Dámské Zerex parfémy: Recenze na známé afrodisiaka a feromony pro ženy

Damske parfemy Zerex slozeni, ucinky, cena a zkusenostiŽeny odjakživa používaly všechny své tajné zbraně na to, aby se staly atraktívními pro opačné pohlaví a přilákaly partnera. Jednou z takových zbraní byla již odpradávna i vůně, nakolik čich je nepochybně jeden z nejsilnějších smyslů u člověka. A právě na tento smysl stavila značka Zerex se svými parfémy.

Když se mě a mé partnerce do rukou dostali dámské parfémy Zerex, hned jsme věděli, že půjde o neobyčejný zážitek. Jedna z nejlepších značek na trhu a zajímavé vůně? To je kombinace téměř vždy zaručující úspěch.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Zerex pro dámy nabízí tři parfémy, které se odlišují vůní a zaměřením. Zerex Destiny má květinovou vůni s medovým podtónem, Zerex Sensual obsahuje vůni z kaktusového květu, jasmínu či růže a Zerex Desire je energický parfém s vůní citrusu a zeleného jablka.

Výrobce a původ

Dámské Zerex parfémy: Výrobce a původJak již plyne z názvu samotné kolekce parfémů, za tímto produktem je značka Zerex, kterou nemusím především mužům vůbec představovat. Tento výrobce přírodních podpůrných tablet na zlepšení erekce pro všechny kategorie a skupiny mužů je na našem trhu jednou z nejstarších a nejvíc známých značek.

Zerex patří bezpochyby mezi špičku ve svém oboru, ale musím zároveň říct, že během hodnocení parfémů v mém testování nesehrály předešlé zkušenosti žádnou úlohu. Zerex však potvrdil, že svou tradičně vysokou kvalitu udržuje nejen v případě tablet, ale taky v případě kosmetických produktů, které vyrábí pro ženy i pro muže.

Složení a účinné látky

Dámské Zerex parfémy: Složení a účinné látkyParfémy Zerex pro ženy jsou přírodním afrodiziakem, takže se výrobce i v tomto případě drží ověřené receptury. Absence syntetických látek má hodně pozitiv nejen u tabletek, ale taky u produktů s aplikováním vnějším způsobem. Nehrozí žádné vedlejší účinky nebo nepříjemné alergické reakce, alespoň v drtivé většině případů.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Co se týče složení, u každého ze tří typů parfémů je mírně odlišné:

Zerex Destiny: Tento parfém obsahuje decentní květinově-dřevitou vůni s medovým podtónem, která je určená prakticky pro všechny příležitosti. Parfém obsahuje esenciální oleje a vonné esence rostlin, které umocňují afrodiziakální účinky společně s medovým tónem v pozadí a dřevitou intenzívnější vůní v popředí.

Ve složení jsou dle výrobce obsažené tyto následující látky: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Coumarin, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral.

Zerex Sensual: Pokud chce žena zvýraznit svou něžnost a půvab, může vsadit právě na tento parfém. Obsahuje totiž jemnou květinovou vůni složenou ze tří květů a to kaktus, jasmín a růže. Smyslná a dlouhotrvající květinová vůně s vonnými esencemi afrodiziakálních rostlin je pro muže neodolatelná a to při každé příležitosti.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Výrobce při tomto druhu parfémů udává ve složení tyto látky: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Citral, Coumarin, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.

Zerex Desire: Vysoce koncentrovaný parfém s ovocně-citrusovou kombinací vůní, přesně tak by se dal charakterizovat tenhle dámský parfém značky Zerex. Díky vůni citrusu a zeleného jablka dodává parfém pocit energie a vitality pro každou aktivní ženu a dokonce má schopnost odebrat vám v mysli i několik let.

Parfém obsahuje přírodní afrodiziaka a tady je jeho celkové složení: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Citral, Linalool, Cinnamal, Citronellol, Geraniol. I když početnost látek je na první pohled o něco menší, jak v případě dvou předešlých modelů, podíl vonných esencí je vyšší.

Pro všechny dámské parfémy Zerex platí zároveň tyto vlastnosti a charakteristiky:

jde o vysoce koncentrované parfémy
ve složení najdete vonné esence z afrodiziakálních rostlin
díky vyššímu podílu těchto esencí je vůně intenzívnější a dlouhodobější
provedení parfému včetně flakónu a rozprašovače je kvalitní a maximálně praktické pro pohodlnou aplikaci
parfémy jsou vyrobeny v EU a splňují tak nejvyšší kvalitativní standardy

AFRODIZIAKÁLNÍ ROSTLINY

Ve složení parfémů jsou víceré látky společné, a i když ty účinné, které dodávají konkrétnímu modelu vůni, se odlišují, mají jedno společné. Jde o výtěžky a extrakty z afrodiziakálních rostlin, které účinkují na opačné pohlaví a zvyšují přitažlivost u ženy. Každý typ se ale může hodit na mírně odlišný účel a může mít mírné odlišné účinky na muže.

Aplikace a používání

Dámské Zerex parfémy: Dávkování a užíváníVšechny parfémy Zerex jsou dodávány ve skleněných flakónech s integrovaným rozprašovačem. Nejedná se kvalitativně o toaletní vody zvané Eau de toilette, ale o vysoce koncentrované parfémy, které bývají označované i Eau de parfém. Jejich efekt je proto dlouhotrvající a samotná vůně nepoměrně intenzivnější.

Aplikace parfému není časově nijak omezená, intenzita závisí jen od vás

Doporučuji aplikovat na místa s vyšším pulzem krve, například zápěstí, krk, dekolt nebo šíje

Jak potvrdila má partnerka, která parfémy začala používat a doteď se nacházejí v jejím kosmetickém stolku, nelze čekat hned zázraky na počkání. Vaše původní vůně musí jakoby vyprchat a až pak lze zaznamenat první účinky. Rozhodně je ale důležité parfém aplikovat pravidelně a s dostatečnou intenzitou.

Účinky a charakteristika

Dámské Zerex parfémy: ÚčinkyNakolik dámské parfémy Zerex patří mezi přírodní afrodiziaka a přírodní feromony, hlavním účinkem je zaujmout muže a to pomocí přirozeného biologického smyslu, čili čichu. Pravidelným a dlouhodobým používáním byste měli dokázat způsobit u opačného pohlaví víc zájmu a zvýšit svou atraktivitu.

Tady je představení jednotlivých parfémů z hlediska jejich charakteristiky a účinků:

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Zerex Destiny

Zerex DestinyParfém Zerex Destiny má decentní květinově-dřevitou vůni s medovým podtónem. Na muže by měl dle této kombinace zapůsobit dojmem elegance, vážnosti a nedostupnosti. Parfém se hodí prakticky pro všechny příležitosti a jeho cílem je pomoct žene vzbudit zájem o muže a to nejen během svádění, ale i mimovolně.

Pro parfém jsou typické vysoká a kvalitní koncentrace, smyslná a dlouhotrvající vůně určená především pro dámy vyžadující eleganci a intenzivně vonné esence. Zerex Destiny se dodává v 50 ml flakónu se zlatou krabičkou pro zdůraznění luxusu a výjimečnosti produktu, co samozřejmě nesnižuje praktické a pohodlné použití.

Zerex Sensual

Zerex SensualDruhým v nabídce je parfém Zerex Sensual. Pro tento typ je charakteristická výraznější květinová vůně složená ze tří druhů květů. Cílem parfému je zvýraznit u ženy jej něžnost, půvab, zranitelnost a tím zvýšit přitažlivost. Parfém je ideální tehdy, když potřebujete zapůsobit na muže smyslnou květinovou vůní.

Aj parfém Zerex Sensual má vysokou koncentraci vonných esencí z afrodiziakálních rostlin, v tomto případě ale především z květů kaktusu, jasmínu a růže. Parfému je v jednom flakónu 50 ml, balení má nádech oranžové a žlutooranžové barvy pro podtržení květinového zaměření. Samozřejmostí je kvalitní provedení.

Zerex Desire

Zerex DesireParfém Zerex Desire představuje volbu pro každou energickou, vitální a aktívní ženu. Jeho ovocně-citrusová vůně má způsobit u muže neodolatelnou náklonnost a zvýraznit ženskou energii. Kombinace vůně citrusu a zeleného jablka se hodí na jakoukoliv příležitost, především však tehdy, pokud chce žena zapůsobit na muže svou energii.

Pro tento parfém je typický nejen vyšší podíl vonných esencí, ale i smyslná a intenzívní vůně ve spojení s osvěžujícím tónem v popředí. V 50 ml flakónu žena získá doslova magický nástroj na podtržení svého mladického šarmu bez ohledu na to, kolik má let. Přirozená je i vysoká kvalita použitých esencí.

TAKÉ ZVÝŠENÍ SEBEVĚDOMÍ

Kromě hlavního účinku a tedy zvýšení atraktivity ženy u opačného pohlaví mi nedá nezmínit ještě jeden nepřímý účinek a to je zvýšení sebevědomí. Potvrzuje to má partnerka, ale taky zkušenosti jiných žen. Možná jde částečně o tzv. placebo efekt, ale rozhodně tento účinek je viditelný v praxi!

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nežádoucí účinky

Dámské Zerex parfémy: Nežádoucí účinkyOtázka vedlejších nebo nežádoucích účinků je aktuální nejen u tabletek formě na vnitřní užití, ale také u produktů určených na vnější použití. Parfémy jak typický kosmetický přípravek jsou tou rizikovější skupinou, nakolik u nich může nastat například alergická nebo přecitlivěná reakce.

Je toto taky případ dámských parfémů Zerex? Dle testování mé partnerky ne. Potěším vás taky tím, že ani jiné ženy vyjadřující své zkušenosti s používáním parfémů, nezmiňují žádné nežádoucí a negativní účinky. Může za to zřejmě 100 % přírodní složení, co je velké pozitivum.

Balení a cena

Dámské Zerex parfémy: Balení a cenaParfémy Zerex pro ženy se dají koupit dle obsahových látek a typu vůně ve třech různých druzích. Každý jeden je v skleněné lahvičce, čili ve flakónu, oválního tvaru bez ostrých hran. Z hlediska estetiky takové balení plně koresponduje se zaměřením. Každý druh parfému má obal jiné barvy.

Tady je přehled jednotlivých typů taky s cenou a objemem:

Typ balení:Objem:Cena za balení:Ověřená koupě:
Zerex Destiny50 ml39 €Chcem kúpiť
Zerex Sensual50 ml39 €Chcem kúpiť
Zerex Desire50 ml39 €Chcem kúpiť

Jak vidíte, všechny typy parfémů stojí stejnou cenu a jsou baleny ve stejném objemu. Na první pohled se může zdát cena možná o něco vyšší, ale jde o vysoce koncentrovaný parfém a ne o toaletní vodu, na to nelze zapomenout. Vyzkoušet můžete i menší vzorky, které si koupíte buď samostatně, nebo jako kompletní sadu.

Kde koupit

Kde koupit Dámské Zerex parfémyDámské parfémy Zerex nekoupíte v žádné prodejně s drogérií a drogistickým tovarem, nedá se koupit ani prodejně s kosmetikou nebo v parfumérii. Nemají ho v nabídce ani klasické ani internetové prodejny. Jak to již bývá u značky Zerex zvykem, prodej se realizuje jen přes vlastní eshop na web stránce www.zerex.cz.

Taková možnost mě osobně vyhovuje a myslím, že tomu bude podobně u většiny žen, na které značka svými parfémy taky cílí. Nákup přes internet je stále častější a je velmi oblíbený především kvůli pohodlnosti a rychlosti. Nemusíte nikam jít a máte záruku, že parfém, který si vyberete, bude rozhodně skladem.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Mohu vás ubezpečit, že nákup prostřednictvím oficiální web stránky je porovnatelný co do snadnosti a praktickosti s nákupem přes běžné eshopy. Všechno probíhá standardně a nemusíte se bát ani o osobní údaje a ani platit předem.

ZÁRUKA ORIGINALITY

Jednou z velkých výhod u nákupu přes oficiální eshop je záruka originality parfému. Právě u kosmetiky je tato výhoda velmi ceněná, nakolik trh se značkovými parfémy je pod tlakem různých falšovatelů. To v případě nákupu přes eshop Zerex nehrozí!

Online objednávka, doprava a doručení

Dámské Zerex parfémy: Online objednávka, doprava a doručeníPro všechny ženy, které by chtěly vyzkoušet některý z parfémů Zerex, no nemají zkušenost s nákupem online, jsem připravil malou ukázku a zhodnocení takového nákupu. Na úvod si řekneme postup objednávky prostřednictvím eshopu:

V první řadě si vyberte parfém dle té vůně, o kterou máte zájem

Zvolte počet kusů a vložte parfém do košíku

Vyplňte fakturační a dodací údaje, můžete tak udělat taky bez registrace v eshopu

Zvolte způsob platby a dopravy a objednávku odešlete

Pokud jste si právě řekli, že je to příliš snadné, tak vám potvrdím, že ano, je. Nákup parfému Zerex je opravdu snadné, eshop je v tomto ohledu na vysoké úrovni. Navíc, nejen nákup, ale aj případné vrácení peněz je bezproblémovou záležitostí, ale myslím si, že to nebudete muset využít. Parfémy Zerex jsou opravdu velmi populární!

Co se týče doručení, můžete si vybrat doručení Slovenskou poštou, kurýrem UPS, kurýrem Slovak Parcel Service nebo do Balíkoboxu. Zaplatit lze předem převodem nebo kartou, případně na dobírku při převzatí. Možností je opravdu dost a věřím, že každá žena si přijde na své.

vyhodne baleniDOPRAVA JIŽ BEZ POPLATKU

Pokud byste se rozhodli pro nákup dvou balení parfému, případně byste chtěli vyzkoušet vícero vůní, můžete mít dopravu zdarma. Zerex totiž ve svém eshopu při nákupu přes sumu 1700 Kč garantuje dopravu bez poplatků a co jsem zjišťoval, hodně žen to i využívá.

Nejčastější otázky

Dámské Zerex parfémy: Nejčastější otázkyPokud byste chtěli vědět o dámských parfémech značky Zerex něco víc, teď je ta správná chvíle. Aby byla má recenze kompletní, rozhodl jsem se kromě zkušeností projít několik internetových diskusí a taky fóra s tímto tématem s cílem najít otázky, které se ženy o těchto parfémech nejvíc ptají. Tady jsou a přikládám k nim i odpovědi dle vlastních zkušeností:

Jsou parfémy Zerex obyčejnými parfémy, nebo je na nich něco speciální?

Z hlediska složení a charakteristiky se jedná o přírodní afrodiziaka s obsahem feromonů, co jsou speciální látky zvyšující u opačného pohlaví sexuální přitažlivost. Princip fungování tedy závisí od biologických a přirozených procesů. I když parfémy mají různé vůně, nejedná se o žádný obyčejný produkt, ale speciální afrodiziakum.

Proč je nemohu koupit taky v drogérii jak jiné značky?

Toto je sice legitimní otázka, ale není podstatná pro posouzení kvality, serióznosti nebo účinnosti samotné značky. Zerex jak ověřený výrobce různých produktů pro muže i pro ženy takto postupuje vždy a jde mu o zachování nejlepší možné ceny a zároveň kontroly nad distribucí svých produktů.

Jak dlouho je třeba produkt používat, aby se dostavil účinek?

Tuto otázku se ženy ptají hodně, ale jde v principu o špatný pohled. Parfém by měl být stálou součástí výbavy, nejde totiž o žádné tablety nebo nějaký přípravek s omezeným časovým působením. První výsledky se mohou dostavit opravdu libovolně, závisí to také od intenzity aplikace a sociálního kontaktu.

Nejsou parfémy přece jenom moc drahé?

Ne, nejsou, i když se to tak může jevit letmým pohledem na cenovku. Ve skutečnosti při porovnaní stejně kvalitních a koncentrovaných parfémů jsou dámské Zerex parfémy cenově velmi podobné tím lepším značkám na trhu. Je třeba brát do úvahy taky to, že jde o afrodiziakální parfémy přírodního charakteru, takže musí obsahovat kvalitnější látky.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Kolik trvá, dokud mi parfém doručí?

Výrobce deklaruje přímo v eshopu, že doručení je do 24 hodin. Tady však je nutno dodat, že to nezávisí jen od výrobce, ale například ještě od přijatí platby nebo od toho, v jakém čase si parfém objednáte. Odeslání je však nejrychlejší, jak se jen dá, to říká i má vlastní zkušenost s objednávkou pánských parfémů.

Zkušenosti

Dámské Zerex parfémy: ZkušenostiNajít reference či zkušenosti žen se značkou Zerex nebylo vůbec těžké, až jsem byl překvapen, kolik žen již tyto parfémy vyzkoušelo. Převážná většina hodnocení byla pozitivní, ženám se líbí v podstatě všechny vůně a oceňují rovněž to, že se nejedná o toaletní vodu, ale o skutečně kvalitní parfém.

Zachytil jsem sice několik nespokojených komentářů ohledem ceny, ale v tomto ohledu dle mě značka nijako nevybočuje z rozumných limitů. Prostě, vzhledem na složení, původ a účinky je investice do těchto parfémů dle mě úplně v pořádku a většina žen to vidí podobně.

Spokojenost je i s velikostí balení, snadnou a rychlou objednávku, a především s užíváním. Aplikace je prostá, flakón dostatečně pevný, praktický a vzhledově zajímavý a vůně je opravdu dlouhotrvající. Pochopitelně, to závisí ještě od intenzity, ale obecně převládají spokojené komentáře.

OKAMŽITÉ ZVÝŠENÍ PŘITAŽLIVOSTI?

Některé hodnocení žen, podobně jak výrobce, tvrdí, že po zahájení pravidelného používání parfémů přišlo téměř k okamžitému zvýšení přitažlivosti. Takové hodnocení bych bral lehce s rezervou, nečekejte raději žádné zázraky na počkání, dejte tomu trocha času.

Vlastní zkušenost

Dámské Zerex parfémy: Vlastní zkušenostMá partnerka na mé doporučení vyzkoušela Zerex Desire a byla doslova nadšená. Pochopitelně, parfém vnímala nejen z pohledu přitažlivosti u mužů, ale především z pohledu vůně. Ta se jí natolik líbila, že po minutí parfému se rozhodla postupně zkusit také ostatní druhy.

Výsledek? Značce Zerex je věrná doteď a v její toaletním stolíku má vždy alespoň jeden flakón. Co jsem si ale všimnul, pocítila taky větší zájem mužů, co mě sice nějak netěší, ale potvrzuje to účinky. Já sám je mohu potvrdit taky, nakolik první dny používání nové vůně jsem vnímal tyto parfémy i já.

Mě samého dokonce překvapila intenzita, s jakou se mi nová vůně líbila, i když pochopitelně, možná v tom byl částečně i placebo efekt, jelikož jsem o značce věděl. Mohu tedy ale rozhodně potvrdit, že dámské parfémy Zerex se tomuto výrobci opravdu povedly.

Výsledek vlastního testování

Dámské Zerex parfémy: Výsledek vlastního testováníZ pohledu účinků mohu posoudit dámské parfémy Zerex dvakrát. Jednak dle toho, co mi říkala partnerka a jednak dle vlastních reakcí. Z hlediska účinnosti dávám tímto parfémům rozhodně nejlepší možnou známku, o tom není pochyb. Ne, nepřeháním a ani je nechci zbytečně chválit, taká je prostě pravda.

Dámské parfémy Zerex tak dostávají jednoznačně jednotku Chci parfum Zerex

Je pravda, že já osobně jsem vnímal intenzitu a vůni těchto parfémů nejvíc první dny a pak jsem si zvykl, ale dle hodnocení partnerky působí parfémy prakticky na všechny muže, s kterými přišla do kontaktu.

Samozřejmě, intenzita je u každého jiná a výsledky individuální, ale celkově se dá mluvit o viditelném rozdíle v časech, kdy nepoužívala parfém a teď, když parfém pravidelně používá. Pokud se k tomu přičte pohodlné a snadné objednání nebo bezproblémová aplikace, je pozitivní výsledek jasný.

Zhodnocení

ZhodnoceníJak ukazují zkušenosti mé partnerky, ale i zkušenosti jiných žen, dámské parfémy Zerex jsou oblíbené nejen kvůli nějaké reklamě, ale především proto, že se líbí jak mužům, tak ženám. Já sám dokonce mohu říct, že v případě mé partnerky na mě působily nad očekávání, i když je pravda, že později jsem si na novou vůni zvykl.

Co hodnotím nejen já, ale prakticky většina žen, pozitivně, je nejen zajímavý výběr vůní, ale celkově bezproblémové používání. To je dosaženo zejména přírodním a rostlinným složením, co eliminuje nebo maximálně snižuje riziko jakýchkoliv vedlejších účinků, komplikací nebo přecitlivěných reakcí.

Dámské Zerex parfémy mají navíc další výhody:

nejde o toaletní vody, ale o kvalitní a vysoce koncentrované parfémy

nákup přes oficiální eshop zaručuje originalitu a nejlepší možnou cenu

parfémy jsou k dispozici v široké nabídce vůní

na rozdíl od vícerých konkurenčních značek jsou vyráběné přímo v EU

Pochopitelně, neříkám, že jedině parfémy Zerex jsou ty nejlepší. Nabízejí ale unikátní kombinaci kvalitní vůně a rostlinného složení, to všechno s důrazem na dosažení žádaného výsledku.

Rozhodně tedy tyto parfémy mohu doporučit minimálně na vyzkoušení. Má partnerka je používá doteď a ze zkušeností žen plyne, že ve velké většině byly s vůněmi a účinky parfémů spokojené. Proč si tedy občas nedopřát něco extra speciální a nepřekvapit sebe nebo potenciálního partnera?

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

 

3.4/5 - (39 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *