Častá masturbace

Bojíte se, že vaše masturbace je příliš častá? Nebo máte strach, že se vás týká dokonce závislost na masturbaci? Abychom mohli odpovědět na tyto otázky, musíme si nejdřív nadefinovat, co je a co není častá masturbace. Právě s tímto definováním však může být problém, nakolik masturbace jako taková je pro člověka přirozená.

Další otázkou je, jestli může být příliš častá masturbace pro muže nebo pro ženu škodlivá. Odpověď na tuto otázku musíme hledat především v kvalitě partnerského spolužití v rámci sexuálního vztahu. Pokud masturbace snižuje jeho kvalitu, pak je rozhodně škodlivá.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Bylo by chybou myslet si, že častá masturbace se týká jenom mladších ročníků. Průzkumy ukazují, že jde o běžný jev i u starších mužů a žen. Přestože jde o přirozenou potřebu naplnění pohlavního pudu, je nutno myslet na to, aby nenahradila partnerský sexuální život.

Co je častá masturbace a jak může být škodlivá

Co je častá masturbace a jak může být škodliváMasturbace má za cíl dosáhnout sexuální uspokojení, ať už přes samotné dráždění a stimulaci erotogenních zón, ale hlavně prostřednictvím dosažení orgazmu. Masturbace není proto sama o sobě vůbec negativní, právě opačně, je biologicky velice přirozená.

Cílem masturbace je kromě naplnění pohlavního pudu i uvolnění nahromaděné a nevyužité sexuální energie

Míra této sexuální energie závisí za prvé od sexuálního apetitu, čili od libida, takže pro každého muže a každou ženu je optimální míra individuální

Příliš vysoké libido vede k hodně sexuální energii a i k časté masturbaci

Masturbovat jednou za den nemusí být pro někoho, kdo má hodně sexuální energie a vysoké libido, vůbec problémem a nejde ani o žádné překročení mezí. Pokud však musíte masturbovat víckrát za den a máte dokonce až neodbytné nutkání na masturbaci téměř pořád, pak se již jedná o příliš častou masturbaci, která může být negativní.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Když mluvíme o negativech časté masturbace, toto jsou tři nejvýznamnější:

odcizení se partnerovi, co znamená, že masturbace se stane pohodlnější a výhodnější alternativou uspokojení sexuálního pudu
změna zvyků v pohlavním životě, příliš častá masturbace může vést dokonce k selektivní anorgasmii, kdy lze dosáhnout orgasmus jenom sebeuspokojením
u muže vede příliš časté ejakulování v důsledku masturbace i ke zvýšeným nárokům na produkci ejakulátu, prostatického sekretu a spermií

MŮŽE BÝT VŮBEC MASTURBACE NEGATIVNÍ?

Chci se vyhnout tomu, aby mě někdo obvinil, že si vymýšlím a přisuzuji masturbování nějaké vymyšlená negativa. Proto ještě jednou opakuji, že masturbace není negativní a není na ní ani nic nepřirozeného. Příliš časté masturbování však opravdu má i nevýhody.

Jaké jsou příznaky závislosti na masturbaci

Jaké jsou příznaky závislosti na masturbaciOd příliš časté masturbaci je k závislosti od sebeuspokojování opravdu tenká hranice. Nevěříte? Bez toho, abych chtěl násilím hledat něco imaginární, doporučil bych vám zodpovídat si jenom pro sebe otázku, jestli na sebe nepociťujete některé příznaky závislosti.

Toto jsou projevy, které se vyskytují nejčastěji:

Zanedbávání partnera: Prvním příznakem toho, že nadměrně masturbujete, zanedbáváte partnera po sexuální stránce. Pokud již nemáte vůbec chuť na milování s partnerem, ale upřednostníte masturbaci, je to znamení, že se něco děje.

Horší koncentrace: Druhým projevem je ztráta koncentrace a schopnosti soustředění v případě, že jste nemasturbovali v takové pravidelnosti, jak je to pro vás běžné. Pokud se neumíte na nic soustředit a myslíte jenom na masturbaci, jde o další negativní znamení.

Ustavičné nutkání: Třetím znamením je ustavičné nutkání na potřebu masturbace. Může se to opakovat dokonce hned po tom, jak jste dosáhli vyvrcholení. Taková potřeba již rozhodně není fyziologicky přirozená, jde již o mentální závislost.

Problém s vyvrcholením: Neklamným znamením až příliš časté masturbace a možné závislosti je problém s dosažením vyvrcholení při běžném pohlavním styku. Typickým projevem je, že vám to trvá příliš dlouho nebo nemůžete orgazmus dosáhnout vůbec.

Vnější příznaky na genitáliích: Nadměrné masturbování se projevuje i na vnějších genitáliích a to u mužů i u žen. Jde nejčastěji o podráždění, které se projeví zarudnutím, později dochází i k bolestivosti a větší citlivosti na dotek.

Nejčastější otázky o časté masturbaci

Nejčastější otázky o časté masturbaciVíme co je častá masturbace, jak se projevuje závislost na ní a i to, jaká negativa příliš častá masturbace přináší. Nyní se podívejme do praxe, kde se podíváme na to, co nejvíc trápí muže a ženy v rámci tohoto tématu. Za účelem zjištění co nejlepších informací jsem přehlédal víceré fóra a diskuse na internetu. Toto jsou nejvíc kladené otázky:

Lze s masturbací úplně přestat?

Na internetu najdete několik příkladů mužů i žen, kteří po nadměrném masturbování dokázali s masturbací zcela seknout. Dle mě však jde o extrém, nakolik masturbování je přirozené, důležité je však najít správnou míru.

Může masturbace způsobit impotenci nebo ohrozit prostatu?

Pokud jde o masturbaci u muže, dost často jsem narazil na různé mýty, například o tom, že nadměrné masturbování způsobuje impotenci nebo zhoršuje stav prostaty. Nic takové se samozřejmě neděje, přestože až příliš časté ejakulování nutí prostatu k vyšším výkonům.

Je zdravé masturbovat v nízkém nebo vysokém věku?

Masturbace je přirozená v každém věku, statistiky dokonce ukazují, že s ní nepřestávají lidi ani ve věku nad 70 let. Co se týče působení na zdraví v mladém věku, jde především o individuální pohlavní vývoj každého jedince. V principu však masturbace není nezdravá.

Může častá masturbace způsobit mentální závislost?

Ano, dokonce tento typ závislosti je častější, než jakákoli fyziologická závislost na samotné sexuální stimulaci. Masturbace, především sexuální dráždění a pak i vyvrcholení, podporují produkci dopaminu, co je tzv. hormon štěstí. Právě ten způsobuje závislost.

Může být masturbace plnohodnotnou alternativou sexu?

Nemůže a to ani při použití těch nejlepších technik, ani při nejdokonalejší symbióze všech faktorů a ani v případě, že máte opravdu vysoké libido. Je však pravdou, že pro mnohé se stala masturbace příjemnější jako sex a to je už opravdu problém.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

 

POZITIVNÍ VLIV NA SPERMIE A PROKRVENÍ

Pravidelné masturbování bez nějakého extrémního přehánění v početnosti má vícero pozitivních vlivů, na které lidé na internetu zapomínají. U mužů to například zlepšuje kvalitu spermií kvůli časté produkci nových, u žen zas prokrvení pochvy.

Jak zlepšit a podpořit zdravý sexuální život

Jak zlepšit a podpořit zdravý sexuální životAby vám masturbace nepřerostla přes hlavu, důležité je se soustředit na podporu přirozeného sexuálního života a klasického pohlavního styku. Hlavním klíčem k tomuto cílů je změnit rutinu a stereotyp, které sexuální život zabíjejí a škodí nakonec i partnerskému životu.

Tady jsou tipy, které doporučuji i na základě vlastních zkušeností:

stres a přepracovanost jsou nepřáteli vzájemných chvil s partnerem, doporučuji proto tyto dva faktory co nejvíc omezit
dohodněte se s partnerem na nějakých nových sexuálních hrách, můžete vyzkoušet i různé erotické zábavné deskové hry, které se spojují se sexem
stavte na osvědčená afrodiziaka ve formě potravin, například mořské plody, víno, šlehačku nebo čokoládu, které vás nabudí na sexuální styk
překvapte partnera nějakou erotickou hračkou, novými milostnými polohami nebo experimentováním s nevyzkoušenými sexuálními praktikami
dobrým nápadem může být i vzájemná masturbace jako součást předehry a pak pokračovat v pohlavním styku, bude to něco nového, netradičního a vzrušujícího

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Jak fungují přípravky na podporu sexuálního zdraví a proč je doporučuji

Jak fungují přípravky na podporu sexuálního zdraví a proč je doporučujiPokud jde o zdravý sexuální život, nevyhnutnou podmínkou jeho správného fungování je i sexuální zdraví. U muže mám na mysli především kvalitní erekci, u žen zas zvýšení prokrvení vnějších pohlavních orgánů, co zvýší jejich vzrušivost.

Dosáhnout tuto podporu lze prostřednictvím vícerých přípravků:

Nejvíc používány jsou tablety, krémy a gely, kterých účinné látky jsou založeny na rostlinných výtěžcích a na látkách zlepšujících prokrvení pochvy nebo penisu

Základní složkou přípravků jsou aminokyseliny, které mají vázodilatační účinky na cévy. To znamená, že je pomáhají roztahovat a tímto mechanizmem zlepšit prokrvení pohlavních orgánů. Jde například o L-Arginin a L-Citrulin. Druhým častým typem látek jsou rostlinné extrakty, například z rostlin jak Damiána nebo Ženšen, co jsou afrodiziaka.

Tablety i produkty na vnější použití mají následující charakteristiky:

mají přirozené složení a přirozené působení, nejedná se o žádnou hormonální léčbu nebo o umělá léčivá a chemikálie
přípravky si můžete koupit bez předešlé návštěvy a vyšetření u lékaře, k dispozici jsou bez předpisu nebo bez nějaké indikace
výborný je poměr ceny a účinků, nakolik jde o cenově dostupné produkty i při dlouhodobém užívání a působí obvykle i na jiné oblasti sexuálního života a vitality

Velkým plusem je i to, že užívání přípravků je většinou bez nějakých problémů, nežádoucích účinků nebo vedlejších efektů. Důvodem je, že v účinných látkách absentují syntetické složky. Pořád se však může objevit alergická reakce, ale ta je výjimečná.

NEVIDÍTE ÚČINKY? MĚJTE TRPĚLIVOST

Pokud se vám zdá, že se po začátku užívání nebo aplikaci přípravků nedostavují žádné změny, je to v důsledku toho, že účinné látky jsou přírodního typu a musí v těle působit delší dobu. Pokud užíváte kvalitní značku, dějte jí čas 2 nebo 3 měsíce a její účinky se projeví.

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i má partnerka a naše zkušenosti s nimi

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i má partnerka a naše zkušenosti s nimiJá sám mám zkušenost s vícerými značkami tablet určených na podporu erekce a libida. Má partnerka zas zkusila tablety na podporu ženského libida, a taky krémy a gely na vnější použití, které využívala na aplikaci přímo na intimní partie. Výsledkem našeho testování bylo, že na trhu je sice vícero značek, ale kvalita mnohých z nich je nízká.

Nespoléhejte se proto jenom na to, co říká výrobce na obalu produktu, ale sledujte hlavně obsah přípravku a taky zkušenosti ostatních uživatelů s jeho účinky v praxi. Pokud byste se chtěli inspirovat, dávám vám do pozornosti následující značky:

Pro ženy:
ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
4.6/5 - (28 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *