Holení penisu

Péče o intimní oblast by měla být samozřejmostí pro každého muže. Jednou z nejvíc zajímavých a hledaných oblastí je holení penisu a celé intimní oblasti včetně genitálií. Někteří muži se holí, jiným to není po vůli a argumentují tím, že ochlupení je projevem mužnosti a holení opačně ukazuje na přehnanou zženštilost.

Takový názor je samozřejmě dost vzdálený od pravdy, přestože to u některých výjimek může platit, není tam taková přímá souvislost. Právě opačně, jde spíš o záležitost hygieny, a jak se ukazuje v praxi, tak i o prostředek, jak zaujat partnerku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Oholení penisu a jeho okolí navíc opticky pohlavní úd zvětšuje. Zároveň může zlepšit i zážitek ze sexuálního styku, nakolik je kontakt pokožky přímější a bezprostřednější. To má výhodu tak při vaginálním styku, i čistě při stimulaci jenom intimní oblasti muže.

Co by mělo holení předcházet a jaká je péče po holení

Co by mělo holení předcházet a jaká je péče po holeníHolení intimních partií a penisu je v něčem podobné a v něčem odlišné od holení ostatních částí těla. Platí, že táto oblast je mnohem náchylnější na podráždění i různé menší poranění, které mohu způsobit infekce a záněty.

Holení penisu a jeho okolí se vykonává nejčastěji buď elektrickým holicím strojkem nebo ručním strojkem se žiletkou

Při prvém holení se mohu objevit menší podráždění a opruzeniny, tento stav se ale po druhém nebo dalším holení upraví

Běžně se holí oblast nad penisem a kolem něho, někteří muži si holí přímo i penis

Před holením je pro co nejlepší účinek dobré dodržet tyto zásady:

pokud i budete holit penis a jeho okolí bez použití nějakých prostředků, pokožka musí být dostatečně vláčná a hydratovaná, rozhodně nesmí být suchá nebo podrážděná
pokud se budete holit po prvé a ochlupení je příliš dlouhé, nejpraktičtější a nejméně bolestivé je nejdřív jeho zkrácení zastřihnutím
holit se nesmíte nikdy, když máte v intimní oblasti nějakou infekci nebo zánět, který je doprovázen výskytem kožních defektů, vředů a puchýřů

Pokud jde o pravidla péče po holení, platí, že nejen před ním, ale i pak, byste se měli umýt. Ideální je teplá voda, ne studená, jak se hodně mužů mylně domnívá. Pokud použijete nějaký prostředek po holení, tak jenom takový, který je sice s dezinfekčním účinkem, ale zároveň nedráždí pokožku. Ideální je neparfémovaný typ a bez alkoholu.

ŽENÁM SE HOLENÍ U CHLAPŮ LÍBÍ

Neméně zajímavé jsou reakce žen na holení intimních oblastí. Dle zkušeností a názorů, které jsem našel na internetu, se jim holení intimních oblastí u mužů opravdu líbí a názor většiny žen je jednoznačně ve prospěch holení. Já jsem s tím začal taky na popud partnerky.

Holení penisu – jak na to

Holení penisu - jak na toNyní se podívejme na to, jaký postup je vhodný na holení penisu a intimních partií. Přestože se to může zdát, nejde o žádný složitý rituál, stačí dodržet několik bezpečnostních zásad a získat dostatečnou praxi.

Tady je postup, jak měřit penis a jeho délku a tloušťku:

Příprava: Začněte tím, že si připravíte místo a všechny nezbytné nástroje. Pokud jde o ruční strojek na holení se žiletkou, důkladně je opláchněte. Pokud jde o elektrický strojek, vyčistěte ho a to včetně rotačních hlavic. Samozřejmostí je používat vždy ostré nástroje, tupá žiletka nebo hlavice vám akorát tak podráždíte pokožku.

Začínáme holení: Pokud používáte elektrický holící strojek, nejlepším způsobem holení je krouživý pohyb, přičemž doporučuji střídat holení v směru hodinových ručiček a v protisměru. Pokud jste si zvolili žiletku, holte ochlupení ve směru růstu, čili shora dolů a po menších částech.

Opatrnost a napnutí je základ úspěchu: Jednou rukou držte nástroj na holení, nejlépe tou dominantní, máte v ní víc citlivosti. Druhou rukou si přidržte dané místo a snažte se pokožku co nejvíc napnout. To platí pro holení kolem penisu a taky pro holení vnějších genitálií. Postupujte pomalu hlavně opatrně.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Závěr: Po skončení zkontrolujte ještě jednou, jestli jste na nic nezapomněli. Pokud ne, omyjte a očistěte strojek nebo žiletku a nechte je uschnout. Intimní místa opláchněte teplou vodou a jemným intimním mýdlem, pak usušte ručníkem, ale bez tření a hlavně jemně. Na závěr použijte balzám nebo krém na uklidnění a zvlhčení pokožky.

Nejčastější otázky o holení penisu a péči o něj

Nejčastější otázky o holení penisu a péči o nějNyní se podívejme na to, co mužů zajímá kromě postupu holení nejvíc. Co to je? Přece to, co se nejčastěji a nejvíc ptají na internetu. Rozhodl jsem se takové diskuse navštívit a vybrat nejvíc kladené otázky, na které odpovím:

Kdy je nejlépe holit penis a jeho okolí?

Možná se vám přirozeně vnucuje odpověď, že kdykoli, ale úplně tomu tak není. Ideální je holení po sprše, kdy je pokožka dostatečně vláčná a hydratovaná. Holit penis hned ráno není opačně vůbec dobrý nápad, protože je kůže citlivá na různé poranění.

Existují při holení trendy ohledem „účesů“?

Ano, přestože tady jde opravdu spíš o subjektivní názory a řiďte se s nimi jenom v rámci možné inspirace. Kromě oholení do hladka můžete zkusit například oholení s čárkou uprostřed, oholení jenom vrchní části nad penisem nebo zkusit různé geometrické útvary.

Někde jsem četl, že holení zhoršuje vysílání feromonů. Je to tak?

V jistém smyslu to tak být může, protože díky ochlupení zůstávaly feromony víc na pokožce nebo v její bezprostřední blízkosti, no zároveň tady zůstávaly i různé pachy. To bylo možná využitelné v minulosti, dnešní moderní muž se však nemusí na tyto věci spoléhat.

Můžu použít po oholení penisu a jeho okolí tzv. vodu po holení?

Rozhodně ne, je to dokonce to nejhorší, co můžete udělat. Většinou totiž tyto vody obsahují alkohol za účelem dezinfekce, no pokožka v intimní oblasti je zcela jiná, jako například pokožka na tváři a bradě. Jediným výsledkem bude v tomto případě jenom její podráždění.

Je lepší oholit intimní místa úplně, nebo jenom trocha přistřihnout?

Toto je dle mě záležitost především osobní a věc individuálních preferencí. Při úplném holení dochází vždy, i navzdory jakékoli péči, k menšímu podráždění, co může způsobit svědění a začervenání pokožky. Přistřihnutí je pro někoho dobrý kompromis.

SOUČÁST PARTNERSKÉHO MILOSTNÉHO RITUÁLU

Pro někoho to možná bude netradiční věc, ale hodně párů si nechává holení intimních míst na společné chvíle. V tom druhém to totiž může vyvolat i sexuální myšlenky, především pokud taky přiloží ruku k dílu. Chápu však i opačný názor na toto téma.

Jak zlepšit a podpořit kvalitu sexuálního života

Jak zlepšit a podpořit kvalitu sexuálního životaPřestože holení intimních míst je rozhodně pozitivním krokem ke zvýšení kvality sexuálního života, dá se toho udělat mnohem víc. Součástí zlepšení a podpory by mělo být především zvýšení sexuálního apetitu, podpora kvalitní erekce a stejně taky zlepšení plodnosti.

Taková podpora by přitom měla být co nejvíc přirozená:

asi nemusím příliš zdůrazňovat, že kouření, sedavý způsob života, nadměrné fyzické a mentální zatížení, stres nebo nadměrná konzumace alkoholu jsou negativní
pokud chcete podpořit libido, čili sexuální apetit, je nutno se zaměřit na stimulaci testosteronu, který lze podpořit pravidelným pohybem i potravinami
to samé platí i v případě zlepšení ztopoření, kde je nutno rozhodně omezit mastná jídla a stejně tak maso, opačně, víc zeleniny, ovoce nebo ořechů jenom pomůže
pro podporu plodnosti se doporučuje využívat potraviny obsahující minerál Zinek nebo Kyselinu listovou, stejně tak existují víceré rostliny a přírodní afrodiziaka
součástí podpory potence by měli být i režimová opatření, například omezit jízdu na kole nebo těsné spodní prádlo, stejně tak se preventivně vyvarujte zánětům pohlavního nebo močového ústrojenství

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jak fungují tablety na podporu sexuálního života a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na podporu sexuálního života a proč je doporučujiNěco jsem naznačil již dřív, no teď to zkusím rozvinout do detailů. Na podporu sexuálního života a jeho kvality ve vícerých oblastech lze využít i přírodní stimulanty, nejčastěji ve formě rostlin a bylin s afrodiziakálními účinky.

Výsledkem jsou tablety určeny na perorální užití:

Základem tablet jsou rostlinné extrakty látky typu minerálů, vitamínů a aminokyselin, které při dlouhodobém působení přirozeně zlepšují funkce pohlavního systému

Co můžeme v těchto tabletách najít? Především přírodní afrodiziaka na zvýšení libida a sexuálního apetitu, například Gingko biloba nebo Ženšen. Kromě nich jsou tady i minerály podporující plodnost, například Zinek, nebo aminokyseliny zlepšující prokrvení pohlavního údu a teda i kvalitu erekce, například velmi častou složkou je L-Arginin.

Tablety jsou volně dostupnými výživovými doplňky a nabízejí vícero benefitů:

nakolik je složení založeno na přírodních látkách, působení je přirozené a netřeba se bát nějakých vážnějších nežádoucích účinků
k přípravkům se dostanete bez předpisu a receptu, víceré můžete koupit nejen v lékárně, ale i přes oficiální eshopy přímo od jejich výrobců
velice dobrý je poměr ceny a výsledků, přičemž někteří výrobci nabízejí k přípravkům i záruku vrácení peněz

Velké množství těchto tablet působí komplexně, čili například současně na erekci, i na sexuální apetit, i na plodnost a i na podporu zdravé ejakulace. Můžete najít i přípravky, které se zaměřují víc na jednu z těchto oblastí. Výběr konkrétního typu je na vás.

JEDNORÁZOVÉ NEBO DLOUHODOBÉ UŽÍVÁNÍ?

Některé značky přípravků, například čistě na podporu erekce, můžete užívat i jednorázově, obvykle hodinu před pohlavním stykem. U tablet s komplexním účinkem ale doporučuji pravidelné a především dlouhodobé užívání, klidně 2, 3 nebo 4 měsíce.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiS tabletami tohoto typu mám vícero zkušeností, ať už jde o přípravky výhradně na jednu oblast nebo o produkty s komplexním účinkem. Musím objektivně říct, že situace na trhu se zlepšila za poslední roky a kvalitních tablet přibývá mnohem víc, než těch nekvalitních.

Při výběru zohledněte hlavně složení, zkušenosti z praxe a šířku nabízených účinků. Nemluvím, že cena není důležitá, ale pozor na podezřele levné produkty, obvykle nesplní to, co slíbily. Pokud byste se chtěli inspirovat mým výběrem, já doporučuji tyto značky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze

Děkujeme za hlas

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *