Cviky na zvětšení penisu

Cviky na zvětšení penisu

Existuje snad na světě muž, který by byl na 100% spokojený s velikostí svého penisu? Statistiky ukazují, že takovou výjimku byste museli hledat lupou. To je také důvod, proč je zvětšování penisu tak populární téma. Bohužel, většinou se zneužívá pouze na šíření reklamy a nikdo se jí nevěnuje komplexně. Proto jsem se rozhodl to změnit.

Na velikost penisu mají vliv zejména dva zásadní faktory. Prvním je intenzita prokrvení, kde platí přímá úměra, čili čím je lepší prokrvení penisu, tím více se pohlavní úd zvětší. Druhým faktorem je objem svalové tkáně, což ovlivňuje délku i tloušťku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Tyto dva faktory se dají do jisté míry ovlivnit i pomocí cvičení. Nečekejte však žádné zásadní zázraky, účinky jsou totiž přímo úměrné i fyziologickým možnostem. Kromě cviků existuje i pár dalších způsobů a na toto všechno se nyní komplexně zaměřím.

Cviky na zvětšení penisu: co to je a proč je cvičit

Podstatou cvičení na zvětšení penisu je pomoci penisu dosáhnout svůj maximální možný potenciál. Nejde tedy o něco nepřirozeného, ​​ale právě naopak, o využití přirozených principů a způsobů. Má to však i nevýhodu a to tu, že žádné zázraky nečekejte.

Cviky na zvětšení penisu jsou založeny na zlepšení prokrvení a natažení svalstva penisu, v důsledku čehož dojde k jeho prodloužení i zhrubnutí

Některé cviky působí i na kvalitu erekce, například známé Kegelovy cviky

Základem dosažení viditelných úspěchů při cvičení je správné technické provedení cviku, to je důležité i proto, abyste předešli zraněním

Cviky určené na zvětšení penisu působí zejména ve dvou směrech. Prvním je podpora lepšího prokrvení a tedy i lepší erekce, kde se vychází z toho, že čím je erekce silnější, tím větší může být penis. Druhý směr je v působení přímo na svalovinu penisu, zejména na natažení nebo i podporu tvorby nové tkáně.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Cvičení s tímto efektem je několik druhů a jejich působení na sexuální život je širší:

některé cviky pomáhají nejen na zvětšení penisu, ale i na jeho lepší ztopoření, což se může projevit rychlejším nástupem a trváním erekce
jiné cviky se hodí zas i na zlepšení stavu prostaty a to v důsledku procvičování svalstva pánevního dna, které má vliv na funkci prostaty
pokud máte problém s přílišnou vzrušivostí, tak některé cviky vám mohou pomoci lépe ovládat i ejakulace a budete si ji tak umět oddálit

PŘIROZENÉ ÚČINKY

Zvětšení penisu pomocí cvičení má výhodu v tom, že tyto cviky jsou založeny na přirozených účincích. Jde jen o maximální možné využití fyziologických předpokladů pohlavního údu, zejména o maximalizaci jeho prokrvení a ztopoření, což způsobí zvětšení.

Pro koho jsou určeny cviky na zvětšení penisu a kdy jejich cvičit

Cvičení určené na zvětšení penisu mohou využít prakticky všichni muži, bez ohledu na to, jak velký penis aktuální mají. Pokud se nejedná o chorobný stav tzv. mikropenisu, je možné pomocí cviků dosáhnout zhrubnutí a zvětšení za předpokladu pravidelného cvičení.

Kromě toho ocení cviky na zvětšení penisu i:

muži, kteří mají problém s horší erekcí, jelikož většina cvičení je zaměřených právě na zlepšení prokrvení penisu a tedy i na jeho ztopoření
muži, kteří chtějí zvětšit své penis nejen do délky, ale i do tloušťky, přičemž se chtějí vyhnout nějakým invazivním zásahem
muži, kteří by chtěli lépe kontrolovat svou ejakulaci a vzrušení, stejně tak by chtěli působit preventivně na inkontinenci neboli únik moči

Příklady a postup, jak cvičit cviky na zvětšení penisu

Přejděme nyní přímo k věci, čili k cvikům, které vám mohou pomoci zvětšit váš pohlavní úd. Ačkoli je jich mnoho, já zmíním jen tři druhy cviků a to proto, že se mi osvědčily nejvíce a nejde mi o kvantitu, ale o kvalitu. Tyto cviky doporučuji cvičit pravidelně.

Ať se líbí, toto jsou cvičení, které mi nejlépe pomohly:

Jelquing: Této metodě se někdy říká i dojení, neboť skutečně tuto činnost připomíná. Penis nesmí být ve stavu naprosté erekce, řekl bych spíše, že v takové poloviční. Aby se vám cvik lépe dělal, využijte trochu lubrikačního gelu, bude to lepší klouzat a cvičení bude efektivnější.

Udělejte ze svého palce a ukazováčku kroužek. S tímto tvarem prstů chyťte penis u kořene, mírně zatlačte a posunujte kroužek z prstů až ke špičce penisu. Natahování nesmí bolet, ale musí být důrazné. Jeden tah by měl trvat asi 3 sekundy a na jedno opakování byste je měli udělat 100.

Kegelovy cviky: Velmi známým cvičením jsou Kegelovy cviky, které pomáhají na ejakulace a i na erekci. Jejich cílem je zlepšit prokrvení penisu a tím dosáhnout lepších ztopoření a všeobecné zvětšení penisu. Cvik je jednoduchý na techniku ​​a můžete jej zkusit v sedě a také vleže.

Uvolněte maximálně celé své tělo a soustřeďte se na sval, kterým víte zadržet močení. Nyní ho prudce stáhněte a držte stažen po dobu 10 sekund. Potom sval povolte. Po 10 sekundové pauze ho znova stáhněte a znovu povolte. Toto opakujte 10 krát, nejlépe dva až třikrát za den.

Natahování a tvarování: Na prodloužení penisu funguje i jeho jednoduché natahování. Penis ve stavu asi třetinové erekce uchopte za žalud a jemně ho začněte natahovat směrem dopředu. Pokud dosáhnete maximální natažení, vydržte v něm 30 sekund. Potom tah povolte a po přestávce cvik opakujte.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Druhý cvik je zaměřen na tvarování. Penis v jeho středu ve volném stavu uchopte palcem a ukazováčkem tak, že znovu vytvoříte písmeno O. Nyní penis ohněte doleva na 5 sekund a přetáhněte prsty až ke špičce, pak narovnejte a ohněte znovu na 5 sekund doprava podobným způsobem. Cvičení opakujte po dobu 15 minut.

Nepřehánějte to s intenzitou

Doporučuji to s cvičením příliš nepřehánět, častou chybou mnoha mužů je, že se snaží cvičit příliš extenzivně a cviky příliš často opakují s delším trváním. Takto si nepomůžete, raději cvičte pravidelně a s menší intenzitou.

Nejčastější otázky o cvicích na zvětšení penisu

Víte už tedy, jaké cviky a metody existují na podporu zvětšení penisu, ale kromě teorie je třeba zvládnout i praxe. Muži se totiž ptají nejen na to, jaké cvičení na zvětšení existují, ale i to, jak často je třeba cvičit a jaký je dopad těchto metod v praxi. Proto jsem se rozhodl na nejčastější otázky a dotazy v tomto tématu odpovědět:

Třeba cvičit cviky na prodloužení a zvětšení penisu každý den?

Úplně každý den to být sice nemusí, ale čím častěji budete cvičit, tím lépe. Důležitá je zejména pravidelnost a správné provedení cviků, ne až tak pravidlo, aby to bylo každý den. Zároveň však platí, že čím častěji to bude, tím dříve se mohou výsledky projevit.

O kolik je možné pomocí cviků zvětšit penis?

Reálné můžete dosáhnout zvětšení nebo ztluštění penisu o 1 až 2 cm a to při dlouhodobém cvičení. V praxi to tedy znamená, že pokud očekáváte víc, měli byste zkusit jiné způsoby, například chirurgické prodloužení nebo ztluštění kyselinou hyaluronovou.

Pomohou tyto cviky i na něco jiného, ​​než jen na zvětšení penisu?

Ano, zejména na erekci. Cvičení totiž působí na svalovinu i cévy penisu a tak přichází ke zlepšení průtoku krve, což se odrazí s velkou pravděpodobností právě na ztopoření. Kegelovy cviky mohou pomoci i na kontrolu ejakulace.

Kdy by měly dostavit první výsledky cvičení?

U mě osobně to trvalo zhruba 2 až 3 měsíce, přičemž cvičení jsem kombinoval i s režimovými opatřeními zaměřenými na zlepšení erekce jako takové. Cvičení má tedy výhodu v tom, že vás nic nestojí, ale na výsledky si budete muset jistou dobu počkat.

Co dělat, pokud nedojde k žádnému viditelnému zlepšení?

Zmíněné cviky netřeba brát jako absolutní jistotu, že si určitě zvětšíte penis podle vašich představ. Jde jen o možnost dosáhnout maximum svého potenciálu. Pokud byste i přes cvičení nebyli spokojeni s výsledkem, pak už pomůže jedině chirurgické zvětšení.

Jak ještě zlepšit a podpořit zvětšení penisu

ZhodnoceníKromě cvičení doporučuji zaměřit se i na další možnosti, které byste měli k cvikům přidat a zkombinovat je s nimi. Využít můžete některé speciální erotické pomůcky, ale například i v zásadě velmi jednoduché opatření a změny v běžném životě. Výsledkem bude synergický vliv na erekci a také velikost penisu.

Zde jsou všechny možnosti, které jsem zkusil i já a osvědčily se mi:

na podporu lepšího prokrvení penisu třeba skoncovat s kouřením, alkoholem a nezdravými potravinami zvyšujícími cholesterol a zhoršujícími průchodnost cév
zároveň s tím byste se měli začít více pohybovat, pravidelný běh nebo chůze jsou na to ideální, dostatek pohybu také podporuje zlepšení prokrvení penisu
pokud chcete dosáhnout okamžité zvětšení penisu, můžete vyzkoušet i vakuové pumpy, ať už vzduchové či pracující na vodní bázi, ale jejich efekt je krátkodobý
zajímavou možností jsou i natahovače, tzv. nastavovadla, s nimi ale nemám úplně nejlepší zkušenost a při tomto způsobu mohou hrozit i poranění
já sám jsem vyzkoušel i speciální přípravky ve formě tablet a přestože si uvědomuji, že v tomto ohledu je to už velmi diskutabilní oblast, vynecháme tuto metodu, mám i pozitivní zkušenost

Jak fungují pilulky na zvětšení penisu a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPrávě můj poslední tip jsem se rozhodl rozebrat více do detailů. Uvědomuji si, že z minulosti existují negativní příklady, ale doba se naštěstí změnila a dnes už na trhu jsou i přípravky, které se nemusím stydět doporučit ani já sám.

Princip jejich účinkování je přitom velmi přirozený:

V tabletách jsou obsaženy látky přírodního původu, které podporují větší prokrvení penisu a tedy i lepší ztopoření, následkem čehož dojde ke zvětšení údu

Látky obsažené v tabletách podporují zlepšení stavu cév a jejich roztažení, čili i zvětšení objemu krve v penisu. Za tímto účelem jsou v přípravcích obsaženy nejčastěji rostlinné extrakty a výtažky v kombinaci s aminokyselinami. Výsledkem je pak právě lepší nahrnutí krve do penisu a do topořivých tělísek.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pro tabletky zároveň platí tyto charakteristiky:

jde o volně dostupné přípravky, takže na jejich koupi nepotřebujete mít recept a kromě lékárně si několik značky víte koupit i přes eshopy výrobců
některé značky mají velmi bohaté složení, které v praxi přináší i širší působení a to nejen na zvětšení penisu, ale i kvalitu erekce či zvýšení libida
na rozdíl od syntetických přípravků, tyto pilulky jsou z pohledu užívání bezproblémové a to zejména s ohledem na nežádoucí účinky

Při koupi si ale dejte pozor na to, abyste nenaletěli na podvodné značky. Přes tabletky víte reálně dosáhnout zvětšení o 1 až 2 cm, kdo vám slibuje víc, tomu nevěřte a tehdy se mějte na pozoru. Sáhněte jen po známých značkách, které mají i reálné reference, transparentní složení a jsou registrovány na Úřadu veřejného zdravotnictví SR.

ÚČINKY JSOU U KAŽDÉHO INDIVIDUÁLNÍ

Tabletky mají svou účinnost, ale nejde zas o nějaký všemocný kouzelný proutek. V závislosti od původního stavu může proto jejich účinnost v praxi u každého muže lišit, někomu pomohou více, jinému méně. Třeba s tím počítat, abyste předešli zklamání.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Vím, že v tomto ohledu jdu na tenký led, ale chci se podělit i se svými praktickými zkušenostmi. Přípravků, které vám budou slibovat zvětšení penisu, je mnoho, některé dokonce hlásají zvětšení io 5 či 10 centimetrů. Tím nevěřte, je to jasný podfuk a moje zkušenosti získané osobním užíváním jsou toho důkazem.

Základem účinnosti je kvalitní složení a zejména reference z praxe. Podle těch byste se měli orientovat v první řadě, musí však jít o zkušenosti z přímého užívání. Já jsem se rozhodl ty své zveřejnit a v této tabulce najdete značky, které mi v praxi opravdu pomohli:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (23 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *