Erexan: Tablety na erekci, zvýšení libida a delší sex. Kompletní recenze zde!

Slyšeli jste už o tabletách Erexan? Čím dál, tím více mužů se v poslední době začalo zajímat o tuto značku, přičemž všichni mají tu samou otázku: opravdu jde o prémiový a účinný přípravek, jak říká výrobce? Rozhodl jsem se Erexan objednat a zkusit, protože i já sám jsem byl zvědavý, jestli a jak funguji přírodní tablety na podporu erekce,

Musím říci, že mě velice příjemně překvapila cena za tyto tablety. Cena v přepočtu za jeden den užívání mi přišla až podezřele nízká ve srovnání s mnohem známější konkurencí. Je mi jasný, že to může být pro většinu mužů fakt podezřelé.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Ujišťuji vás však, že se vůbec nemusíte nechat odradit. Pokud hledáte podpůrný přípravek na zlepšení erekce, který nemá riziko nežádoucích účinků, je pro vás Erexan určitě tou správnou volbou.

Doba testování produktu1,5 měsíce
Kdy se projevily první účinkydo 1 týdne
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisudo 1 cm během pravidelného užívání
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 2 dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Klasik

Cena790 Kč (cenově nejvýhodnější je 4-balení)
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Erexan Výrobce a původ

Tvůrcem pilulek Erexan je společnost Auger Nutraceuticals. Jeto menší firma úzce specializovaná právě na oblast doplňků stravy pro dospělé. U nás je oficiálním distributorem těchto tablet společnost Auger-ComGate, která zajišťuje jeho prodej přes několik obchodních portálů.

Produkt splňuje přísné standardy GMP a podstoupil dokonce i laboratorní testy u nás v Čechách. Tyto zkoušky ověřily skutečné složení přípravku. Potvrdili, že Erexan má 100% jen přírodní složení. Bezpečnost i kvalitu Erexanu potvrzuje to, že tablety získali i certifikaci.

Složení a účinné látky

Erexan Složení a účinné látky

Erexan nepatří mezi tablety typu Viagra a podobně, které jsou vyrobeny z různých uměle a chemicky získávaných látek. Složení je absolutně přirozené a přírodní, s čím souvisí velmi důležitá výhoda: k zakoupení přípravku není třeba lékařský předpis.

Erexan zlozenie a ucinne latky

V Erexanu najdeme tyto důležité přírodní látky:

L-Arginin: Je to důležitá aminokyselina, která zlepšuje prokrvení pohlavního údu. Tato aminokyselina tvoří oxid dusnatý v našem těle, který pomáhá uvolňovat hladké svalstvo a zároveň zlepšuje průchodnost krve cévami. To významně ovlivňuje prokrvení penisu, který je tak větší a tvrdší, což zvyšuje kvalitu erekce.

L-Citrulin: Podobně jako L-Arginin, i L-Citrulin patří mezi aminokyseliny. Jeho úkolem je stabilizovat hladinu a koncentraci L-Argininu v těle a proto přítomnost těchto aminokyselin úzce souvisí. Udržování správných hodnot je důležité zejména pro pohlavní styk i delší udržení ztopoření penisu, což prodlužuje erekci.

L-Lysin:  Je to třetí aminokyselina, kterou najdete v Erexane. Jde o látku, která je důležitá jak pro samotnou erekci, tak i pro intenzivnější prožití sexuálního styku. Navíc, L-Lysin pomáhá stimulovat v těle hormony, které napomáhají regeneraci těla po pohlavním styku. To nám umožňuje provádět opakovaný styk v krátkém časovém období. Mnoho konkurenčních tablet L-Lysin ve svém složení nemá a proto je právě Erexan výjimečný.

L-Ornitin: Aminokyselina L-Ornitin patří taky mezi látky, které byste u většiny konkurenčních tablet na erekci a potenci hledali marně. Je to látka, která příznivě ovlivňuje hladinu testosteronu, což zvyšuje libido a chuť na sex samotný. Tato aminokyselina taky pomáhá zlepšit prokrvení jemných cév v penisu.To výrazně ovlivňuje kvalitu erekce. Kromě toho pomáhá L-Ornitin i při problémech s příliš rychlou ejakulací.

Kotvičník zemní: Tribulus Terrestris, to je oficiální název této rostliny. Kotvičník je neodmyslitelnou součástí produktů na erekci. Jde o přírodní a mimořádně silný stimulant testosteronu a podobně jako i v předchozím případě, i tato látka pomáhá zvýšit u muže chuť na pohlavní styk. To příznivě ovlivňuje erekci, která se dostaví rychleji a muž je tak dřív připraven na sex.

Lepidium Meyenii: Extrakt z této rostliny se nazývá Maca a v případě Erexanu je to jedna z nejdůležitějších účinných látek, které v tabletách najdeme. Toto silné přírodní afrodisiakum má pozitivní účinky jak na sexualitu,tak i na plodnost a rostlina je již od pradávna považována za životabudič. Kromě snížení únavy pomáhá i ke zvýšení libida a celkově k povzbuzení organismu.

Tyto látky je možné nalézt v Erexane v následujících poměrech:

Látka:Množství:Účinek:
L-Arginín320 mgZlepšení plodnosti
Tribulus Terrestris150 mgZlepšení libida a erekce
Maca90 mgZvýšení libida a chuti na sex
L-Lyzín50 mgDelší prokrvení a ztopoření penisu
L-Ornitín50 mgZvýšení libida a lepší prokrvení
L-Citrulín25 mgPodpora pevné erekce

PATENTOVANÁ VÝROBA

Erexan je výjimečným produktem nejen několika látkami v jeho složení, ale i postupem výroby. Díky patentové metodě zmrazení se dosáhne spolu s přesnými poměry aminokyselin a extraktů, výjimečného a intenzivního účinku při užívání tabletek.

Dávkování a užívání

Erexan Dávkování a užívání

V případě Erexanu je možné jak jednorázové tak i dlouhodobé užívání. Výrobce tablet doporučuje užít pilulky hodinu před pohlavním stykem a zapít je nealkoholickým nápojem. Kdo chce, může užívat přípravek i pravidelně.

 Jedna dávka = 1 💊 až 2 💊💊 tablety. Maximální denní dávka jsou 2 💊💊 tablety

Tablety se mají užít zhruba 1 hodinu před pohlavním stykem a jejich účinek může trvat i několik hodin.

Já jsem Erexan užíval delší dobu, konkrétně dva a půl měsíce. Osobně totiž mám takové zkušenosti, že tablety přírodního složení neúčinkují tak rychle, jak běžné pilulky na erekci a je důležitější je brát pravidelně a delší dobu. U mě sice přišly první výsledky poměrně rychle, ale i tak se s přibývajícím časem ještě zlepšovali. To samý tedy doporučuji i vám.

Účinky

Erexan Účinky

Tablety Erexan jsou v první řadě určeny pro zlepšení erekce. Je to jejich nejdůležitější účinek, kvůli kterému ho zřejmě většina mužů koupí. Kromě toho můžete očekávat i zlepšení v některých jiných oblastech sexuálního života. Zde bych ale upozornil, že výsledky se nemusí dostavit u každého ve stejné míře.

Celkově je možné účinky Erexanu shrnout do těchto oblastí:

Tvrdší erekce

Na základě kombinace více aminokyselin, které pomáhají uvolňovat hladké svalstvo a zlepšují průchodnost drobných cév je v případe Erexanu dosažena pevnější erekce. Lepší prokrvení drobných cév se týče sice celého těla, ale nejvíce to můžeme vidět právě v oblasti ztopoření pohlavního údu.

Erekce ještě pevnější a kvalitnější díky obsahu i ​​několik přírodních sexuálních stimulantů a přírodní afrodisiaka, a protože přichází k rychlejšímu sexuálnímu podráždění. Já sám mohu potvrdit, že v případě Erexanu se můžete na tento účinek absolutně spolehnout a čím déle budete tablety brát, tím lepší to bude.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Prodloužení pohlavního styku

Lepší sex může přijít automaticky díky kvalitnější erekci. Erexan řadí mezi své oficiální účinky i prodloužení pohlavního styku. V tomto ohledu je třeba počítat s poměrně velkým vlivem individuálních faktorů. U některých mužů může přijít k prodloužení pohlavního styku, u jiných tomu tak být nemusí. Oficiální statistiky od výrobce říkají, že tento účinek pocítí zhruba každý druhý muž.

Chuť na sex

I já sám mohu potvrdit tento účinek, protože zejména při dlouhodobějším užívání se dostaví doslova nutkavý pocit na častější sexuální styk. Vyšší libido i vyšší chuť na sex jsou způsobeny zejména složením tablet, jelikož se zde nachází velké množství látek ovlivňujících hladinu testosteronu. Čím vyšší hladina testosteronu je v těle, tím více chuti na sex máte.

Silnejší orgazmus

Jeden z účinků, které by měl Erexan mužům poskytnout je také silnější a intenzivnější orgasmus. A jaká je pravda? U mě se ze začátku silnější orgasmus opravdu dostavil, ale časem jsem si jakoby na takový stav zvykl a po prvotním zlepšení se stav stabilizoval. Pravdou však je, že na úvod je zlepšení opravdu znatelné a proto hodnotím tento účinek jako reálný.

PŘEDČASNÁ EJAKULACE

Jak jsem  již zmiňoval při složení, několik látek, které najdeme v Erexane by mělo pomoci i mužům s problémem příliš rychlého vyvrcholení. Pokud je to i váš problém, můžete Erexan vyzkoušet. Na 100% ale není možné garantovat, že to pomůže každému a výsledek může být značně individuální.

Nežádoucí účinky

Erexan Nežádoucí účinky

Bojíte se, že by vám dlouhodobé nebo i krátkodobé užívání mohlo způsobit nějaké problémy a vedlejší nechtěné účinky? V případě Erexanu nemusíte mít vůbec žádný strach. Tablety jsou 100% přírodního charakteru a nehrozí výskyt nežádoucích účinků, které jsou typické pro běžné léky na předpis určené k erektilní dysfunkci.

Erexan se vyrábí ze surovin vysoké farmaceutické kvality. Jeho výroba splňuje všechny standardy včetně GMP certifikace. Nebyly zjištěny žádné nežádoucí účinky a negativní vliv na zdraví během testování a užívání U mě se také nic podobného nevyskytlo, snad s jedinou výjimkou: cítil jsem se vitálnější a s větším množstvím energie. To já ale považuji za pozitivní účinek.

Balení a cena

Erexan Balení a cena

Erexan se vyrábí jako jeden druh tablet, na rozdíl od některé konkurence. K dispozici máte 4 druhy balení, které se liší velikostí a tedy i časovým obdobím, na které je balení vhodné. Já osobně doporučuji začít s balením na 30 dní, ale je to samozřejmě na vás.

Toto jsou balení a ceny spolu s přepočtem výhodnosti:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Cena za tabletu:Ušetříte:Ověřená koupě:
1-balení15790Kč52,60KčChci zkusit
2-balení301390Kč46,30Kč190KčChci zkusit
3-balení452000Kč44,40Kč370kčChci zkusit
4-balení602600Kč43,30kč560Kč Chci zkusit

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Samozřejmě, nejvíc se vyplatí to největší balení. Měsíční náklady sev tomto případě totiž dostanou na úroveň jen něco kolem 26 KČ za den, v případě dávkování 1 tablety denně. Osobně, tedy v případě, že se vám Erexan osvědčí, doporučuji sáhnout na delší dobu užívaní, právě po největším balení.

Kde kúpiť

Erexan Kde kúpiť

Na rozdíl od několika konkurenčních tablet se rozhodl výrobce jít s kůží na trh a umožňuje nejen dodávku online, ale i klasický prodej v lékárně. Tablety je možné koupit v desítce lékáren, zejména ve větších městech, přičemž zde je třeba říci i to, že ceny se mohou značně lišit podle jednotlivých regionů.

Osobně si proto myslím, že nejlepší, nejpohodlnější i nejvýhodnější možností je objednat si tablety přímo u výrobce.

Oficiální prodejní kanál distributora je jeho webové sídlo na www.erexan.eu, kde si můžete jednoduše a rychle objednat originální balení tablet Erexan. Podtrhuji slovo originální, protože jen zde máte jistotu, že se bude jednat skutečně o pravé a účinné tablety, ne o napodobeniny nebo generika.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

PENÍZE ZPĚT

Přestože Erexan patří mezi víc oblíbené značky a já osobně si nemyslím, že by muži považovali jeho účinky za nedostatečné, výrobce poskytuje záruku včetně peněz pro každého, komu by se tablety nelíbili. Tato záruka se vztahuje pouze na neotevřené balení tablet.

Online objednávka, doprava a doručení

Erexan Online objednávka, doprava a doručení

Doporučuji ho objednat online přímo od výrobce, jelikož v lékárně je vyšší možnost, že zaplatíte za tablety víc. Pokud byste měli obavy, že to trvá dlouho a je to nepraktické, opak je pravdou:

Vyberete si balení, které vám svou velikostí a cenou nejvíce vyhovuje

Vyplníte osobní údaje, zvolíte si způsob platby a dodací adresu

Zvolíte si buď dodání k vám na adresu, nebo osobní odběr ze skladu

Objednávku potvrdíte a to je celé

Co se týče doručení, to je plně diskrétní a nikdo nezjistí, jaký balíček vám přišel. Píšu to jen kvůli ujištění pro všechny muže, kteří by se báli zvolit si poštovné doručení. Navíc vám přijde email i SMS, takže předem budete vědět,kdy má  balík dorazit. Co se týče ceny, za poštovní doručení se platí suma jen 90kč nebo kurýrem 150kč.

Erexan je možné zaplatit předem platební kartou nebo dobírkou. Platba předem je nejlevnější a nejrychlejší. Tablety jsou skladem, takže odeslání je okamžité po přijetí platby. To určitě ocení každý, kdo zvažuje rychlost dodání a z tohoto pohledu by se rozhodoval mezi zakoupením v lékárně a online objednávkou. Navíc, pokud si objednáte tablety za více než 2000kč, dopravu máte zdarma!

ODESLÁNÍ V DEN OBJEDNÁNÍ

Při online objednávce se nedá nezmínit ještě jednu výhodu a tou je fakt, že zboží je odesláno zpravidla v den objednání. V ideálním případě tak můžete mít tablety doma už na druhý den, nejpozději ale do 48 hodin.

Nejčastější otázky

Erexan Nejčastější otázky

Když jsem vyhledával o Erexane nějaké informace na internetu, narazil jsem na nejedno internetové fórum. Muži tam řešily některé více praktické otázky související s tabletami. Rozhodl jsem se je tedy zařadit i do svého hodnocení a připojit k nim mé vlastní odpovědi:

Jak dlouho trvá efekt Erexanu?

Výrobce udává, že Erexan by se měl užít hodinu před pohlavním stykem. První účinky je vidět už po půlhodině, po 60 minutách by se měly projevit naplno. Oficiální informace říkají, že účinky mohou celkově trvat až 36 hodin, u mě to ale bylo podstatně méně. Čím déle však budete tablety užívat, tím to bude lepší.

Dá se kombinovat užívání přípravku najednou s alkoholem?

Ne, nedoporučuje se kombinovat Erexan a alkohol. Je to hlavně kvůli tomu, že alkohol jako takový má na negativní vliv na erekci a potenci, i když se to více mužům zdá opačně. I když by neměly nastat významné nežádoucí účinky, já osobně během užívání přípravku nedoporučuji pít alkohol.

Kdo by neměl Erexan užívat?

Erexan by neměly užívat muži trpící onemocněním kardiovaskulárního systému, jelikož více účinných látek v tabletě působí právě na srdečně-cévní soustavu. Kromě toho by se měly užívání vyhnout i ty osoby, které jsou přecitlivělý na některou ze složek Erexanu. Tablety jsou určeny pro dospělé, ne pro děti.

Existují nějaké interakce Erexanu s jinými tabletami?

Erexan je možné užívat s běžnými léky nebo výživovými doplňky s výjimkou léků určených k léčbě kardiovaskulárních onemocnění. Pokud však berete nějaké jiné tablety vázané předpisem, měli byste se poradit s lékařem o vhodnosti kombinování Erexanu a těchto tabletek v důsledku možného oslabení původních účinků tablet.

Jak rychle tablety „zaberou“?

Tady nelze dát jednu odpověď platnou pro všechny muže,toto je značně individuální. Doporučoval bych Erexan užívat delší dobu. Ve většině případů jsem postřehl, že již po prvních dnech pravidelného užívání se dostavily první výsledky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Během mého užívání jsem nezaznamenal žádné nežádoucí účinky, naopak, ty žádoucí se dostavili v mnohem lepší intenzitě, jak jsem si myslel. Podle mě je Erexan velmi podceňován a to i díky nízké ceně. Dnes jsme si jakoby už zvykli, že jen drahé věci za něco stojí.

Jediné, co bych chtěl výrobci tak trochu vytknout, je ne zcela jasné ohraničení dávkování. Samotný výrobce totiž říká, že je možné užít 1 nebo 2 tablety, což může u mužů vyvolat otazníky. To platí zejména v případě krátkodobého užívání, kde podle mě 1 tabletka nebude většinou stačit.

EREXAN VS. ZEREX

Několika recenzí se zaměřují na porování Erexanu s jeho nejvýznamnějším konkurentem, Zerexem. Já osobně bych k tomu dodal asi jediné: třeba skusit, výsledky mohou být velmi individuální. Mně zafungovaly oba produkty, i když Zerex o něco lépe.

Výsledek vlastního testování

Erexan Výsledek vlastního testování

Na konci období, když jsem už končil s užíváním Erexanu, jsem pociťoval opravdu mnohem lepší erekci i intenzivnější sexuální zážitek. Musím však říci, že až nečekaně rychle se moje problémy vrátily zpět, když jsem tablety vysadil,. Zkrátka, není to jednorázové řešení na věčné časy.

Erexanu tedy dávám známku 2, přestože za své účinky by si zasloužil možná i jednotku

Proč jsem se nakonec rozhodl pro přísnější hodnocení? Jednoduše proto, že ačkoliv jde v tomto případě o produkt určen právě na podporu erekce, očekával bych lepší výsledky i v případě dalších deklarovaných účinků.

Objektivně je však třeba říci, že pokud hledáte volně prodejné tablety na zlepšení vaší potence, v případě Erexanu si přijdete na své. Doporučuji ho, ale znovu opakuji, že pro intenzivnější a viditelnější výsledky,je třeba dlouhodobější užívání. Jednorázově to zkrátka nebude fungovat tak dobře, jak očekáváte.

Zhodnocení

Erexan Zhodnocení

Jaké bude tedy mé závěrečné hodnocení? Pozitivní. Nemám proč Erexan nedoporučit. Naopak z hlediska složení jde o jeden z nejlepších produktů, jaké jsem měl možnost sám vyzkoušet. Většina mužů je s ním spokojena, najdou se však samozřejmě i výjimečné případy.

Pokud přemýšlíte o tom, zda je lepší Erexan nebo jeho konkurence, velmi záleží na tom, s čím ho budete porovnávat. Nečekejte, že v této cenové hladině a bez potřeby lékařského předpisu získáte alternativu ke známým „modrým tabletám“. To určitě výrobek zajistit nedokáže.

Má však některé velmi zajímavé plusy:

díky čistě přírodnímu složení nehrozí negativní vedlejší účinky

cena je jedna z nejlepších na trhu a poměr kvality k hodnotě je nadprůměrný

doručení je mimořádně rychlé, tablety víte koupit iv některých lékárnách

z hlediska složení a testů jde o velmi kvalitní výrobek

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Erexan patří v kategorii volně dostupných tabletek na zlepšení potenci k tomu lepšímu průměru. Neříkám, že neexistují i ​​produkty s mnohem lepším / intenzivnějším / rychlejším účinkem, ale určitě ne za tuto cenu.

Kdo hledá pomocníka pro lepší pohlavní život a nechce vyhazovat zbytečné peníze ven oknem, tomu mohu Erexan doporučit. Pokud budete mít reálné očekávání, s největší pravděpodobností se nezklamete. I kdyby, je tu garance vrácení peněz přímo od výrobce. Podle mě to určitě stojí za vyzkoušení, já dávám Erexanu palec nahoru 👍 .

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.5/5 - (115 votes)

3 comments

  1. erexan dostal u vas dost dobře hodnocení a tak jsem si ho nedávno objednal. nechci zde na něj psát nějaké oslavy ody, ale řada bych povzbudil mužů, co se bojí ho vyzkoušet, aby to klidně udělali. odkdy jsem ho začal užívat, změny su opravdu viditelně !! na to, že jde jen o nějakou kombinaci rostlinek a podobně, to je super výsledek. žádné problémy během užívání a erekce jako za mladých časů, to se mi paci!

    1. no mně věru příliš nepomohl, užíval jsem ho měsíc a nic extra to nebylo. podla mna vyhozené peníze, třeba skusit raději neco ověřené typu zerex, to je velmi známo, o erexane jsem skoro vůbec neslyšel, zkusil jsem ho jen na radu kamaráda a byla to zla ráda

  2. já se mohu k tomu hodnocení přidat, mně také pomohl. nejlepší je, že se dá brát i dluhu dobu a nemusite se bát o nějaké problémy a nevolnosti. koupíte si ho přes internet, jen ne přes inzerát, ale normálně z oficiálního eshopu, počkáte na kurýra a můžete začít užívat. za mě jednotka s hvězdou!

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *