Clavin Platinum: Nástupce typů Strong a Ultra, ale přináší opravdu to nejlepší?

Tablety značky Clavin pozná zajisté hodně mužů. Reklama, která se dá najít nejen na internetu, přesvědčuje o tom, že užívání přípravku přináší nadprůměrně pozitivní účinky na potenci, sexuální apetit a kvalitu erekce. Abych si to ověřil v praxi, rozhodl jsem se tablety testovat a sdělit vám své zkušenosti.

V první řadě je třeba říct, že složení Clavin Platinum je 100 % přírodní. Neříká to jen příbalový leták, ale taky nezávislé testy. Svým složením a zaměřením navazuje na předtím prodávané produkty typu Strong a Ultra, přičemž si i dle tvrzení výrobců zachovává punc exkluzivity.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG,

Pilulky jsem se rozhodl vyzkoušet tedy právě v této nejsilnější a nejvíc exkluzívní verzi. Mé očekávání byly sice vysoké, ale měl jsem již zkušenost s produktovým typem Original, kde praxe ukázala jisté mezery.

Doba testování produktu1,5 měsíce
Kdy se projevily první účinky1 - 2 týdny
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisunezaznamenal jsem rozdíl
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 2 pracovních dnů
Lepší alternativaStoporex Klasik
Cena➡️ 690Kč
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Clavin Platinum: Výrobce a původPodobně jak v případě Clavinu Original, také u verze Clavin Platinum je výrobcem společnost Simply You Pharmaceuticals. U nás má producent oficiální zastoupení formou oficiálního eshopu, co je pozitivní. Bohužel, objednávka přes tento eshop mi přijde extrémně chaotická a náročná.

Samotný produkt má formu výživového doplňku, který je řádně registrovaný a z tohoto hlediska je jeho užívání bezpečné a bezproblémové. Podobně jak při verzi Original, i Clavin Platinum je dostupný bez lékařského předpisu a koupit ho můžete v kamenné i v internetové lékárně.

Složení a účinné látky

Clavin Platinum: Složení a účinné látkyClavin Platinum má přírodní složení, které je oproti jeho předchůdcům dle tvrzení výrobce vylepšeno. Základem je směs látek označovaných jako Stimulin®, přičemž se jedná o speciální galenicky upravenou kombinaci látek podporujících erekci s rychlým nástupem účinku. Přípravek by měl napomáhat také zvýšení libida a intenzitě sexuálního zážitku.

Toto jsou tedy ty nejdůležitější účinné látky obsažené v Clavinu Platinum:

Kotvičník zemní: Tribulus Terrestris je poměrně známa rostlina patřící mezi nejlepší přírodní afrodiziaka a stimulanty na potenci a především libido. Rostlina totiž ovlivňuje hladinu testosteronu v těle, přičemž tento hormon má mimořádný vliv na sexuální apetit a tím pádem i na libido. Přítomnost Kotvičníku v tabletách na erekci je již pravidlem.

Šafrán: Crocus, co je latinský název pro Šafrán setý, je stejně přírodním prostředkem podporujícím lepší erekci a především lépe libido. Původně rostlina pocházející z Asie je dnes zřejmě nejdražším kořením na světě, no používá se i jak léčivo v přírodní medicíně. Pomáhá na zlepšení krevního oběhu, čili zlepšuje správné prokrvení pohlavní soustavy.

Selen: Tuto látku možná poznáte ze šampónů, ale Selen je vynikající antioxidant, který pomáhá na zpomalení předčasného stárnutí buněk. Je taky důležitý pro muže, nakolik stimuluje hladinu testosteronu, současně pomáhá například správnému procesu spermatogenezy. Pomáhá také při sexuální impotence orgánového původu a podporuje správní činnost cév.

Zinek: Podobně jak výše zmíněná látka, taky Zinek patří mezi přírodní antioxidanty. Jde o minerál nevyhnutelný pro činnost našeho imunitního systému, a současně o významnou látku zapojenou do tvorby a kvality spermií. V našem těle je Zinku poměrně málo a proto je lidský organizmus odkázán na jeho příjem, co je také důvodem, proč je v Clavinu Platinum.

L-Arginin: Tuto aminokyselinu asi není potřebné příliš představovat, nakolik v tabletách na podporu erekce a potence se vyskytuje poměrně hojně. Je taky součástí složení Clavin Platinum a to především kvůli významné podpoře správného prokrvení pohlavního údu. Arginin totiž působí na uvolnění svaloviny cév a jejich roztažení, co zvýší průtok krve v nich.

L-Citrulin: Tato aminokyselina se vyskytuje nejčastěji v páru s L-Argininem a stejně tak je tomu v případě Clavinu Platinum. Rovněž je důležitá pro zlepšení prokrvení i těch nejmenších cév, v lidském organizmu se totiž mění na L-Arginin a později na oxid dusnatý. Ten je spouštěčem uvolnění cév během ztopoření, takže přímo ovlivňuje nástup erekce.

Co se týče koncentrace a objemu jednotlivých látek, tady jsou konkrétní údaje:

Látka:Množství:Účinek:
L-arginín monochlorid1800 mgLepší prokrvení penisu
L-citrulín64 mgLepší prokrvení penisu
Tribulus Terrestris200 mgZlepšení libida a erekce
Šafrán30 mgZlepšení ztopoření
Zinek3,2 mg = 32 % DDDZvýšení libida a chuti na sex
Selen24 μg = 44 % DDDLepší prokrvení penisu

BEZPEČNÉ UŽÍVÁNÍ

Všechny výše uvedené látky jsou z hlediska užívání bezproblémové a bezpečné. V Clavinu Platinum jsou přítomné ve formě extraktů, ale jak vidíte, jejich gramáž je rozdílná. Z hlediska složení by měl přípravek fungovat na erekci i na potenci, má na to všechny předpoklady.

Dávkování a užívání

Clavin Platinum: Dávkování a užíváníClavin Platinum se od základného modelu Original odlišuje nejen o něco lepším složením účinných látek, ale i dávkováním a užíváním. Na rozdíl od jiných přípravků konkurenčních značek byste dle výrobce neměli čekat na nástup tak dlouho.

Jedna dávka = 4 💊💊💊💊kapsule. Víc než 4 kapsule v průběhu 24 hodin neužívejte

Kapsule se užívají v celosti a najednou, přičemž by to mělo být 1 až 12 hodin před plánovaným pohlavním stykem

Výrobce sám udává, že pohotovostní režim pro podporu erekce a účinky Clavinu Platinum je až 12 hodin. Dle mé vlastní zkušenosti ale tablety zabírají nejlépe v prvních hodinách, pak již jejich úspěšnost klesá. Nevýhodou je, že se musí užít velké množství tablet, co zvyšuje cenu za 1 den užívání.

Účinky

Clavin Platinum: ÚčinkyJak Clavin Platinum účinkuje a v čem všem by měl pomáhat? V zásadě říká výrobce o 5 důležitých oblastech, kde by se měly účinky během užívání dostavit. Jedná se o zlepšení erekce, vliv na libido a lepší prožití sexuálního styku. Jde o komplexní účinky, které by měly zodpovídat složení.

Pojďme se na ně podívat detailněji:

Kvalitnější erekce

Lepší ztopoření by mělo nastat díky vlivu aminokyselin L-Arginin a L-Citrulin. Obě tyto složky působí na zvýšení průchodnosti cév vyživujících pohlavní úd, co znamená lepší prokrvení penisu a tím pádem i silnější ztopoření. V tomto ohledu je vidět určité výsledky a opravdu může dojít k zlepšení ztopoření, ale u každého muže v jiné intenzitě.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Rychlejší nástup erekce

Jedním z nejvíc propagovaných účinků Clavin Platinum by měl být velmi rychlý nástup erekce. Díky dávkování až 4 kapsul k tomuto účinku opravdu může dojít, souvisí totiž s výše jmenovanými látkami. V tomto ohledu lze vidět jistou účinnost, ale já sám jsem byl zklamán z toho, že se nejedná o trvalý účinek. Postupně totiž vliv ochabuje.

Prodloužení erekce

Prodloužení erekce by mělo nastat vlivem zvýšení sexuálního vzrušení a taky vlivem lepší cirkulace krve. Dlouhodobější ztopoření je jedním z nejvíc žádaných účinků podobných tablet a dle složení by Clavin Platinum mohl v tomto ohledu přinést výsledek. Jenomže zkušenosti mužů ukazují, že v této oblasti poněkud zaostává.

Zvýšení sexuálního apetitu

Pokud chcete zvýšit chuť na sex a sexuální styk, potřebujete v první řadě zvýšit libido. V rámci účinných látek přípravku Clavin Platinum by takový vliv měl mít jak Šafrán, tak i Kotvičník zemní. V této oblasti jsem příliš velké změny nezaznamenal a podobně na tom dle zkušeností byli taky jiní. Je to škoda, potenciál tady rozhodně byl, ale dle mě je nenaplněn.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Intenzívnější sexuální zážitek

Lepší a intenzívnější vzrušení během samotného pohlavního styku, to je poslední propagovaný účinek Clavinu Platinum. Za tímto účinkem je třeba hledat kombinaci všech přírodních účinných látek a možná v jistém ohledu to může fungovat i v praxi, ale zřejmě je to závislé ještě od jiných faktorů. Já osobně tento účinek nemohu na 100 % potvrdit.

NÁSTUP ÚČINKŮ NA ZÁKLADĚ STIMULACE

Všechny výše popsané účinky mohou nastat pouze v případě, že muž bude sexuálně stimulován. Bez přímé sexuální stimulace nedojde k samovolné erekci ani k dalším účinkům. To však platí bez výjimky téměř u každého přípravku podobného typu.

Nežádoucí účinky

Clavin Platinum: Nežádoucí účinkyU přípravků a tablet určených na podporu erekce bývá obvyklým průvodním jevem výskyt nejen těch žádoucích, ale bohužel i nežádoucích účinků. Může jít například o bolesti hlavy, trávící problémy nebo zarudnutí pokožky. U Clavinu Platinum je výhoda, že nic také jsem nepozoroval.

Výjimkou může být alergie na některou z látek, kdy se může projevit přecitlivění nebo alergická reakce. Tehdy doporučuji užívání přerušit. Na úvod někteří muži mohou mít krátkodobě a přechodně problém s trávením, co je dle mě následek nárazového dávkování. V globálu ale hodnotím přípravek pozitivně a na užívání je bezproblémový.

Balení a cena

Clavin Platinum: Balení a cenaClavin Platinum je speciální typ tablet značky Clavin, co znamená, že již jde o konkrétní verzi obecné značky Clavin. Tento speciální typ bývá dostupný ve dvou baleních a to buď v menším s 8 kapslemi, nebo ve větším, kde je až 20 tablet. Na rozdíl od verze Original nejsou v žádném balení přibalené tablety navíc zdarma.

Co se týče konkrétních balení a jejich ceny, tady je jejich přehled:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Cena za tabletku:Ověřená koupě:
Clavin Original20799 Kč39.95 KčChci zkusit
Clavin Platinum201099 Kč54.95 Kč ✅Chci zkusit

Největší balení se přirozeně oplatí nejvíc z hlediska ceny. Je třeba však zároveň říct, že Clavin Platinum se musí jednorázově užívat v dávce až 4 kapsul.

Kde koupit

Kde koupit Clavin PlatinumClavin Platinum patří mezi volně dostupné přípravky, takže se nemusí bát, že byste na jeho koupi potřebovali lékařský recept. Jde o volně dostupný přípravek, který se dá koupit v různých lékárnách, například se mi zdá, že je dostupný i v známé síti Prozdravi.cz.

Objednat si ho můžete také přímo od výrobce, co je ve většině případů má oblíbená možnost. Bohužel, v tomto případě tomu tak není. Objednání přes oficiální web stránku je komplikované a dokonce se cenově ani nevyplatí, nakolik jsem našel Clavin Platinum za mnohem lepší cenu také v běžné lékárně.

Doporučuji však pro maximálně pohodlí a snadnost objednávku přes internet, u mě je favoritem lékárna Prozdravi.cz. V tomto případě máte zaručenou lepší cenu jak od výrobce a taky lepší podmínky dodání, pokud se pro Clavin Platinum rozhodnete.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG,

vyhodne baleniJIŽ ZÍTRA DOMA

Jednou z hlavních výhod objednání přes internet je, že máte jistotu, že Clavin Platinum si koupíte tehdy, kdy chcete. Mnoho kamenných lékáren ho nemusí mít skladem. Navíc, při objednávce přes Prozdravi.cz můžete mít tablety doma již zítra.

Online objednávka, doprava a doručení

Clavin Platinum: Online objednávka, doprava a doručeníCo se týče objednávky, abych vám poněkud přiblížil celý postup, představím vám v bodech alespoň ty nejdůležitější informace o dopravě a doručení. Celý proces je velmi rychlý a snadný, co je velká výhoda online lékárny Lieky24.

Nejdřív si zvolte velikost balení, na úvod je lepší spíše to menší

Objednávat můžete bez registrace, přejděte na rychlou pokladnu

Zvolte osobní údaje a adresu doručení

Vyberte si způsob doručení a platby a objednávku odešlete

Ano, takto snadné je objednání prostřednictvím internetové lékárny. Dle mě by si mohl samotný výrobce vzít ponaučení a zdokonalit svůj proces do obdobné formy, pak ho možná budu doporučovat. Nemluvě již o ceně za doručení, již u nejmenšího balení Clavin Platinum je doprava zdarma.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG,

Co se týče dopravy, na výběr je buď osobní odběr, nebo SPS kurýr. Druhá možnost je samozřejmě pohodlnější. Pokud se rozhodnete pro objednání na dobírku, musíte však přičíst 30 kč k ceně. I navzdory tomu bude ale nákup přes lékárnu Lieky24 nejvýhodnější a nejlepší zejména z hlediska pohodlí a rychlosti doručení.

OVĚŘENÁ LÉKÁRNA

Uvedená lékárna Prozdravi.cz je ověřenou lékárnou a já sám s ní mám velmi dobré zkušenosti. Nemusíte se bát o serióznost ani rychlost doručení, stejně tak nemusíte mít strach ani o originalitu výrobku Clavin Platinum. Celý nákup je zcela bezpečný.

Nejčastější otázky

Clavin Platinum: Nejčastější otázkyPojďme se teď podívat na některé praktické otázky, které jsem zatím neřešil a které muže zajímají nejvíc. Prošel jsem nejedno internetové fórum, abych našel to, co vás zajímá nejvíc. Internetové diskuse se točí nejčastěji o těchto otázkách, ke kterým připojuji i své odpovědi vycházející z praxe:

Je lepší Clavin Original nebo Clavin Platinum?

Z hlediska složení a účinnosti by to měl být Clavin Platinum. Vícero mužů s ním má o něco lepší zkušenosti, především ohledem kvality erekce. Co se ale týče jiných účinků, tam již účinnost ani jednoho přípravku není nijak oslnivá. Nelze taky zapomenout na porovnání poměru ceny a výkonu, kde dle mě Clavin Platinum prohrává.

Jak je to se spojením Clavin Platinum a alkohol?

Výrobce nedoporučuje v žádném případě kombinovat užívání výživových doplňků typu Clavin Platinum a alkoholu a já se k tomuto doporučení připojuji. Alkohol je doslova zabiják erekce a potence, nevidím smysl v jeho konzumaci za předpokladu, že chcete zlepšit erekci, je to kontraproduktivní.

Je nákup tablet přes internet bezpečný?

Ano, rozhodně je, ale záleží od toho, co kupujete a odkud. Pokud budete kupovat u nás nelegální léky nebo přípravky bez receptu přes internetové inzeráty, rozhodně to není bezpečné. Pokud však budete kupovat přípravky typu Clavin přes ověřené internetové lékárny, mohu to podpořit. Například lékárna Lieky24 je rozhodně ověřený zdroj.

Je Clavin Platinum určen taky na dlouhodobé užívání?

Dle způsobu dávkování bych rozhodně řekl, že ne. Užívat každý den 4 tablety denně mi přijde přehnané, výrobce nikde ani nedoporučuje pravidelné a opakované dávkování během delší doby. Je nutno zároveň říct, že dlouhodobější dávkování u jiných přípravků pomáhá zvýšit účinnost. Tady by to byla dle mě ale ekonomická sebevražda.

Co dělat, pokud u mě nebude Clavin Platinum zabírat dle představ?

V takovém případě doporučuji vyzkoušet konkurenční přípravek, nic jiné vám příliš nepomůže. U někoho Clavin Platinum zabere lépe, u někoho jiného ne, jde o přírodní přípravek, takže nikdo nemůže garantovat 100 % úspěšnost. Já sám poznám vícero jiných značek, které jsou mnohem lepší.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zkušenosti

Clavin Platinum: ZkušenostiClavin byl pořád synonymem pro podporu mužské erekce, prakticky odkdy přišel na náš trh. Jeho prodej provázela poměrně masivní kampaň, byl dostupný také v lékárnách, muži ho hodně kupovali a užívali. Konkurence však v této oblasti nespala a tak to vypadá, že úspěch je již jen minulostí.

Dokazují to hodnocení vícerých mužů v internetových diskuzích a fórech. Vliv tablet Clavin Platinum na erekci samozřejmě v určitém měřidle je, ale nejedná se až o tak pozitivní vliv, jak se to snaží výrobce prezentovat. Kritizována je i poměrně vysoká cena, co je dle mě opravdu oprávněná kritika.

Vícero mužů dokonce přímo porovnává Clavin Platinum s jeho přímou konkurencí a to jsou tablety Stoporex Prolong, případně Stoporex Klasik. Pravda je, že většina porovnaní je v neprospěch značky Clavin a napovídají tomu víceré recenze.

PODEZŘELÉ HODNOCENÍ SI NEVŠÍMEJTE

Během svého zkoumání zkušeností jiných mužů jsem narazil na některé příliš pozitivní hodnocení. Jde především o známé porovnávací portály typu Heureka a podobně. Dle mě dané hodnocení nejsou objektivní a doporučuji si je nevšímat.

Vlastní zkušenost

Clavin Platinum: Vlastní zkušenostJak jsem řekl již na úvod, v minulosti jsem značku Clavin zkoušel a u testu tablet Platinum jsem vstupoval již tak trocha do známého prostředí. Měl jsem poměrně vysoké očekávání, vždyť složení je opravdu velmi zajímavé a dává příslib seriózních účinků.

Je ale zapotřebí říct, že mé zkušenosti s účinností tablet jsou velmi podobné, jako v případě mnohých mužů popsaných výše. Clavin Platinum zkrátka není až tak kvalitní, jak to o něm tvrdí reklama nebo příbalový leták. Určité účinky tady jsou, to nepopírám, ale dle mě nejsou dostatečné.

Pozitivně ale hodnotím samotný proces nákupu, především díky rychlému a pohodlnému objednání přes lékárnu Lieky24. Tam je dokonce cena nižší, než u nákupu přes oficiálního distributora, co je dle mě neuvěřitelná anomálie. Tady mé dobré zkušenosti končí, Clavin Platinum zkrátka není tak dobrý, jak by měl za danou cenu být.

Výsledek vlastního testování

Clavin Platinum: Výsledek vlastního testováníMé konečné hodnocení pro Clavin Platinum je tedy spíše negativní. Navzdory tomu, že dle složení by měly tablety jasně převálcovat většinu konkurence, není tomu tak a žít ze zašlé slávy se nedá navěky. Muži čekají výsledky a ty příliš nepřicházejí.

Clavin Platinum si ode mě vysloužil jen trojku, co je průměr

Myslím, že toto hodnocení dokonale vystihuje problémy, které jsou s verzí Platinum spojeny. Určité pozitivní účinky na erekci se opravdu dostaví, s dávkováním 4 tablet najednou by se to i čekalo. Míra úspešnosti těchto účinků je ale příliš nízká a rozhodně nezodpovídá potenciálu a především ceně.

Právě výška investice je druhé velké negativum vedle slabších účinků v určitých oblastech sexuálního zdraví. Investovat 270 Kč za jeden den užívání je již na hranici ceny za léky se syntetickými léčivými látkami a je to příliš moc. Výsledný efekt není vůbec adekvátní takové sumě, a proto nemůže Clavin Platinum ani získat lepší známku, jako je průměr.

Zhodnocení

ZhodnoceníMé závěrečné hodnocení bude tedy pozitivně negativní. Clavin je sám o sobě známá značka, která svou silou dodnes přitahuje hodně mužů. To, že v určité formě opravdu funguje, pochopitelně nepopírám. Na trhu však již existují mnohem lepší přípravky a to také od Clavin Platinum.

Pozitivem je, že tablety jsou přírodního charakteru a během jejich užívání se neobjevují žádné nežádoucí a negativní účinky. Negativem ale je, že jejich účinnost jako kdyby ustrnula v minulosti a ani nová verze Platinum není tak výkonná, jak jsem od ní já očekával. Nejsem v tom osamocen, stejně to vidí hodně mužů.

Na přípravky tohoto typu ale nelze zanevřít, nakolik:

jejich čistě přírodní složení je pro tělo přirozené a na erekci velmi dobré

dostupnost také bez lékařského předpisu je jednoznačně pozitivum pro každého muže

u dlouhodobého užívání jsou tablety pozoruhodně účinné, ne však Clavin Platinum

vícero jiných značek nabízí nepoměrně lepší výsledky

Pokud očekáváte, že vám budu nákup tablet Clavin Platinum nějak vehementně doporučovat, tady vás asi zklamu. Pro mě je totiž podstatné, abyste se nezklamali vy v jejich účinnosti, a po mém otestování si troufám tvrdit, že i když přípravek účinkuje, v poměru ceny a kvality se neoplatí kupovat. Nákup vám nebudu ale ani zakazovat, možná u vás bude fungovat lépe.

Rozhodně však doporučuji sáhnout po konkurenčních značkách, kde je poměr ceny a kvality lepší, ale zároveň je lze užívat dlouhodobě a tam se již účinnost projeví mnohem viditelněji. Mě osobně se osvědčily nejvíc značky Stoporex. Pokud hledáte přímo alternativu ku Clavin Platinum, Stoporex Klasik.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.2/5 - (17 votes)

3 comments

  1. ahojte, mate někdo více zkušenosti s Clavin platinum? chtěla bych kupit pro muže, jako dárek k narozeninám, abych ho potěšila. samozřejmě, nechci se ho dotknout, nevíte, zda existuje i nejake darkove balení nebo take neco? a este posledna otazka, pokud si to uz někdo objednávat, je mozne objednat si to tak, aby se o tom muz nedozvěděl, když to k nam kurýr přinese? dakujem za odpovědi!

    1. pokud já vím, dárkové balení nemají. samotný Clavin je ok, zejména verze platinum, ta je mnohem lepší, než ta základní verze. já Clavin užíval, neměl jsem žádné problémy s vedlejšími účinky, vše šlo ok. pak se ale moje problémy začaly zhoršovat a tak jsem šel za lékařem a dnes už mám jen léky na předpis. co se týká balení, to je diskrétní, nic nikdo nezjistí, ale na toho kurýra pozor. může se stát, že to předá manželovi a hned bude po překvapení! to však nemá nic co dělat s výrobcem, závisí to od kurýra, který k vám chodí domů

      1. Dobrý den, máte někdo zkušenosti s přípravkem od firmy Amarex, nyní jsem viděl hodně pozornosti na tuhle značku ale recenzi jsem našel jen na webu pixolive, byla by možnost zrecenzovat tenhle produkt i u Vás? Ať mám objektivní pohled na značku?

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *