležitým faktem, na který bych chtěl upozornit, je pomoc v podobě přírodních prostředků. Různé byliny, hlavně z Asie a Jižní Ameriky, mají mimořádní afrodiziakální účinky. Můžete je koupit ve formě extraktů a připravit čaj, případně využít jiné formy na konzumaci.

Jak fungují tablety na zvýšení sexuálního apetitu a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na zvýšení sexuálního apetitu a proč je doporučujiPokud mluvíme o síle přírody, nedá mi nezmínit moderní formu využití různých bylin a rostlin s afrodiziakálními účinky. Jde o tablety, které se snadno spolknou a zapijí. Žádná ztráta času s přípravou čaje, žádné vaření a nepořádek v kuchyni.

Tyto tablety přitom fungují na přírodním složení:

Základem tablet jsou extrakty rostlin, které pomáhají zvýšit libido, stimulovat smysly a zlepšit prokrvení pohlavní soustavy, čímž ovlivňují zvýšení touhy na sex

Příroda sama nám nabízí ty nejlepší afrodiziaka a žádné jídlo či potraviny ji v tomto nemohou nahradit, i když jsou stejně vhodným doplňkem. Mezi už osvědčené byliny patří například Maca, Ženšen, Muira Puama či Tribulus Terrestris, které jsou použité právě v těchto tabletách jako jejich hlavní účinné látky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Samotné přípravky vám nabízejí i množství dalších benefitů:

v první řadě jsou pro tělo přirozené a to právě kvůli zmiňovanému složení, co znamená v praxi minimum nežádoucích či vedlejších účinků
velice pozitivní je taky dostupnost, nakolik tablety si koupíte bez problémů sami, nemusíte mít předpis a jsou dostupné taky na objednávku přes internet
velkým plusem je taky široký výběr značek, některé podporují víc libido, jiné zas například mají účinky víc na kvalitu erekce

Užívání těchto přípravků však musí byť pro dosažení maximálního výsledku dlouhodobější. Určitě nečekejte, že ze dne na den se vám zlepší sexuální apetit, nakolik účinné látky jsou přírodního charakteru a musí v těle účinkovat alespoň 2 až 3 měsíce.

NEJEN JAKO AFRODIZIAKA

Velké pozitivum těchto tablet je hlavně jejich širší záběr účinků, hlavně v případě mužů fungují přípravky na celkové zlepšení sexuálního života. Mají totiž pozitivní účinky například na kvalitu ztopoření, zlepšují ejakulaci a mohou pomoct rovněž k intenzívnějšímu orgazmu.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiZřejmě si teď kladete otázku, kde získat takové přípravky s obsahem přírodních afrodiziak a jak rozlišit kvalitní značky od těch méně kvalitních. Pravdou je, že laik se může v poměrně široké nabídce ztratit a orientovat se pouze dle slibů nebo deklarací výrobců, co není dobrý nápad.

Nakolik já sám mám poměrně bohaté zkušenosti v této oblasti, mohu vám poradit a velice rád to taky udělám. Vyzkoušel jsem několik značek různého charakteru, v následující tabulce připojuji přehled těch nejlepších taky s mým vlastním hodnocením:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4/5 - (7 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *