Clavin: Otestoval jsem Original i Platinum. Jaké mají účinky? Zde jsou mé zkušenosti

Clavin recenziaTablety na erekci Clavin® vám určitě nemusím představovat. Značka Clavin® má za sebou už víceletou tradici, své udělá i reklama. Tablety můžete koupit v lékárně, kde je mívají běžně skladem. Tento produkt je na problémy s erekcí stále velmi populární a výrobce garantuje až 92% prokázanou úspěšnost tablet.

Clavin® má, podobně jako jiné přípravky 100% přírodní složení, což minimalizuje riziko nežádoucích účinků. Dá se koupit bez potřeby lékařského předpisu. Počet špatných zkušenosti zákazníků se však začína pomalu zvyšovat a to je také důvod mé recenze.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Po několika letech jsem se rozhodl Clavin® znovu odzkoušet a ohodnotit jeho účinek. Aktuálně je v prodeji ve dvou typech a to Original a Platinum. V minulosti existovaly i varianty Strong a Ultra. Pojďme se podívat, jak tablety na mě působí dnes.

Doba testování produktu1,5 měsíce
Kdy se projevily první účinky1 - 2 týdny
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisunezaznamenal jsem rozdíl
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 2 pracovních dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena + Slevový kupón➡️ Clavin original - 799 Kč
➡️ Clavin platinum - 1099 Kč
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Clavin Výrobce a původ

Tvůrcem tablet Clavin® je společnost Simply You, která má i u nás oficiální zastoupení. Přímý distributor v naší republice je výhodou, protože to usnadňuje komunikaci mezi výrobcem a zákazníkem. Distributor má u nás dokonce i svou vlastní telefonickou hot-line, kde můžete zavolat a získat různé informace.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Clavin® je u nás registrován ve formě výživového doplňku. Na to aby se mohl prodávat, musel splnit všechny legislativní podmínky z hlediska bezpečnosti, složení i deklarovaných účinků. V tomto případě není tabletám co vytknout.

Složení a účinné látky

Clavin Složení a účinné látky

 Jak jsem hned na úvod zmínil, Clavin® má čistě přírodní složení. První typ tablet, Clavin® Original, obsahuje speciálně galenicky upravenou rostlinnou směs, která se nazývá Clavertin 21®. Druhá verze, Clavin® Platinum, je zase složena ze speciálně vybrané směsi účinných látek označené jako Stimulin®.

V obou typů tablet se nacházejí tyto výtažky a látky:

Selen: Selen je jedním z nejdůležitějších prvků podílejících se na spermatogenezi, čili na tvorbě spermií. Je to také důležitý antioxidant, který má vliv na tvorbu hormonů. Dostatečné množství selenu v těle pomáhá ke správné činnosti cév a snižuje také únavu, což je naprostá nezbytnost pro kvalitní erekci.

Tribulus Terrestris: Kotvičník zemní je rostlina, kterou můžete najít v přírodních tabletách na zlepšení erekce docela často. Tento přírodní stimulant zvyšuje hladinu testosteronu v těle, díky čemuž dochází ke zvýšení libida a to má za následek větší chuť na sex. Dlouhodobější užívaní extraktů této rostliny také prodlužuje erekci a pomáhá bojovat s předčasnou ejakulací.

Šafrán setý: Tato rostlina, latinsky označována Crocus, je známá pro své podpůrní účinky na mužské libido. Právě z tohoto důvodu ji výrobce zařadil do složení Clavinu®, protože stimulace libida a zvýšení chuti na sex může pomoct mužům k rychlejšímu dosažení erekce. Šafrán taky napomáhá i k delšímu udržení pohlavního údu v ztopořeném stavu.

Zinek: Z pohledu antioxidačních účinků je zinek důležitý minerál pro náš organismus. Ochraňuje buňky před nadměrným stárnutím a dopomáhá k jejich správné funkčnosti.  Kromě toho, pozitivně ovlivňuje imunitní systém. Zinek má vliv na tvorbu a kvalitu spermií, proto je důležitý také pro zvýšení plodnosti.

L-Arginin: L-Arginin je aminokyselina, která se docela často vyskytuje v podobných přípravcích na podporu erekce a potence. Má účinek na uvolnění cév, což podpoří zvýšení průtoku krve, které cévami procházejí. Působí ve prospěch větší flexibility tepen, a tak pomáhá lidem, kteří trpí jejich kornatěním.

L-Citrulin: Tato aminokyselina podporuje rychlý nástup erekce. Zlepšuje totiž prokrvení penisu a podporuje rozšíření menších cév, které pohlavní úd zásobují krví. Díky tomu přijde k rychlejšímu ztopoření, již při prvotní sexuální stimulaci, což pomůže mužům trpícím právě zpomaleným náběhem erekce.

Jednotlivé látky se nacházejí v Clavine® v určitém poměru. Následující tabulka přehledně ukazuje, jaké jsou jejich koncentrace:

Látka:Množství:Účinek:
Tribulus Terrestris200 mgZlepšení libida a erekce
Šafrán30 mgZlepšení ztopoření
Zinek3,2 mg = 32 % DDDZvýšení libida a chuti na sex
Selen24 μg = 44 % DDDLepší prokrvení penisu

NUTNOST STIMULACE

Výše uvedené složení přípravku mi připomíná abych nezapomněl dodat, že na to aby tablety skutečně účinkovali, potřebuje muž přímou sexuální stimulaci. Erekce se totiž nedostaví sama od sebe tak jak jsme zvyklí u léku na erektilní dysfunkci.

Dávkování a užívání

Clavin Dávkování a užívání

Clavine® by se měl užívat přímo před pohlavním stykem. Já však doporučuji dlouhodobější užívání. To se mi osvědčilo při každém podobném přípravku.

 Jedna dávka = 4 💊💊💊💊 tablety. Výrobce doporučuje užít jednu dávku 1 až 4 hodiny před stykem v případě typu Original a 1 až 12 hodin v případě typu Platinum.

 Maximální denní dávka jsou 4 💊💊💊💊 pilulky. Tablety nekombinujte s alkoholem.

Možná si myslíte, že užít 4 tablety na jeden krát je příliš vysoká dávka, ale takové je oficiální doporučení přímo od výrobce. Podle mě tím Clavin® pojišťuje to, aby jeho účinek byl viditelný. Je to totiž nadprůměrný počet tabletek v jednotlivé dávce, na rozdíl od konkurenčních tablet, u kterých se užívají 1 až 2 pilulky.

Účinky

Clavin Účinky

Nyní se pojďme blíže podívat na to, jak Clavin® funguje a zda vůbec. Základním účinkem je podpora erekce a to ve dvou formách: rychlejší dosažení erekce a její udržení delší dobu. Samotné složení také zvyšuje u mužů míru chuti na sex, čili pomáhá zvýšit i libido.

Účinky se u typů Original a Platinum mírně odlišují, což popíšu o něco později. Nyní si je zkusme vysvětlit o něco detailněji:

Rychlejší erekce

Základní typ, přípravek Clavin® Original se zaměřuje právě na urychlení nástupu erekce. Mělo by se to podařit díky zlepšení prokrvení a zlepšení stavu cév, čemuž odpovídá i složení přípravku. Jaká je teda podle mě míra úspěšnosti? Výsledek se na poprvé nedostavil, mírné zlepšení nastalo až po několika týdnech. Osobně si však myslím, že to mohlo být i lepší.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Delší erekce

Kvůli slibovanému prodloužení erekce jsem vyzkoušel Clavin® Platinum. Podle výrobce by mělo přijít k prodloužení erekce a k dlouhodobějšímu ztopoření a to díky tomu, že tablety obsahují speciální směs Stimulin®.  Zde byl o něco lepší nástup účinku už při prvním užití, ale obávám se, že výsledek stále není takový, jaký bych očekával od deklarace výrobce.

Zvýšení libida

Větší chuť na sex a větší „nadrženost“? Ano, v tomto je Clavin® opravdu úspěšný. Účinek se dostaví zejména tehdy, pokud ho budete brát pravidelně, každý den. Zvýšení testosteronu se projeví poměrně rychle, ale pak si už na takový stav jakoby zvyknete. Na rozdíl od prvních dvou účinků však mohu potvrdit, že jsem tady zaznamenal opravdu viditelné změny a v tomto mě přípravek určitě nezklamal.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Intenzivnější orgasmus

Clavin® slibuje, na základě jeho složení, také lepší vyvrcholení s intenzivnějším přežitím orgasmu. To, zda je tento slibovaný účinek reální, víceméně odhalí už i letmý pohled na nejedno internetové fórum či diskusi.

I u mě se bohužel potvrdilo, že jsem nic podobného nezaznamenal. Možná je to tak trochu i škoda. Musím totiž objektivně říci, že přípravek má na to z hlediska složení všechny předpoklady.

Podpora plodnosti

Díky svému složení mají tablety nejen zlepšit potenci, ale i podpořit plodnost. Díky obsahu selenu a zinku je možné očekávat zlepšení spermatogeneze a také zvýšení „kvality“ samotných spermií. Já však v tomto ohledu výsledek nevím posoudit, ale opět zopakuji, že z hlediska složení na to Clavin® určitě „má potenciál“.

DLOUHODOBÉ UŽÍVÁNÍ JE NEVYHNUTNÉ

Už se musím opakovat, ale na to, abyste dosáhli deklarované účinky, musíte se připravit na dlouhodobější užívání tablet. Stejně tak musím říct na rovinu, že Clavin® u mě nedosáhl takové účinky, jaké jsem od něj i na základě reklamy očekával.

Nežádoucí účinky

Clavin Nežádoucí účinky

Velikou výhodou všech tablet na erekci na bázi přírodního složení, je minimální počet vedlejších účinků. V tomto ohledu je Clavin® absolutně bezproblémový a já osobně jsem nezažil na své kůži žádný negativní účinek.

Větší problém bych však viděl, v prokazovaní deklarovaných účinků. Ano, tablety určitě fungují, ale sám mohu potvrdit, že jejich účinnost není na vysoké úrovni. Určitě také závisí na rozsahu problémů s erekcí, takže pokud má někdo jen mírné poruchy například kvality erekce, u toho může Clavin® zaúčinkovat podle očekávání.

Balení a cena

Clavin Balení a cena

Na rozdíl od minulosti se počet balení a typů tablet o něco snížil. Myslím si však, že to není nic negativního. Naopak, nyní je ta nabídka mnohem přehlednější. U verze Clavin® Original máte dokonce výhodu, že tvůrce nabízí ke každé velikosti balení určitý počet tablet navíc zdarma.

Clavin® Original i Platinum se dají koupit podle počtu tablet ve více baleních:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Cena za tabletku:Ověřená koupě:
Clavin Original20799 Kč39.95 KčChci zkusit
Clavin Platinum201099 Kč54.95 Kč ✅Chci zkusit
➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Jak vidíte, zde platí, že pokud si objednáte větší balení, cena za jednu tabletku je nižší. Bohužel však musím konstatovat, že ceny Clavinu ® většinu běžných mužů negativně překvapí. Pokud si totiž vezmu doporučenou denní dávku 4 tablety, při Clavin® Original spotřebujete za den více než 135 Kč, u verze Platinum je to 290 Kč. Musím objektivně zhodnotit: je to hodně a neodpovídá to reálným účinkem v praxi.

Kde koupit

Clavin Kde koupit

Vzhledem k tomu, že Clavin® jsou pilulky přírodního složení na podporu erekce, jsou registrovaný jako doplněk stravy. Nemusíte vůbec absolvovat návštěvu lékaře nebo lékařské vyšetření, abyste si ho mohli koupit. Tabletky nejsou vázaný předpisem a prodává je nejedna lékárna. Naposledy jsem ho viděl tuším v lékárně Dr. Max, ale nejsem si na 100% jistý.

Důležitějším faktem je, že tablety se dají koupit i přímo od výrobce, který má pro Česko oficiální e-shop přímo na svých webových stránkách. Objednání přes internet je hlavně pohodlnější a jednodušší a i proto ho téměř vždy každému doporučuji.

Pokud byste chtěli mít Clavin® doma již zítra, v takovém případě bych vám doporučil online lékárnu www.prozdravi.cz. Já osobně mám dlouhodobě výborné zkušenosti právě s touto internetovou lékárnou a mohu potvrdit, že vždy jsem u nich našel tu nejlepší cenu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

DORUČENÍ NA DRUHÝ DEN

Jak jsem se zmiňoval výše, rychlé doručení je jednou z největších výhod objednání přes internet. Přes lékárnu Prozdravi.cz, kde je Clavin® vždy skladem v dostatečném počtu, je doručení zpravidla již na druhý den.

Online objednávka, doprava a doručení

Clavin Online objednávka, doprava a doručení

Objednání přímo u výrobce může probíhat online nebo i přes zmíněnou telefonickou hot-line.  Já si však myslím, že právě objednávka online je nejrychlejší a proto vám ji v krátkosti popíšu. Probíhá na podobném principu jak v internetové lékárně, tak přímo v e-shopu u oficiálního distributora.

Zvolíte si typ tablet, čili buď Clavin® Original nebo Clavin® Platinum

Vyberete si balení podle počtu tablet

Vyplníte adresu doručení

Zvolíte si způsob platby, způsob dopravy a objednávku odešlete

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Snadné jako facka, že jo? Pokud budete objednávat přímo u výrobce, odeslání je do 48 hodin při nákupu přes internetovou lékárnu Prozdravi.cz to je klidně i hned. Pilulka Auto nabízí doručení již od 60 minut, platí pro Prahu a v pracovní dny. Cena dopravy kurýr nebo Česká pošta – 79 Kč* (+39,- dobírka)

Pokud se totiž rozhodnete pro nákup přes www.prozdravi.cz, poštovné máte zdarma již při částce nákupu nad 999Kč. Při objednávce přes Pilulka.cz máte na výběr mezi platbou bankovním převodem, kartou nebo platbou na dobírku.

NEJLEPŠÍ CENA JE V LÉKÁRNĚ

Kromě jednoduché objednávky a ještě jednoduššího doručení je nákup v internetové lékárně Prozdravi.cz nejlepší volbou ještě kvůli jedné věci a tou je cena. Všechna balení zde stojí méně, než kdybyste je kupovali přímo od oficiálního distributora. Ptáte se mě proč? Sám nevím. Osobně si myslím, že je to větším odběrem a množstevní slevou. Proč to tedy nevyužít?!

Nejčastější otázky

Clavin Nejčastější otázky

Jelikož posláním každé mé recenze je podat vyčerpávající informace o mnou recenzovaných výrobcích, snažím se kromě oficiálních informací nebo těch, které obsahuje příbalový leták, podat i ty, které se ve většině případů nikde neuvádějí. Právě proto jsem si na internetu našel nejčastější dotazy ohledem účinků Clavin® a sám jsem na ně i odpověděl.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jsou tabletky Clavin® určeny pouze pro muže nebo jsou i pro ženy?

Jak tvrdí výrobce, pilulky jsou určeny pro muže, kteří jsou již plnoletí, čili mají 18 let a více. Nikde jsem nenašel ani zmínku o tom, že by měl být Clavin® i pro ženy. Jeho složení tomu dokonce nenapovídá a je spíše přizpůsobené mužskému organismu a jeho potřebám.

Mohu během užívání tablet kouřit a pít alkohol?

Ne, i když tento výživový doplněk není tak „přísný“ na kombinaci s alkoholem, jako léky na předpis. Co se však týče kouření, zde bych vůbec nedoporučoval kouřit. Platí, že jednak alkohol, ale také kouření, poškozují cévy a kvalita erekce  je jedna z prvních oblastí, kde se to viditelně projeví.

Proč doporučujete nákup v lékárně? Nemáte s ní nějakou dohodu?

Ne, vylučuji, že bych měl s lékárnou Prozdravi.cz dohodu. Pokaždé jsem se držel zásady, že doporučuji jen to, o čem jsem přesvědčen, že je nejlepší. Právě internetová lékárna nabízí lepší cenu a podle mé zkušenosti i rychlejší dopravu.

Je lepší užívat tablety jednorázově nebo raději dlouhodobě?

Ačkoli vám každý výrobce podobných pilulek bude říkat, že pro okamžité dostavení se žádaného účinku stačí užít jednorázově tabletku, já tvrdím opak. Proč? Protože to považuji za poctivější a upřímnější. Já doporučuji pravidelné a dlouhodobější užívání, protože tehdy jsou výsledky viditelnější a lepší.

Co v případě, že u mě tablety nezabírají?

Vzhledem k tomu, že Clavin® je složen pouze z extraktů rostlin, nemůže výrobce a ani nikdo jiný zaručit, že přípravek bude fungovat u každého stejně a na 100%. Některé tablety fungují lépe, jiné mají méně viditelný účinek. Já osobně radím i vyzkoušet jinou značku, a pokud nepomůže ani to, pak jedině návštěvu u lékaře.

Zkušenosti

Clavin Zkušenosti

Clavin® patřil vždy mezi prémiové produkty a i proto byly nároky na něj vyšší, než u jakékoliv konkurence. Jak je to dnes? Bohužel, mám špatné zprávy. Stále více mužů je nespokojených s tím, jaké účinky Clavin® má. Pravdou samozřejmě je, že některé negativní komentáře pocházejí i od konkurence, ale podle mě jich je už příliš mnoho.

Poslední reklama, kterou jsem já osobně zaznamenal, byla v roce 2014. Tehdy byl Clavin® jeden z nejúspěšnějších přípravků svého druhu. Od té doby mu však přibylo příliš mnoho konkurence. Některé reference ukazují, že za konkurenci začíná značka už zaostávat.

Osobně si však myslím, že přípravek je dnes už jen na průměrné úrovni a téměř najisto vím, že nejsem sám. Stále více lidí porovnává Clavin® se známějším konkurenčním produktem Stoporex a ještě jsem nečetl seriózní recenzi, kde by byl Stoporex (moje recenze) míň úspěšnější. Něco na tom přece jen bude.

Vlastní zkušenost

Clavin Vlastní zkušenost

Tablety jsem sám znovu zkoušel po delší době, protože se mi nechtělo věřit, že negativní zkušenosti nebo negativní komentáře by mohly být pravdivé. Přípravek jsem si pamatoval jako velmi silný s nadprůměrnými účinky na potenci a erekci.

Objektivně řečeno, zůstal jsem zklamaný. V podstatě můžu říct, že u mě se nejviditelnější účinky projevily pouze u verze Clavin® Platinum a i to jen při delším užívání a jen v některých oblastech. Za mým očekáváním přípravek poměrně výrazně zaostal.

Jedno však tabletám nemůžu vytknout: fungují. Bohužel si myslím, že na rozdíl od minulosti je to už příliš málo. V dobách, kdy se to na našem trhu jen hemžilo různými generiky s minimální účinností, to určitě stačilo. Dnes je konkurence již silnější a Clavin® začíná zaostávat o pár koňských délek.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Výsledek vlastního testování

Clavin Výsledek vlastního testování

Jaké je tedy moje hodnocení? Přiznám se, stále mám splín za tím „starým dobrým“ Clavin-em®, který si pamatuju z minulosti. Byl něco jako ostrov mužnosti uprostřed oceánu plného nástrah v podobě neznámých produktů pochybné kvality.

 Pokud bych měl Clavin® oznámkovat jako ve škole, dostane ode mě jen trojku

Proč? V první řadě kvůli slabším účinkům. Takto to prostě je a musím ještě jednou zdůraznit, že si plně uvědomuji hranice takových tablet. Je však zcela objektivní říct, že jak verze Clavin® Original, tak i verze Clavin® Platinum, zaostávají nejen za očekáváním mužů, ale i za svými vlastními možnostmi.

Původně jsem přemýšlel nad méně přísným hodnocením. Nakonec jsem se ale přiklonil k známce 3 i kvůli ceně. Ta je na dnešní poměry opravdu příliš vysoká a dovolím si říct, že absolutně nesplňuje poměr – cena a kvalita. Utratit v podstatě 250Kč za jeden den užívání kvůli účinkům srovnatelným s pilulkami za 1/3 ceny, to je fakt příliš.

ZKLAMÁNÍ? REALITA

Chtěl bych ještě jednou napsat, že ani já sám jsem nejprve nevěřil těm negativním recenzím a hodnocením, které se začaly poslední dobou šířit internetem. Připisoval jsem je negativní kampani konkurentů, ale bohužel musím uznat, že Clavin® už opravdu není to, čím býval.

Zhodnocení

Clavin Zhodnocení

Přemýšlím, jak tuto recenzi ukončit fakt diplomaticky, abych zachoval objektivtu. Clavin® má nepochybně mnoho výhod. I já sám musím uznat, že stále má určitý punc „starého dobrého gentlemana“. Tabletky opravdu fungují, škoda jen, že jejich účinnost není taková, jak si ji pamatuji minulých roků.

Produkt je na našem trhu přítomen opravdu hodně roků, možná to už bude i 10 let. Tablety můžete koupit v lékárně, neprokazují žádné nežádoucí účinky a jejich složení je z určitého hlediska hodně zajímavé. Mám však pocit, že ani tyto věci nebudou stačit na to, abych upřednostňoval Clavin® před konkurencí.

Říkám to i přesto, že přípravek má nezpochybnitelné kvality:

nabízí speciální pilulky na rychlou erekci a speciální tabletky pro delší erekci

ve složení je zinek či selen, látky, které nikde jinde nenajdete

výrobce tablet má vlastní telefonní linku, kde vám zodpoví vaše otázky

Clavin® už od jeho uvedení na trh dostanete koupit v lékárně

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Co bych vám tedy mohl ještě na závěr říct? Čekáte, že vám budu radit tabletky hned koupit? Nuž, koupit si je můžete, ale nečekejte zázraky. Pokud se rozhodnete pro tuto značku, raději zvolte Clavin® Platinum. S tímto produktem mám mnohem lepší zkušenost, jak jen se „základním“ Original.

Clavin®  je pro mě z hlediska zvýšení libida stále dobrým přípravkem. Na nižší úrovni je už Podpora erekce, což je však pro mnoho mužů bohužel ten nejdůležitější účinek ze všech. Tudíž si myslím, že Clavin® určitě zkusit můžete, ale podle mě na trhu existují už i lepší přípravky čistě z pohledu podpory lepší erekce.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (109 votes)

2 comments

  1. prosím vás, jak dlouho Clavin působí? ta cena za jeden den užívání je opravdu velmi vysoká, ale pokud by mi to pomohlo na delší dobu, tak by to bylo super. někde jsem se dočetl, že účinek tablet může trvat až 12 hodin, takže by mi stačilo například na oběd užít jednu a nemusím se bát, že večer nastane nějaký problém. jen, zda by to opravdu i takto bylo, to není úplně jisté. máte někdo zkušenost? ale prosím, z praxe! žádné reklamní žvásty, hledám zkušenosti reálných uživatelů!

    1. 12 hodin ses kde dočetl? to je určitě blbost, já jsem kdysi tyto pilulky užíval a byl jsem rád, že jsem vůbec viděl nějaký účinek. pokud trval dvě tři hodiny po užití, tak to byl rekord. jednoznačně bych na tvém místě zvážil kvalitnější značky, dívej zejména na složení látek a jejich koncentraci. já mám velmi dobré zkušenosti se zerexom, zkusil jsem už i ejoy, v těchto dvou případech podle mě nemůžeš trefit vedle. hodně štěstí!

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *