eJoy: Vyzkoušel jsem tablety na podporu erekce, zvýšení libida a zlepšení potence. Jaké jsou?

eJoy recenzeTablety eJoy® se řadí mezi volně dostupné produkty určené na podporu erekce. Jsou přírodního charakteru, z čehož plyne více pozitivních vlastností a naopak, není důvod se obávat nežádoucích a negativních účinků. Jde o zahraniční přípravek na erekci, který lze dostat bez lékařského předpisu.

Navíc, díky certifikaci máte jistotu, že tablety splňují všechny zákonné požadavky. Mně eJoy® zaujal zejména poutavou cenou. Tím pádem jsembyl samozřejmě tak trochu skeptický před prvním užíváním, zejména ohledně kvality a účinků.

Mám pocit, že dnes jsme všichni nějak podvědomě nastavení na to, že pokud má něco fungovat, tak to musí být bezpodmínečně drahé. Přípravek eJoy® je ale příkladem, že to tak vůbec nemusí být a mě nečekaně překvapil – pozitivně.

Doba testování produktu3 měsíce
Kdy se projevily první účinkydo 1 týdne
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisudo 1 cm při dlouhodobém užívání
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétní doručení do 2 dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena + Slevový kupón660 Kč [kupón na 75Kč: ejoybonus]
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

eJoy Výrobce a původ

Tablety eJoy® vyrábí společnost Pharmatico ze Spojeného království, která má dlouholetou historii v této oblasti. Navzdory tomu, že jde o zahraničního producenta, nemusíte se obávat o kvalitu nebo o samotné složení produktu.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Před uvedením na trh prošly tablety eJoy® zkouškami a prokázáním složení. Díky tomu je zaručena bezpečnost užívání přípravku. Výsledkem zkoušek je vydaný certifikát. Co se týče původu, je tedy vše v pořádku.

Složení a účinné látky

eJoy Složení a účinné látky

Produkt eJoy® je 100% přírodní přípravek, což je i na samotném obalu jasně zdůrazněno a také uvedeno v přiloženém informačním letáku. Pokud budete u eJoy®-e hledat účinné látky známé z klasických tablet na erekci, které jsou na předpis, zřejmě zůstanete zklamáni. Já to ale považuji za jednu z největších výhod, protože co je přírodní, to je pro náš organismus přirozené.

eJoy Složení a účinné látky

V přípravku eJoy® najdete:

Tribulus Terrestris: Táto rostlina je známá také jako Kotvičník zemní a pochází z Asie. Využívá se zejména v tradiční čínské medicíně. Kotvičník zemní je významný pro podporu a obnovu přirozené hladiny testosteronu, tedyje typický mužský hormon, který ovlivňuje chuť na sex a erekci.

Maca: Odborné a originální název této rostliny je Lepidium Meyenii. Pochází z Jižní Ameriky. Nejpočetnější přirozený výskyt a taky nejrozsáhlejší výskyt pěstování je v Peru a Bolívii. Maca je někdy prohlašována také za „peruánskou viagru“ a jde o jedno z nejlepších a nejsilnějších přírodních afrodiziak.

Saw Palmetto: Rostlina s názvem také Serenoa plazivá se vyskytuje v Severní Americe, a konkrétně nejvíce v oblasti Kalifornie. Je to palmovitá rostlina, která se využívala v minulosti především při problémech s prostatou. Současné poznatky naznačují, že má příznivý vliv taky na tvorbu hormonů, což pomáhá potenci a libidu.

Chilli: Pro svou pálivost zná chilli papričky každý z nás, to ale není všechno. Jak se ukazuje, chilli papričky jsou velmi dobře použitelné pro zlepšení erekce. Kapsaicin, látka, která způsobuje pálivost, také roztahuje cévy, a díky tomu dochází klepšímu prokrvení těla a také pohlavního údu a tím je konec konců dosažena lepší erekce.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

L-Arginin: Aminokyselina L-Arginin má velký význam pro syntézu bílkovin, a stejně tak je důležitá pro zlepšování průtoku krve a tvorbu speciálního růstového hormonu právě u mužů. Zlepšení celkového prokrvení znamená opět lepší erekci, přičemž některé studie ukazují, že dlouhodobé užívání L-Arginin by mělo zlepšovat i plodnost.

L-Citrulin: Další prospěšnou aminokyselinou, která je v složení tablet eJoy®, je L-Citrulin. Tuto látku si naše tělo umí vyrobit i samo, téměř vždycky jí máme nedostatek a možná z toho důvodu je jí v eJoy více, než najdete u konkurenčních přípravků. L-Citrulin pomáhá stejně zlepšení prokrvení penisu.

Vitamin C a vitamin D: Oba tyto vitamíny patří do skupiny antioxidantů, které zbavují náš organismus škodlivého oxidačního stresu. Také zpomalují stárnutí a vitamin C je samozřejmě znám jako podporovatel imunity organismu. Což ale neví každý je, že jsou to také látky, které zlepšují kvalitu a podporují pohyblivost spermií.

Zde jsem shrnul nejdůležitější účinné látky, jejich množství a účinky v přehledné formě:

Látka:Množství:Účinek:
Tribulus Terrestris150 mgZlepšení libida a erekce
Maca60 mgZvýšení libida a chuti na sex
Saw Palmetto130 mgLepší potence a zlepšení stavu prostaty
Chilli5 mgLepší prokrvení penisu
L-Arginín75 mgZlepšení plodnosti
L-Citrulín75 mgPodpora pevné erekce
Vitamín C30 mgLepší pohyblivost spermií
Vitamín D400 IUVylučování škodlivin

VYŠŠÍ HODNOTY

Tablety eJoy® se od konkurenčních přípravků odlišují nejen pestrostí složení, ale také množstvím. Třeba hodnoty extraktu Kotvičníku zemního, vitaminů C a D jsou oproti konkurenci nadprůměrné. To se ovšem projeví i na účincích.

Dávkování a užívání

ejoy Dávkování a užívání

Stejně jako v případě podobných přírodních pilulek na podporu erekce, je možné i v případě eJoy® jednorázové i dlouhodobé a pravidelné užívání. Oficiální doporučení jsou, že za jeden den je možné zkonzumovat nejvíce 4 tablety.

 Jednorázová dávka jsou 2 💊💊 tablety, které by se měli užít zhruba 30 minut před pohlavním stykem

 Tablety je možné užívat po jídle i nalačno, nekombinujte je s alkoholem

Nato, aby se dostavil co nejlepší vliv na organismus, výrobce doporučuje dlouhodobé užívání, alespoň 2 nebo 3 měsíce. Já se k tomuto doporučení přikláním a osobně si myslím, že jde o rozumnou dobu, po které je možné pozorovat výsledky. Nadměrné užívání tablet účinek nezlepší a jde spíše o vyhazování peněz oknem.

Účinky

eJoy Účinky

Jak bylo již napsáno, přípravek eJoy® patří mezi výživové doplňky určené na podporu erekce u mužů. Jedna věc je oficiální propagace a vyjádření producenta a druhá věc je samotná zkušenost uživatelů. Vzhledem k tomu, že přípravek je čistě přírodní a neobsahuje chemicky přidané látek, bude i intenzita a projevení účinků hodně individuální.

Účinky nebo zlepšení stavu je možné pozorovat ve 4 oblastech:

Erekce

Primární účel tablet eJoy® je zlepšení erekce, což znamená zejména pevnější erekci. Tady dosahuje eJoy® opravdu nadprůměrný výsledek. Výrobce dokonce deklaruje, že pozitivní vliv se dostaví téměř okamžitě, ale já bych se přikláněl raději ke krocení očekávání. Dlouhodobější užívání vám ale eJoy® rozhodně pomůže.

➡️ Proč doporučuji eJoy? na základě mých osobních zkušeností a dlouhodobých testů, tablety eJoy mi ohledně erekce přinesly zatím nejlepší výsledky

Libido a chuť na sex

Jedny z nejdůležitějších faktorů pro lepší zážitek z pohlavního styku jsou zvýšení libida a chuti na sex. Díky tomu, že eJoy® přispívá udržovat hladinu testosteronu, je i v této oblasti účinek tablet zjevný. Statistiky výrobce dokonce uvádějí, že 4 z 5 mužů pocítili zvětšení chuti na sex. U mě zlepšení rozhodně nastalo a mohu říct, že jsem cítil prostě víc sexuální energie.

Délka pohlavního styku

Kromě kvalitní a pevné erekce, je neméně důležitým faktorem i co nejdelší trvání erekce. Někteří možná máte problém s tím, že sice ztopoření dosáhnete, ale netrvá jenom krátce, může vám eJoy® pomoci i s tímto problémem. V tomto případě si ale myslím, že už musí jít o dlouhodobější užívání, protože délka erekce je závislá především od prokrvení penisu a také od dostatečného libida.

Zlepšení stavu prostaty

Výrobce uvádí, že až 85% mužů postřehlo zlepšení stavu své prostaty. Ohledně tohoto problému neumím říct jednoznačný závěr, protože jsem neměl příliš možnost exaktně porovnat rozdíl. Tablety zaručeně mají pro tento účinek všechny předpoklady a to zejména svým složením. Extrakty z rostliny Saw Palmetto mají ve složení nadprůměrné, zastoupení což je v tomto směru pozitivní.

Vzhledem k tomu, že tablety jsou přírodního charakteru a neobsahují žádné chemicky a uměle vyráběné látky, síla jejich účinků se u každého jedince může lišit. Muži s těžkou erektilní dysfunkci, by neměli příliš očekávat, že tablety bez receptu výrazně pomohou. Ve vašem případě je vhodné navštívit raději lékaře a nechat si předepsat léky na tento problém.

REALITA

Více o vlastním zkoušení a o svých zkušenostech a výsledcích mluvím v závěru recenze v částech Zkušenosti a Zhodnocení. Každý muž může mít značně rozdílné zkušenosti, u někoho eJoy® zafunguje o pár dní, u někoho jiného až o měsíc a s jinou intenzitou. Drtivá většina mužů je s účinky eJoy®-e spokojená.

Nežádoucí účinky

eJoy Nežádoucí účinky

Jelikož má eJoy® 100% organické složení, téměř by se dalo říct, že jde o BIO tablety na erekci, není žádný důvod mat obavy z negativních účinků. Trávicí problémy, únava, bolesti hlavy, zarudnutí pokožky, malátnost, to vše je typické spíše pro tablety chemického původu.

Výrobce sám udává, že nic podobného by se u vás nemělo objevit. Já toto mohu potvrdit a mohu také říct, že jsem nezpozoroval žádné jiné problémy. Držel jsem se ale zásadně doporučeného dávkování a ani jednou jsem nepřekročil maximální dávku 4 tabletek za den. Co se stane, pokud to přeženete, tedy osobně nevím říct.

Balení a cena

eJoy Balení a cena

Tablety eJoy® se prodává jako jeden druh tablet, které jsou dostupné podle velikosti balení ve více variantách. Smyslem výběru velikosti balení je například možnost na úvod objednat méně tablet, jenom na zkoušku, a pokud budete spokojeni s účinky, můžete ušetřit při větší objednávce na dlouhodobější užívání.

eJoy® si můžete vybrat v následujících baleních:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Cena za tabletu:Ušetříte:Ověřená koupě:
1-balení24660 Kč27,50 KčChci zkusit
2-balení481349 Kč28,10 Kč5 %Chci zkusit
3-balení721885 Kč26,18 Kč12 %Chci zkusit
5-balení1203039 kč25,32 Kč14 %Chci zkusit
7-balení1683799 Kč22,61 Kč24 % Chci zkusit
✅ Doprava zdarma: při zakoupení 3-balení, 5-balení nebo 7-balení neplatíte za dopravu!

Jak je vidět, cenově vychází eJoy® opravdu velice zajímavě. Možná se vám na jazyk cpe otázka, zda je možné za takovou cenu čekat kvalitu a účinek. Odpověď je: určitě ano, ale obecně byste se neměli rozhodovat jen podle ceny. Neriskujte a raději nekupujte bezhlavě až podezřele levné jiné konkurenční tablety, ale stejně tak ani nadhozená cena neznamená automaticky kvalitu výrobku.

Kde koupit

Kde koupit ejoy

Tablety jsou bez receptu, takže jejich prodej není ničím vázán ani omezen. Z hlediska kategorizace jde o výživový doplněk s plnou certifikací, ale v lékárně přípravek eJoy® koupit nelze. Proč to tak je, jsem nezjišťoval.

Myslím si, že to vůbec nevadí, protože distribuce prostřednictvím dalších mezičlánků by cenu jednoznačně jen navýšila. Jako jediná možnost tak ostává koupě eJoy-u přes internet.

Opět bych chtěl upozornit, abyste využili oficiální prodejní kanál, čili přímo online objednání od výrobce na jeho webstránce www.ejoytablety.cz. Jde o oficiální zastoupení pro Českou republiku, kde máte garantovanou cenu, dodání a originalitu.

Oficiální e-shop

VÝLUČNĚ OD VÝROBCE

Pokud si myslíte, že seženete někde lepší cenu, než přímo u originálního dodavatele, jste na omylu. Dejte si stejně také pozor na různé napodobeniny, generika a podezřele levné alternativy, protože půjde na 100% o vyhozené peníze.

Online objednávka, doprava a doručení

eJoy Online objednávka, doprava a doručení

Jak jsem naznačil jedinou schůdnou možností pro objednání je internet. Objednávka je online, vyplnění objednávkového formuláře trvá krátce a je jednoduché. Postup objednání přípravku je následující a trvá doopravdy jen dvě nebo tři minutky:

 Vyberete si balení podle velikosti

Vložíte své údaje včetně adresy doručení

Vyberete si platbu: buď na dobírku, nebo přes bankovní převod

Objednávku odešlete a to je celé

➡️ TIP: speciální sleva 75 Kč pro mé čtenáře Kupón: ejoybonus

Doprava je levná a kurýrem GEIS stojí 125Kč. Dobrou zprávou je, že při objednávce nad 1800 Kč máte dopravu zcela zdarma. Tablety jsou vždycky skladem a odeslání je do 48 hodin od vytvoření objednávky, někdy i dříve. Tablety eJoy® tak můžete mít doma v ideálním podmínkách už zítra.

Doručení objednávky je naprosto diskrétní, na balení není vůbec vidět, o co se jedná. Není to možné zjistit ani podle tvaru zásilky. Prostě vám přijde běžná zásilka. Na 100% diskrétnost a zabezpečení údajů, které posíláte přes online objednávku, semůžete také spolehnout.

ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

Máte obavy, že si objednáte produkt a z nějakého důvodu vám prostě „nesednou“? Na toto výrobcemyslel, což mohu velice kvitovat. Pokud totiž budete mít u sebe ještě nějaké neotevřené balení, můžete ho kdykoliv vrátit. Výrobce poskytuje garanci vrácení peněz.

Nejčastější otázky

eJoy Nejčastější otázky

Aby byla recenze co nejkomplexnější a poskytovala čtenářům co nejvíc odpovědí, rozhodl jsem se najít a shrnout nejčastěji kladené otázky související s tabletkami eJoy®. Zde jsou ty, na které se ptalo nejvíce mužů a které by, předpokládám, mohli zajímat i vás:

Kdo může a kdo nemůže eJoy® užívat?

Přípravek je určen pro muže a může jej požívat téměř kdokoliv. Téměř kdokoliv ale znamená, že existuje několik výjimek. eJoy® by neměly užívat osoby, které trpí kardiovaskulárními chorobami, vrozenými poruchami sítnice, vředy,problémy s játry a poruchami krvácení.

Stejně tak je nutno dát pozor na léky obsahující oxid dusnatý, kam patří léky určené k léčbě Anginy Pectoris.

Potřebuji navštívit lékaře?

Pro objednání a koupi eJoy-e není nutné kvůli vypsání receptu navštívit lékaře. Rozhodně radím navštívit lékaře v případě, pokud berete nějaké jiné léky určené na podporu erekce, případně pokud dlouhodobě užíváte jakékoliv jiné léky na předpis.

Pokud by se při dlouhodobém užívání objevovaly pravidelně nějaké negativní a nežádoucí reakce, je lepší užívání přerušit a problém také konzultovat s lékařem.

Je užívání tabletek bezpečné?

Tablety eJoy® neobsahují žádné nepovolené látky,které by spadali například do klasifikace dopingových látek pro sportovce. Neobsahuje ani žádné klasické alergeny, jaké se vyskytují běžně v potravinách a jídle.

Přípravek je certifikován úřady České republiky, což znamená, že je z hlediska složení a užívání se považuje za zdravotně nezávadný.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jaké je optimální užívání a dávkování eJoy-u?

Optimální je užívat dvě tablety ráno a dvě tablety večer, neorientujte se na to, který den v a jaký čas máte nebo plánujete mít pohlavní styk. Pravidelné užívání ráno i večer je ideální uplatňovat dlouhodobě, alespoň 2 nebo 3 měsíce, abyste dosáhli maximální a opravdu ten nejlepší možný výsledek.

Pokud mi nezabraly jiné přípravky, proč bych měl zkusit právě eJoy®?

Na tuto otázku je těžko odpovědět. Co mohu k tomu říct je, že u mě eJoy® zaúčinkoval a jeho účinky byly v mnoha ohledech mnohem lepší, než u konkurenčních přípravků. Mohu ještě poukázat na nejdůležitější rozdíl a to na složení.

Více účinných přírodních látek, které jsou v tabletách eJoy®, se nenachází u jiných přípravků. Případně jen v menším množství. I takový rozdíl nebo „detail“ pak může při užívání způsobit jiný výsledek.

Zkušenosti

Ejoy Zkušenosti

Většinu z vás samozřejmě kromě obecných informací více zajímají konkrétní zkušenosti užívaní. Zde existují v principu dva zdroje: zeptat se dobrého známého, nebo použít internet. Kdo z vás má tolik známých, kteří by testovali nebo testují všechny možné tablety? A pokud náhodou máte, zřejmě se s tím nebudou chlubit každému.

Nejlepším zdrojem ohledem zkušeností ale nemusí být ani internet. Nejedno fórum na internetu je někdy plné falešných příspěvků a komentářů, které tam vložil přímo výrobce nebo nějací zaplacení pracovníci. Dávejte si proto pozor na chvály jen na jeden typ přípravku a na odsuzování toho druhého.

Objektivní stránka ale je, že eJoy® zaujme cenou a složením. Také dobře rezonuje a velice dobře působí i garantování vrácení peněz v případě nespokojenosti. Netřeba však dát jen na tenhle první dojem nebo zkušenosti mužů, kteří eJoy® vyzkoušeli pár dnů a potom ho zavrhli.

Vlastní zkušenost

eJoy Vlastní zkušenost

Mé vlastní zkušenosti vycházejí z dlouhodobého užívání eJoy-e. Osobně jsem užíval i mnoho jiných a konkurenčních značek, myslím si, že vím poměrně objektivně objasnit plusy a mínusy tabletek. Nemám důvod nějaké upřednostňovat, to není ani cílem této recenze.

Objednávka byla velmi jednoduchá, na začátek jsem vyzkoušel nejmenší balení, pak jsem rovnou objednal větší, které je cenově výhodnější. Balíček přišel za pár dní a současně komunikace s distributorem byla bez jakýchkoliv problémů. Garanci vrácení peněz jsem naštěstí nevyužil, nebyl na to důvod, protože jsem byl vcelku spokojen.

Tablety eJoy® jsem užíval okolo tři a půl měsíce, ale první pozitivní efekty jsem postřehl už po prvních týdnech. Přípravek u mě nezabral, jak se říká „na počkání“. Spíše u mě fungovalo, když jsem bral dvě tablety ráno a dvě večer.

IDEÁLNÍ PODMÍNKY

Tablety jsem pravidelně požíval po jídle, mněl jsem osobně pocit, že je to tak účinnější. Já jsem nekuřák a alkohol téměř absolutně nepiju. Dalo by se tedy říci, že podmínky užívání i samotné užívání byly optimální. Pokud kouříte nebo pijete alkohol, doporučuji s tím raději přestat.

Výsledek vlastního testování

eJoy Výsledek vlastního testování

Tablety eJoy® u mě účinkovaly jmenovitě v oblasti zvýšení sexuální chuti a zlepšení kvality erekce. Nemyslím si, že přinese zázraky na počkání, ani u mě tomu tak nebylo, a třeba to vidět spíš jako maratón, ne jako sprint. Žádné vedlejší účinky jsem nezpozoroval.

 Pokud bych měl oznámkovat eJoy® jako ve škole, má u mě 1- Chci eJoy

Jednotka je za zlepšení erekce a vyšší libido. Tyto dva účinky ale nebyly okamžité, trvalo to jistou dobu. V oblasti prodloužení pohlavního styku, neměřil jsem to na přesný čas, ale měl jsem dojem, že erekce je dlouhodobější. S prostatou problémy nemám, a proto nemohu posoudit, zda došlo k efektu v této oblasti.

To mínus, je při jednotce za nezbytnost dlouhodobějšího užívání, abyste dosáhli 100% účinky. Ale objektivně, pokud se bavíme o tabletách s přírodním složením,zřejmě to asi ani nikdy jinak nebude.

Přípravek eJoy® tedy v mém hodnocení obstál nejlépe, jak to bylo v jeho „kategorii“ možné. Jde však jen o mé vlastní testováním, mou vlastní zkušenost a moje hodnocení, i když opravdu nestranné.

Zhodnocení

eJoy Zhodnocení

Konečné hodnocení se bude vzhledem k výše uvedeným zkušenostem nést v pozitivním duchu. Chci ale upozornit před přehnanými očekáváními, protože toto bývá relativně častý problém. Pokud čekáte okamžitý účinek bez ohledu na subjektivní okolnosti a podmínky, musíte sáhnout jedině po lécích na předpis.

Pokud nejste ten případ, že netrpíte nejtěžší formou erektilní dysfunkce a sháníte jenom prostředek na „nakopnutí“ svého milostného života, eJoy® mohu rozhodně doporučit. Na trhu je to sice jeden z těch novějších produktů, ale v mnohém překonává i otrlejší a daleko zkušenější značky. Cenově vychází tablety přijatelně, v poměru k účinkům bych dokonce řekl, že jsou až příliš levné.

Jako největší plusy tablet mohu označit:

výborné výsledky a zkušenosti už tisíců mužů, což poskytuje dobrou šanci na úspěch i u vás

100% přírodní složení, díky čemuž se nemusíte obávat nežádoucích účinků

množství účinných látekje nadprůměrné, což zlepšuje konečný efekt

dostupnost je bezproblémová, protože eJoy®  můžete získat bez lékařského předpisu

✅ Doporučuji: 5-balení je nejvýhodnější (ušetříte 14%): Chci objednat

➡️ TIP: Speciální slevový kupón na 75 Kč pro mé čtenáře: ejoybonus

Malou nevýhodou je, že tablety je třeba užívat opravdu delší dobu. Pro někoho může být mínusem také to, že míra účinku závisí na individuálních faktorech, zejména na stavu organismu, míře zdravotních problémů a také na životním stylu.

Na konec připomínám, že neexistuje 100% garance, že vám eJoy® pokaždé pomůže. Od toho tu je ale 100% garance vrácení peněz, kterou můžete využít, pokud se tak nestane. Zkušenosti většiny mužů však naznačují, že tuto garanci nejspíš nebudete potřebovat. Za těchto okolností je eJoy® určitě vhodné minimálně vyzkoušet a já ho proto mohu doporučit ✅.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.5/5 - (142 votes)

3 comments

  1. mě někdo s ejoyom skusenosti? funguje to? v minulosti jsem vyzkoušel několik značek a výsledky nebyly vůbec nic extra, takže se bojim do toho ist. zdá se mi, že jde o poměrně nové tabletky a přestože jsem nasel mnoho pozitivních recenzí, ocenil bych odpoved od někoho, kdo to bral a klidně i dlouhodobě. je tu někdo taky? skuste napisat

    1. já jsem koupila Ejoy manželovi jen před půl rokem a neví si ho od té doby vynachválit. užívání je jednoduché, dávkování také, ještě se nestalo, že by někdy zapomněl. žádné vážnější vedlejší účinky, jen na úvod trochu bolest hlavy, dokud si asi nezvykl. a výsledek? v posteli je to přesně tak, jak kdysi v minulosti. mně se tedy ejoy osvědčil a přestože se manžel na úvod bránil, přece ta mužská pýcha byla velká, dnes je rád, že jsem mu takový dárek k jeho narozeninám dala. doporučuji určitě každému…

      1. Já mám také pozitivní zkušenost, akorát upozorňuji, že netřeba čekat hned zázraky ze dne na den. jistou dobu zkrátka trvá, dokud se například erekce viditelně zlepší. U mě byl první účinek na libido, už po týdnu jsem měl větší chuť na sex a byl jsem víc nadržený. Do dvou tří týdnů se pak začaly projevovat už i další účinky. eJoy užívám dlouhodobě, jsem spokojen. Za mě tedy jasné doporučení

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *