Anální kolík: Velikosti a jak jej vybrat pro muže a ženy

Anální kolík: Velikosti a jak jej vybrat pro muže a ženy

Anální kolík je pro pány i pro dámy ideálním a velmi nevšedním pomocníkem na zpestření masturbace či společného milování. Pokud jste ještě nezažili to pravé potěšení z análního sexu, výběrem kvalitní pomůcky a hračky v podobě análního kolíku uděláte z fádního zážitku pořádně vzrušující divadlo. Nevěříte? Pak čtěte dále.

Přiznám se, že také jsem byl zpočátku trochu nedůvěřivý a bál jsem se tak bolesti, jakož i rizika, že by došlo k nějaké „nehodě“ a já bych musel utíkat na pohotovost. Právě proto existují anální kolíky, které jsou bez těchto rizik a naopak, mají více výhod.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Na výběr existují anální kolíky i speciálně pro muže, menší a větší velikosti, anální kolíky na prst, nafukovací i nenafukovací modely, stejně tak kolíky s vibrací, které znásobí potěšení. Pokud máte pocit, že nevíte, který si vybrat, pomohu vám.

Co je anální kolík a jak funguje

Anální kolík je erotická pomůcka, která je, jak již říká její název, určená pro sexuální dráždění análního otvoru a jeho okolí. Na rozdíl od vibrátorů, strap-on umělých penisů a dild nemusí mít nutně tvar nebo velikost anatomicky podobnou penisu.

Anální kolík je speciální erotická pomůcka a sexuální hračka určená na dráždění análního otvoru, čemuž je přizpůsoben i tvar kolíku se zploštělým koncem

Kolík může mít pevný tvar, kdy je vyroben z tuhých materiálů a vytvarovaný do kolíku či umělého penisu s různým zakřivením, ale může být i nafukovací

Nejčastěji má kónický tvar pro co nejjednodušší vniknutí do análu

Pokud jste teprve začátečník, nejlépe je na úvod volit anální kolík menšího rozměru a jednoduchého tvaru. V případě, že už nějaké ty zkušenosti máte a hledáte lepší model, porozhlédněte se po vibračních a v případě mužů i po modelech se zakřivením pro ještě lepší dráždění prostaty. U žen je populární kolík ve tvaru několika kuliček.

Bohatý výběr análních kolíků

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Použití análního kolíku má oproti jiným hračkám specifika:

kolík na rozdíl od dild nebo vibrátorů slouží specificky pouze a jen pro anální sexuální hry, plusem však je, že u mužů může pomoci i na dráždění prostaty
jako jediná z nejčastěji používaných pomůcek pro muže i ženy je k dispozici ve flexibilním variantě z pohledu velikosti a to platí pro nafukovací kolíky
stejně tak je tato erotická pomůcka jedna z mála, která má účelné uplatnění i v předehře, především pokud jde o přípravu na první anální sex

NEPOUŽÍVEJTE JINÉ EROTICKÉ HRAČKY

Mnoho lidí používá k análním hrám i dilda nebo vibrátory, ať už jde o ženy nebo o muže. Tyto sexuální pomůcky, pokud nejsou specificky určeny pro anální radovánky, byste používat neměli. Nemají totiž tvarování zabraňující jejich vniknutí dovnitř konečníku.

Jak a podle čeho vybrat anální kolík

Podobně jako u jiných podobných erotických hračkách a sexuálních pomůckách, i při análních kolících si víte vybírat z množství různých modelů a typů. Odlišují se nejen tvarem, ale také použitím, dodatečnými funkcemi a stejně tak materiálem samotné erotické pomůcky. I podle těchto vlastností byste si měli vybírat konkrétní kolík.

Při výběru konkrétního kolíku se zaměřte na tato kritéria:

Tvar: Tvar análního kolíku může být pevný nebo flexibilní, to druhé platí v případě, že se jedná o nafukovací model. Při pevném tvaru může jít o standardní kónický tvar, ale také o podobu různých umělých penisů s anatomicky přesnou strukturou, menších kolíčků se zaoblením, větších kolíků se speciální špičkou či kolíků v podobě kuliček.

Materiál: Z pohledu komfortu používání a také maximálního efektu při vzrušení je velmi důležitou vlastností i materiál samotného análního kolíku. K dispozici jsou zejména klasický plast, sklo, kov, latex a silikon. Nafukovací kolíky jsou právě ze zmíněného latexu. Nejlepší volbou z pohledu bezpečí a kvality stimulace je určitě silikon.

Dodatečné funkce: Pokud jde o dodatečné funkce, ty závisejí hodně krát i od určení kolíku pro muže nebo pro ženy. Může jít o funkci vibrování nebo pulzování, funkci speciální stimulace prostaty u mužů pomocí zakřivení, voděodolnost a u mužů i funkci oddálení ejakulace a podporu potence, pokud kolík obsahuje i erekční kroužek.

Použití pro muže a pro ženy

Anální kolíky jsou univerzální sexuální pomůckou, kterou mohou používat muži i ženy. Přestože na první pohled je použití jednoduché, je dobré dodržovat některé základní zásady, aby byly masturbace či sex s análním kolíkem bezpečné a abyste si je co nejvíce užili. Hodně závisí také na tom, zda jde o pevný typ análního kolíku nebo o nafukovací model.

Zde jsou ty nejdůležitější zásady pro optimální použití kolíku:

Lubrikace

Podobně, jako u vibrátorech, dildech nebo umělých penisech, i při análních kolících je nezbytná dostatečná lubrikace. Ta by měla být s použitím lubrikačního gelu určeného pro anální hry, který mě lepší kluznost a dlouhodobější účinek.

Nafukování

Velmi důležité je přistoupit k nafukování análního nafukovacího kolíku až poté, co ho zavedete dovnitř. Zavádění musí být bezbolestné a kolík nesmí zcela vklouznout do análního otvoru. Nafukování musí dělat ten, kdo má kolík zavedený.

Omezená doba použití

Pokud budete mít hračku s vibrací, nepoužívejte ji nadměrně často a určitě ne příliš dlouhou dobu, například více než 20 či 30 minut. Důvodem je riziko podráždění sliznice konečníku. Při erekčním kroužku platí, že hrozí problémy s krevním oběhem.

Bohatý výběr análních kolíků

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

 

Nespěchejte

Pokud jste teprve začátečník, zlatým pravidlem užívání análních kolíků je nikam nespěchat a užívat si to. Klidně zkoušejte i více týdnů, využívejte různé typy lubrikace a postupně zavádějte kolík hlouběji a hlouběji do análu.

Samostatně i s partnerem

Ať už jste začátečníci nebo pokročilí, snažte se využít možnosti análního kolíku naplno. V praxi to znamená využití samostatně, například na zvýšení vzrušení při masturbaci, ale i využití společně při milostných hrách s partnerem.

POZOR NA SPRÁVNÝ TYP LUBRIKACE

Bez ohledu na to, zda bude anální kolík používat muž nebo žena, stejně tak bez ohledu na jeho velikost, je důležité volit správný typ lubrikace. Nejjistější je lubrikace na vodní bázi, která se hodí pro každý materiál, při kovech a skle využijete i silikonovou.

Nejčastější otázky o análních kolících

Chtěli byste vědět něco víc o používání análního kolíku z praxe? Je bezpečnou pomůckou, nehrozí při něm nějaké poranění nebo nehoda? Může jeho používání způsobit bolesti? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto otázky, čtěte dál. Podíval jsem se totiž na ty nejčastější dotazy o análních kolících na internetových fórech a v diskusích:

Hrozí při anální stimulaci s kolíkem nějaké poranění?

Zpravidla ne, ale dodržovat třeba i výše zmíněné zásady správného používání a to tak u mužů, tak u žen. V případě dostatečné lubrikace a u začátečníků i jemného užívání nehrozí žádné problémy. Bát se netřeba ani uvíznutí kolíku.

Mohou se při používání objevit i nějaké alergické reakce?

Objevit se mohou, ale je to velmi individuální. Nejčastěji bývá problémovým materiálem latex, čili nafukovací anální kolíky. Naopak, pokud použijete zdravotní silikon, neměly by nastat žádné komplikace. Při skleněném může nastat na úvod podráždění.

Nehrozí „bouchnutí“ nafukovacího kolíku po jeho zavedení?

Přestože na 100% to samozřejmě já osobně vyloučit nemohu, obecně platí, že nafukovací anální kolíky se dají nafouknout opravdu velmi a jejich flexibilita je nadprůměrná. Je nepravděpodobné, aby došlo k přehuštění kolíku přímo v análním otvoru.

Co znamená, když je kolík označen jako stimulant pro bod P?

V tomto případě se jedná o speciální anální kolík se zahnutím, který stimuluje u mužů prostatu, od toho i začáteční písmenem P. Důležité je vědět, že tyto kolíky mají zahnutou špičku do jedné strany, aby mohli přes anální otvor vnitřně dráždit prostatu.

Pokud ještě nemám zkušenosti s análním kolíkem, jak si vybrat?

Pro začátečníky se doporučují buď menší silikonové kolíky jednoduchého kónického tvaru bez jakýchkoliv výstupků nebo zvláštních tvarů, případně nafukovací. Tyto anální kolíky jsou bezproblémové z pohledu velikosti a nehrozí u nich podráždění.

Jak a kde koupit anální kolík

Velký výběr různých druhů análních kolíků mají samozřejmě sexshopy. Vůbec však nejste odkázáni na návštěvu těch kamenných, právě naopak, mnohem lépe uděláte, když se zaměříte na internetové, například jako je známá značka www.kondomshop.cz.

Vyberete si anální kolík podle představ a vložíte ho do online košíku

Vyplníte své údaje včetně kontaktů a včetně adresy doručení

Zvolíte způsob platby a vyberete si typ doručení a kurýrní službu

Na závěr objednávku jen zkontrolujete a potom počkáte na doručení

V případě zmíněného online sexshopu je velkou výhodou to, že nákup je nejen anonymní, ale i samotná objednávka je maximálně diskrétní. Domů vám přijde balíček bez označení obchodu, bez označení zboží a tak, aby nikdo nevěděl, co a odkud jste si objednali. Navíc, tento sexshop má bohatý výběr a zároveň výborné možnosti filtrace produktů.

Bohatý výběr análních kolíků

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

 

Při platbě si víte vybrat hotovost, čili platbu kurýrovi na dobírku při doručení, ale i placení platební kartou přes internet, což je nejpohodlnější volba. Pokud byste chtěli platit bezhotovostně a předem, můžete využít i internet banking a převodní příkaz. Doručení může být kurýrní službou přímo k vám domů nebo do pobočky zásilkového.

RYCHLÁ DOPRAVA A AJ BEZ POŠTOVNÉHO

Objednávku v sexshopu www.kondomshop.cz uděláte přes mobilní telefon i počítač, doba doručení bývá od 24 do 48 hodin, je to individuální i podle vytížení kurýrní služby. Při větší objednávce, konkrétně nad 1400 Kč, je však plusem, že neplatíte poštovné.

Vlastní zkušenost

Pokud jde o mé vlastní zkušenosti, anální kolík si koupila už dříve moje partnerka, shodou okolností právě ze zmíněného eshopu, kde nakupujeme oba pravidelně a dost často. Vybrala si jednoduchý model s vibrační funkcí a při společných sexuálních hrách si to neumí vynachválit. Doslova jde o zcela novou dimenzi sexuálního vzrušení.

Zároveň to později inspirovalo i mě k tomu, abych si také tuto erotickou pomůcku opatřil. Já jsem sáhl po speciálním type určeném pro muže, který obsahuje také vibrační funkci a je určen mimo jiné i na sexuální stimulaci prostaty.

Pokud jde o materiál, sáhli jsme po kvalitním silikonu, který je jemný, zároveň plně voděodolný, takže se dá používat i ve vaně nebo ve sprše a jednoduchý na údržbu, stačí jen omytí teplou vodou. Doporučuji při výběru volit takový kolík, který disponuje vibrací a má co nejpřesněji nastavování její intenzity. Ideální je, pokud má mírně zahnutou špičku.

Zhodnocení na závěr

Anální kolíky jsou erotickou pomůckou, která se těší stále větší popularitě. Jak ukazují různé zkušenosti z internetových fór a diskusí, ale i mé zkušenosti a zkušenosti mé partnerky, je to oprávněné, můžete si totiž naplno otevřít 13. komnatu sexu.

Pokud si chcete dopřát maximální zážitek, nezapomeňte, že:

ideální je, pokud má kolík i vibrační funkci, hodí se pro muže i pro ženy

u pánských modelech zvolte tvar, který umožní lépe dráždit prostatu

určitě si vyberte voděodolný model, využijete ho i ve vaně nebo ve sprše

pokud si nejste jisti velikostí, volte nafukovací model, ten je flexibilnější

Anální kolík je erotická hračka ideální tak pro muže, tak pro ženy. Víte ji použít při vzájemných hrách v posteli, ale i při sebeuspokojováním. Pokud se obáváte alergie, nepoužívejte ty, které obsahují latex, naopak, kov, sklo nebo silikon jsou již dobrou volbou.

Bohatý výběr análních kolíků

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

 

Při nákupu nejste odkázáni pouze na klasické kamenné sexshopy, osobně dávám do pozornosti eshop www.kondomshop.cz, kde najdete bohatý výběr těchto sexuálních hraček. Plusem je, že máte několik možností platby i doručení, platit víte i bez hotovosti a při větší objednávce je poštovné zdarma. Doručení může být velmi rychlé, i do 1 dne.

4.7/5 - (22 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *