Cviky na erekci

Cviky na erekci

Máte problém s erekcí a chtěli byste, aby se to zlepšilo? Pokud se nejedná o nejtěžší formu erektilní dysfunkce, můžete zkusit cvičení na erekci. Jeho výhodou je, že se dá provádět doma a nebude vás to nic stát. Na druhou stranu, nečekejte žádné zázraky ze dne na den a možnosti tohoto cvičení jsou limitovány, nemá neomezený dosah.

Na druhou stranu, já sám jsem mnohé z cviků, které jsou určeny na podporu erekce, zkusil a mohu říci, že mi pomohli. Netřeba je proto ani příliš podceňovat, ale důležité je jejich správné technické provedení a zároveň i podpora v jiných formách.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Kromě cviků totiž na posílení erekce mají velký vliv i životospráva a životní styl. Z tohoto důvodu je třeba na jakékoliv posílení a zlepšení erekce dívat komplexně. Stejně tak udělám v tomto článku, kde se zaměřím nejen na cviky, ale i další faktory.

Cviky na erekci: co to je a proč je cvičit

Pod cvikem na erekci se myslí takové cvičení, jehož cílem je podpora nástupu erekce, kvality erekce nebo délky erekce. Za tímto účelem se dá cvičit více typů cviků, některé nemusí mít na první pohled dokonce ani nic společného se samotným penisem.

Cviky na erekci jsou zaměřeny buď na přímé působení na svalstvo a cévy v penisu, nebo na prokrvení svalstva v oblasti pánve a podbřišku, čili na celý pohlavní systém

Některé cviky jsou izolovány pouze na oblast penisu, jiné jsou s využitím celého těla

Cviky jsou určeny nejen pro muže, kteří již mají nějaké začínající problémy se ztopořením, ale jsou vhodné i jako prevence

Na kvalitu erekce ovlivňují několik faktorů. V první řadě je to libido, čili sexuální apetit, což se však příliš cíleným cvičením ovlivnit nedá. Zadruhé je to stav cév a cévního systému, na co mají již cviky vliv a to zejména při pravidelném opakování. Zatřetí je důležitým faktorem svalstvo odpovědné za ztopoření penisu a také udržení ztopoření.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Cviky na erekci zároveň ze sexuálního hlediska působí v těchto oblastech:

zlepšení průtoku krve v penisu a zvýšení jeho prokrvení, což může mít vliv na rychlost nástupu erekce, tvrdost erekce a také prodloužení doby erekce
zvětšení penisu u některých specifických cvicích, zejména pokud jde o cviky určené k natahování penisu, vlivem většího prokrvení přijde i k zhrubnutí penisu
zlepšení stavu pohlavní soustavy a to nejen pohlavního údu, ale také i prostaty, k čemuž přispívají cviky určené na svalstvo pánevního dna

INDIVIDUÁLNÍ ÚČINKY

Působení ve zmíněných třech oblastech je u každého muže individuálně a to jednak v závislosti na intenzitě, délce a pravidelnosti cvičení, ale hlavně v závislosti od původního stavu. Pokud máte jen malé problémy s erekcí, cviky mohou mít viditelnější účinky.

Pro koho jsou určeny cviky na erekci a kdy jejich cvičit

Cvičení na erekci je určeno pro muže, kteří chtějí zlepšit nástup, tvrdost a délku ztopoření. Důležité je však cvičit pravidelně a poctivě, jinak budete na výsledky čekat až příliš dlouho. Cvičit můžete začít kdykoli, nejsou zde ani nějaké věkové omezení.

Cviky na erekci ocení nejvíce tyto skupiny:

muži nejen s aktuálními problémy s kvalitou erekce, ale i ti, kteří se jim chtějí vyhnout
muži, kteří mají problémy nejen s erekcí, ale například i s ejakulací a kontrolou orgasmu, například ti, které trápí příliš rychlá ejakulace
muži, kteří mají problémy s močovým měchýřem a inkontinencí, zvláště pokud jde o cviky určené k pánevní dno vám mohou v této oblasti pomoci

Příklady a postup, jak cvičit cviky na erekci

Přejděme nyní tedy ke konkrétním cvikem určeným ke zlepšení stavu, kvality či délky erekce. Některé se přímo týkají penisu, jiné vám možná budou připadat zbytečné, neboť žádný přímý vztah s ním mít nebudou. Věřte mi ale, že opravdu vám na erekci mohou pomoci.

Ať se líbí, toto je 5 cviků, které jsem cvičil i já sám:

Trénink ztopoření: Nejjednodušším a velmi efektivním cvičením je trénink ztopoření. Princip je jednoduchý a to bez dotyku, jen pomocí představivosti nebo vizuálního dráždění vyvolat erekci. Po ztopoření se snažte udržet tvrdost penisu alespoň 2 či 3 minuty a pak můžete erekci povolit. Zkuste cvik zopakovat ještě 3 až 4 krát.

Kegelovy cviky: Velmi známým cvičením jsou Kegelovy cviky, které jsou určeny k posílení svalstva pánevního dna. Sedněte si nebo si lehněte a uvolněte se. Nyní se snažte jakoby zvednout svalstvo na spodní straně pánve, zatlačte tytéž svaly, jako když chcete zadržet močení. Držte tyto svaly 10 sekund a pak je uvolněte. Cvik opakujte 8 až 10 krát.

Jelquing: Tomuto cviku se někdy říká i „dojení“ a opravdu tak vypadá. Nejprve dosáhněte jemné ztopoření, ne však plnou erekci. Poté naneste na penis lubrikační gel a z palce a ukazováčku udělejte kroužek. Chyťte takto penis u kořene a potom pomalu posunujte kroužek ke špičce, tam sevření uvolněte. Takto cvičte alespoň 10 minut.

Sezení v předklonu: Při tomto cvičení si sedněte na zem s nohama nataženýma před sebe. Hřbet vyrovnejte a ruce natáhněte směrem nahoru ke stropu. Nyní se snažte předklonit co nejvíce dopředu a v této pozici vytrvejte alespoň 1 minutu. Pak se vraťte do původní polohy a opakujte 10 krát. Cvičení posiluje prokrvení pánve.

Cviky na břiše: Na závěr tu mám trojici cviků prováděných vleže na břiše. Při prvním se špičkami a rukama opírejte o zem, zadek zvedejte nahoru a dolů. Druhý cvik je o tom, že uděláte poloviční klik, pánev zůstane na zemi a rukama se zvednete nahoru. Třetí cvik spočívá v tom, že při lehu střídavě napnete a uvolníte celé tělo.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

TRPĚLIVOST A PRAVIDELNOST

Všechny tyto cvičení mají svůj efekt, ale jen tehdy, pokud je budete cvičit na pravidelné a dlouhodobé bázi. Jak jsem už řekl i na úvod, nečekejte žádné zázraky ze dne na den, podobně jako každé cvičení, i cvičení na erekci přináší účinky postupně, nikoli jednorázově.

Nejčastější otázky o cvicích na erekci

Pojďme se nyní podívat do praxe, konkrétně na internetové fóra a diskuse, kde muži rozebírají tyto cviky a jejich vliv na erekci. Toto téma je natolik zajímavá, že jsem našel desítky různých otázek a dotazů, mnohé i velmi zajímavé. Ty, které se opakovaly nejčastěji a nejvíce, jsem se proto rozhodl zodpovědět:

Pomáhají zmíněné cviky i na jiné oblasti sexuálního života, kromě erekce?

Ano, to je v podstatě i jejich výhoda. Některé cviky vám pomohou například i na lepší kontrolu ejakulace či na lepší funkci prostaty, jiné mohou pomoci i s délkou penisu. Při cvičeních, kde zapojujete celé tělo, si takto zlepšujete i stav ostatních svalů a šlach.

Je třeba cviky provádět každý den?

Záleží na tom, jaké cviky si vyberete, ale úplně každý den to nutné není. Na základě vlastní zkušenosti bych ale doporučoval se věnovat cvičení pravidelně, například každý druhý den v týdnu. Nepřehánějte to ani v pozitivním ani v negativním počtu opakování.

Za jak dlouhou dobu by se měly dostat první účinky?

Možná čekáte, že odpovím neurčitě, ale vím, že tato otázka je pro mnohé muže důležitá a proto budu konkrétní. Viditelnost vlivu například Kegelových cviků může být již po měsíci, ostatní cviky se začnou projevovat zhruba po dvou až tří měsíců.

Které chyby dělají muži nejčastěji při těchto cvicích na erekci?

Nejčastěji jde o tři druhy chyb. První je nepravidelnost, což souvisí s leností nebo nedostatkem času. Druhou je nesprávné technické provedení, například ohledně dýchání. Třetí častou chybou je malý počet opakování cviků, čímž se snižuje jejich efektivita.

Může se stát, že mi cvičení nepomůže na můj problém s erekcí? Co potom?

Ano, stát se to může, jde „jen“ o cviky, nejedná se o žádný zázračný hůlku. Pokud máte opravdu vážnou formu erektilní dysfunkce nebo impotence, žádné cvičení vám nepomůže. V tomto případě doporučuji obrátit se jedině na lékaře.

Jak ještě zlepšit a podpořit erekci

Cvičení je sice nepochybně dobrá podpora k lepší erekci, ale není to všelék ani zázračná hůlka. Určitě proto nespoléhejte pouze na cviky, při podpoře a zlepšení fungování erekce jsou důležité i jiné faktory. Jde především o zdravý stav pohlavní soustavy, dostatečné libido a stejně tak io správné fungování mechanismu prokrvení pohlavního údu.

Za účelem podpory těchto faktorů doporučuji dodržovat tyto zásady:

průchodnost cév lze podpořit tím, že omezíte kouření, nezdravé mastné jídla, přesolené potraviny, polotovary a snížíte i konzumaci alkoholu
na lepší fungování kardiovaskulárního systému pomáhá i pohyb, například cvičení, plavání, běh či chůze
z jídel doporučuji konzumovat více ovoce a zeleniny, pokud vám to stav dovolí, přidejte i koření typu Skořice nebo Chilli, podporují libido i prokrvení penisu
velkým nepřítelem kvality erekce je také stres, propracovanost a nedostatek odpočinku, důležitý je například i dostatek spánku v noci
pozor si dejte i na některé léky na předpis, mohou mít negativní nežádoucí účinky, naopak, užívání přípravků s rostlinným složením je pozitivní, zkuste například různé čaje s obsahem afrodiziak jako Maca či Tribulus Terrestris

Jak fungují pilulky na podporu erekce a proč jejich doporučuji

Zmíněné přírodní afrodisiaka naleznete i ve formě volně dostupných tablet. Žádný strach, nemám na mysli žádné léky na předpis, které mají nepříjemné vedlejší účinky, právě naopak, mluvím o přípravcích se 100% přirozeným působením.

Tyto přípravky jsou založeny na účinných látkách přírodního typu:

Nejčastěji jsou ve složení extrakty a výtažky bylin spadajících mezí známé afrodisiaka, doplněné bývají o další stopové prvky podporující erekci i celkově potenci

Účinky těchto tablet vycházejí z dlouhodobějšího užívání. Přírodní afrodisiaka zajišťují zvýšení libida a sexuálního apetitu, což podporuje rychlejší nástup erekce. Aminokyseliny zas zlepšují samotné prokrvení, čili tvrdost ztopoření. Vitamíny a minerály pomáhají na prodloužení erekce a také na podporu potence.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky mají zároveň následující výhody:

nakolik jejich složení je přirozené a bez syntetických látek, užívání je bezproblémové a to i z pohledu nežádoucích efektů
bohaté složení se promítá také do bohaté palety vlivů a účinků, takže několik značek pomáhá i na libido, ejakulace a některé dokonce i na plodnost
při těch nejlepších tabletkách máte výhodu v garanci, výrobci totiž nabízejí i vrácení peněz, pokud účinky nebudou podle vašich představ

Pokud jde o jejich koupi, ta je bez předpisu, nemusíte absolvovat ani žádnou prohlídku u lékaře. Nicméně to, že tyto pilulky jsou dostupné volně, neznamená, že není třeba dívat na jejich složení či původ. Koupit si je můžete v lékárně, ale například i přes internet. V tomto případě však určitě kupujte jen z oficiálního eshopu výrobce, ne přes inzeráty.

VYZKOUŠEJTE VÍCE ZNAČEK A VYBERTE SI

Nabídka tablet je nakolik rozmanitá z pohledu složení i způsobu užívání, že je těžké si vybrat jen jeden typ. Doporučuji proto zkusit několik značek a podle účinků v praxi si pak vybrat to, co vám nejvíce bude vyhovovat. Samozřejmě jen ze seriózních značek.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Problémy s erekcí jsem měl i já, vůbec se tím netajím. Koneckonců, díky nim jsem získal zkušenosti z této oblasti a vyzkoušel jsem desítky různých přípravků a značek. Jejich nabídka je opravdu široká, v tomto ohledu není problém. Třeba si však vybírat podle složení a koncentrace účinných látek, jinak kvalitu nenajdete.

Ještě lepším indikátorem jsou reference a zkušenosti z praxe od mužů, kteří danou značku užívali. Abych vám v této oblasti trochu pomohl, v tomto přehledu najdete značky a tabletky, které se mně během užívání osvědčily:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (34 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *