Chuť semene

Chut semeneSoučástí vícerých sexuálních praktik a technik je i využití mužského ejakulátu. Nejčastěji jde o různé druhy orálního sexu, při kterém dochází k výstřiku semene a ke kontaktu ženy s ejakulátem. Jednou z důležitých vlastností semene je proto v tomto případě chuť, samozřejmě i vůně a konzistence. Všechny tyto parametre mají svůj význam.

Pokud jde o chuť, ta bývá z velké části odrazem toho, jak se muž stravuje a jaký má životní styl. Něco podobného však platí i o ostatních vlastnostech a to včetně konzistence, barvy nebo zápachu. Všechny tyto oblasti mohu být ovlivněné především životosprávou.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Jelikož semeno je neoddělitelnou součástí sexuálního života a pohlavního styku, rozhodl jsem se, že se tomuto tématu budu věnovat i z pohledu té nejdůležitější vlastnosti. Chuť semene je totiž něco, co sice představuje kontroverzi z pohledu žen, ale dá se to ovlivnit.

Co je semeno a jakou má obvykle chuť

Co je semeno a jakou má obvykle chuťSemeno je běžný název pro ejakulát, který je tvořen vícerými složkami. Z pohledu plodnosti muže jsou přirozeně nejdůležitější složkou spermie, co jsou mužské pohlavní buňky. Jejich smyslem je, že po splynutí s vajíčky, může dojít ke vzniku plodu a nového života.

Z pohledu objemu je nejdůležitější částí semene tekutina pocházející ze semenných váčků, následuje prostatický sekret a jenom 5 % objemu připadá na spermie

Nejčastěji má ejakulát mléčně bílou až sklovitou barvu, přičemž konzistence závisí od toho, jak často muž ejakuluje, někdy méně sexu působí i na barvu semene

Z hlediska pH je semeno mírně zásadité a pH je obvykle v limitu 7,2 – 7,8

Pokud jde o konkrétní látky, tak semeno je velice zajímavou tekutinou nebo hmotou. Nacházejí se tady například minerály Zinek, Vápník, Hořčík, Měď, Chlór, Fosfor nebo Draslík. Z vitamínů jsou tady nejčastěji vitamíny B a C. Pokud jde o chuť, ta závisí od složení a koncentrace těchto látek, ale ještě víc od potravin a toho, co jíte, pijete a jestli kouříte.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

V souvislosti s chutí se uvádějí běžně následující informace:

nejčastěji popisují ženy chuť semene jako slanou, někdy se podobá na chuť sýra, svou vůní připomíná nějaký čisticí prostředek nebo vteřinové lepidlo
pokud muž pije hodně mléka, konzumuje potraviny s proteiny nebo méně často ejakuluje, je konzistence semene hustější a jeho chuť je o něco výraznější
pokud muž opačně kouří, pije více alkoholu nebo se stravuje nezdravě, v tomto případě může být chuť spíše nahořklá

EXISTUJE I ALERGIE NA SEMENO

Jedna věc je, pokud ženě semeno subjektivně nechutná, protože toto je i otázka osobní preference. Mnohem horším a objektivnějším problémem je ale alergie na semeno, kterou dle statistik může mít až 5 % žen. Reakcí může být pálení, svědění a začervenání.

Jak ovlivnit chuť semene

Jak ovlivnit chuť semeneJak jsem již řekl, vlastnosti semene mají souvis se životosprávou a životním stylem muže. Existuje několik faktorů, které lze ovlivnit a právě ty rozhodují i o chuti semene. Nejčastěji jde o to, jaké potraviny nebo nápoje budete konzumovat před sexem.

Tady jsou věci, které nejvíc ovlivňují chuť semene, a taky některé jeho jiné vlastnosti:

Kouření a káva: Pokud chce muž dopřát ženě po ejakulaci chutné sémě, měl by se rozhodně vyhýbat kouření. To samé platí i pro kafe nebo jiné nápoje se zvýšeným obsahem kofeinu, zhoršují totiž chuť semene tak, že je nahořklé.

Ovoce: Nejlépe na chuť semene působí ovoce, hlavně ananasy, jablka, banány a borůvky. Meloun a hrozny taky mohu zvýšit sladkost chuti ejakulátu. Muži mohu taky sáhnout po exotice, například papája a mango jsou rozhodně pozitivní.

Zelenina a ostatní: Podobně je na tom i zelenina, některé druhy působí na chuť ejakulátu pozitivně, například rajčata a okurky, jiné zas negativně. Vyhýbejte se hlavně česneku, brokolici a paprice. Pozor si dejte i na rýži.

Koření: Zvláštní kategorií je koření, například chilli papričky. Jde sice o skvělé afrodiziakum, které zvyšuje sexuální apetit a stimuluje u muže libido, ale má negativní vliv na chuť i vůni semene. Opačně pozitivně působí skořice.

Maso: Pokud jste vyznavačem jídel z masa, měli byste jejich konzumaci před sexuálním stykem posoudit. Pokud ho budete mít na talíři pravidelně a hodně, chuť semene bude pro ženu hořká, rudé maso a ryby zvyšují i slanost.

Alkohol a pivo: Toto bude pro muže asi velký problém, ale alkohol a obzvlášť pivo mají negativní vliv na chuť semene. Tyto nápoje totiž obsahují velké množství škodlivých a toxických látek, které se vyloučí i přes ejakulát.

Nejčastější otázky o chuti semene

Nejčastější otázky o chuti semeneNyní se podívejme od potravin a faktorů, které přímo ovlivňují chuť semene, k dotazům a otázkám více z praxe. Podíval jsem se totiž na víceré stránky a diskuse na internetu na toto téma a rozhodl se zodpovídat na nejvíc kladené dotazy:

Je polykání semene opravdu tak zdravé, jak to muži tvrdí?

Ano, především je to způsobeno látkami, které se v něm nacházejí. Víceré minerály a vitamíny pomáhají například na lepší fungování nervového systému, posilňují imunitu a mohou pomáhat i na deprese a na lepší spánek. Samozřejmě ne nějak zásadně.

Dá se nějakým dodatečným způsobem zlepšit před sexem chuť semene?

Ano, v tomto ohledu mám pro vás dobrou zprávu, existuje totiž takový trik, který jsem vyzkoušel i já sám. Řešením jsou v tomto případě ochucené lubrikační gely, které sice přímo na chuť semene vliv nemají, ale při orální stimulaci mohu špatnou chuť překrýt.

Lze ovlivnit nějakým způsobem i konzistenci semene?

Ano, nejčastěji pomocí tekutin, které muž pije. Mléko dělá ejakulát hustějším, voda opačně řidším. Důležité je i množství vody, obvykle se doporučuje pít denně 2 až 3 litry vody pro ideální konzistenci. Svůj vliv má i intenzita ejakulace.

Našel jsem nějaké tablety speciálně na chuť semene. Fungují?

Takové přípravky hrají mužům „na city“, no v zásadě se nejedná o nějaký zázrak, jde spíš o to, že v jejich složení jsou látky fungující na podobném principu, jak již zmíněné potraviny. Dle mého osobního názoru je to zbytečné vyhazování peněz.

Za jaký čas se mohou projevit změny životosprávy na chuti?

Pokud jde čistě jenom o změnu týkající se stravování, řádově je to několik dnů. Pokud máte na mysli ukončení konzumace kávy, to trvá někdy i týden nebo dva. Pokud jde o změnu ohledem pití alkoholu, toxiny mohu být v těle déle, takže to může trvat i několik týdnů.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

POKUD PARTNERKA NECHCE, NENUŤTE JI

Nejen chuť semene může bránit ženě v tom, aby akceptovala jeho polykání. Problémem může být i to, že pro některé ženy může konzistence vypadat nevábně, mohou mít pocit rozhozeného žaludku nebo jim to bude nehygienické. Rozhodně je do ničeho nenuťte.

Jak zlepšit a podpořit spermatogenezu

Jak zlepšit a podpořit spermatogenezuPokud jde o semeno, jedním z důležitých faktorů, který rozhoduje i o konzistenci nebo barvě semene, je početnost a kvalita spermií. Ty vznikají v procesu zrání, který se nazývá spermatogeneza, přičemž tento proces se dá taky ovlivnit.

Podobně jako u chuti, i tady rozhoduje životospráva a životní styl:

vyvarujte se kouření, alkoholu a nadměrné konzumaci masa nejen kvůli chuti semene, ale i pro jejich špatný vliv na tvorbu spermií
pokud sportujete, co je pozitivní, dejte si pozor, aby nevznikl tlak nebo nestoupala teplota v oblasti varlat, pozor proto na jízdu na kole a těsné prádlo
pokud jde o pozitivní faktory, konzumujte především hodně ovoce a zeleniny, především takové druhy, které obsahují minerály Zinek nebo Selen
velkým plusem je taky to, když budete mít pravidelný sex, protože díky pravidelné ejakulaci se podporuje tvorba nových spermií
na základě vlastní zkušenosti doporučuji i rostlinné a bylinné afrodiziaka, například čaj z rostliny zvané Maca

Jak fungují tablety na podporu tvorby spermií a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na podporu tvorby spermií a proč je doporučujiPokud již mluvíme o tématu podpora plodnosti a spermatogenezy, v této oblasti jsem já sám zkoušel nejen režimová opatření nebo potraviny, ale i speciální přípravky. Netvrdím, že přinesou zázraky ze dne na den, potřebné je delší užívání, ale mají svůj smysl.

Nejčastěji jde o tablety, některé značky mají taky formu prášků:

Působení přípravků je na základě účinných látek pozůstávajících hlavně z rostlinných extraktů v kombinací se stopovými prvky působícími na spermatogenezu

Cílem působení těchto látek je přirozená stimulace testosteronu, jehož hladina může podpořit tvorbu spermií. Běžnou součástí přípravků jsou rostlinná afrodiziaka typu Tribulus Terrestris, ale například i minerály jako Zinek a Selen. Na podporu spermatogenezy se využívají i vitamíny, nejčastěji známá Kyselina listová, která patří mezi vitamíny B.

Takové složení, založeno na přírodních látkách, má hodně výhod:

nemusíte se nějak obávat o vážnější vedlejší a nežádoucí účinky, vyskytují se opravdu velice zřídka
plusem je možnost koupit si tyto přípravky bez předpisu nejen v lékárně, ale i přes internet, vícero výrobců provozuje vlastní eshopy
zapomínat nelze ani na dobrý poměr hodnoty a ceny, nakolik díky bohatému složení vícero přípravků působí i na libido nebo potenci

To, že přípravky jsou dostupné volně bez receptu, ještě neznamená, že je můžete užívat libovolně. Rozhodně si pročtete příbalový leták a během užívání postupujte dle instrukcí. Nepřekračujte maximální denní dávku a vyhněte se tak i možným nežádoucím efektům.

VÝBĚR FORMY JE JENOM NA VÁS

Kromě tablet se využívají na podporu spermatogenezy a plodnosti i jiné formy volně dostupných přípravků, populární jsou ve vodě rozpustné prášky. Konkrétní forma ale nemá žádný vliv na účinnost, takže jde jenom o to, co vám vyhovuje víc.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiJá sám mám zkušenosti s formou tablet a taky s formou prášků do vody. Vyzkoušel jsem taky přípravky, kde šlo čistě jenom o podporu spermatogenezy, ale i takové, které měly pozitivní vliv komplexně na sexuální energii a vitalitu. Můj závěr? Na trhu se dají najít kvalitní produkty, ale i takové, které v praxi značně zaostávají.

Dle čeho postupovat při výběru? Nejdůležitější jsou reference z praxe. Sledujte hodnocení od mužů, kteří přípravek užívali a řiďte se hlavně nimi. Pokud se chcete inspirovat, v této tabulce najdete přípravky, které doporučuji já:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *