eJoy Long: Prášky na oddálení ejakulace a prodloužení erekce. Zde jsou mé zkušenosti

eJoy Long: recenze + cena, složení, účinky a zkušenostiMáte problém s příliš rychlou ejakulací? Chcete prodloužit svou erekci a zlepšit výdrž v ložnici? Máte pocit, že vám schází sexuální energie a víc apetitu? Pokud jste alespoň na jednu z těchto otázek odpověděli kladně, následující řádky budou určeny právě vám. V této recenzi se totiž podíváme na zajímavou novinku zvanou eJoy Long.

Možná vám samotná značka eJoy již něco říká. Jde o výrobce stejnojmenného podpůrného přípravku pro muže, kteří mají problém s nedostatečným libidem a slabší erekcí. Po dvou velice úspěšných letech přichází značka s novým a ještě zajímavějším produktem.

eJoy Long je odpověď na otázku, jak co nejpřirozeněji prodloužit erekci a oddálit ejakulaci, aby mohl muž na 100 % uspokojit svou partnerku a zlepšit kvalitu svého i jejího sexuálního života. Jeho největším plusem je přirozené a přírodní složení.

Doba testování produktu3 měsíce
Kdy se projevily první účinkydo 1 týdne
Bez receptu✅ ano
Prodloužení sexuálního styku a oddálení ejakulace
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétní doručení do 2 dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Prolong
Cena + Slevový kupón709 Kč [kupón na 75Kč: ejoybonus]
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

eJoy Long Výrobce a původPodobně jako za značkou eJoy, i za značkou eJoy Long stojí společnost Pharmatico Ltd. se sídlem v Londýně. Jde o výrobce, který má víceletou historii, co se odráží nejen na úspěšnosti již známých tablet eJoy, ale taky na kvalitě nové verze eJoy Long. Původ a rovněž složení účinných látek v přípravcích je samozřejmě nejvyšší kvality.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Na našem trhu zabezpečuje distribuci přípravků této značky společnost Pharmatico CE, která zaregistrovala eJoy i eJoy Long na Úřadě veřejného zdravotnictví. Tablety prošly laboratorními testy a byly schváleny pro uvedení a prodej na našem trhu. Nemusíte mít proto žádné obavy o užívání, z hlediska bezpečnosti je všechno v pořádku.

Složení a účinné látky

eJoy Long Složení a účinné látkyeJoy Long je čistě přírodním přípravkem, co znamená, že účinné látky jsou ve formě rostlinných extraktů a výtěžků, případně ve formě aminokyselin, minerálů, vitamínů nebo stopových prvků. Nenajdete zde žádnou syntetickou účinnou látku, naopak, všechny složky působí v organizmu maximálně přirozeně a jsou ověřené z pohledu sexuálního života.

Tady je detailní složení a účinné látky obsažené v tabletách eJoy Long:

Kotvičník zemní: Tato rostlina se nazývá taky Tribulus Terrestris a jde o jednu z nejvíc známých a nejvíc účinných přírodních afrodiziakálních rostlin. U mužů podporuje normalizaci libida a chuti na sex, současně podporuje stimulaci testosteronu a má taky pozitivní účinek na prodloužení erekce. Je základní složkou eJoye Long.

Maca: Dalším rostlinným extraktem s afrodiziakálními účinky je Maca, čili Řeřicha peruánská. Tato bylina je již staletí známá jako stimulant testosteronu a sexuální vitality, přičemž pomáhá zvýšit pocit energie a taky stabilizovat hormonální hladinu u mužů. Svým účinkem doplňuje Kotvičník zemní a pomáhá taky prodloužit erekci.

Ženšen pravý: Tuto rostlinu znáte pod názvem Ženšen. Jedná se o známou bylinu z východní Asie, která se používá na zvýšení adaptability a stimulace centrálního nervového systému. Díky této rostlině přináší eJoy Long zlepšení vnímání sexuálního dráždění a snížení vlivu stresových faktorů, které velice často způsobují rychlou ejakulací.

L-Arginin: Pro prodloužení erekce je důležité zlepšení prokrvení penisu a právě to je úlohou L-Argininu, který je důležitou účinnou látkou eJoye Long. Tato aminokyselina totiž stimuluje produkci oxidu dusnatého a zlepšuje jeho účinek, tím podporuje roztažení cév a zvýšení prokrvení penisu. Díky tomu muž dosahuje lepší a delší erekci.

L-Citrulin: Podobný účinek jako L-Arginin má taky L-Citrulin. Jeho úlohou je podpořit účinnost L-Argininu, nakolik v lidském těle se Citrulin syntetizuje právě na Arginin. Kromě toho pomáhá tato aminokyselina snížit únavu a zvýšit fyzickou výkonnost u muže, co má pozitivní vliv na jeho sexuální vitalitu a prodloužení sexuálního výkonu v ložnici.

Vitamín C: Velice známým vitamínem je vitamín C, který patří mezi nejvýznamnější antioxidanty. Jeho nejdůležitější účinek je, že pročisťuje krevní oběh a tělo od toxických a odpadových látek, čím pomáhá zlepšit prokrvení tkáně a orgánů. Podporuje taky vstřebávání aminokyselin, především L-Argininu a L-Citrulinu, čím zvyšuje jejich účinnost.

Vitamín D: Vitamín D je známý jako vitamín ze slunce, přičemž tento prvok je důležitý pro celkovou vitalitu a stejně pro minerální rovnováhu v organizmu. Vitamín působí pozitivně proti únavě, ale současně snižuje podrážděnost a zlepšuje mentální vitalitu, takže může způsobit uklidnění, zlepšení nálady a lepší prožívání sexu.

Pokud jde o konkrétní zastoupení účinných látek v eJoy Long, tady jsou všechny složky i s jejich koncentracemi:

Látka:Množství:
Tribulus Terrestris165 mg
Panax Ginseng (Ženšen)140 mg
L-Arginín75 mg
L-Citrulín75 mg
Maca60 mg
Vitamín C30 mg
Vitamín D400 IU

1 dávka = 2 kapsle

VYLEPŠENÉ A KONCENTROVANĚJŠÍ SLOŽENÍ

Oproti klasickému eJoy, ale hlavně oproti většině konkurence, je složení kvalitnější a koncentrovanější. Výrobce vylepšil přítomnost některých látek, některé nové přidal, takže výsledkem je specifické zaměření na prodloužení erekce a oddálení ejakulace.

Dávkování a užívání

eJoy Long Dávkování a užíváníVelkým benefitem užívaní eJoy Long je snadné užívání a dávkování. Tablety ne jsou příliš velké, proto se snadno spolknou, přičemž základem je jejich užití chvíli před pohlavním stykem. Tak bude jejich efektivita maximální.

Jedna dávka = 2 💊 💊 tablety. Maximální denní dávka jsou dohromady 4 tablety

Na základě doporučení výrobce je potřeba užít jednu dávku, čili dvě tablety, zhruba 60 minut před pohlavním stykem

Tabletu nežvýkejte, dejte ji do úst a zapijte vodou. Pro jistotu nepolykejte obě tablety najednou, raději postupně. Nástup účinků se může dostavit někdy dřív, jako za 60 minut, je to hodně individuální. Co se týče doby účinku, u mě to bylo v rozmezí 4 až 5 hodin, někdy to může být i více. Nejlepší účinky jsou hned po užití tablet.

Účinky

eJoy Long ÚčinkyZákladním zámyslem přípravku eJoy Long je prodloužení pohlavního styku a to působením na prodloužení erekce a oddálením ejakulace. K těmto účinkům je potřeba přičíst díky obsahu rostlinných afrodiziak i zvýšení chuti na sex, čili působení na libido. Tyto účinky jsou pravidelně dosažené rovněž v praxi, nejen v rovině nějakých slibů.

Tady jsou jednotlivé oblasti působení popsané o něco detailněji:

Prodloužení sexuálního styku a oddálení ejakulace

Nejdůležitějším účinkem eJoy Long je prodloužení pohlavního styku. To je dosažené jednak vlivem na erekci, co popíšu v dalších řádcích, ale taky působením na nervovou soustavu. Nakolik tablety obsahují extrakt ze Ženšenu, který pomáhá snížit vliv stresu a některých negativních faktorů na nervový systém, ten pak může lépe zpracovat podněty ze sexuálního dráždění a stimulace. Výsledkem je snížení nervozity a vzrušivosti a oddálení ejakulace.

➡️ Proč doporučuji eJoy Long? na základě mých osobních zkušeností a dlouhodobých testů, tablety eJoy mi ohledně erekce přinesly zatím nejlepší výsledky

Prodloužení erekce a zlepšení ztopoření

Druhým hodně důležitým účinkem, který se podílí na prodloužení pohlavního styku, je působení na erekci. To je dosažené hlavně díky kombinaci aminokyselin a vitamínů obsažených v tabletách. Pak dojde k lepšímu průtoku krve do penisu a současně k většímu prokrvení pohlavního údu komplexně. Výsledkem je pevnější ztopoření a v kombinaci s ostatními účinky i prodloužení doby erekce.

Působení na libido a sexuální vitalitu

Nemůže nezmínit také třetí důležitý účinek eJoy Long a to je působení na libido. Díky základním složkám v tabletách, konkrétně rostlinám Tribulus Terrestris a Máca, které mají přímý vliv na testosteron, dochází k normalizaci libida a sexuálního apetitu. Muži, kteří mají nedostatek libida, tak pocítí jeho zvýšení, co se projeví také na zvýšení sexuálního apetitu. Současně dochází ke zvýšení sexuální výkonnosti a vitality.

NEPŘEKRAČUJTE DÁVKOVÁNÍ

Hodně mužů se na internetu chlubí, že při nadměrném užití dosahují mnohem lepší účinnost, no před tím chci ale každého varovat. Složení je sice přírodní a působení přirozené, ale při nadměrném užití hrozí předávkování a některé vedlejší účinky.

Nežádoucí účinky

eJoy Long Nežádoucí účinkyPokud jde o možné vedlejší účinky, eJoy Long je z tohoto pohledu oproti většině konkurenčních značek bezproblémový z hlediska užívání a to aj dlouhodobě. Říkám to na základě vlastní zkušenosti, já sám jsem neměl během užívání tablet žádné problémy a neobjevily se u mě ani žádné negativní efekty nebo vlivy.

Výrobce však upozorňuje, že někdy se mohou na začátku užívání dočasně objevit trávící problémy, dokud si tělo na látky v tabletce nezvykne. V ojedinělých případech se mohou objevit bolesti hlavy. Pokud máte problémy s krevním tlakem, srdcem nebo nějaké kardiovaskulární onemocnění, neměli byste tablety užívat. V případě výskytu problémů užívání přerušte.

Balení a cena

eJoy Long Balení a cenaPodobně jako u základní verze eJoye, taky u verze eJoy Long nabízí výrobce opravdu široký výběr balení různé velikosti. Základní balení obsahuje 24 tablet, konkrétně 20 kapslí a 4 jako bonus. Toto balení vydrží na 12 dávek, při maximálním možném dávkování na den dohromady na 6 dní. Cena tohoto základního balení je 709 Kč.

Kromě 24 tabletové verze máte možnost získat i větší balení:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Cena za tabletu:Ušetříte:Ověřená koupě:
1-balení24709 Kč29.54 KčChci zkusit
2-balení481419 Kč28,10 Kč7 %Chci zkusit
3-balení722009 Kč27 Kč12 %Chci zkusit
5-balení1203239 kč26 Kč15 %Chci zkusit
7-balení1684059 Kč24 Kč24 % Chci zkusit
✅ Doprava zdarma: při zakoupení 3-balení, 5-balení nebo 7-balení neplatíte za dopravu!

Již standardním pravidlem bývá, že čím větší balení objednáte, tím je to výhodnější. To platí taky pro tablety eJoy Long. Pokud vyzkoušíte menší balení eJoy Long a bude mít u vás pozitivní účinky, doporučuji příště sáhnout právě po největším balení.

Kde koupit

eJoy Long Kde koupiteJoy Long v lékárně nekoupíte, podobně jako ani základní verzi eJoy. Důvod je prostý, výrobce chce mít distribuci kompletně ve své režii a svěřil ji do rukou pouze oficiální distribuční společnosti. Ta využívá jako prodejný kanál nejpohodlnější a nejefektivnější cestu pro koncového spotřebitele, čili eshop.

Oficiální web stránka je www.ejoytablety.cz, kde si můžete objednat eJoy Long doslova v průběhu několika minut. Nemusíte tak nikam chodit, nemusíte čekat na naskladnění tovaru u nějakého zprostředkovatele, tablety kupujete přímo od výhradního distributora pro Českou republiku a s jistotou nejlepší ceny.

Já vidím v takovém způsobu nákupu jenom výhody, ačkoli chápu taky lidi, kteří si myslí, že pokud koupí nějaké tablety v lékárně, je to důvěryhodnější. Mohu vás však ujistit, že i má vlastní zkušenost ukazuje, že to pořád neplatí a eJoy je již dostatečně ověřená značka.

vyhodne baleniABSOLUTNĚ DISKRÉTNÍ DORUČENÍ

Velkou výhodou objednávky přímo přes oficiální eshop distributora je absolutní diskrétnost. To platí nejen o osobních údajích, ale taky o způsobu doručení. Domů vám přijde neoznačený balíček bez reklamy na značku a tak ani kurýr nezjistí, co vám doručil.

Online objednávka, doprava a doručení

eJoy Long Online objednávka, doprava a doručeníAbych vám ukázal, že objednávka přímo z oficiálního eshopu www.ejoytablety.cz je opravdu bezproblémová, rozhodl jsem se alespoň v zkratce a několika bodech ukázat, jak nákup probíhá. Je rychlý a hlavně pohodlný:

Nejdřív si vyberte velikost balení tablet eJoy Long

Pak vyplníte své jméno, příjmení a adresu doručení

Vyberete způsob dopravy, k dispozici jsou až tři možnosti

Na závěr celou objednávku ještě jednou zkontrolujete a můžete ji odeslat

Pokud jde o možnosti doručení, oficiální distributor nabízí všechny standardní možnosti. Můžete si vybrat doručení kurýrem DPD až domů za poplatek 119 Kč, doručení Českou poštou je zrušeno. Doručení balíka do anonymního a diskrétního balíko-boxu zásilkovny za 83 Kč, co využívám pravidelně i já.

➡️ TIP: speciální sleva 75 Kč pro mé čtenáře Kupón: ejoybonus

Co se týče platby, distributor nabízí zatím jenom možnost platby na dobírku přímo při převzetí balíka. Při objednávce přes kurýra však můžete platit také prostřednictvím platební karty. Zajímavou možností, kterou se eJoy odlišuje od jiných značek, je možnost objednávky přes SMS. Víc se dozvíte přímo na oficiální stránce www.ejoytablety.cz.

RYCHLÉ DORUČENÍ A TO I BEZPLATNĚ

Oficiální distributor odesílá balíček s tabletami eJoy Long většinou do 24 až 48 hodin. Doručení můžete očekávat obvykle v průběhu 2 pracovních dnů. Pokud si objednáte větší balíček s více tabletami, konkrétně nad 1800 Kč, získáte dokonce dopravu domů zdarma.

Nejčastější otázky

eJoy Long Nejčastější otázkyPodívejme se teď od teorie více do praxe. Ačkoli je eJoy Long na trhu jenom krátce, to že je značka známá již vyvolala na internetu a v diskusích poměrně široký zájem. Výsledkem je mnoho otázek a dotazů mužů a jejich partnerek, hlavně ohledem účinnosti tablet. Na ty nejčastější teď dle svých zkušeností odpovím:

O kolik mi může prodloužit eJoy Long pohlavní styk?

Tento účinek je vždycky hodně individuální a závisí od toho, jaký byl počáteční stav a jaká je příčina krátké výdrže při milování. Mne osobně se povedlo dosáhnout prodloužení zhruba o necelých 15 minut, ovšem u těžších případů to může být méně. Pokud však užívání kombinujete s dlouhodobým cvičením cviků na oddálení ejakulace, může to být o něco víc.

Jsou nějaké překážky užívání tablet?

Ano, ačkoli na druhou stranu, eJoy Long patří mezi přípravky s opravdu bezproblémovým užíváním. Překážkou užívání může být například alergická reakce, srdeční porucha, porucha funkčnosti jater, porucha krvácivosti, vrozené poruchy sítnice, některé vrozené onemocnění a užívání některých léků. Víc se dozvíte v příbalovém letáku.

Jak dlouho mám tablety užívat, abych viděl viditelný účinek?

První výsledky se u mě dostavily již v druhém týdnu užívání, ale jsou i muži, u kterých to může trvat i měsíc. Podobně jak v první otázce, taky tady to závisí od míry problému s délkou pohlavního styku a od příčiny tohoto problému. Optimální užívání by mělo být alespoň 3 měsíce, během této doby by mělo postupně dojít ke zvýšení účinnosti eJoy Long.

Mohu užívat tablety najednou s jídlem nebo alkoholem?

Užívání s jídlem nepředstavuje žádný problém, tablety lze užít po jídle, nebo nalačno. Výrobce udává, že výsledky při užití ráno nalačno před prvním jídlem nemusí být optimální. Alkohol v malém množství by neměl být žádným rizikem, no může snížit účinnost přípravku. Lepší je proto alkohol s eJoy Long nekombinovat vůbec.

Nemusím se bát, že někdo zjistí, že jsem si objednal eJoy Long?

Ne, celý proces objednávky je diskrétní a všechny vaše osobní údaje jsou chráněné. To samé platí pro doručení, kde se nemusíte bát, že by došlo u kurýra k prozrazení, že jste si objednali tablety určené na podporu sexuálního života. Balíček bude neoznačený, bez nějakých reklam a nikdo tak nemá šanci zjistit, co jste si domů objednali.

Zkušenosti

eJoy Long ZkušenostiPočet mužů, kteří mají nějaké problémy s kvalitou erekce a především výdrží během milování, stoupá. Úměrně tomu stoupá počet mužů, kteří zkusili přípravky určené na prodloužení erekce a oddálení ejakulace. Nakolik samotná značka eJoy je na trhu již dostatečně dlouho, o reference, hodnocení, zkušenosti a recenze nouze není.

Již rychlý pohled na stránky typu Heureka nebo různé internetové diskuse naznačuje, že značka má u mužů nadprůměrný úspěch. Pochopitelně, nejde o žádný zázračný proutek, takže nepomůže na všechny problémy. Najdou se proto i méně pozitivní komentáře. Většina mužů je však s účinností spokojená.

Podobně to platí i pro verzi eJoy Long, která je sice na trhu kratší dobu, ale už si získala prvních spokojených klientů. Hodně mužů si pochvaluje především účinek na prodloužení erekce a oddálení ejakulace, pozitivně hodnocený je taky vliv na libido.

KONKURENCE JE ZATÍM POZADU

U hodnocení eJoy Long jsem si všimnul, že porovnání této značky s konkurenčními přípravky je jednoznačně v prospěch eJoye. Pokud i eJoy nemá 100 % úspěšnost, co se při rostlinném složení dosahuje těžko, pořád je oproti konkurenci jednoznačně vepředu.

Vlastní zkušenost

eJoy Long Vlastní zkušenostMá vlastní zkušenost s eJoy Long je pozitivní a to jsem měl již poměrně vysoké očekávání. Hlavně kvůli dlouhodobému užívání klasické verze eJoy. Účinky, které výrobce deklaruje, se v praxi objevují a já sám jsem byl spokojen s jejich intenzitou. Mé problémy s délkou sexuálního styku ale nepatřily mezi ty nejtěžší.

Rovněž pozitivně hodnotím proces objednávky a doručení tablet, v tomto si mohou od eJoy brát jiní výrobci a jiné značky opravdu příklad. Zatím mě mrzí jenom to, že nelze platit kartou předem již během objednávky, ale věřím, že toto bude brzy vyřešeno.

Pokud jde o výskyt nežádoucích účinků nebo kolísání viditelnosti a intenzity deklarovaných účinků, nezaznamenal jsem žádné problémy. Platí však, že jistou dobu trvá, dokud tablety dosáhnou maximální účinnost, proto mějte trpělivost. Ze dne na den vám přípravky bez předpisu prostě zázrak zabezpečit neumí.

Výsledek vlastního testování

eJoy Long Výsledek vlastního testováníJá sám jsem dlouhodobým uživatelem tablet eJoy a v posledních měsících jsem testoval taky novinku od jejich výrobce, čili eJoy Long. Dohromady jsem tablety užíval 2,5 měsíce a za ten čas jsem zaznamenal opravdu viditelné zlepšení.

eJoy Long na základě mého vlastního užívání dostává známku 1 Chci eJoy

Z hlediska účinků nemám žádné výhrady, osobně jsem nepozoroval ani žádné nežádoucí nebo vedlejší účinky, takže užívání hodnotím jako bezproblémové. Co jsem viděl zkušenosti jiných mužů, ve většině případů je stejné i u nich, ačkoli ne pořád.

eJoy Long má dle mě obrovský potenciál a jsem si jist, že překoná úspěch klasické verze eJoy, která je na trhu již velice silnou značkou se značnou popularitou. Pevně věřím, že výrobce setrvá při dosavadní kvalitě a ceně, poměr je dle mě velice dobře vyvážen. To je taky důvodem, proč má eJoy takový úspěch u mužů.

Zhodnocení

eJoy Long ZhodnoceníMé zhodnocení značky eJoy Long bude v pozitivním duchu. Ne, že by to byl přípravek, který vám přinese zázraky hned, rozhodně je ještě co vylepšovat, například jednom u způsobu platby za dopravu. Výrobce by mohl taky připravit kombinované balíčky klasického eJoye a eJoye Long.

Musím ale taky říct, že účinnost na prodloužení pohlavního styku a oddálení ejakulace je u této značky opravdu nadprůměrná. Pokud budete tablety užívat pravidelně a dlouhodobě, můžete dosáhnout prodloužení pohlavního styku do 15 minut, pochopitelně, v závislosti od původního stavu a příčiny problémů, které jste měli.

Tablety navíc svým charakterem přinášejí vícero benefitů:

působení na sexuální život je díky přírodnímu složení přirozené

míra negativních a nežádoucích účinků je minimální

užívání a dávkování tablet je snadné a bezproblémové

účinnost až 4 – 5 hodin uspokojí i ty nejnáročnější milence

✅ Doporučuji: 5-balení je nejvýhodnější (ušetříte 15%): Chci objednat

➡️ TIP: Speciální slevový kupón na 75 Kč pro mé čtenáře: ejoybonus

Nechci to ale samozřejmě s chválou značky příliš přehnat. Vzhledem na charakter složení účinných látek není ani eJoy Long všemocný a při nejtěžších formách poruch erekce nebo při předčasné ejakulaci z důvodu fyziologických onemocnění vám zřejmě velké zázraky nepřinese. V tomto případě je nutné jedině navštívit lékaře.

Pokud ale hledáte přirozenou cestu, jak prodloužit svou výkonnost v ložnici a dosáhnout zlepšení kvality sexuálního života pro vás a vaši partnerku, eJoy Long je dle mě ta nejlepší cesta. Spokojenost s prodloužením pohlavního styku a oddálením ejakulace vyjádřilo až 95 % uživatelů a já sám mohu účinnost tablet v praxi opravdu potvrdit.

➡️ Pilulky na oddálení ejakulace, které fungují

Doporučuji eJoy LONG:
oddálení vyvrcholení
prodloužení sexuálního styku
zlepšení erekce
zvýšení libida a chuti na sex

5/5 - (4 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *