E-REX 24: Funguje tento přípravek na erekci, ejakulaci a větší penis? Vyzkoušel jsem za vás

Erex24 recenzia a moje skusenosti

Víte, který americký produkt na podporu erekce je celém světe nejprodávanější?
E-REX 24. Přesně toto uvádí výrobce v reklamě, která doslova zaplavila naše internetové stránky. Kromě této propagace se v reklamě můžete dočíst o rychlých a pozitivních účincích a zaručených dlouhotrvajících výsledcích. Nemohl jsem to nechat tak a rozhodl jsem se podívat na produkt blíže.

Na začátek je třeba říci, že jde o volně dostupné tablety bez předpisu, což je pozitivní vlastnost zvýrazňující širší dostupnost. Podle platných předpisů je E-REX 24 registrován jako doplněk výživy pro podporu erekce, což sebou přináší několik výhod i nevýhod.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Složení tablet je 100% přírodní, díky čemuž se není nutno obávat vedlejších účinků typických pro běžní léky na předpis. Na druhou stranu, se nám tlačí otázka, zda lze od pilulek E-Rex 24 očekávat doopravdy uspokojivé výsledky. Tato recenze vám na to odpoví.

Doba testování produktu60 dnů
Kdy se projevily první účinky1 - 2 týdnů
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisudo 1 cm během dlouhodobého užívání
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 48 hodin
Lepší alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena + Slevový kupón890 Kč [kupón na 5 %: dnt05]
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

E-reX 24 Výrobce a původ

Za pilulkami stojí americký výrobce Biolab. U nás se prodává evropská verze, která je distribuována belgickou společností Biolab SA. Tato společnost se specializuje na produkty přírodního charakteru a na „starém kontinentu“ patří mezi první organizace, které hledaly přírodní řešení problémů s erekcí u mužů.

Na Slovensku reprezentuje společnost Biolab SA výhradní distributor World CZ, který je jediným oficiálním distributorem u nás. Přípravek E-Rex 24 neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva a proto je z hlediska užívání vhodný pro opravdu většinu mužů. Není nutno se obávat alergických reakcí a ani nějakých nežádoucích účinků.

Složení a účinné látky

E-reX 24 Složení a účinné látky

Jak jsem již v úvodu zmínil, E-REX 24 si zakládá na tom, že je to 100% přírodní produkt. Já si myslím, že je to dobrá cesta, přičemž úspěšnost či neúspěšnost přípravku takové povahy vždy závisí zejména na jejich složení. V ohledu složení mě přípravek pozitivně překvapil, nakolik se od většiny konkurence hodně odlišuje.

EreX24 zlozenie

V čem? V tom, že v něm najdete následující účinné látky:

Yerba maté: E-Rex 24 je svým složením výjimečný především díky této rostlině. Yerba maté je totiž mimořádně vzácný druh, který se téměř již na naší zeměkouli nenachází a jde spíše o strom. Odborně se jmenuje Cesmína paraguayská a názve má podle hlavního místa výskytu, přestože se vyskytuje prakticky v celém území mezi Brazílií a Paraguayí.

Yerba maté - Cezmína paraguajská

Čím je rostlina Yerba maté výjimečná? Jsou to dvě látky, které se nazývají teobromin a teofylin. Jejích kombinace má totiž velice pozitivní účinky na ztopoření a to proto, že je schopná potlačit proces zvaný fosfodiesteráza. Tento proces způsobuje ochabnutí svalů penisu, takže jeho omezením přijde naopak k posílení ztopoření a tedy k lepší erekci.

Zajímavé je, že vliv Yerba maté znali už indiáni, kteří žvýkali zejména listy a stonky rostliny pro povzbuzující účinky na erekci. Kromě toho se z něj dávněji dělal také odvar. Dnes je už populárnější sušená forma. Právě ta je podstatnou součástí tablet E-REX 24.

Muira Puama: Druhá důležitá účinná látka, která je obsažená v tabletách, pochází z rostliny Muira Puama. Opět jde o rostlinu, která pochází z území Jižní Ameriky, konkrétně jde o keř rostoucí přímo v amazonských pralesích Brazílie. Keř je ještě výjimečnější tím, že se vyskytuje pouze v regionu Mato Grosso a znali ho stejně už indiáni před několika stovkami let dozadu.

Muira Puama

Zmínku o něm je možné nalézt i v britských, francouzských a dalších světových lékopisných zápisech. Několik francouzských studií dokonce uvádějí a potvrzují v záznamech, že testované rostliny a jejích účinky na mužích mají důležitost pro mužskou potenci. Největší podíl na tom má látka zvaná muirapuamín, která je složkou rostliny.

Negativní častí je, že kůru, která se využívá pro účely posílení mužské potence, lze získat z rostliny jedině oloupáním, což zároveň způsobuje uhynutí keře. Naštěstí za určitých okolností a snahou je možné vypěstovat další rostliny a tím může být zajištěna udržitelnost biotopu.

Zinek: Zinek je minerál podstatný pro metabolismus kyselin, zásad, sacharidů, dalších makro živin a jiných významných prvků. Kromě toho zinek podporuje syntetizovat bílkoviny a udržuje optimální stav kostí, vlasů, nehtů, pokožky a také našeho imunitního systému. Z hlediska podpory řešení mužských problémů je zinek důležitý pro udržení ideální míry testosteronu v těle, což zvyšuje libido a tedy i chuť na sex.

Ďalšie látky: Navíc, kromě již zmíněných tří důležitých látek, se nacházejí v každé tabletě mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý, maltodextrin, hydroxypropylmethyl celulóza, oxid křemičitý, oxid zinečnatý, oxid titaničitý, guma guar, kyselina stearová, hydroxypropyl celulóza, a patentní modrá V. Ve většině případů jde o doplňkové látky ve formě plnidla, emulgátoru nebo zvlhčující látky.

Přípravek obsahuje výše zmíněné látky v následujících koncentracích:

Látka:Množství:Účinek:
Yerba Maté 300 mgPodpora ztopoření
Muira Puama300 mgLepší potence
Zinok12,5 mgZvýšení libida a chuti na sex

NUTRIČNÍ HODNOTY

V jedné tabletce je dohromady 5 kalorií, což odpovídá 21 kJ. Z hlediska tuků, sacharidů a bílkovin je v každé tabletě 0,27 gramů tuků 0,41 gramů sacharidů a 0,22 gramů bílkovin.

Dávkování a užívání

E-reX 24 Dávkování a užívání

Principem úspěšného užívání E-Rex-u 24 je dlouhodobé a pravidelné dávkování. Na rozdíl od konkurence se tedy netřeba spoléhat na to, že vám prostě bude postačovat dát si pár tablet před pohlavním stykem a váš problém se nadobro vyřeší.

 E-REX 24 se požívá ze začátku v množství 1 💊 tableta denně, ideálně ráno před snídaní

 Maximální denní dávka jsou 2 💊💊 tablety a výrobce doporučuje druhou tabletu užít 60 minut před plánovaným stykem

Pokud máte v plánu užívat E-REX 24 dlouhodoběji, je možné později snížit dávkování a to na 1 tabletku za 3 dny, později na 1 💊 tabletku za 4 dny. Taková úprava dávkování by měla být podle výrobce postačující pro udržení správné hladiny účinných látek v těle a pro podporu ideálního množství testosteronu pro lepší potenci.

Účinky

Účinky E-reX 24

E-REX 24 slibuje mužům tři podstatné účinky a to zejména podporu erekce, intenzivnější ejakulaci a zvětšení penisu. Na jednu tabletu, kterou lze navíc koupit i bez lékařského předpisu, se to může zdát až příliš.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pojďme si tedy prozkoumat tyto účinky podrobněji:

Silnější erekce

Díky tomu, že E-REX 24 je založen zejména na látkách podporujících libido, je účinnost tohoto účinku velice sporná. Jedna věc je považovat tento přípravek za zajímavý „přírodní doping“ z hlediska zvýšení testosteronu. Druhá věc ale je, zda je možné pouze na základě toho dosáhnout lepší a silnější erekci. U mě nebyl výsledek až tak výrazný, jak bych čekal.

Dlouhotrvající erekce

Jednu z věcí, které mohu dosvědčit o tabletách E-REX 24 je, že erekce byla opravdu o nějaký čas delší, než tomu bylo v minulosti. Dle mého názoru za to může vyšší sexuální „nadrženost“ způsobena právě zlepšením míry testosteronu v těle. Vděčit za to lze také přírodním látkám oslabujícím ochabnutí svaloviny pohlavního údu, které u konkurenčních přípravků opravdu nenajdete.

Ejakulace

Dosáhneme pomocí E-REX 24 lepší ejakulace? Odpověď je: ano i ne. Mnoho je závislé na faktu, zda jste měli problém s ejakulací také v minulosti, nebo ne. Pokud ano, podstatné ještě je, zda byla příčinou nízká úroveň testosteronu. Pokud ano, je pravděpodobné, že vám tablety pomohou. Nicméně, je tu mnoho „ale“.

Zvětšení penisu

Prodloužení a zvětšení penisu je jeden z nejvíce kontroverzních příslibů, jaké může slibovat jakýkoliv výrobce podpůrných přípravků. Stejně tak je to u tablet E-REX 24, protože pokud přepokládáte radikální zvětšení, není to tímto způsobem možné. No je pravdou, že několik mužů potvrzuje, že penis měli opravdu o něco větší a hrubší, minimálně opticky.

TAKÉ U MUŽŮ NAD 50 LET

Výrobce produktu E-REX 24 uvádí, že tyto účinky mohu očekávat nejen muži ve středním věku, ale také starší. Něco pravdy na tom být může, protože právě u seniorů je pokles testosteronu za mnohými sexuálními problémy. V tomto ohledu může E-REX 24 být nápomocným řešením.

Nežádoucí účinky

E-reX 24 Nežádoucí účinky

Pokud se bojíte vedlejších a negativních účinků, mohu vás uklidnit. Já jsem u
E-REX-u 24 žádné nezpozoroval a také výrobce sám uvádí, že užívání pilulek není spojeno se žádným zdravotním rizikem. Absence těchto účinků je způsobeno čistě přírodním charakterem tablet.

Ovšem, u některých mužů může dojít ze začátku ke krátkodobým zažívacím problémům. Je to ale poněkud ojedinělá situace, která není vůbec riziková. Jediným vážným problémem by mohli být alergické reakce na některou ze složek E-REX-u 24, což je nutno prokonzultovat s lékařem.

Balení a cena

E-reX 24 Balení a cena

Co se týče přípravu E-reX 24, ten se vyrábí jako jeden typ tablet, ale ve více baleních. Ty se odlišují počtem tablet a stejně tak dobou, na kterou jsou určeny. K dispozici jsou tablety určeny na užívání na 30 dní, na 60 denní užívaní a také na užívání po dobu 90 dní. Balení jsou označeny jako E-reX 24, E-reX 24 Forte a E-reX 24 Extra Forte.

Zde máme jejich porovnání:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balenie:Cena za tabletku:Ušetříte:Ověřená koupě:
E-reX 2445890 Kč19.77 Kč-Chci zkusit
E-reX 24 Forte751335 Kč17.8 Kč445 KčChci zkusit
E-reX 24 Extra Forte1051 780 Kč16.95 Kč890 Kč ✅Chci zkusit
➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Do pozornosti bych dal rád také jednu podstatnou věc a to dávkování. Jak jsem již zmiňoval, při pravidelném a dlouhodobém užívání je možné změnit způsob dávkování na 1 tabletka na 3 až 4 dny. To by znamenalo, že balení 90 tablet může vydržet nejen 90 dní, ale i podstatně déle. Dávkování bych nicméně upravil individuálně podle toho, jaké výsledky bych po několika dnech či týdnech pozoroval.

ZKOUŠKA ZDARMA

Výrobce tablet E-erX 24 nabízí program Zkouška zdarma. V rámci programu si můžete vyzkoušet tablety, a pokud do měsíce od jejich převzetí nejste s účinky spokojeni, můžete je vrátit. To se týká i částečně vypotřebování produktu! Toto je naprosto bezkonkurenční nabídka na celém našem trhu.

Kde koupit

E-reX 24 Kde koupit

Pokud hledáte, kde se dají pilulky koupit, samotný oficiální distributor se vyjádřil velice jasně: výhradní právo na distribuci si ponechá a využije možnost poskytnout vlastní distribuční sít na dodání E-Rex-u 24 zákazníkům. V lékárně si tak tento přípravek nelze zakoupit.

Pozitivní pohled je, že i díky tomu je možné zajednat si přípravek za opravdu neuvěřitelné ceny. Nejmenší balení obsahující až 45 tablet stojí tolik, co konkurenční produkty s polovičním obsahem. Je to i díky aktuální akci, jelikož výrobce prodává toto balení ve formě 30 tablet a k tomu 15 tablet zdarma.

Proto doporučuji využít přímí oficiální distribuční kanál a to webovou stránku www.erex24.cz. Při objednávce prostřednictvím této webové stránky máte jistotu, že si objednáváte originální přípravek a za nejlepší možnou cenu.

INTIMNÍ GEL

Kromě balení složeného jenom z tablet, E-reX 24 si můžete objednat i v kombinaci tablet a speciálního intimního gelu. Jde o lubrikační gel navržen svým složením a aplikací pro intenzivnější sexuální zážitek jak pro muže, tak i pro jeho partnerku.

Typ balení:Cena za balení:Ušetříte:Ověřená koupě:
E-REX 24 intimní gel 50ml590 KčChci zkusit
E-REX 24
+ intimní gel 50ml
1280Kč200 KčChci zkusit
E-REX 24 Forte
+ intimní gel 50ml
1764 Kč606 KčChci zkusit
E-REX 24 Extra Forte
+ intimní gel 50ml
2160 Kč1100 KčChci zkusit

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Online objednávka, doprava a doručení

E-reX 24 Online objednávka, doprava a doručení

Pokud se bojíte, že online objednávka přes internetovou stránku distributora bude zdlouhavý proces, mohu vás ujistit, že je to úplně naopak. Moje vlastní zkušenost, jako i mnoho jiných,je velice dobrá a celý postup sestává z těchto 4 jednoduchých kroků:

 Zvolte si balení dle velikosti,a zda chcete balení s intimním gelem

Zadáte vaše dodací údaje a vyberete si způsob dopravy

Po výběru dopravy zvolíte, způsob zaplacení za objednávku

Zkontrolujte všechny údaje a přes tlačítko „Dokončit objednávku“ proces dokončíte

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Jak můžete vidět, je to velmi prosté. Výběr konkrétního balení je přehledný a snadný, na webstránce se v online objednávce velice rychle zorientuje i naprostý laik. Co se týče způsobu dopravy, k dispozici je Česká pošta za 69Kč nebo Kurýr PPL za 79Kč.

Po výběru dopravy je třeba ještě zvolit způsob platby. Pokud vyberete možnost Paypal pro online placení, bude to nejrychlejší a nejlevnější volba. Neplatíte totiž nic navíc a platba proběhne v podstatě okamžitě. Dodání je do 48 hodin, většinou můžete mít balíček s tabletami E-reX 24 u vás doma již druhý den po objednávce.

Nejčastější otázky

E-reX 24 Nejčastější otázky

Prozatím bylo dost obecných informací, přejděme ke konkrétním podrobnostem. Jelikož mým záměrem je dokonale popsat fungování přípravku, zapojil jsem se do několika internetových diskusí a navštívil internetové fóra s cílem zjistit, co všechno lidi o E-reX-u 24 zajímá. Výsledkem jsou následující otázky, na které jsem se snažil najít co nejlepší odpovědi:

Je doručení diskrétní?

Ano, v tomto směru můžete být naprosto bez obav. Zásilka nijak nepoutá pozornost, ani svým vzhledem a velikostí, a není ani navenek označena žádnou reklamou. Doručení je také velice diskrétní a při výběru dopravy máte možnost zvolit si i doručení kurýrem přímo do vlastních rukou, takže se nikdo nemůže dozvědět, že jste si něco takového objednali.

Je možné při dlouhodobém užívání získat nějakou slevu?

Ano, pokud budete s tabletami spokojeni, je možné při dlouhodobém a pravidelném odebírání získat slevu přímo u oficiálního distributora. Maximální výška trvalé slevy při pravidelném odběru je 25%. Netřeba také zapomínat, že při dlouhodobém užívání můžete dávkování snížit, samozřejmě se zřetelem na individuální výsledky.

Kdy začne přípravek fungovat?

Odpověď na tuto otázku není jednoduchá a stejná pro každého muže. Mnoho závisí na míře problémů, které máte, ale také od vašeho životního stylu. Nástup účinku je spojen zejména se zvýšením hladiny testosteronu a zde je důležité i to, jaká byla počáteční hladina. Po 5 až 7 dnech by již měly být viditelné první výsledky.

Je možné konzumovat alkohol najednou s tabletami?

Podobně jako u jiných tablet přírodního charakteru, které jsou klasifikovány jako výživové doplňky, je odpověď ne, alkohol a E-reX 24 nejedou dohromady. Pokud by to bylo jenom výjimečně a množství by bylo minimální, nemyslím si, že by to mělo nějaký fatální důsledky. Nicméně jde fakticky o to, aby alkohol neovlivnil schopnosti účinkovat u samotných tablet a to bych já neriskoval.

Je efekt po užití balení E-reX 24 trvalý?

Ne, bohužel, ne. Dokazují to tak moje zkušenosti jako i zkušenosti několika mužů, kteří E-reX 24 užívali. Já jsem se musel k užívání tablet vrátit po skoro měsíční přestávce. Dlouhodobé užívání je prakticky nezbytné a žádoucí. Problémy s erekcí zkrátka nezmizí mávnutím kouzelného proutku, je třeba je řešit komplexně.

Zkušenosti

E-reX 24 Zkušenosti

Jak jsem naznačil již výše v této recenzi, pokud budete na internetu hledat zkušenosti jiných uživatelů, narazíte na poměrně hodně referencí. Některé jsou na první pohled viditelně zaujaté a mám podezření, že jde spíše o účelové reference od jiných konkurentů, kteří chtějí přípravku uškodit. Stejně tak si ale dejte pozor i na ty recenze, které tyto tablety vychvalují do nebes.

Většina skutečných referencí a zkušeností je převážně pozitivně směrována, ale je vidět, že muži čekali od E-reX-u 24 o něco větší účinek. Já sám mohu tyto tablety hodnotit na základě vlastního testování a řekl bych, že pravda je někde uprostřed. To znamená, že přípravek má své dobré účinky, ale ty nejsou nijak zázračně.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Je totiž třeba opět říct, že se bavíme o přírodním přípravku bez chemických účinných složek, který rovněž není ani na lékařský předpis. Nečekejte tedy podobný účinky, ​​jako nastanou u Viagry, že po jedné pilulce nastane okamžitá erekce a vy se stanete sexuálním kancem na příštích 24 hodin. Pokud tohle očekáváte, budete zklamáni.

Vlastní zkušenost

E-reX 24 Vlastní zkušenost

Osobně si myslím, že málokdo takové přehnané očekávání má. To se v podstatě snažím zdůraznit v celé mé recenzi a nejen v této, ale i jiných. E-reX-u 24 musím dát palec nahoru za účinek na intenzívnější sexuální stimulaci a i za delší udržení erekce. Ke zvětšení penisu u mě nedošlo, stejně tak se nekonal žádný zázrak s bezprostředním nástupem ztopoření.

Jako veliké plus bych ale viděl možnosti dávkování a možnost dlouhodobého užívání. Pokud jsem totiž už bral tablety delší dobu, pozoroval jsem, že mám jakoby více sexuální energie a mnohem více nejen sexuální chuti, ale celkově chuti do života. To je pozitivní a myslím, že takový účinek je pravděpodobný pro většinu mužů.

Distributor má u mě velké plus za rychlé dodání a celkově způsob objednávání. Vše je velice rychlé, snadné, pohodlné a maximálně diskrétní. V tomto ohledu by si možná někteří konkurenti mohli vzít příklad.

INDIVIDUÁLNÍ ÚČINKY

Rád bych zdůraznil ještě jeden fakt a to, že účinky nejen E-reX-u 24, ale vlastně všech podobných přípravků jsou značně individuální. U někoho to zkrátka zabere lépe, u někoho jiného podstatně méně. Asi jedinou jistotou je Viagra, ale tu bez předpisu neseženete a rozhodně ne za takovou cenu.

Výsledek vlastního testování

E-reX 24 Výsledek vlastního testování

Já jsem měl možnost otestovat velké množství různorodých přípravků určených nejen na erekci, ale také s jinými obdobnými účinky. Nejsem zastánce přehnaných kritických hodnocení, stejně tak nerad vychvaluju až do nebes. Moje následující zhodnocení vychází z mých zkušeností a dlouhodobého užívání.

E-reX 24 dostává známku 2, lépe to být bohužel nemůže

A to musím ještě dodat, že jsem mohl být i přísnější, pokud bych bral výrobce doslova za propagace, které použil. Nicméně vím, že  přípravek má i mnoho pozitiv a právě z toho důvodu nechci tyto jeho pozitiva znehodnotit příliš přísným názorem.

Dovedu si představit, že například podpora pevnější a kvalitnější erekce by mohla být reální, zejména pokud by byly ve složení některé další účinné látky. Co se týče vlivu na libido a delší erekci, tam je přípravek myslím na dobré úrovni, no jinde je to už o něco slabší.

Zhodnocení

E-reX 24 Zhodnocení

Na závěr recenze bych chtěl tedy vyslovit dvě věci. První je: ano, přípravek skutečně pomůže těm mužům, jejichž problémy jsou spojeny s nízkou hladinou testosteronu a v této oblasti je možné očekávat zlepšení, zejména při dlouhodobějším užívání tablet, dokonce i několik měsíců.

Druhou věcí je fakt, že tento produkt deklaruje účinky, o kterých 100% fungování jsem se na vlastní kůži nepřesvědčil. Zejména jde o zvětšení penisu, silnější erekci a to i s rychlejším nástupem. Nevylučuji však, že u vás to může fungovat lépe.

E-reX 24 bych doporučoval zkusit zejména z těchto důvodů:

obsahuje zajímavé a jiné přírodní látky, které u konkurence nenajdete

tablety můžete zakoupit bez lékařského receptu

je možné dlouhodobé užívaní a je možné ušetřit na nižším dávkování

cena je velice příznivá a k účinkům tablet asi až přehnaně nízká

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Výrobce navíc poskytuje záruku, že pokud byste do 30 dnů od zakoupení produktu nebyli spokojeni s jeho účinky, můžete také otevřené balení vrátit a peníze vám budou vráceny. O tom, jestli to opravdu funguje bez problémů, jsem se nicméně já sám nepotřeboval přesvědčit, nakolik jsem dal tabletám šanci na delší dobu, a vyplatilo se.

Na závěr jedna dobrá rada: pokud budete s prvním balením spokojeni a účinky budou pro vás pozitivní a uspokojivé, zkuste si objednat jako další to největší balení. Dost dobře ušetříte a já osobně si myslím, že je to nejlepší možnost!

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (103 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *