Co pomáhá na prodloužení pohlavního styku, ejakulace a předčasný výron semene

Co pomáhá na prodloužení pohlavního styku, ejakulace a předčasný výron semene

Předčasný výron semene, příliš krátký pohlavní styk a příliš rychlá ejakulace jsou problémy, které mohou začínat jen velmi nepozorovaně. To je také důvod, proč má mnoho mužů tendenci jejich podcenit, přičemž obvykle jsou tyto typy obtíží v pozadí oproti známějším problémům s erekcí. To ale neznamená, že byste je měli podcenit či ignorovat.

Právě naopak, i na základě vlastních zkušeností vím, že pokud budete řešení problému jen odkládat, nikdy se stav sám od sebe nezlepší, právě naopak, může se zhoršovat. Samozřejmě, hodně záleží od příčiny, například deformaci penisu sami nevyřešíte.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Dobrou zprávou je, že většina běžných případů, které souvisejí s krátkou délkou pohlavního styku a problematickou ejakulací, spadá do kategorie vyšší přecitlivělosti penisu na sexuální stimulaci. To v praxi znamená, že je možné stav řešit průběžně.

Délka pohlavního styku a jaké faktory na ni ovlivňují

Pod pojmem doba pohlavního styku se myslí časová délka milování, během níž dokáže muž udržet kvalitní erekci a zároveň nepřijde k ejakulaci, čili výronu semene. Obě tyto podmínky jsou stejně důležité, přestože právě na druhou se zaměřím více.

Pokud jde o první podmínku, čili kvalitní erekci, na ni má vliv zejména prokrvení pohlavního údu, které ovlivňuje nástup, tvrdost a udržení erekce

Co se týče druhé podmínky, zde jsou důležité hladina testosteronu, citlivost penisu na dráždění, pravidelnost pohlavního styku i stav svalů pánevního dna

Na ejakulaci působí i vnější vlivy, zejména stres nebo strach

Podle statistik by měla být průměrná délka pohlavního styku od 6 do 12 minut, jde o čas od vzniku erekce až po vyvrcholení spojené s ejakulací. Tato čísla jsou však zprůměrovány, ale zároveň platí, že problém s předčasným výronem semene třeba řešit když ejakulát do 1 či 2 minut od začátku sexuální stimulace a to příliš často.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Obecně na délku pohlavního styku ovlivňují zejména:

kvalita a pevnost prokrvení pohlavního údu, čímž funguje mechanismus prokrvení lépe, tím déle dokážete udržet dostatečně tvrdé ztopoření
hladina testosteronu, který má vliv na libido, čili sexuální apetit, čímž je tohoto hormonu více, tím více jste „nadrženejší“ a rychleji ejakulujete
citlivost penisu na sexuální dráždění, citlivost žaludu nebo uzdičky, zde může hodně udělat i způsob stimulace penisu, například při orálním sexu

PŘIROZENÉ A DOČASNÉ PŘÍČINY

V některých případech mohou být krátká doba pohlavního styku a předčasný výron semene způsobené i dočasnými a přirozenými příčinami, jako jsou nedostatek sexuální zkušenosti nebo delší doba sexuální abstinence. Stav by se měl postupně zlepšit.

Tipy a rady, jak prodloužit pohlavní styk, ejakulace a výron semene

Přejděme nyní více od teorie do praxe, konkrétně k tomu, jak zlepšit a prodloužit dobu pohlavního styku a oddálit ejakulaci či předčasný výron semene. Existuje na to několik způsobů, možností a technik, já doporučuji zkusit jich co nejvíce.

Nezkoušejte je samostatně, lépe je kombinování:

Pravidelný sex nebo masturbace

Ať už je příčina příliš rychlé ejakulace a výronu semene jakákoliv, v první řadě byste neměli zanevřít na pohlavní styk. Naopak, snažte se ho mít co nejčastěji, jedině během něj totiž můžete vyzkoušet, co u vás funguje a jak. Čím častěji a pravidelněji budete mít sex, tím rychleji můžete snižovat citlivost penisu na dráždění.

Alternativou k pohlavnímu styku může být i častější masturbace. Zde je však třeba udělat jednu změnu. Zatímco při běžném masturbovaní je cílem co nejrychleji dosáhnout orgasmu, pokud chcete trénovat na prodlužování pohlavního styku, musíte to dělat naopak. Masturbaci tak vždy před vrcholem přerušte a pokračujte o 10 či 20 sekund.

Techniky na zastavení ejakulace

Na prodloužení doby do ejakulace existují i ​​několik techniky, které můžete procvičovat sami nebo s partnerkou. První je technika start-stop, která spočívá v pravidelném přerušování masturbace nebo pohlavního styku a to ještě před tím, než budete cítit, že se blíží vyvrcholení. Techniku ​​lze opakovat i vícekrát po sobě.

Druhou je technika stlačení špičky penisu těsně před ejakulací. V tomto případě můžete vy sami, případně vaše partnerka, zmáčknout špičku penisu palcem a ukazováčkem vždy v momentě, kdy už budete cítit, že se blíží vyvrcholení. Stlačení by mělo trvat po dobu 20 vteřin, pak si dejte pauzu ještě na minutu a můžete pokračovat.

Změna způsobu pohlavního styku

Chcete-li zvýšit výdrž a dobu do ejakulace, musíte tomu přizpůsobit i pohlavní styk. Volte polohy, které jsou pro penis méně stimulační, zejména takové, kde máte více kontroly vy a kde přichází k co nejmenším pohybem. Jde například o misionářskou polohu, polohu lžiček či polohu jezdkyně. Vyvarujte se naopak poloze zezadu.

Předehra by měla trvat déle a stimulace penisu během ní by měla být jen velmi mírná a lehká, to pomůže snížit citlivost během pohlavního styku. Pokud je to nutné, můžete před pohlavním stykem i masturbovat a snížit tak narychlo libido. Pro snížení citlivosti penisu může pomoci i soulož s plným měchýřem, je to ale individuální.

Změna způsobu dýchání

Velký vliv na míru stoupání sexuálního vzrušení, ať už jde o jeho intenzitu nebo rychlost stoupání vzrušení, má i dýchání. Většina lidí dýchá během pohlavního styku velmi rychle, nepravidelně, s krátkým nádechem i výdechem, někteří dokonce dech zadržují. To je nejlepší cesta, jak urychlit orgasmus, což je opak našeho cíle.

Právě proto je třeba se zaměřit i na změnu způsobu dýchání, cílem je celkové zklidnění organismu, snížení napětí a prodloužení doby do dosažení maximálního vzrušení. Dýchejte pomaleji, hlouběji, hlavně pravidelně, déle se nadechujte a i déle vydechujte, takto víte nejlépe zpomalit vzrušení a snížit jeho intenzitu.

Eliminace vnějších vlivů

Neméně důležité je působit i na externí faktory, které ovlivňují koncentraci, stres, napětí nebo úzkost u muže během pohlavního styku. Snažte se co nejvíce eliminovat negativní a rušivé jevy typu hluk, světlo nebo vůně, které mohou mít stimulační účinky. Pokud vám příliš hlučné prostředí způsobuje stres, změňte ho.

Problémy s příliš rychlou ejakulací mohou vzniknout i v důsledku konzumace alkoholu, množství je individuální, je třeba na to přijít jedině praxí. Stejně tak kouření může mít stimulační účinek na nervovou soustavu. Jakékoliv negativní vlivy okolí, které vás ruší, byste měli co nejvíce omezit, abyste si uměli sex užít naplno.

Posilování svalstva pánevního dna

Za kvalitu erekce i za lepší kontrolu ejakulace jsou zodpovědné i některé svaly pánevního dna. Ve zkratce se označují jako PC sval, odborný název je pubococcygeálny sval. Toto svalstvo mají muži i ženy, přičemž jeho posilování začalo právě u žen a to za účelem usnadnění porodu. Později se zjistilo, že to má význam i u mužů.

Tento sval je zodpovědný také za kontrolu močení, ale ještě více ovlivňuje ejakulaci a erekci. Posilovat byste ho měli každý den, cvičení na to je mimořádně jednoduché. Stačí si lehnout nebo sednout, maximálně se uvolnit a snažit se střídavě sevřít a uvolnit sval, kterým zadržujete močení. Opakujte 8 až 10 krát po 3 sériích.

Znecitlivující gely a kondomy

Kromě průběžných a dlouhodobých změn můžete zkusit i jednorázové pomůcky a produkty s okamžitým efektem na oddálení ejakulace a prodloužení doby pohlavního styku. V první řadě jde o znecitlivující kondomy napuštěné nejčastěji benzokain z vnitřní strany, který sníží celkovou citlivost penisu a tedy i vnímání jeho dráždění.

Druhou možností jsou specializované krémy, spreje nebo gely, které fungují podobně, mohou být dokonce i s funkcí 2v1, čili i jako lubrikant, na výběr máte dokonce i možnost několika vůní. S gely mám také většinou pozitivní zkušenost, ale trochu problematická je jejich aplikace, přenos na partnerku a kratší doba trvání účinku.

Tabletky a tobolky

Možností, kterou já preferuji a která velmi dobře funguje s více předešlými režimovými opatřeními a změnami, jsou volně dostupné přípravky na oddálení ejakulace v podobě tablet a kapslí. Neříkám ale o lécích na předpis, naopak, jde o přípravky volně prodejné a dostupné, kde nemusíte mít recept a ani jít za lékařem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tyto přípravky obsahují směs několika bylin a přirozených látek, které jednak pomáhají na prodloužení doby erekce, ale zároveň i snižují citlivost penisu a zklidňují nervový systém, čímž oddálí ejakulaci v důsledku stresových faktorů. Můžete je užívat dlouhodobě a já osobně mám s několika značkami opravdu pozitivní zkušenost.

Jak ještě přirozeně zlepšit a podpořit délku pohlavního styku

V první řadě je důležité neignorovat problém a snažit se hledat řešení nejen samostatně, ale i s partnerem. Společně víte problémy řešit efektivněji, konec konců, prodloužení pohlavního styku je nejen ve vašem zájmu, ale i v zájmu partnera. Snažte se působit co nejkomplexnější a dlouhodobější, nevzdávejte to po pár dnech.

Zde je 5 zásad, kterých jsem se držel při řešení i já sám:

sex třeba mít co nejčastěji a pravidelně, mnoho párů se snaží problému vyhýbat a mají spolu styk méně často, to je však přesně to, co vám škodí
zmíněné opatření, změny a techniky aplikujte postupně, přidávejte další a další, snažte se je zkombinovat a z praxe sledujte ty nejúčinnější
nedělejte si z příliš rychlé ejakulace až zbytečně velký problém, ano, řešit ji třeba, ale neřešte ji 24 hodin denně, tím si spíše přivodíte více stresu
nebojte se zkusit i něco, co jste dosud považovali za tabu, například podpůrné přípravky, nejsou určeny pouze pro „starců“, pomohou i mladším
pokud se stav déle nezlepšuje, například více měsíců po sobě, je možné, že na příčině je problém s anatomickou deformací penisu, zánětem nebo jiný důvod, jehož řešení by mělo patřit do rukou lékaře, tehdy ho navštivte

Jak fungují pilulky na oddálení ejakulace a proč jejich doporučuji

Jednou z možností, která kombinuje jednoduchost, výkonnost a minimum komplikací nebo vedlejších účinků, jsou speciální přípravky v podobě tablet nebo kapslí se zaměřením právě na problém příliš rychlé ejakulace. Neříkám však o lécích na předpis.

Naopak, jde o podpůrné přípravky dostupné mužům volně:

Tabletky a tobolky jsou založeny na normalizaci libida a sexuální touhy, uvolnění nervového systému, snížení citlivosti penisu a prodloužení doby ztopoření

Jedná se o produkty, které dosahují zmíněné účinky kombinací látek přirozeného původu, zejména pokud jde o rostlinné extrakty, bylinné výtažky, různé aminokyseliny, stopové prvky, vitamíny či minerály. Jsou zde obsaženy například Kotvičník zemní, Maca peruánská, L-Arginin, Asijský ženšen, L-Citrulin, Ostropestřec mariánský či Teobromin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Muži sahají po těchto přípravcích stále více a to kvůli:

dostupnosti volně bez receptu, předpisu a nutnosti lékařské návštěvy a vyšetření, to je samozřejmě pohodlnější, jednodušší a rychlejší na koupi
bezproblémovému složení, nejsou zde žádné syntetické látky s rizikovými vedlejšími a nežádoucími účinky, naopak, složení je velmi přirozené
možnost dlouhodobého dávkování a to i kvůli zmiňované skladbě složení, pilulky či tobolky víte užívat i více měsíců a tak zlepšit jejich efekt

Samozřejmě, ne všechny značky jsou stejně účinné a mají stejné výhody, ale při těch opravdu ověřených se můžete spolehnout na účinek v rámci jejich maximálního potenciálu. Všímejte si hlavně koncentraci bylinek snižujících citlivost na dráždění.

ZKUSTE KOMBINACI MOŽNOSTÍ

Samotné přípravky sice dokáže udělat mnoho, ale netřeba se spoléhat pouze na ně. Podle mé zkušenosti mohu zhodnotit, že nejlepší je vyzkoušet kombinaci více možností, ať už jde o techniky na prodloužení ejakulace nebo gely na znecitlivění penisu.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Já sám jsem vyzkoušel za poslední roky více druhů a značek různých tablet a kapslí, také různé znecitlivující gely a další formy produktů a přípravků. Pokud jde o tablety, zde jsou rozdíly v kvalitě a účinnosti na trhu obrovské bohužel většina produktů má slabší výsledky. Naštěstí o své zkušenosti se nyní s vámi podělím.

Mně osobně nejvíce pomohli Stoporex, což jsou na trhu známé značky, takže se nemusíte obávat o jejich kvalitu a složení. Stačí si prohlédnout několik recenze, hodnocení a komentáře na internetu a je jasné, že jde o dobrou volbu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

4.5/5 - (25 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *