Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu

Zatímco muži mají situaci v rámci podpory vitality, energie či sexuálního výkonu poměrně jednoduchou, nakolik trh je plný různých produktů s takovým účinkem, výběr u žen je mnohem chudší. Naštěstí už i k nám dorazila značka Feminus, přírodní pilulky na udržení optimální hladiny estrogenu a zvýšení energie, vitality a libida.

Moje partnerka jejich vyzkoušela pár měsíců dozadu a jejich účinkem byla velmi pozitivně překvapená. Jde o 100% přírodní produkt bez jakékoliv chemie nebo obsahu hormonů, který patří svým složením a účinností k těm nejsilnějším na trhu.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Tabletky obsahují kombinaci rostlinných extraktů, vitamínů, minerálů, přírodních afrodiziak a různých výtažků, jejich složení patří k nejkvalitnějším, jaké lze nalézt. Tato recenze vám přiblíží i jejich účinky, cenu a reálné zkušenosti žen.

Doba testování produktucca 90 dní
Kdy se dostavily první účinky1 týden
Bez receptu✅ ano
Intenzivnější orgasmus
Více energie a vitality
Zvýšení sexuální touhy a libida
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétní doručení do 2 pracovních dnů
Cena569 Kč
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Pokud vám název Feminus něco připomíná, jde o přípravek velmi podobný, jako je Primulus, který je určen mužům. Za oběma těmito značkami je česká společnost Primulus Group, která má ve svém portfoliu i doplněk výživy Kloubus. Společnost je na trhu již dostatečně dlouhou dobu a jde o výrobce, který má jasný původ i zkušenosti.

Společnost působí na slovenském i na českém trhu a množství recenzí její přípravků ukazuje, že jde o seriózního producenta. Její příběhem je cíl vyrábět produkty především s důrazem na kvalitu, což se částečně odráží i v mírně vyšší ceně, než má konkurence. Účinnost přípravků, včetně Feminusu, je díky tomu výborná.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

Složení a účinné látky

Tak, jak jsem zmínil již na úvod této recenze, pilulky Feminus jsou založeny na kvalitní kombinaci přírodních extraktů, takže z tohoto ohledu je složení bezproblémové. Nenajdete zde žádné rizikové chemické látky, které by mohly mít vážné vedlejší a nežádoucí účinky, naopak, je tu mnoho prospěšných vitamínů a minerálů pro ženy.

Zde je přehled všech extraktů, výtažků a látek:

Maca peruánská: První látkou obsaženou v tabletách Feminus je extrakt z kořene Macy, nazývané také Řeřicha peruánská. Je to známé afrodisiakum pro muže i ženy a velký stimulant duševního zdraví, protože podporuje zvýšení pocitu energie a vytrvalosti. Pomáhá i na negativní projevy menopauzy, zejména nespavost a návaly tepla.

Indický ženšen: Tato rostlina se někdy nazývá také ašvagandha a říká se jí elixír mládí, protože látky obsažené v ní zmírňují stárnutí. Pomáhá na obranyschopnost, zvýšení libida a potence, zlepšení prokrvení celé pánevní oblasti a zvýšení chuti na sexuální styk. Má také pozitivní účinky na hormonální rovnováhu u žen.

Extrakt z kakaa: Kakao je velmi známý antioxidant plný vitamínů a stopových prvků prospěšných pro vitalitu a energii a také proto je součástí tablet ve formě extraktu z plodů. Má afrodisiakální účinky, zvyšuje vitalitu a pocit energie a přispívá ke zlepšení soustředění a koncentrace. Je výborným stimulantem výkonnosti organizmu.

Kotvičník zemní: Silným afrodiziakem je kotvičník zemní, odborně nazývaná i Tribulus Terrestris, který je jako extrakt ze semen rostliny součástí složení Feminusu. Pomáhá na zvýšení libida, přičemž u mužů podporuje testosteron a u žen zas hladinu estrogenu. Přispívá k fungování močové soustavy a na lepší průběh menopauzy.

Muira Puama: Velmi známé afrodisiakum se stimulačním efektem u mužů i žen, přesně taková je rostlina Muira Puama, jejíž extrakt je součástí tablet Feminus. Rostlina u žen pomáhá na různé sexuální dysfunkce a také na lepší prokrvení genitálií a celého pohlavního systému. Může pomoci i na menstruační bolesti.

Angelika čínská: Zajímavou rostlinou obsaženou v přípravku je i Angelika čínská, která je zde zastoupena kvalitním extraktem z kořene v poměru 4: 1. Kořen obsahuje mnoho aminokyselin a esenciálních olejů, které přispívají k fungování močového systému a na správnou menstruaci. Zmírňují i ​​návaly horka a příznaky menopauzy.

Damiána pravá: Posledním bylinným extraktem obsaženým ve Feminuse je extrakt Damiana pravé, konkrétně v koncentraci 10 ku 1. Tato bylinka je známá zejména jako stimulant sexuální výkonnosti a afrodiziakum, přičemž se využívá i při poklesu libida. Má také pozitivní vliv na hormonální rovnováhu během menopauzy.

Vitamíny a minerály: Kromě bylinných složek jsou součástí produktu i několik stopové prvky. Z minerálů je to Zinek ovlivňující libido a potenci, z vitamínů pak vitaminy C, E, D, B6 a B12. Ty pomáhají proti únavě, na činnost nervové soustavy, k regulaci hormonální hladiny, na podporu vitality a na menstruační cyklus.

Celkové složení přípravku včetně koncentraci je:

Látka:Množství:
Řeřicha peruánská (Maca peruánská)200 mg
Indický ženšen (vítanými snodárna)150 mg
Extrakt z kakaa (Theobroma Cacao)100 mg
Kotvičník zemní (Tribulus Terrestris)100 mg
Muira puama100 mg
Vitamín C80 mg
Angelika čínská60 mg
Damiána pravá50 mg
Zinek15 mg
Vitamín E2,5 mg
Vitamín B61,2 mg
Vitamín D325 μg
Vitamín B1210 μg

DALŠÍ PŘÍDAVNÉ SLOŽKY A JINÉ LÁTKY

Kromě zmíněných bylinných extraktů a stopových prvků, které tvoří aktivní látky, jsou v tabletách obsaženy i pomocné a doplňkové složky. Jde o mikrokrystalickou celulózu, maltodextrin a stearan hořečnatý, využívány iv dalších doplňcích.

Dávkování a užívání

Tak, jako u jiných přípravcích podobného typu, je užívání Feminusu velmi jednoduché a stačí se držet instrukcí v příbalovém letáku. Jelikož jde o tablety, užívání je perorálně, přičemž dávka se užívá jednou denně, takže se nemusíte bát zapomínání.

1 dávka = 2 💊 💊 tabletky. Maximální denní dávka přípravku jsou 2 💊 💊 tabletky

Dvě tabletky jednoduše vyjměte z obalu, dejte si je do úst a zapijte pohár tekutiny, ideálně čisté vody

Některé ženy užívají jednu tabletku ráno a jednu večer, moje partnerka se držela jednoduchého dávkování dvou tablet najednou, vždy po jídle ráno. Výrobce udává, že užití je možné i během jídla. Je jen na vás, kdy během dne budete Feminus užívat, můžete tak činit i dva krát denně, ale tehdy je vyšší riziko, že na dávku zapomenete.

Účinky

Velkou výhodou přípravku Feminus je, že má díky bohatému a dobře vyváženému složení i velmi komplexní účinky v praxi. Ty se týkají celkově zvýšení pocitu energie, vitality a fyzické i mentální výkonnosti a to pro ženy prakticky každého věku. Samozřejmě, přípravek má pozitivní vliv na sexuální život a sexuální výkon.

Toto jsou ty oblasti, kde Feminus účinkuje nejlépe:

Podpora pohlavního a sexuálního zdraví

Z mého pohledu je nejdůležitější právě tento účinek a to podpora k lepší sexuální vitalitě. Rostlinné extrakty obsažené ve Feminuse patří ve velké míře mezi přírodní afrodisiaka, což se projeví podporou vyššího libida a sexuálního apetitu. Kromě toho pomáhají i celkově na sexuální zdraví, zejména na správné fungování močové soustavy.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

Vliv na menopauzu a menstruační cyklus

Několik bylinky nacházející se ve složení Feminusu jsou určeny právě na úpravu estrogenu a na podporu ženských problémů. Jde hlavně o vliv na menstruační cyklus, ale ještě více o vliv na projevy menopauzy. Složení přípravku přispívá ke zvýšení menopauzálního komfortu, například pokud má žena problémy s návaly horka a podobně.

Působení na celkovou vitalitu a výkonnost

Třetí oblastí, kde má Feminus svůj účinek, je podpora celkové vitality a výkonnosti. Složky obsažené v přípravku, ať už jde o bylinné výtažky, vitamíny nebo minerály, podporují zvýšení energie, snížení únavy a vyčerpání, zlepšení koncentrace, posílení imunity a přispívají k lepšímu fungování nervové soustavy.

PRO ŽENY PRAKTICKY KAŽDÉHO VĚKU

Feminus je podpůrný přípravek, jehož zmíněné účinky pomohou každé ženě bez ohledu na její věk. Ať už jde o čerstvou 30-tničku, ženu ve středním věku, ženu v době přechodu nebo i po něm, kombinace účinných látek má pozitivní vliv u každé.

Nežádoucí účinky

Vzhledem ke složení a absenci nějakých rizikových nebo intenzivnějších látek, je užívání Feminus tablet obvykle bez nějakých závažnějších problémů. Výrobce nezmiňuje přímo žádné rizikové vedlejší účinky, vzhledem k bohaté složení bylinných extraktů se však může individuálně objevit přecitlivělá nebo alergická reakce.

Při překročení dávkování mohou potenciálně vzniknout i nějaké potíže týkající se trávení nebo zažívání, jde však o výjimečné situace. Důležité je držet se doporučeného dávkování a pokud zapomenete jednu tabletku užít, neužívejte nejblíže dvojnásobnou dávku a pokračujte v běžném dávkování. Známé nejsou ani kontraindikace.

Balení a cena

Feminus je přípravkem, který nabízí pouze jednu velikost balení to s obsahem 60 tablet. Podle doporučeného dávkování vám toto balení vydrží při každodenním užívání celý měsíc, čili 30 dní. Tabletky jsou baleny v klasických blistrech jsou hnědé barvy a mají oválný tvar. Díky němu je jejich polknutí bezproblémové v každém věku.

Zde je přehled ceny balení a ceny na 1 den užívání:

[table “202” not found /]

Vzhledem k tomu, že Feminus nemá až tak širokou konkurenci na trhu, se může zdát cena jedné dávky o něco vyšší, než jsou běžné výživové doplňky. Nesmíme však zapomínat na to, že přípravek má bohaté a koncentrované složení, které je cíleně nakombinované tak, aby docházelo k co nejlepšímu účinku na vitalitu a i sexuální výkon.

Kde koupit

Podobně, jako u ostatních produktech tohoto výrobce, i tabletky Feminus si víte zakoupit přímo z oficiálního eshopu, který najdete na webovém sídle www.feminus.cz. Nemusíte nikam osobně chodit a vše vyřídíte přímo z pohodlí domova. Přípravek aktuálně nezakoupíte v lékárně, výrobce chce mít distribuci ve své režii.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

To s sebou přináší několik výhod, ať už jde o záruku originality, ale i nejlepší možnou cenu, cena přípravku Feminus tak nemusí být navýšena o nějaké distribuční poplatky nebo provize. Navíc máte jistotu dostupnosti skladem, oficiální eshop totiž má vždy dostatek balení k dispozici a okamžitě po objednávce jejich odesílá k vám.

Celý nákupní proces je i podle zkušeností mé partnerky velmi dobře zvládnutý a standardně platí, že do několika dnů máte přípravek přímo doma. Na nic zbytečně nečekáte a nákup víte udělat přes počítač, tablet nebo i smartphone.

INFOLINKA PRO VAŠE OTÁZKY A DOTAZY

Máte nějakou otázku týkající se balení, chtěli byste se dozvědět něco více o tom, jak dlouho trvá doručení a jaký způsob platby nebo jak dlouho můžete Feminus užívat? Na všechny tyto otázky vám odpoví oficiální infolinka, najdete ji na stránkách.

Online objednávka, doprava a doručení

Pokud nemáte ještě dostatek zkušeností s online objednávkou, rozhodl jsem se vám přiblížit alespoň ve stručnosti celý nákupní proces a podmínky či parametry při objednávce. Nemusíte se bát, jde o věc pár minut a nákup uděláte jen na pár kliknutí:

Nejdříve zvolíte, kolik balení chcete koupit, minimum je jedno

Vyplníte v jednoduchém formuláři své osobní údaje a kontakt

Vyberete si, do které země má být doručení Feminusu

Zvolíte způsob dopravy a platby a objednávku už jen odešlete

Dobrou zprávou je, že v ceně přípravku je i poštovné a balné, za doručení tedy neplatíte už nic navíc, cena je konečná. Při způsobu dopravy máte na výběr doručení kurýrní službou přímo k vám domů a to kurýrem České pošty nebo UPS. Alternativou je doručení do zásilkových, kde si balíček vyberete tehdy, kdy budete chtít.

Co se týče placení, i zde jsou na výběr tři možnosti. První je platba na dobírku při převzetí, která je zpoplatněna navíc, další dvě možnosti jsou již v ceně a to buď zaplacení platební kartou online nebo převod bankovním převodem přímo na účet.

DISKRÉTNĚ BALENÍ JAK AJ DORUČENÍ

Tak, jako u jiných přípravcích pro muže, i v případě Feminusu se nemusíte bát, že by doručení balíčku k vám domů narušilo anonymitu nebo diskrétnost. Kurýr a ani nikdo jiný se nedozví, co jste si objednali, doručení se nemusíte proto bát.

Nejčastější otázky

Pokud byste chtěli vědět něco víc ohledně praktických vlastností, výhod, nevýhod nebo užívání tablet Feminus, stačí se podívat na komentáře, příspěvky a otázky v internetových diskusích nebo fórech. Mnoho žen se zajímá o účinnost produktu, jeho dávkování, rychlost doručení či věkové doporučení. Zde jsou nejčastější otázky:

Je Feminus určen pouze ženám v přechodu, nebo i jiným?

I podle zkušeností na internetových fórech, i podle vyjádření výrobce, je přípravek vhodný pro ženy každé věkové kategorie od 35 až do 50 let, případně klidně i starším. Jeho vliv na hormonální rovnováhu má pozitivní vlivy iu mladších žen, potvrzují to i zkušenosti mé partnerky, která ani zdaleka není v přechodu.

Obsahuje přípravek nějaké hormony či podobné složky?

Ne, nic takového, složení je čistě přírodní a žádné hormony, chemikálie nebo syntetické látky, které by byly hormonem podobné, nejsou v tabletách obsaženy. Všechny zmiňované účinky na hormonální rovnováhu, cyklus, projevy menopauzy, vitalitu zda sexuální výkon jsou výsledkem působení rostlinných a bylinných extraktů a výtažků.

Je bezpečné užívat Feminus a proč není na recept?

Přípravek prošel certifikací přes všechny orgány, které kontrolují složení a bezpečnost doplňků výživy, v České republice je na trhu již dlouhou dobu a je dostatečně ověřen. To, že Feminus je volně prodejný, vychází z toho, že má přírodní složení a neobsahuje žádné syntetické léčiva, jejichž užívání by vyžadovalo indikaci lékaře.

Jak dlouho je třeba tabletky užívat? Týden, měsíc?

V zásadě platí, že tak, jako u jiných přírodních přípravcích i zde by mělo být užívání delší dobu, aby se mohli bylinné extrakty naplno projevit, protože musí v těle účinkovat delší dobu. Ideální je přípravek užívat dva či tři měsíce, moje partnerka ho užívá pravidelně a na stálo. Čím déle to bude, tím lepší je účinek.

Co dělat, pokud nebudu spokojená s účinky přípravku?

Ačkoli i podle zveřejněných zkušeností by něco takového nemělo hrozit, výrobce dává garanci vrácení peněz v případě, že z jakéhokoliv důvodu nebude žena spokojená s účinností přípravku. Podle toho, co jsem se dočetl, jsem se s takovou situací ještě nesetkal, takže nevím, jak to funguje. Značka je ale seriózní a je zde dlouhodobě.

Zkušenosti

Přestože na Feminus není na našem trhu ještě příliš dlouho, i za ten poměrně kratší čas si stihl udělat velmi dobré jméno, což vidno podle zveřejněných zkušeností na portálech typu Heureka, ale i na různých internetových fórech a v diskusích pro ženy. Platí to prakticky bez ohledu na věkovou kategorii, přípravek je chválen obecně.

Mezi nejvíce vyzdvihovány pozitiva patří výborné složení, které pokrývá komplexně všechny potřeby ženského těla prakticky již od 35. roku života, kdy dochází k pozvolnému poklesu hladiny estrogenu. Díky tomu je účinnost tablet nadprůměrná.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

Platí to hlavně na celkové povzbuzení, zvýšení vitality a u žen, které mají projevy nastupující menopauzy, i zmírnění jejích některých negativních projevů. U mladších žen se ukazuje pozitivní vliv celkově na cyklus a také na celkové povzbuzení sexuálního apetitu. Viditelný je i vliv na snížení únavy a mentálního vyčerpání.

BEZ NÁVŠTĚVY LÉKAŘE A BEZ PŘEDPISU

Přípravek Feminus je volně dostupným produktem a doplňkem výživy, můžete si ho tedy koupit i bez toho, abyste museli předtím navštívit lékaře nebo jít na nějaké testy či vyšetření. Není třeba mít žádný recept, přípravek je volně prodejný.

Vlastní zkušenost

Co se týče zkušenosti mé partnerky s přípravkem Feminus, ta vzhledem ke svému věku, protože ještě není v přechodu, pocítila nejvíce účinky ve dvou oblastech. První bylo zvýšení sexuální vitality a sexuálního apetitu, druhou úprava cyklu.

V rámci působení na menstruační cyklus bylo pozitivní zejména to, že bylinky obsažené v tabletách podporují pravidelnost a lepší průběh cyklu, u partnerky to mělo vliv i na zlepšení komfortu během menstruace a to dokonce opravdu viditelně.

Pokud jde vliv na zvýšení sexuální vitality a libida, ten byl spojen i celkově stimulačními a povzbuzujícími účinky, sekundární přišlo i ke snížení únavy nebo pocitů vyčerpání. Pozitivně hodnotí však zejména zvýšení sexuálního apetitu a libida, zejména při dlouhodobějším a pravidelném užívání byl tento účinek intenzivní.

Výsledek vlastního testování

Na základě dlouhodobějšího užívání mé partnerky a jejích zkušeností lze Feminus zhodnotit nadprůměrně a to nejen kvůli tomu, že konkurence je dost pomálu. Pozitivní je, že i přesto si výrobce dal záležet a připravil kvalitní produkt.

Proto ode mne a od mé partnerky dostává Feminus jasnou jednotku

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

Ať už jde o cenu, o kvalitu složení, o účinnost v praxi, o velikosti balení nebo o dostupnost, prakticky v ničem nemají tyto pilulky žádné slabé místo. Složení bez syntetických látek, které by mohly způsobit vážnější vedlejší a nežádoucí účinky, je velké plus, stejně tak i minimum kontraindikací. Užívání je možné dokonce i dlouhodobě.

Jediným menším mínusem může být pro někoho až příliš silné a široké složení, což může na úvod užívání výjimečně způsobit zažívací potíže, ale naštěstí je to ojedinělé. Jinak jsou tabletky bezproblémové a naopak svými žádoucími účinky hodnoceny i jinými ženami vysoce pozitivní. Feminus proto určitě stojí za to vyzkoušet.

Zhodnocení

Závěrečné zhodnocení přípravku Feminus je tedy v pozitivním duchu a to i na základě obecně kladných zkušeností a pochvalných komentářů. Platí to jak pro samotný produkt, jakož i pro rychlý způsob nákupu, užívání, dávkování nebo jeho cenu.

To, že konkurenčních přípravků na našem trhu není již tolik, jako v případě mužů, je sice pro Feminus výhoda, ale i tak se jedná o nadprůměrně kvalitní produkt a to vím posoudit i já, nakolik s podobnými tabletami určenými pro muže na zvýšení jejich vitality i libida mám dost zkušeností. Přípravek má určitě co nabídnout každé ženě.

Mezi jeho největší výhody a benefity patří zejména

100% přírodní složení, které je navíc pro ženy přizpůsobené

velmi jednoduché dávkování, stačí denně užít 2 tablety a je to

komplexní vliv pro ženy ve věku od 35 až po 50 let či více

bezproblémové užívání, minimum vedlejších účinků a rizik

Tabletky jsou výbornou formou podpory celkové vitality u žen, zejména tehdy, pokud mají problémy s hormonální nerovnováhou a z toho vyplývající potíže v oblasti menstruačního cyklu, menopauzy, výkonnosti nebo sexuální vitality. Díky tomu, že jejich složení je poměrně široké a koncentrované, vědí viditelně pomoci.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

Moje partnerka je spokojena především s účinky na snížení únavy a zvýšení vitality, stejně tak i na podporu pravidelnosti cyklu, pozitivní účinky viděla samozřejmě i na zvýšení libida a sexuálního zdraví. Feminus jí pomohl zřejmě nejvíce ze všech značek, které dosud vyzkoušela a myslím, že si právem zasloužil nejlepší hodnocení.

4.8/5 - (50 votes)

Jeden komentář

  1. Pingback: Vypadávání vlasů - příčiny, a hlavně prevence

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *