Frigidní žena

Frigidní ženaFrigidní žena je dnes leckdy používáno pojmenování, které slouží prakticky na univerzální vysvětlení sexuálního chladu a odmítání sexuálního kontaktu. Wikipedie definuje význam slova frigidní žena v negativním vztahu vůči pohlavní aktivitě, ale například i jako neschopnost ženy dosáhnout orgasmus.

Vynechejme teď negativní vysvětlování tohoto slova ze strany mužů a podívejme se pouze na ženský pohled na frigiditu. Jde totiž o opravdu seriózní problém a hodně žen si uvědomuje, že by s ním měly něco dělat.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Označit však frigidní ženu jako ženu s nemocí si určitě netroufám. Intenzita pohlavního života je každého osobní věcí a tak k tomu i přistupuji. Pokud ale chcete něco s takovým problémem dělat, jste na správném místě.

Kdo/co je frigidní žena

Kdo/co je frigidní ženaV dnešní době se pojem frigidní žena považuje dokonce za nadávku, no jde o skutečně vážný stav, který je spojen s nelehkými příčinami a taky příznaky. Ačkoli frigidita znamená ve většině případů nezájem o zdravý pohlavní život, ne pokaždé je to jenom takový typ stavu.

Pojem frigidita znamená pohlavní chladnost, nezájem o pohlavní styk, ale například taky neschopnost dosáhnout uspokojení, čili orgasmus

U žen je frigidita spojená nejen s nízkým libidem, ale například i s psychickými a fyziologickými poruchami, onemocněními a problémy

Navenek se stav projevuje nízkou sexuální aktivitou a nízkým sexuálním apetitem

Frigiditu je potřeba rozlišovat z hlediska toho, kdy se problém objevil a jak dlouho trvá:

pokud je u ženy frigidita vrozená, může se jednat o nějakou hormonální poruchu, případně jde o následek neřešené fyziologické poruchy nebo problému, který souvisí s pohlavní soustavou
mnohem častější ale bývá frigidita, kterou získáme; taková frigidita vzniká na základě nějakého onemocnění, jako reakce na vnější podnět, v důsledku externích vlivů na některé procesy ovlivňující libido a činnost pohlavní soustavy a podobně

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Mnohdy je žena frigidní z důvodu neuspokojivého vztahu, ať už partnerského nebo sexuálního. Rozhodně ale nikdy nejde jenom o jednostranný problém a je potřebné hledat příčiny a důvody v takovém případě i u partnera. Vrozená frigidita je sice obtížnější, ale v zásadě lze řešit oba typy nízkého sexuálního apetitu.

KOLIK SI DÁT ČASU

To, jestli je nebo není frigidita vážný problém, závisí od toho, jak dlouho takový stav trvá. Pokud je frigidita získána, za problém se považuje, pokud trvá více než půl roku. Její řešení je závislé nejen od příčin, ale i od délky trvání. Čím déle frigidita trvá, tím více úsilí potřebujeme.

Jaké jsou příčiny frigidity u žen

Jaké jsou příčiny frigidity u ženJak jsem již naznačil dřív, je potřeba rozeznávat stav vrozené a získané frigidity. Příčiny, proč žena je nebo se postupně stává frigidní, spočívají ve faktorech působících na její organizmus zvenku, nebo kvůli důvodům, které jsou přímo v jejím těle.

Toto jsou ty nejčastější a nejznámější:

Problém s hormonální hladinou: Mimořádný vliv na libido u žen a tak i na vznik frigidity má stav hormonů. Může se jednat o vrozenou příčinu, nebo o získanou postupem času. Problémy nastávají především kolem menopauzy, ale taky v důsledku poruchy orgánů zodpovědných za vylučování ženských pohlavních hormonů.

Onemocnění a fyziologické příčiny: Různé druhy zánětů, reflexní stažení pochvy na začátku sexuálního styku, nedostatečná činnost pohlavních žláz, co může způsobit nedostatečné zvlhčení pochvy, nebo taky civilizační choroby nebo funkční poruchy pohlavní soustavy, to všechno jsou fyziologické příčiny způsobující nízkou touhu po sexuálním kontaktu.

Vliv léků: Různé typy léků mají negativní vliv na libido žen a mohou při dlouhodobém užívání způsobit frigiditu. Jde samozřejmě o vedlejší účinky léků, nejčastěji se jedná o léky působící na hormonální soustavu, nebo o léky typu antidepresiva a podobně.

Problémový partnerský nebo sexuální vztah: Problémy ve vztahu, ať už sexuálního nebo partnerského charakteru, mohou u ženy vyvolat ztrátu zájmu o sexuální kontakt s partnerem. Pokud se takový stav neřeší delší dobu, problém se prohlubuje a může se přenést do života ženy. Pokud se k tomu přidají deprese, strach nebo úzkost, přestane ženu sexuální život zcela zajímat.

Špatná životospráva a životní styl: Mezi tyto příčiny zařazujeme například nadměrnou únavu, nedostatečnou vitalitu, nedostatek spánku, ale například i nezdravé stravování, kouření cigaret nebo nadměrnou konzumací alkoholu. Toto všechno jsou faktory, které rapidně snižují chuť na sex nebo dosažení orgasmu u žen.

Nejčastější otázky o frigiditě u žen

Nejčastější otázky o frigiditě u ženPojďme se teď podívat nejen na teorii, ale taky na některé praktické záležitosti a otázky související s frigiditou u ženy. Prošel jsem nejedno fórum a internetovou diskusi a sesbíral takové otázky, které se s takovým stavem, jeho příčinami a taky řešením spojují. Tady jsou:

Manželka je frigidní, co s tím?

Toto je zřejmě nejčastější otázka muže, někdy se namísto manželky zmiňuje přítelkyně nebo partnerka. Odpověď je jednoduchá: najít příčinu a vyřešit ji. Netřeba hledat důvod stavu jenom u ženy, muži by se měli na sebe podívat taky.

Může se dostavit frigidita po porodu?

Ano, může, je to dokonce poměrně častý jev. V tomto případě jde o frigiditu získanou, svou úlohu sehrává i delší doba rekonvalescence v případě komplikací během porodu. Radím nepodceňovat tento stav a vyhledat odborníka, například i z oblasti psychologie.

Existuje selektivní frigidita, například na určitý typ sexuálního dráždění?

Ano, existuje. Jsou ženy, které nemohou dosáhnout orgasmus například drážděním klitorisu, jiné kvůli nedostatečnému zvlhčení mají problém s dosažením vaginálního orgasmu. Problém může být v činnosti pohlavních žláz, případně i v nervovém systému.

Může být za frigiditou nebo nižší chutí na sex hormonální antikoncepce?

Může a to především jako následek snížení hladiny hormonů ovlivňujících správné fungování pohlavní soustavy u ženy. Z tohoto důvodu ženy zkoušejí jiné značky a typy antikoncepce, no mnohdy je jediným řešením bohužel jenom její vyloučení.

Dá se skutečně pomoct ženskému libidu přes potraviny nebo rostliny?

Naštěstí ano, je to skutečně možné, no intenzita účinků vůbec nemusí být u každé ženy stejná. Různé druhy rostlin a bylin mají opravdu stimulační účinek například na hormony nebo na lepší prokrvení pohlavních orgánů, potřebujete je ale užívat delší dobu.

ODBORNÝ POHLED A DIAGNOSTIKA

Při pohledu na všechny otázky, které se ženy opakovaně na internetu ptají, mně napadlo jedno jednoduché doporučení: někdy není na škodu navštívit lékaře. Sexuolog nebo jiný odborník umí nabídnout odborný pohled a případně i najít příčinu.

Jak zlepšit a podpořit sexuální chuť a sexuální apetit u žen

Jak zlepšit a podpořit sexuální chuť a sexuální apetit u žen

Je několik rozdílů mezi tím, jak zlepšovat sexuální apetit obecně a jenom u žen. Je pravda, že hodně věcí je společných, ale jsou tady jisté individuální rozdíly, které je potřeba respektovat a to především kvůli vyšší efektivitě.

Existuje několik způsobů, které můžete navzájem i kombinovat:

odstranění negativních vlivů na hormonální hladinu, především omezení léků, které ji negativně ovlivňují
zlepšení psychického a mentálního zdraví společně se zvýšením vitality
vyřešení partnerských problémů, pokud existuje podezření, že mohou být příčinou frigidity
zlepšení životosprávy a životního stylu, především dostatek oddychu, snížení stresu, zlepšení jídelníčku, omezení alkoholu, vyloučení cigaret
vyléčení onemocnění, které mohou mít přímý nebo nepřímý vliv na pohlavní soustavu, například různých zánětů, civilizačních nemocí a podobně
stimulace tvorby pohlavních hormonů a lepšího prokrvení pohlavní soustavy
pokud je příčina v nějaké fyziologické poruše, odborná diagnostika a vyléčení této poruchy

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Jak fungují tablety na frigiditu u žen a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na frigiditu u žen a proč je doporučuji

Co se týče podpory zlepšení sexuálního apetitu, nezastupitelnou úlohu má příroda. Nemusíte si samozřejmě jenom vařit čaj nebo odvary, existuje i mnohem pohodlnější forma a to přípravky ve formě kapslí na perorální užívání. Ty mají jednoduché a přesné dávkování.

Z hlediska složení jde o 100 % přírodní a přirozené produkty:

Fungování tablet je založeno na složení, které kombinuje přírodní afrodiziaka s různými podpůrnými látkami, nejčastěji jde o extrakty rostlin společně s aminokyselinami

Právě síla přírody v podobě bylin a rostlin z kategorie přírodních afrodiziak je to, kvůli čemu se tyto přípravky oplatí vyzkoušet. Můžete v nich najít opravdu to nejlepší, co příroda na problémy sexuálního charakteru nabízí, například rostliny jako Damiána, Škornice šípolistá nebo Maca, případně aminokyseliny typu L-Arginin a její podobné.

Užívání tablet je velice snadné díky třem největším výhodám:

za prvé je to dostupnost, nakolik nepotřebujete žádný lékařský předpis nebo lékařský recept
za druhé je to možnost dlouhodobého užívání, jelikož přírodní složení zaručuje bezproblémové užívání a bez nežádoucích účinků
za třetí je to komplexnější efekt, nakolik přípravky působí nejen proti frigiditě, ale například i na zlepšení sexuálního zdraví obecně

Tyto tablety však neberte jako žádný lék, jde o prostředek pro zvýšení důležitých látek v našem těle, které jsou zodpovědné za zdravé a správné fungování potence. Jde o nejvíc přirozený a současně i pohodlný způsob zlepšení erekce a potence, jaký poznám.

ZKUSTE I DALŠÍ MOŽNOSTI

Ačkoli jsou víceré tablety a přípravky nepochybně schopné ženě pomoct a dokazují to také zkušenosti a reference, musíte uchopit problém s frigiditou komplexně. Důležité je, aby byl nápomocný i partner, který může především v oblasti sexuální stimulace udělat hodně práce.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Já sám jsem pochopitelně tablety určené na zvýšení sexuální energie a sexuálního apetitu pro ženy neužíval, ale několik mých velice dobrých kamarádek ano. Jistou dobu něco podobné zkoušela i má partnerka, naštěstí v jejím případě nebylo potřebné dlouhodobé užívání.

Jelikož na trhu je poměrně dost značek, vybrat si může být problém. Narazit se bohužel dá i na přípravky, které jsou jenom slabo účinné a půjde proto o ztrátu času i peněz. Abych vám však poradil, tady je přehled těch, u kterých jsou dlouhodobě pozitivní reference a hodnocení:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *