ArginMax Forte pro muže: Přípravek z reklamy, který nenaplnil potenciál

ArginMax Forte pro muze cena, zkusenosti, slozeniMezi poměrně známé přípravky, které jsou určeny pro muže na podporu lepší potence, erekce a sexuálního apetitu, patří i přípravek ArginMax, po novém ArginMax Forte. Pro muže jsou tyto tablety rozhodně známé, reklama, kde vystupovala sympatická herečka a taky známý sexuolog Radim Uzel, se nedala přehlédnout.

Jak ale říká taky má vlastní zkušenost, důležité je nejen to, co tvrdí výrobce na příbalovém letáku nebo v reklamě, ale to, jak produkt opravdu funguje. Tato má recenze má proto za úlohu podívat se blíž na ArginMax, jestli jeho složení a cena zodpovídají hodnotě přípravku a jaké jsou jeho účinky v praxi.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG,

Přípravek jsem si proto objednal, přímo od výrobce. Již tady mě zaskočilo, že na rozdíl od jiných značek, je stránka oficiálního distributora mimořádně chudobná na informace. Nebylo to však bohužel jediné zklamání.

Výrobce a původ

ArginMax Forte pro muže: Výrobce a původVýrobcem ArginMax Forte pro muže je společnost Simply You Pharmaceuticals. Ta je možná na první slyšení neznámá, ale v jejím portfoliu produktů se nachází velké množství přípravků a to nejen na erekci, ale i na prostatu. Producent stojí dokonce i za známou značkou tablet Clavin, které jsem také zkusil.

Na Slovensku se o distribuci stará Simply You Slovakia jako výhradní dodavatel produktu na trh. Přímo od tohoto dodavatele si můžete přes jeho eshop přípravek objednat, i když, jak říkám, na první pohled je objednávka značně chaotická. Z toho důvodu já doporučuji raději objednávku z ověřené internetové lékárny.

Složení a účinné látky

ArginMax Forte pro muže: Složení a účinné látkyTo, z čeho jsou přípravky podobného typu, jak je i ArginMax, vyrobené, ve velmi velké míře ovlivní taky to, jaká je jejich účinnost. Při pohledu na složení tablet jsem hodně pookřál, neboť přítomnost mnohých účinných látek napovídala, že se bude jednat o velice kvalitní přípravek. Kombinaci těchto látek nazývá výrobce ForteComplexTM.

Tady jsou nejdůležitější účinné látky, které v ArginMax Forte najdete:

Ginkgo biloba: Gingko dvoulaločné zřejmě nemusím příliš představovat. Jde o známou rostlinu, která je využívána v tradiční čínské medicíně, která pomáhá především u problémů souvisejících s nervovou soustavou. Má své účinky i na kardiovaskulární systém, především na posilnění krevního oběhu. Tento účinek může být využitelný v případě zlepšení erekce.

Schizandra čínská: i tato rostlina pochází z Asie a stejně se využívá v tradiční čínské medicíně. Díky tomu, že rostlina obsahuje Schizandrin a Gomisin A, působí jak tonikum srdeční činnosti, odbourává toxiny a zlepšuje průtok krve přes cévní systém. Stimuluje totiž krevní oběh a zlepšuje pufrovací vlastnosti krve.

Kotvičník zemní: Tribulus Terrestris zřejmě není nutno představovat, nakolik jde o velmi častou součást přípravků na erekci a potenci. Rostlina má afrodiziakální účinky, pomáhá ke zvýšení potence a libida, zvyšuje sexuální vitalitu a apetit. Velmi důležitý vliv má na stimulaci hormonu testosteron, má své účinky i při spermatogeneze. Její přítomnost v ArginMax Forte je dobrou správou.

L-Arginin: Aminokyselinu L-Arginin asi nemusím příliš představovat, jedná se o jednu z nejčastějších složek v podobných přípravcích. Naše tělo si ji neumí vyprodukovat a proto je odkázané na její příjem z externího prostředí. Tato látka je důležitá především pro podporu lepšího prokrvení pohlavní soustavy, nakolik podporuje tvorbu oxidu dusnatého v těle a ten je zodpovědný za roztažení cév.

L-Citrulin: Druhou aminokyselinou nacházející se v ArginMax Forte je L-Citrulin. Jde o častou dvojičku právě L-Argininu, která se využívá například na spalování tuků, ale má taky své účinky v oblasti podpory lepšího prokrvení pohlavní soustavy. Lidské ledviny totiž v speciálním procesu dovedou tuto aminokyselinu měnit na L-Arginin přímo v našem těle.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Selen: Selen možná poznáte ze šamponů a jde o stopový prvek s antioxidačními účinky. Jeho dostatečná hladina v těle je důležitá pro správné fungování kardiovaskulárního a taky imunitního systému, pomáhá taky proti únavě. Svůj význam má i pro prostatu, no v první řadě může zlepšit potenci a to prostřednictvím zlepšení prokrvení pohlavní soustavy.

Zinek: Tento důležitý minerál je poslední složkou, kterou zmíním jako součást důležitých účinných látek v ArginMaxe. Jde o výborný antioxidant, který má vliv rovněž na hormonální hladinu. Je pozitivní, že se v přípravku nachází, nakolik může pomoct mužům také se spermatogenezí. Jeho nedostatek v těle taky souvisí s nízkým libidem.

Ostatní látky: Kromě výše uvedených 5 důležitých účinných látek najdete v ArginMax Forte ještě například vitaminy B3, B12 a E, lutein, kyselinu listovou, lykopen, šafrán setý, plnidla stearan hořečnatý se želatinou a barvivo oxid titaničitý. Celkově je složení mimořádně zajímavé a při prvním pohledu vyvolá opravdu velmi velké očekávání.

Všechny výše uvedené účinné látky jsou v ArginMaxe v těchto koncentracích:

Látka:Množstvo:Odporúčaná denná dávka
L-Arginín1500 mgnení stanovena
L-Citrulín450 mgnení stanovena
Schisandra chinensis (Schizandra čínska)30 mgnení stanovena
Ginkgo biloba33 mgnení stanovena
Lykopen6 mgnení stanovena
Luteín3 mgnení stanovena
Vitamín E45 mg375 %
Vitamín B315 mg93,75 %
Kyselina listová255 μg127,50 %
Vitamín B126 μg240 %
Tribulus terrestris (Kotvičník zemný)200 mgnení stanovena
Crocus sativus (Šafran siaty)30 mgnení stanovena
Selén51,9 μg94,40 %
Zinok4 mg40 %

KOMBINACE 4 SLOŽEK

Pro zajímavost, výrobce uvádí, že ForteComplexTM, co je pojmenování pro celou směs účinných látek v přípravku, se skládá ze 4 složek. Jejich názvy jsou Erection Active, Stimulant Active, Protect Active a Libido Active. Něco víc o nich si řekneme při účincích.

Dávkování a užívání

ArginMax Forte pro muže: Dávkování a užíváníCo se týče dávkování a užívání, ArginMax se v tomto nevymyká běžnému průměru ohledem nutnosti pravidelného a dlouhodobějšího užívání. Jednorázové užití nemá až tak pozitivní efekt, jak opakované užívání, no co mě překvapilo nepříjemně, bylo dávkování.

Jedna dávka = 1 💊 tableta. Maximální denní dávka jsou 3 💊💊💊 tablety

Dle příbalového letáku je třeba užívat první týden 3 tabletky denně, později 2 tablety denně, které se zapijí vodou

Zvýšené užívání první týden indikuje již dle mých vlastních zkušeností problém s množstvím důležitých účinných látek. Jak jsem zmínil již u složení, z hlediska obsahu je ArginMax Forte bohatý na vícero látek, co je nepochybně pozitivní. Jejich množství a koncentrace jsou ale nižší, jako tomu je v případě konkurence, co se projeví u dávkování.

Účinky

ArginMax Forte pro muže: ÚčinkyJiž dle složení si můžeme slibovat od ArginMax Forte účinky a vliv na sexuální zdraví opravdu komplexně. Výrobce sám to i deklaruje, otázkou však je, jak se účinnost projeví v praxi. Dle toho, co jsem si na úvod pročetl při složení, se dají očekávat pozitivní vplyvy na potenci i libido, samozřejmě, i v závislosti od dávkování.

Pojďme si teď podívat jednotlivé oblasti detailněji:

Zkvalitnění a prodloužení erekce

Prvním deklarovaným účinkem je zlepšení a zkvalitnění erekce. Za tím má stát komplex látek označen jako Erection Active a dle složení by to aj mohl být skutečný účinek. Lepší a delší erekce by rozhodně na základě těchto látek mohla nastat, ale problém asi bude v nízkém množství těchto látek vzhledem k celkovému objemu v tabletce.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Působení na tvorbu semene

Za tímto účinkem by měl stát komplex Protect Active. Je pravda, že vícero látek, například Selen, přispívá ke tvorbě spermií, čili podporuje spermatogenezu. Problém je ale v tom, že je ho v přípravku příliš málo a dle mě to nebude stačit. Tento účinek je v praxi ale neměřitelný a proto se k němu příliš vyjádřit neumím.

Posilnění sexuálního vzrušení

Stimulant Active je komplex látek, který by měl během užívání ArginMax Forte pomoct k posilnění sexuálního vzrušení a to i přímo během pohlavního styku. S tímto účinkem osobně zkušenosti nemám a nezaznamenal jsem ho ani u konkurenčních značek. Na začátku užívání jsem byl velmi zvědavý, jak se v praxi účinek osvědčí.

Zvýšení libida

Posilnění sexuálního apetitu a libida by mělo být v případě ArginMax Forte zabezpečené především kombinací aminokyselin, lykopenu a Schizandry čínské. Tato kombinace se nazývá Libido Active a dle složení by se mohl účinek v určité míře dostavit. Otázkou však zůstává, jak moc intenzivní tenhle vliv bude.

INDIVIDUÁLNÍ INTENZITA ÚČINKŮ

Vzhledem k tomu, že se v případě ArginMax Forte jedná o přírodní produkt, nemůžete očekávat účinnost okamžitě a na 100 %. Nástup účinku je postupný a platí, že u každého muže se mohou projevit v jiné intenzitě. S tím je třeba proste počítat.

Nežádoucí účinky

ArginMax Forte pro muže: Nežádoucí účinkyVelkou výhodou při ArginMax Forte pro muže je, že se jedná o přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemicky a uměle vyráběné sloučeniny a látky. Absence syntetických látek je pozitivem, nakolik právě ty mohou za většinu nežádoucích a negativních vedlejších účinků v jiných přípravcích určených na potenci.

Pokud budete dodržovat správné dávkování, neměli by se u vás žádné problémy objevit. Problémem je jedině alergická reakce na některou ze složek, ale to se ovlivnit nedá. U mě se žádné nežádoucí účinky neobjevily, u některých jiných mužů se mohou na úvod při vyšším dávkování první dny objevit občasně trávící problémy. Ty ale rychle pominou.

Balení a cena

ArginMax Forte pro muže: Balení a cenaArginMax Forte pro muže se dá koupit dle velikosti ve dvou baleních a to buď s obsahem 45 kapsul, nebo s obsahem 90 kapsul. Kromě toho existují některé kombinace vícerých balení najednou, takže se dá na jedenkrát objednat například až 270 tablet. Sporné je, kdo se to odváží objednat na úvod.

Z hlediska ceny se však větší balení oplatí víc:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Ušetříte:
ArginMax Forte4536,77 €-
ArginMax Forte9054,51 €19 €

Jak plyne z této tabulky, cenou se víte dostat při větším balení hluboko pod 30 Kč za tabletu. Problémem však je, že je třeba počítat s dávkováním 2 až 3 tablety denně, takže se nenechte zmást jen porovnáním cen za 1 tabletu. Při přepočítání na celý den je cena přípravku porovnatelná s konkurencí.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG,

Kde koupit

Kde koupit ArginMax Forte pro mužeKde lze ArginMax koupit? Dostat ho lze ve vícerých kamenných lékárnách, ale mě osobně se nikdy nechce nakupovat tímto stylem. Je to ztráta času a taky peněz, protože v lékárně to bývá dražší, než při objednávce například přes internet.

Tato možnost se mi osvědčuje nejvíc, a navíc si mohu před koupí každého přípravku nastudovat detailně jeho složení a účinnost. V případě ArginMax Forte pro muže je dostupnost velmi dobrá, nejlepší podmínky z mého pohledu nabízí lékárna Prozdravi.cz. Nákup je rychlý, objednání snadné a doprava cenové výhodná.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Poslední možností, kterou obvykle doporučuji, je nákup od oficiálního distributora a přes jeho eshop. V tomto případě ale nemá smysl uvádět adresu tohoto eshopu, nakolik je to dle mě z hlediska informací a pohodlnosti objednání zcela zbytečné. Tady jsou opravdu velké rezervy a až když se situace zlepší, přehodnotím svůj názor.

MÁLO INFORMACÍ

Jedním z důvodů, proč nakupuji téměř vždy přímo u oficiálního prodejce, je plná podpora. Samotná web stránka eshopu je ale na informace chudá, co beru jak poměrně velké negativum a proto ani oficiální eshop nedoporučuji.

Online objednávka, doprava a doručení

ArginMax Forte pro muže: Online objednávka, doprava a doručeníCo se týče objednání přes internet, rozhodl jsem se popsat své zkušenosti právě s objednávkou přes výše zmíněný eshop Prozdravi.cz, který nabízí ArginMax Forte a zároveň s ním mám dlouhodobé zkušenosti. Tady je postup objednání:

Nejspíše si zvolíte produkt dle velikosti balení, čili 45 nebo 90 tablet

Produkt vložíte do košíku

Vyberte si způsob dopravy a platby, vyplníte dodací údaje

Na závěr objednávku ještě raz zkontrolujete a odešlete

Výhodou nákupu v lékárně Prozdravi.cz je nejen snadnost, ale především široké možnosti. U dopravy máte na výběr až ze šesti možností, již při nejmenším balení se 45 tabletkami je doprava bezplatná nesejde na tom, zdali si vyberete kurýra, balík na poštu nebo osobní odběr v některé z partnerských provozů.

Při platbě si můžete vybrat z platby na dobírku, bankovým převodem, online platbu kartou nebo některé jiné možnosti. Dle mě je nákup přes tuto online lékárnu maximálně pohodlný, jednoduchý a rychlý, dokonce vícero oficiálních eshopů jiných značek by si mohlo brát příklad.

DRAHÉ POŠTOVNÉ V OFICIÁLNÍM ESHOPU

Výrobce ArginMax Forte nabízí možnost získat poštovné zdarma, ale až při objednávce nad 1350 Kč. Dle mě je to příliš vysoký limit, vícero internetových lékáren má nepoměrně lepší podmínky. Taky z tohoto důvodu doporučuji například nákup v lékárně Prozdravi.cz.

Nejčastější otázky

ArginMax Forte pro muže: Nejčastější otázkyKromě složení nebo velikosti balení se muži zajímají u přípravků na potenci a erekci taky o několik jiných témat souvisejících s praktickým používáním a užíváním tablet. Prošel jsem proto některé internetové fóra a diskuse, abych nejčastější otázky sesbíral. Tady jsou pohromadě i s mými odpověďmi:

Jak rychle začíná účinek ArginMax Forte?

Nástup účinků u přírodních tabletek je vždycky postupný, okamžité výsledky po užití jedné tabletky nelze nikdy očekávat. Většinou se první výsledky dostaví do dvou týdnů, tady to ale trvá o něco déle, obvykle až v třetím týdnu. Je sice zřejmé, že to může být velice individuální, ale zkušenosti většiny mužů tuto lhůtu potvrzují.

Proč je třeba na úvod užívat víc tablet za den?

Osobně si myslím, že je to způsobené nízkou koncentrací těch účinných látek, které jsou zaměřené na přímé posilnění erekce a potence. Je třeba říct objektivně, že u tabletek přírodního charakteru je nutné dlouhodobé užívání na projevení účinků, ale ArginMax je nestandardní taky v otázce užívání za den.

Dá se přípravek kombinovat s alkoholem? Jaké jsou jiné překážky jeho užívání?

Nenašel jsem žádnou zmínku o tom, že by se dal, takže zůstanu u doporučení, abyste během užívání přípravku Argin Max Forte neužívali alkoholické nápoje. Překážkou může být taky alergická reakce na některou ze složek tabletek, čemu se ale předem vyhnout nedá. Jiné kontraindikace, například s léky, jsem nenašel.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jak dlouho trvá, než mi dojde ArginMax Forte domů?

To závisí od způsobu doručení. V Bratislavě si můžete vyzvednout přípravek osobně například již do 60 minut. Většinou ale platí, že kurýrem trvá doručení 24 hodin, takže když objednáte přípravek v lékárně Pilulka dnes, můžete ho mít doma již zítra. Odběr od oficiálního distributora ověřený nemám.

Jak je to s účinností po ukončení užívání?

Výrobce tvrdí, že po ukončení užívání by měly být účinky ArginMaxu viditelné ještě 2 týdny. To se u mě osobně nepotvrdilo, a když jsem sledoval jiné recenze a zkušenosti jiných lidí, tak jsem na pozitivní zkušenost tohoto druhu nenarazil.

Zkušenosti

ArginMax Forte pro muže: ZkušenostiJaké jsou zkušenosti mužů s ArginMax Forte? Našel jsem aj pozitivní hodnocení, jenomže taky negativní. Pozor si je třeba dát na příliš pozitivní recenze, nakolik se nemusí jednat o objektivní zhodnocení účinků, ale spíše jde o reklamu na daný produkt. Dle mě je velké mínus, že také hodnocení vůbec existují.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Z hlediska poměru ceny a výkonu je ArginMax hodnocen průměrně. U účinnosti najdete hodnocení na velmi podobné úrovni, prostě nejde o žádný propadák, ale na druhou stranu, hodně mužů se již dle vlastních slov nechystá objednat další balení. To znamená jen jedno, že tvrzení výrobce ohledem účinků nejsou plně shodné s realitou.

Pokud bych to měl porovnat s jinými přípravky, tak muži nejsou s ArginMax Forte již na první pohled tak spokojeni, jak to tvrdí reklama. Pokud by byly účinky tohoto produktu lepší, vypadaly by jinak též hodnocení. Ano, našly se i pozitivní hlasy, ale byly v o hodně menším zastoupení.

JEDNORÁZOVÉ UŽITÍ VS. DLOUHODOBÉ

Rád bych upozornil na velký rozdíl v tom, zdali užíváte ArginMax Forte jednorázově nebo dlouhodobě. Při jednorázovém užívání se bohužel účinky téměř vůbec nedostaví, co potvrzují zejména zkušenosti jiných mužů. Důležité je pravidelné a dlouhodobé užívání.

Vlastní zkušenost

ArginMax Forte pro muže: Vlastní zkušenostPojďme teď k mé zkušenosti. Já jsem ArginMax Forte pro muže užíval dohromady 3 měsíce, nejprve 2 měsíce a pak ještě měsíc. První účinek se dostavil v mírném zlepšení erekce, ale bohužel, až v třetím týdnu užívání. To já sám považuji za velmi nedostatečný a pozdní nástup.

Během užívání se později projevilo i mírné zvýšení libida, měl jsem pocit větší vitality a energie, i když přímo do sexuální oblasti se to nedostalo až tak intenzivně, jak jsem očekával.

Ve zbývajících oblastech, například v oblasti lepšího procítění sexuálního vzrušení, jsem změny nezaznamenal. Problém byl taky po vysazení, protože i když výrobce tvrdí, že účinnost se bude projevovat ještě 2 týdny, nebylo to tak. I ten pozitivní vliv velmi rychle ochabl. Dle mě je to škoda, přípravek mohl být mnohem efektivnější, ale není.

Výsledek vlastního testování

ArginMax Forte pro muže: Výsledek vlastního testováníPojďme se tedy podívat na výsledek mého dlouhodobého užívání ArginMax Forte. Nemohu rozhodně říct, že bych nějaký účinek necítil, ale bohužel, zklamalo to mé očekávání. Na úvod přitom všechno naznačuje, že se může jednat o kvalitní přípravek, cena není nijak extra nízká ani vysoká, značka působí seriózně.

Bohužel, kvůli nižší účinnosti ode mě ArginMax Forte pro muže dostává 3ku

Je to dle mě známka, která mu přistane. Přípravek se jako kdyby zasekl na půlcestě a nepomáhá ani velké množství zajímavých látek. Jejich koncentrace bude zřejmě nižší, kvalita asi taky není to nejlepší, protože jinak si neumím vysvětlit nedostatečné účinky přípravku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG,

Mé očekávání možná byly trocha vyšší, přece jen, přípravek má dobrý marketing a je dostupný taky ve vícerých známých lékárnách. Z hlediska výsledku je to ale nedostatečné, především pokud porovnám účinnost ArginMaxu s některými podobnými konkurenty v jeho oblasti.

Zhodnocení

ZhodnoceníZávěrečné zhodnocení by se dalo charakterizovat přesně tím, co jsem napsal již na úvod v nadpisu mé recenze. ArginMax Forte pro muže nedosáhl úplně na potenciál, který měl. Prezentované účinky zůstávají ve velké míře jen na krabičce, do praxe se příliš nedostanou a nejsou až tak viditelné.

Dle mě je to škoda, neboť tak pestré složení má jen málokterý konkurenční produkt. Bohužel, již samotné dávkování napovídá, že je potřeba užití vícerých tablet, co indikuje nižší zastoupení těch nejpodstatnějších složek v obsahu.

Výsledek je tedy zklamáním, i když tenhle typ tablet má budoucnost a to především kvůli:

přirozenému složení, kde jsou podstatnou částí extrakty přírodních afrodiziak

dostupnosti i bez lékařského předpisu

pohodlnému a snadnému užívání a to i dlouhodobě

absenci nežádoucích a negativních účinků, co souvisí právě se složením

To, co chybí ArginMaxu, však mají některé jiné konkurenční produkty. Na první pohled, především při složení a ceně, se od tohoto přípravku příliš neliší, dokonce i deklarované účinky jsou téměř totožné.

Rozdíl je ale v tom, jak tyto přípravky účinkují v praxi a o tom jsem se přesvědčil i já sám. ArginMax Forte pro muže tedy příliš doporučovat nechci, neboť vím, že existuje i něco mnohem lepší. U mě nejvíc účinkovala značka Stoporex, který naopak doporučovat mohu. V jejich případě bude účinnost mnohem lepší a viditelnější.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.3/5 - (6 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *