Erotický horoskop

erotický horoskop

Chcete vědět, zda se váš aktuální partner k vám hodí i z pohledu erotických a sexuálních preferencí? Nebo máte v hledáčku nějaký nový a zajímavý úlovek, ale potřebovali byste zjistit, co se mu nejvíce líbí a jak ho nejlépe zaujmout? Odpovědi nejen na tyto otázky vám nabídne erotický horoskop, který je využitelný jak pro muže, tak pro ženy.

Pro někoho je sexuální horoskop jen chvilkovým zpestřením či souhrnem zajímavostí, kterým ale nepřikládá žádný extra význam, ale já mohu říci, že i na základě mé vlastní zkušenosti bude na několika jeho aspektech opravdu něco pravdy.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Potvrzují to i zkušenosti některých mých známých, zejména pokud jde o sexuální charakteristiky, oblíbené polohy, erotogenní místa či způsoby erotického dráždění a vzrušení. Proč tedy nevyužít i takovou možnost na lepší poznání sebe a partnera?

Co je erotický horoskop a co o vás a vašem partnerovi prozradí

Podobně, jako klasický horoskop, i ten erotický je založen na předpovídání charakteristik a vlastností pro člověka v závislosti na tom, jaký je datum narození. Zjednodušeně by se dalo říci, že erotický horoskop vychází z toho běžného, ​​ale soustředí se na sexuální život.

Erotický horoskop představuje charakteristiku a preference lidí v sexuálním životě na základě data narození, přičemž se zde využívá klasický Zvěrokruh 12 znamení

Na rozdíl od běžného horoskopu, erotický horoskop nepředpovídá budoucnost na konkrétní den, ale pouze popisuje sexuální charakteristiky, preference a vlastnosti

Mírné odchylky nebo odlišnosti mohou být způsobeny i tím, zda jde o muže nebo ženu

Zatímco v případě běžného horoskopu jde hlavně o obecné vlastnosti nebo vzájemnou interakci mezi jednotlivými znameními ve společenském a sociálním životě, erotický horoskop se zaměřuje na sexuální vztahy a erotický život. Může vám pomoci objevit způsoby, jak dosáhnout nejintenzivněji vyvrcholení, nebo jak najít sexuálního partnera.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zde jsou tři nejdůležitější úkoly nebo významy, které erotický horoskop má:

první, co se dozvíte, je charakteristika jednotlivých znamení z pohledu sexuálních preferencí, například pokud jde o nejlepší způsoby sexuálního dráždění
kromě toho se můžete v horoskopu dozvědět i to, jaké erotogenní zóny nebo erotické polohy má to-které znamení zvířetníku nejraději a kdy dosáhne orgasmu
v neposlední řadě je to také o vzájemné shodně nebo kompatibilitě mezi jednotlivými znameními a to z pohledu sexuálních vlastností a preferencí

ZNALOST SEBE AJ TOHO DRUHÉ

Největším smyslem horoskopu pro praktický sexuální život je poznání sebe i svého partnera z pohledu sexuálních preferencí a vlastností. Díky tomu můžete okamžitě zlepšit svůj sexuální život a v případě dlouhodobého partnerství také kvalitu partnerského vztahu.

Charakteristika, polohy a shoda podle erotického horoskopu

Erotický horoskop vychází ze standardního zvířetníkového zvěrokruhu, čili je určen pro 12 zvěrokruhovým znamení odlišených podle data narození. Každé znamení zvěrokruhu má své vlastnosti, oblíbené polohy a individuální sexuální shodu s ostatními znameními v rámci zvěrokruhu.

Zde jsou charakteristiky jednotlivých znamení a jejich erotický horoskop:

Beran

Prvním znamením, na které se podíváme, je znamení berana. Lidé v tomto znamení mají rádi sexuální experimenty, ale zároveň dívají na milostný život i z racionálního pohledu, takže důležité je si sex užít, dosáhnout orgasmu a nejlépe dominantně.

Pokud jde o erotogenní místa, která berana nejvíce vzruší, jde především o oblast hlavy, zejména rty, uši a krk. Berani preferují střídání akčního a tvrdšího sexu s jemnějším a něžnějším milováním. Nejraději mají polohu na pejska a misionářskou polohu. Svou charakteristikou se k nim nejvíce hodí partneři ve znamení štíra.

Býk

Lidé ve znamení býka jsou plní vášně, takže i v sexuálním životě jsou hlavně hraví a temperamentní. Rozpálit je umí vášnivé doteky, polibky a hlazení hlavně v oblasti krku a šíje, stejně tak smyslná masáž zaměřena na krk, hrudník a páteř.

Býci jsou požitkáři a vášniví milovníci, ale potřebují tak trochu pomoci, aktivismus nebo dominance nejsou jejich nejsilnější stránky. Nejčastěji mají intimnější a těsněji polohy, především polohy lžiček a misionáře. Pokud jde o partnerskou shodu v erotickém a sexuálním životě, k býkům se nejvíce hodí milenci ve znamení střelec.

Blíženci

Pro blížence platí, že sex či milování jsou pro ně příležitostí ke zkoumání nových věcí. Navíc blíženci jsou obvykle připraveni na milování kdykoliv a kdekoliv. Mají rádi sex jako takový, ale umí si vychutnat i předehru a nejvíce v oblibě nové erotické hračky.

Blíženců nejlépe vzrušíte tím, pokud se zaměříte na končetiny, konkrétně na zápěstí, kotníky, dlaně a chodidla, to jsou jejich nejintenzivněji erotogenní místa. Z poloh mají nejraději ty zezadu nebo ve stoje, což odpovídá jejich temperamentu a připravenosti do akce. Z pohledu sexuální kompatibility se k nim nejvíce hodí vášniví kozorozi.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Rak

Smyslnost schovaná v romantice a introvertnosti, takto nějak by se daly popsat lidé ve znamení raka z pohledu erotického a sexuálního života. Zároveň však neváhají, pokud jim to partner dovolí, převzít iniciativu a například navodit intimní atmosféru.

Jejich erotogenní místa plně odpovídají sexuální charakteristice, především jde o rty, bříško, pupek, stehna a u žen i bradavky. Raci milují požitkářské polohy při milování, ať už jde o různé polohy vycházející z misionáře nebo o pozici 69. Hodí se k nim ryby, které si romantický a intimní sex vědí nejvíce vychutnat.

Lev

Milenci ve znamení lva jsou dominantní i hraví zároveň, což znamená, že preferují živočišnější, aktivnější a zajímavější sex. Mají rádi doteky, ale příliš se nechtějí zdržovat předehrou, nakolik jejich cílem je orgasmus. Nepohrdnou však ani masáží.

Levy mají rádi osvědčené polohy a pozice, možná občas doplněné o nějaké menší experimenty se spodním prádlem. Nejcitlivější místa na jejich těle jsou záda, boky a vnitřní strana stehen, z pozici mají nejraději pozici zezadu nebo na pejska. Sexuální se jim nejvíce hodí milenci ve znamení vah, které je vášeň a smyslnost doplní.

Panna

Panny patří mezi pozorných milenců, ale sexuální sílu a energii v nich je třeba nejprve objevit, neprojeví se sama od sebe. Toto znamení vyžaduje hodně trpělivosti z pohledu partnera, protože je obtížné odhadnout jeho preference, ale výsledek stojí za to.

Panny mají nejraději polibky, zaměřit se třeba na hrudník, zejména poprsí, také na bříško, podbřišek a oblast pupku. Optimální polohou jsou hlavně klasický misionář, poloha vestoje nebo jiné intimní a těsné polohy samozřejmě tváří v tvář. Pro maximální vzrušení v posteli se k nim hodí lidé ve znamení vodnáře.

Váhy

Lidé ve znamení váhy patří mezi milenců, kteří dokáží vyvážit vášeň a klid, temperament a pomalou smyslnost. Mají rádi několik polohy, při technice nemyslí jen na sebe a mají opravdu velkou výdrž, takže klidně s nimi lze milovat celou noc.

Váhy mají nejraději jemnější milování, sem tam s prvky živočišnosti. Nejvíce jich vzrušují doteky na zádech, šíji, bocích, stehnech a zadečku. Preferují jednak polohu jezdkyně, ale také polohu nůžek a jiné polohy, kde je možné dosáhnout hlubokou penetraci. Pro vášnivé a dlouhé milování se k nim hodí partneři ve znamení lva.

Štír

Jedním z nejvíce smyslných znamení, které si doslova vychutnává živočišný sex, jsou lidé ve znamení štíra. Méně předehry, méně laskání, ale zato mnohem více akčnosti a vášně při sexu, to je jejich typická vlastnost. Velmi rádi také experimentují a objevují.

V případě štírů platí, že „na věc“ se musí jít nejen z pohledu sexu, ale i při erotogenních zónách. Nejvíce jejich vzrušují doteky v oblasti genitálií, těch nikdy nemají dost. Zkusit můžete i dráždění vnitřní strany stehen či hráze a to při jakékoliv sexuální poloze, například i v pozici 69. Nejvíce se k nim hodí blíženci.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Střelec

Znamením, které miluje dobrodružství, hraní se, vzrušení, dobývání i ložní hry ve stylu „kočka a myš“, je znamení střelec. Jde o velmi vášnivé znamení, které má chuť střídat polohy a umí dopřát maximální potěšení sobě i partnerovi.

Tomu odpovídají i erotogenní body a místa, která mohou nejvíce střelců vzrušit. Jde hlavně o krk, stehna, nohy, chodidla a spánky, například taková masáž je umí maximálně rozpálit. Střelci milují vášnivěji polohy, například polohu 69 pro orální sex, polohu pejska či polohu ve stoje. Ideálními milenci pro ně jsou lidé ve znamení býka.

Kozoroh

Osvědčené polohy, ale zároveň smyslnost a maximální vášeň, tak by se daly charakterizovat partneři ve znamení kozoroha. Jde o šikovných milenců, kteří se snaží vyhovět partnerovi a zároveň preferují živočišnější sex, který může být sem tam trochu tvrdší.

Kozorozi si umí milování vychutnat zejména v ložnici, nejvíce je umí rozpálit dotyky v oblasti hrudníku a obličeje, konkrétně na uších nebo rtech. Smyslné je pro ně i hraní si s vlasy, užijí si to například při polohách zezadu, čili na pejska. Ke Kozorohem nejvíce do postele „pasují“ blíženci, které si také vychutnají vášeň a vzdechy.

Vodnář

Spontánnost, zábava, vzrušení a užití si milování a sexu kdekoliv a za jakýchkoliv podmínek, to jsou vodnáři. Sex je pro ně hra a zároveň příležitost k maximální požitek, čemuž přizpůsobují i ​​své sexuální preference a oblibu některých poloh.

Vodnáře víte nejvíce vzrušit zaměřením na vnitřní stranu stehen a nohou, u žen zas na zadeček a chodidla, kterým můžete dopřát smyslnou masáž. Ze sexuálních poloh má toto znamení nejraději experimentování, takže může jít o polohy na zádech, ve stoje a vsedě. K Vodnář se do postele nejvíce hodí znamení panny.

Ryby

Na první pohled jsou ryby romantické a jemné, což je pravda, ale na druhou stranu, i ony si umí užít vášeň, musí to být ale s ohledem na jejich citlivou a romantickou povahu. Důležitá je delší předehra, tehdy mohou ryby dosáhnout maximální vzrušení a orgasmický gejzír.

Nejvíce dokážete ryby vzrušit romantickou, jemnou, ale zároveň intenzivní stimulací uší, ušních lalůčků a chodidel, milují také polibky na krk, šíji a záda. Sex si užijí v polohách 69, misionářské poloze, poloze lžiček a v intimnější verzi polohy na pejska. Citlivou a jemnou vášní se k nim do postele nejvíce hodí raci.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jak zlepšit a podpořit sexuální život

Kvalitní sexuální život je nejen o poznání sexuálních poloh nebo o soustředění se na některé erotogenní zóny, ale i o mnoha jiných faktorech ovlivňujících hlavně na libido a sexuální funkce. Mně se nejvíce osvědčily přirozené metody a způsoby, především různé přírodní stimulanty a některá režimová opatření.

Pro zlepšení sexuálního života proto doporučuji:

udržovat si dostatečnou fyzickou kondici, nezbytný je pohyb, pro muže doporučuji rychlý a intenzivní na testosteron, pro ženy zas plynulou chůzi
němé důležitý je i zdravý životní styl, zvláště pokud jde o alkohol a kouření, to třeba omezit úplně, méně třeba též konzumovat mastné a těžká jídla
naopak, ovoce, zelenina, oříšky a mořské plody jsou skvělá strava pro sexuální libido, u mužů doporučuji i pálivé potraviny na zlepšení prokrvení penisu
dobrý sex závisí i na životosprávy, čili méně práce a stresu a naopak více odpočinku, využít můžete i některé rostlinné afrodisiaka a stimulanty
nuda a stereotyp doslova zabíjejí sexuální život, proto doporučuji zkoušet nové polohy, nové erotické hry, amatérskou a vzájemnou sexuální masáž, nějaké nové sexuální pomůcky nebo milování na netradičních a zajímavých místech

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Jak fungují přípravky na podporu sexuálního života a proč jejich doporučuji

Pokud jsem hovořil o podpoře sexuálního života co nejpřirozenějším způsobem a vzpomínal jsem i rostlinné afrodisiaka, tak jsem měl na mysli i různé rostliny a byliny podporující libido či prokrvení pohlavních orgánů. Tyto přírodní stimulanty mohou mít několik forem.

Mně se nejvíc líbí tabletky a přípravky pro vnější použití:

U obou přípravků jde o působení na libido i prokrvení genitálií a to zásluhou kombinace aminokyselin, vitamínů, minerálů a bylinných afrodisiak

Složení těchto přípravků je tedy maximálně přirozené a účinné látky jsou přírodního, ne syntetického nebo chemického původu. Nejčastěji se zde využívají ověřené rostliny a výtažky či extrakty z nich, například Damiána, Pískavice řecké seno, Ženšen nebo Maca. Doplňují jejich aminokyseliny zlepšující prokrvení penisu nebo okolí pochvy.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Přípravky jsou určeny pro muže i pro ženy a mají několik výhod:

zmíněné přípravky lze v rámci různých forem kombinovat, takže víte užívat například pravidelně tabletky a vždy před sexem také aplikovat krém
všechny přípravky bez ohledu na formu jsou bez předpisu a receptu, nemusíte ani absolvovat lékařské vyšetření a víte je koupit dokonce i online
užívání je možné jednorázově vždy před pohlavním stykem, ale také dlouhodobě a každý den, v případě tablet se doporučuje pro ideální účinky užívání alespoň 2 až 3 měsíce

Některé přípravky působí jen na určitou oblast, například na erekci nebo libido, jiné jsou komplexní, čili podporují celkově zvýšení sexuální dráždivosti. Důležité je dodržovat dávkování, výhodou je také, že z hlediska vedlejších účinků jsou přípravky bezproblémové.

VSAĎTE LEN NA OVĚŘENÉ ZNAČKY

Pokud vás zmíněné přípravky zaujaly a chtěli byste je vyzkoušet, viz nejdříve je reference na internetu. Nepodlehněte jen vábení slibů výrobců na obalu a dejte přednost více ověřeným a známějším značkám s nimiž mají muži i ženy své zkušenosti.

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i moje partnerka a naše zkušenosti s nimi

Přírodních přípravků určených na podporu kvalitního sexuálního života, zvýšení libida nebo zlepšení funkcí pohlavního systému je na našem trhu dost. V posledních letech se nabídka dokonce ještě zvýšila, což znamená, že je si z čeho vybrat, ale třeba zároveň vybírat s důrazem na kvalitu, nejen cenu.

Pokud byste se chtěli inspirovat zkušenostmi mně partnerky, ze všech přípravků, které jsme zkusili, se mně osobně nejvíce osvědčily tabletky eJoy , Zerex a Proerecta, partnerce zas značka Feminus, která má tak tabletky, jakož i krémy.

Zde jsou recenze a zkušenosti s nejlepšími značkami, které jsme testovali:

Pro ženy:
ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
4.6/5 - (15 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *