ArginMax Forte pro ženy: Kompletní recenze, která ukončí diskuse a dohady

ArginMax Forte pro zeny recenze + cena, slozeni, ucinkyV rámci volně dostupných podpůrných přípravků na zlepšení sexuálního života se stávají cílovou skupinou již nejen muži, ale taky ženy. V tomto ohledu se začíná v poslední době aktivizovat čím dál tím víc tradičních výrobců a značek, mezi jinými taky Simply You Pharmaceuticals se značkou ArginMax.

Mezi poměrně zajímavé přípravky, které jsou určeny právě na podporu zdravé sexuality u žen, patří aj tablety ArginMax Forte pro ženy. Jde o speciální přípravek, který by měl ženám pomoct ke zvýšení sexuální touhy a zároveň k vyšší frekvenci pohlavního styku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG,

ArginMax Forte pro ženy by měl současně zvýšit kvalitu sexuálního styku a celkově taky zlepšit spokojenost se sexuálním životem. Deklarované účinky jsou tedy ohromující, ale mě již zkušenost učí, že je třeba dívat především na praxi.

Výrobce a původ

ArginMax Forte pro ženy: Výrobce a původSamotný produktová řada ArginMax Forte je značkou společnosti Simply You Pharmaceuticals. Ta není v tomto oboru žádným nováčkem, co je do jisté míry pozitivní. Stojí například aj za značkou Clavin, která je určená pro muže a mám s ní zkušenosti. U nás na je výhradním distributorem společnost Simply You Pharmaceuticals a.s..

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

 

Stejně je tomu taky v případě ArginMax Forte pro ženy. Jde o řádně zaregistrovaný výživový doplněk, který je z hlediska složení 100 % bezpečný. Na druhou stranu, různé papíry, potvrzení a certifikáty ještě nejsou vše a neznamenají, že daný přípravek je automaticky kvalitním a účinným produktem.

Složení a účinné látky

ArginMax Forte pro ženy: Složení a účinné látkyArginMax Forte pro ženy má rostlinný základ a jeho účinné látky jsou 100 % přírodního původu. Přípravek obsahuje komplex látek nazvaných ForteComplexTM, který kombinuje extrakty a výtěžky bylin společně s aminokyselinami. Na první pohled je takové složení poměrně zajímavé a může způsobit vysoké očekávání.

Tady jsou jednotlivé účinné látky popsané detailněji:

Kotvičník zemní: Tato rostlina, možná víc známa než Třibulus Terrestris, se v mužských přírodních tabletách používá především na stimulaci testosteronu. U žen má taky vliv na hormonální hladinu a jde o univerzální přírodní afrodiziakum zvyšující libido, sexuální touhu a celkově sexuální apetit.

Důležitý je taky vliv na zvýšení sexuální vitality a pocitu energie, no opomenout nelze ani působení na lepší prokrvení pohlavní soustavy. To může zlepšit kvalitu samotného styku a má to taky vliv na míru vzrušení během sexuální stimulace. Účinnost v praxi ale závisí aj od koncentrace a kvality extraktu.

Šafrán: Druhou účinnou látkou nacházející se v ArginMax Forte pro ženy je extrakt ze Šafránu. Jde o rostlinu používanou v našich končinách především ve formě koření a to jen v menší koncentraci, nakolik dávka nad 10 gramů může být toxická. Kromě funkce dochucení má však smysl taky pro sexuální zdraví.

Jaký? V prvním řadě je to skvělé afrodiziakum stimulující mužské i ženské libido. V druhé řadě, podobně jak v případě Kotvičníku, i Šafrán pomáhá lépe prokrvit pohlavní orgány. Ovlivňuje taky celkovou vitalitu a jde o výborný povzbuzující prostředek, nakolik pozitivně ovlivňuje tvorbu serotoninu.

Selén: Známý antioxidant Selén je taky součástí receptury a složení ArginMax Forte pro ženy. Tento stopový prvek pomáhá aj na správné fungování imunitního systému, srdce, cév a taky proti únavě. Pomáhá zlepšit prokrvení pohlavní soustavy a umožňuje lépe nahrnutí krve do pohlavních orgánů.

Zinek: Minerál Zinek patří taky mezi skvělé antioxidanty, je však obecně známý především kvůli zlepšení plodnosti muže. Co tedy dělá v ArginMax Forte pro ženy? Pomáhá jim především v působení na libido a kvalitu sexuálního styku. Tenhle minerál má totiž povzbuzující účinky například na nervový systém či sexuální vitalitu.

L-Arginin: Lepší prokrvení pohlavních orgánů zabezpečuje v ArginMax Forte pro ženy a taky aminokyselina L-Arginin. Jde o látku podporující tvorbu oxidu dusnatého, který je přímo zodpovědný za rozšíření cév a zlepšení cirkulace krve do vzdálenějších tkaniv a orgánů. U muže je to pohlavní úd, u žen celá pohlavní soustava.

L-Citrulin: Druhou aminokyselinou, která bývá taky častou součástí přípravků tohoto druhu, je L-Citrulin. Jeho smysl je především v podpoře L-Argininu, nakolik ledviny ho umí změnit právě na první zmíněnou aminokyselinu. Kromě toho přispívá látka k lepšímu fyzickému výkonu a má pozitivní vliv na kondici či celkovou vitalitu a pocit energie.

ArginMax Forte pro ženy obsahuje tyto účinné látky v následujících koncentracích:

Látka:Množství:
L-arginín417 mg
L-citrulín220 mg
Kotvičník zemný (Tribulus terrestris, extrakt)66.67 mg
Eleuterokok ostnatý (Sibírsky ženšen, Eleutherococcus senticosus, suchý extrakt, stand. na 1,5% eleutherosidov)20 mg
Selén (seleničitan sodný, selénan sodný)17.3 mg
Vitamín E (D-alfa-tokoferol)15 mg
Viniče (Vitis vinifera, suchý extrakt z listov, štandardizovaný na 10-20% obsah anthokyanov a 5% obsah polyfenolov)13 mg
Schizandra čínska (Schisandra chinensis, suchý extrakt z plodov, štandardizovaný na 5% obsah lignanov a 10% obsah anthokyanov)10 mg
Šafran siaty (Crocus sativus, extrakt)10 mg
Zinok (oxid zinočnatý, glukonát zinočnatý)1.33 mg
Vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid)1 mg
Luteín1 mg
Kyselina listová (vitamín B9, Folát)0.1 mg
Biotín (vitamín B7)0.05 mg
Vitamín B12 (kyanokobalamín)0.003 mg

KOMBINACE PODOBNÁ JAKO PRO MUŽE

Kombinace výše zmíněných účinných látek je velice podobná té, jaká se využívá taky pro muže. To je ale dvousečná zbraň, nakolik v případě podpory mužského sexuálního a pohlavního života se jedná o osvědčené látky, no u žen nemusí být tyto účinky přesně takové, jak u mužů.

Dávkování a užívání

ArginMax Forte pro ženy: Dávkování a užíváníVýrobce již v samotném příbalovém letáku upozorňuje, že ArginMax Forte pro ženy je v první řadě určen na dlouhodobé užívání. Při jednorázovém užití vykazuje zřetelně nižší efekt, než u pravidelném, co má samozřejmě vliv na kvalitu účinků v praxi.

Jedna dávka = 1 💊 tabletka. Maximální denní dávka jsou 3 💊💊💊 tablety

První týden byste měli užívat 3 tabletky denně, později lze dávkování snížit na 2 tablety každý den

Výrobce tvrdí, že maximální účinek by se měl dostavit po 2 týdnech užívání, co lze je dle mě docílit právě zvýšeným dávkováním v prvním týdnu. Taková strategie dávkování ale dle mě již může naznačit, že koncentrace důležitých účinných látek není nejlepší a právě vyšší dávkování by mělo na začátek užívání tento problém překrýt.

Účinky

ArginMax Forte pro ženy: ÚčinkyArginMax Forte pro ženy nabízí v první řadě zvýšení libida, čili sexuálního apetitu. Jde na to podobným způsobem, jako u mužů, co znamená stimulace prostřednictvím hladiny pohlavních hormonů. Druhým důležitým účinkem je zkvalitnění sexuálního života působením na lepší prokrvení pohlavních orgánů.

Jedna věc je ale teorie, druhá věc je praxe. Pojďme se na to podívat blíž:

Zvýšení sexuální touhy

Prvním účinkem ArginMax Forte pro ženy by na základě složení mělo být zvýšení sexuální touhy. To je dosaženo především působením na hormonální hladinu a zvýšením celkové sexuální vitality. Dle zkušeností je tenhle účinek opravdu skutečný taky v praxi, ale ne všechny ženy ho pociťují stejně intenzivně a viditelně. Některé zaznamenají změnu již po dvou týdnech, jiné ženy však ani po měsíci.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

 

Lepší prokrvení pohlavních orgánů

Druhým účinkem, který by měl při užívání tabletek ArginMax Forte nastat, je zlepšení prokrvení pohlavních orgánů a celkově pohlavní soustavy. V tomto ohledu je to zároveň velmi pravděpodobný účinek, prakticky téměř všechny účinné látky obsažené v tabletách takový vliv podporují. Je skutečný taky v praxi? I když se to poměrně těžko dá rozeznat, vícero žen to jakoby pocítilo, ale jen ve velmi slabé podobě.

Lepší vzrušení během pohlavního styku

Která žena by nechtěla zažít kvalitnější sex a především víc vzrušení během něj? Právě na tuto touhu cílí ArginMax Forte pro ženy, který slibuje lepší procítění sexuálního vzrušení. Tento účinek by měl být dosažen především díky lepšímu prokrvení pohlavní soustavy a v praxi se u vícerých žen opravdu objevuje. Jsou však na druhou stranu taky zkušenosti, že vliv je jen velice malý a někdy ztrácí na intenzitě.

Zvýšení vitality a pocitu energie

Kotvičník a taky Šafrán jsou kromě svého vlivu na sexuální a pohlavní soustavu taky stimulujícími přírodními prostředky na zvýšení pocitu energie a vitality. Tento účinek se v případě tablet ArginMax Forte pro ženy projevuje jen sporadicky a spíše v menší intenzitě, co bude dle mě způsobené patrně nedostatečným obsahem. Některé hodnocení a zkušenosti žen však říkají, že takové zvýšení znatelně zažily při dlouhodobém užívání.

VELKÉ ROZDÍLY V ÚČINCÍCH

Dle zkušeností žen, které jsem měl možnost vidět a číst, je problémem nestabilita účinků. U někoho ArginMax Forte pro ženy způsobí viditelnější zlepšení sexuálního zdraví, u někoho zas má velmi slabé výsledky. Taková nestabilita je velké mínus.

Nežádoucí účinky

ArginMax Forte pro ženy: Nežádoucí účinkyNaopak, plusem je, že díky přírodnímu a rostlinnému složení se s ArginMax Forte nespojují žádné vedlejší nebo vážné nežádoucí účinky. Platí to tedy nejen o verzi pro muže, ale taky o verzi pro ženy. Jediným problémem, který se může někdy objevit, je dočasná vyšší bolest hlavy.

Takový stav nastává zpravidla jen u žen, které mají neřešené problémy s krevním tlakem, a jde o důsledek zvýšení průtoku krve, co způsobuje taky kolísání tlaku a bolesti v hlavě. Druhým neduhem může být alergická reakce, ale tady již se nejedná o nic, co by zapříčinil přímo přípravek jako takový a nedá se to předvídat.

Balení a cena

ArginMax Forte pro ženy: Balení a cenaArginMax Forte pro ženy lze koupit jenom v jedné jediné velikosti balení, co je poněkud škoda. Přípravek určen pro muže lze totiž získat ve větším balení, které je ideální na užívání například víc, než jen jeden měsíc. Balení, které je dostupné pro ženy, obsahuje totiž jenom 45 kapslí.

Kolik to vyjde na den užívání u různého dávkování? Podívejte se sami:

Dávkování 1 tableta denně: 17,20 Kč

Dávkování 2 tablety denně: 34,80 Kč

Dávkování 3 tablety denně: 52 kč

Menší balení je tedy velkou nevýhodou a to jak z finančního hlediska, tak z organizačního. To znamená, že pokud byste chtěli užívat přípravek dlouhodobě, co se současně doporučuje pro dosažení lepších výsledků, vás to bude stát více peněz, ale taky času při objednávce dalších balení.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

 

Kde koupit

Kde koupit ArginMax Forte pro ženyArginMax Forte pro ženy se dá koupit přes vícero obchodných kanálů. Dostat jej lze v lékárně, já osobně jsem jej spatřil ve vícerých kamenných provozech, no nedá se na to úplně spolehnout. Problémem může být, že se nemusí například nacházet aktuálně přímo na skladu a proto je takový nákup dle mě ztrátou času.

Druhou možností je nákup v internetových lékárnách, který problém s nedostatkem přípravků na skladu eliminuje. Takový nákup je zároveň rychlejší a pohodlnější, nemluvě již o tom, že ušetříte nemálo finančních prostředků, nakolik při online prodeji je lepší cena, než v kamenné lékárně.

Poslední možností je nákup přes oficiální web stránku slovenského dodavatele. Tuto možnost já sám obvykle doporučuji, no tentokrát tomu tak nebude. Objednávka je dle mě zbytečně časově náročná, na web stránce je příliš málo informací a je i horší flexibilita placení a způsobu dopravy. Naopak, doporučuji nákup přes ověřenou lékárnu Prozdravi.

NEVÝHODNÉ POŠTOVNÉ

Jedním z dalších důvodů pro zvolení Prozdravi na rozdíl od objednávky přímo z oficiálního eshopu je výhodnější poštovné. Pokud si totiž objednáte tablety přímo od distributora, získáte poštovné zdarma až při nákupu nad 1350 Kč. V Pilulce je tento limit pouze 800 Kč.

Online objednávka, doprava a doručení

ArginMax Forte pro ženy: Online objednávka, doprava a doručeníUvědomuji si, že situace s objednáním přes jiný zdroj, jak přímo z oficiálního eshopu, je možná trocha matoucí a nestandardní. Rozhodl jsem se vám proto postup objednávky přiblížit přes internetovou lékárnu Prozdravi:

Vložíte tablety ArginMax Forte pro ženy do košíku

Zvolíte si způsob dopravy

Vyberete způsob platby

Vyplníte své údaje, adresu dodání a objednávku odešlete

Ano, přesně takhle snadné a rychlé to je. Při výběru platby máte možnost zvolit si klasickou platbu na dobírku, co je ale zpoplatněno 30 Kč, mnohem výhodnější je zaplatit předem a to buď bankovým převodem nebo platební kartou přes internet. Nemusíte mít obavy o bezpečnost takové platby, Prozdravi je známa a ověřená lékárna.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

 

vyhodne baleniDISKRÉTNÍ BALENÍ

Pokud se obáváte, že by vás balení mohlo prozradit, mohu vás ujistit, že Prozdravi balí všechno diskrétně a tak, aby nikdo nepovolaný nemohl zjistit, co konkrétně jste si objednali. Je to velké plus a zachovává to maximálně vaši anonymitu.

Nejčastější otázky

ArginMax Forte pro ženy: Nejčastější otázkySamotné tablety ArginMax Forte pro ženy poutají dost pozornosti, alespoň co jsem měl možnost vidět na internetových fórech a v různých diskuzích. Rozhodl jsem se proto na tomto místě shrnout nejčastější otázky a dotazy související s těmito tabletkami. Nepřipojuji ale pouze otázky, ale taky odpovědi a tak všechno najdete na jednom místě:

Po jaké době užívání lze očekávat účinek tablet?

Výrobce sám říká, že ArginMax Forte pro ženy je přípravek určený ideálně na dlouhodobé užívání. Při náležitém dávkovaní by se měli první účinky objevit po 2 týdnech, ale toto bych, taky dle zkušeností mnohých žen, bral s rezervou. Větší problém ale vidím s nestabilitou účinků, u některých žen je jejich intenzita velmi nízká.

Jak je to s dávkováním, nemohu užívat víc tablet?

Rozhodně nedoporučuji překračovat maximální denní dávku, co jsou tři tablety. Dle zkušeností vícerých žen, které ArginMax Forte užívaly, se zvýšením dávky intenzita a viditelnost účinků příliš nezlepší. Dle mě si při zvýšeném dávkování můžete spíše přivodit vedlejší nebo nežádoucí účinky.

Existují nějaké kontraindikace při užívání?

Přímo na příbalovém letáku se neobjevují žádné kontraindikace či interakce s nějakými léky. Osobně bych se vyvaroval užívání v případě kojení a těhotenství, stejně tehdy, pokud máte nějaké neléčené kardiovaskulární nebo hormonální onemocnění. Rozhodně je kontraindikaci taky alergická reakce.

Opravdu je lépe objednat si ArginMax Forte pro ženy v internetové lékárně?

Ano, v případě této značky je to opravdu ta nejlepší možná cesta, i když se to na první pohled nemusí tak jevit. Připouštím, že ve většině situací je výhodnější a lepší si objednat přípravek přímo od oficiálního dodavatele, teď je ale například lékárna Pilulka skutečně výhodnější a pohodlnější možnosti.

Co dělat v případě, že nejsem spokojena s účinky?

Této situaci bych se, alespoň po pročtení zkušeností jiných žen, příliš nedivil. Otevřené balení se již vrátit nedá, ale víte si příště vybrat lepší alternativu. Na trhu s přípravky speciálně pro ženy sice není těch možností tak hodně, ale dobrou správou je, že se přece jen nějaké najdou.

Zkušenosti

ArginMax Forte pro ženy: ZkušenostiCo říkají na užívání ArginMax Forte pro ženy samotné dámy? Hodnocení a zkušenosti jsou pozitivní, ale i negativní. Nepřevažuje žádná ze skupin, ale je třeba říct, že negativa, které se přípravku vytýkají, jsou dost závažné.

V první řadě jde o nestabilitu účinků, především to, že někdy se objevují intenzivněji, jindy zas méně. V druhé řadě jde o poměr ceny a kvality, kde je tento poměr dle mě pod oprávněnou kritikou. V třetí řadě jde o výskyt bolestí hlavy, i když je třeba říct, že v tomto ohledu to je velmi individuální.

Značka jako taková je však rozhodně účinným prostředkem na zlepšení sexuálního života žen. ArginMax Forte pro ženy patří rozhodně mezi ty účinnější tabletky na našem trhu, problém je jen s tím, že u příliš mnoho žen se účinnost projevuje velmi málo. Problémovým faktorem je i delší nástup účinků jak takých.

PŘÍRODA NA SEBE NECHÁVÁ ČEKAT

K výše zmíněným zkušenostem bych rád dodal informaci, že ArginMax Forte pro ženy je přípravek s rostlinným základem. Mnoho žen bylo příliš nedočkavých, no to je chyba. Působení tablet tohoto typu, nejen této značky, totiž musí být dlouhodobější, aby se mohly účinky plně projevit.

Vlastní zkušenost

ArginMax Forte pro ženy: Vlastní zkušenostPochopitelně, já sám jsem ArginMax Forte pro ženy neužíval, ale užívala ho má partnerka a to dohromady 2 měsíce. Je třeba hned na úvod říct, že to nebyl levný špás, nakolik spotřebovala dost balení. Jaké je její hodnocení? Za tou cenu je to příliš draho vykoupené příliš málo viditelné zlepšení sexuálního života.

Partnerka přitom zaznamenala v podstatě jen dva účinky ze čtyř a to mírné zvýšení sexuální touhy a o něco lepší intenzitu přežití samotného pohlavního styku. Subjektivně od ArginMaxu čekala něco víc, především vzhledem k velmi intenzivnímu dávkování během prvního týdne užívání.

V pořádku je samotné objednání z eshopu Pilulka, přímo od dodavatele přes jeho web stránku ArginMax Forte neobjednávala na mou radu. Negativní se u ní projevila bolest hlavy, i když tady je plusem, že byla opravdu jen velmi mírná.

Výsledek vlastního testování

ArginMax Forte pro ženy: Výsledek vlastního testováníCelkové zhodnocení přípravku z hlediska účinnosti, dostupnosti, složení a poměru ceny a kvality je tak trocha rozpačité. Rozhodně nechci tvrdit, že by ArginMax Forte pro ženy byly peníze vyhozené ven oknem, nakolik tablety jistou účinnost opravdu mají.

ArginMaxForte pro ženy nakonec dostává známku 3, čili průměr

Myslím, že takové hodnocení je maximálně adekvátní většinovým zkušenostem žen s přípravkem. Pokud nepočítám nějaké zjevně nereálni hodnocení s přílišným chválením, které jsou dle mě skrytou reklamou, patří ArginMax Forte pro ženy k průměru, který neurazí, ale rozhodně není ani nejlepší možností na trhu.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

 

Pozitivem je dostupnost ve vícerých lékárnách a možnost nákupu bez předpisu. Negativem je možný výskyt nežádoucích účinků a velká nestabilita intenzity těch žádoucích. Pokud se k tomu přidá o něco vyšší cena, nemožnost nákupu velkého balení a nutnost nadměrného dávkování, výsledek je opravdu rozpačitý.

Zhodnocení

ZhodnoceníVelké očekávání mohou plodit taky velké zklamání. Myslím, že toto je přesně situace, do které se dostal ArginMax Forte pro ženy. Známější značka s v celku bohatou produktovou řadou přípravků pro muže i ženy jako kdyby pořád hledala tou úspěšnou koncovku, především v účinnosti.

Je to škoda, nakolik z hlediska složení nabízejí tyto tablety opravdu zajímavou kombinaci extraktů a aminokyselin, které by při maximálním naplnění potenciálu mohly dosáhnout opravdu skvělý výsledek. Bohužel, právě v nenaplnění potenciálu je chyba, která produkt sráží dolů.

Z hlediska typu, čili rostlinný a bylinný produkt, je to ale dobrá cesta a to kvůli:

přirozenému složení s výtažky přírodních afrodiziak

dostupnosti bez předpisu či receptu

možnosti dlouhodobého bezproblémového užívání

širším účinkem na pohlavní soustavu komplexně

ArginMax Forte pro ženy sice splňuje hodně z výše zmíněných faktorů a podmínek, no jeho výsledné hodnocení je víc negativní a to kvůli vícerých nedostatkům. Jejich výsledkem je totiž nižší kvalita účinků a taky velká nestabilita intenzity těchto účinků.

Abych ale jen nekritizoval, mám naštěstí taky dobrou správu a to takovou, že na našem trhu jsou již k dispozici účinnější přípravky určeny speciálně pro ženy. Momentálně nejlepší možností je Feminus, který nabízí viditelné účinky a velmi příznivý poměr ceny a kvality. Tento přípravek mohu rozhodně doporučit!

3/5 - (7 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *