Bez vyšetření a bez předpisu

Registrovaný a schválený produkt

Diskrétní nákup přímo z domova

Garance spokojenosti

Nabídka produktů Stoporex

Pro podporu a prodloužení erekce

KLASIK

690Kč

  • 90 kapslí
  • Pro pevnou, tvrdou a kvalitní erekci
  • Už nikdy žádné nečekané selhání
  • Ověřeno a zaregistrováno na Úřadě veřejného zdravotnictví
  • Obsahuje pouze přírodní látky
  • Zvýšení sexuálního apetitu
  • Bez vedlejších účinků

KLASIK + PROLONG

1450Kč  1380Kč

  • 180 kapslí
  • Nejúčinnější „kombo“ pro vaši výkonnost
  • Vyřešte své sexuální zdraví a výkon v posteli s dvojicí doplňků Stoporex
  • Ověřeno a zaregistrováno na Úřadě veřejného zdravotnictví
  • Obsahuje pouze přírodní látky
  • Zvýšení sexuálního apetitu
  • Bez vedlejších účinků

PROLONG

770Kč

  • 90 kapslí
  • Pro delší erekci a optimální výdrž
  • Oddálí vyvrcholení a prodlouží výdrž v posteli
  • Ověřeno a zaregistrováno na Úřadě veřejného zdravotnictví
  • Obsahuje pouze přírodní látky
  • Zvýšení sexuálního apetitu
  • Bez vedlejších účinků

DALŠÍ PRODUKTY STOPOREX

  • Stoporex® Stimul gel + Prostate + Shot 3ks

    499,00  Sleva!
  • Stoporex® Lube

    169,00 
  • Stoporex® Women

    419,00  Sleva!
  • Stoporex® Prostate

    419,00  Sleva!
  • Stoporex® Shot

    189,00 
  • Stoporex® XXL krém

    599,00 
  • Stoporex® Stimul gel na erekci

    360,00  Sleva!
  • Stoporex® Delay sprej

    360,00  Sleva!
  • Stoporex® Shot – Balení 3ks

    238,00  Sleva!

Ověřené složení a prověřené účinky

SAW PALMETTO

stimulant pánského sexuálního výkonu a zdraví

TRIBULUS TERRESTRIS

bylina zlepšující libido a testostrón

ASHWAGANDA

indické tonikum proti stresu podporující duševní vitalitu

MACA

ověřené afrodisiakum s přírodním zlepšením erekce

L-CITRULIN

podpůrná aminokyselina pro zvýšení L-Argininu

L-ARGININ

aminokyselina zlepšující prokrvení genitálií

ZINEK

známý minerál podporující potenci a spermie

Volně prodejné výživové doplňky Stoporex® jsou založeny na kombinaci ověřených látek přírodního původu. Výsledkem je přirozené a bezproblémové působení.

Spojení těchto složek vytváří unikátní efekt. Ve svých účincích se navzájem doplňují a výsledkem je intenzivní působení na sexuální zdraví a výkonnost v posteli. To je prakticky ověřeno i muži. Zde si přečtěte, jak to všechno funguje.

Unikátní a komplexní doplněk

Potíže s erekcí, pokles libida, krátká výdrž a zhoršení potence jsou stále častějším jevem a to bez ohledu na věk. Produkty Stoporex® jsou prověřenou cestou k řešení nejčastějších mužských problémů v posteli. Jejich výhody oceníte již po několika dnech používání.

  • Efektivní podpora erekce po všech stránkách

  • Prodloužení výkonnosti a oddálení příliš rychlého orgasmu

  • Zvýšení sexuálního apetitu a pomoc s libidem

  • Pozitivní působení na mužskou potenci

  • Zvýšení sexuální vitality a pocitu sexuální energie

Kombinací všech těchto benefitů a účinků je Stoporex® unikátem na našem trhu. Podle toho, kterou oblast svého sexuálního zdraví chcete podpořit víc, si můžete vybrat příslušný výživový doplněk. Užívání můžete střídat a tak výrazně dopomoci komplexnímu působení na vaši výkonnost. Všechno potřebné se dozvíte zde.

Vaše recenze

Před třemi lety jsem prodělal nádorové onemocnění levé ledviny. Rok aktivní léčby včetně 3.operací spolu s psychickými problémy mě přivedl na konec sexuálních aktivit. Schopnost nemít sex mě dovedla na úplné dno které si asi chlap umí představit. Po skoro 6.měsíčních pokusech jsem obdržel tip na vaše výrobky. Velmi skeptický a nedůvěřivý jsem je objednal. Objednal jsem si klasik, prolong a krém xxl. Již po třech dnech jsem cítil výrazné zlepšení funkce mého penisu a světě div měl jsem plnohodnotný sex tak jak jsem byl zvykli. Nyní užívám vaše přípravky druhy týden a vše už je skoro tak jak má být. Děkuji vám za to. Vrátili jste mi sebevědomí a mé ego opět dost stouplo. Vrátili jste mi sebevědomí a plnohodnotný sexuální život a myslím že se shodneme na tom jak jsou tyto věci pro muže důležité .

„Nečekal jsem, že mi Stoporex až tak pomůže. V minulosti jsem zkusil i jiné přípravky, ale výsledky nebyly ani zdaleka tak příznivé, jako to, co jsem zažil teď.“

„Partner začal mít problémy s výdrží a to se odrazilo i na našem sexuálním životě. Koupila jsem mu Prolong jako dárek a rozdíl v ložnici byl viditelný!“

„Už jsem ani nedoufal, že po padesátce se mi vrátí síla v posteli, jako když mi bylo osmnáct. Zkusil jsem Stoporex Klasik a ten nával energie byl opravdu neuvěřitelný.“

„Shon a stres v práci, málo pohybu a špatné stravování se projevily na mé sexuální výkonnosti a to i v raném věku. Díky Stoporexu jsem však našel řešení.“

„Už několik let nám to s manželem v posteli neklapalo. Rozhodla jsem se mu koupit Stoporex. Nakonec byl velmi rád, že jsem ho přesvědčila a pochvaloval si!“

Nejčastější dotazy

vše, co chcete vědět o Stoporexu®

Chcete vědět další informace o našem produktu? Zajímá vás něco víc o složení, působení, nákupu nebo užívání? Zde naleznete odpovědi!

Stoporex® je podpůrný přípravek určený pro muže, kteří potřebují posílit své sexuální zdraví a sexuální výkonnost. Podle mírně odlišného složení a důraznějšího zaměření na konkrétní oblast si můžete vybrat Stoporex® Klasik pro podporu erekce a potence nebo Stoporex® Prolong pro podporu delšího výkonu a oddálení ejakulace.

Ano, přestože primárně je Stoporex® určen pro muže, kteří již pociťují potíže v sexuálním životě. Může však pomáhat i tehdy, pokud nemáte žádné vážnější nebo viditelnější problémy s erekcí či výkonností v posteli. Výsledkem bude vyšší a delší sexuální výkon, více síly a energie, pocit vitality a také více požitku z pohlavního styku.

Stoporex® Klasik je zaměřen na podporu erekce, zejména pokud jde o zlepšení prokrvení genitálií. Pomáhá také na mužské libido, vitalitu a celkově potenci. Stoporex® Prolong je určen mužům, kteří mají problém s krátkou výdrží v posteli, ať už jde o krátkou erekci nebo o příliš rychlou ejakulaci. V obou případech zvyšuje výdrž.

Vzhledem k tomu, že ve Stoporexu® jsou jako aktivní látky využity bylinné extrakty, minerály a aminokyseliny, nedojde k nástupu účinků ihned. Citelné zlepšení sexuálního výkonu lze pozorovat po několika týdnech užívání. Zvýšení vitality, energie a zlepšení prokrvení genitálií se ale může dostavit již po první užité dávce.

Ano, ve Stoporexu® nenajdete žádná syntetická léčiva, jedná se čistě o přírodní produkt. Nacházejí se zde extrakty z rostlin, které jsou svými účinky a působením 100% bezpečné a pro tělo přirozené. Ty jsou doplněny o aminokyseliny a minerály, které tělo umí také bez problémů přijmout a zpracovat bez jakýchkoliv potíží.

Ne, ve složení nejsou žádné alergeny ze standardního seznamu alergenů, tedy například lepek nebo ořechy. Nejsou zde ani žádné látky, které by spadaly do seznamu dopingových složek. Stoporex® lze užívat bez problémů i tehdy, věnujete-li se sportu. Podle zkušeností se neobjevují ani žádné alergické reakce.

Ano, Stoporex® lze užívat klidně i každý den, takový způsob dávkování je dokonce podle zkušeností mužů z hlediska účinnosti optimální. Doporučeným způsobem užívání je užít 1 dávku ráno a 1 dávku večer. Alternativou k tomu může být užít 1 dávku 30 až 60 minut před pohlavním stykem, tedy i nepravidelně.

Příležitostné kouření nebo menší množství alkoholu nejsou přímou kontraindikací k užívání Stoporexu®. Je třeba si uvědomit, že jak alkohol, tak cigarety, negativně ovlivňují mužský sexuální výkon. Zhoršují totiž krevní oběh, snižují vitalitu a energii, tlumí libido a zhoršují potenci, čili působí opačně než preparát.

Pokud jde o kombinaci Stoporexu s léky a léčivy, je vhodné poradit se s lékařem nebo lékárníkem o možnosti společného dávkování. Nedoporučujeme využívat Stoporex® spolu s jinými podobnými přípravky.. Výsledkem by mohly být příliš vysoké dávky některých podobných látek a tělo by je neumělo využít.

Vzhledem k obsahu jednotlivých aktivních látek v 1 kapsli by se měly najednou užít 3 kapsle. Na rozdíl od jiných značek je možná velikost takové dávky nadprůměrná, zároveň je však třeba říci, že z pohledu objemu jednotlivých složek i nezbytná a pro účinnost optimální. Užití slabší dávky znamená nižší objem přijatých aktivních látek.

Stane-li se, že jste zapomněl užít dávku ráno nebo večer, případně i v případě, že jste vynechal užívání celý den, nic se neděje. Pokračujte v obvyklém užívání následující den. Neužívejte dvojnásobnou dávku, abyste „doběhli“ zameškanou dávku z předchozího dne. Maximální denní dávka po dobu 24 hodin je v objemu 6 kapslí.

Na rozdíl od jiných produktů nebo léčiv je užívání Stoporexu bezproblémové. Žádné vážnější nežádoucí nebo vedlejší účinky nebyly zaznamenány. Krátkodobě nebo na úvod se mohou objevit mírnější zažívací potíže, bolest hlavy nebo změny krevního tlaku. Jde o důsledky vstřebávání látek nebo působení na krevní oběh.

  1. Co se týče překážek užívání Stoporexu, pokud by se objevily vážnější nežádoucí účinky nebo alergická reakce, přestaňte s dávkováním a kontaktujte nás. Vzhledem k obsahu aminokyselin není přípravek vhodný pro lidi s kardiovaskulárními onemocněními, příliš vysokým nebo nízkým tlakem nebo pro lidi se srdečními problémy.

Ne, Stoporex® je volně prodejný doplněk výživy, jehož koupě není podmíněna indikací od lékaře. Není proto nezbytné ho navštívit a absolvovat u něj vyšetření nebo získat předpis ke koupi preparátu. Je to i důsledek toho, že ve složení přípravku nejsou žádná syntetická léčiva, která by vyžadovala indikaci od lékaře.

Internet jako prodejní kanál jsme si zvolili kvůli kombinaci více výhod, zejména z pohledu vás jako zákazníka. Je to pohodlný, rychlý, diskrétní, jednoduchý a bezprostřední způsob nákupu. Zároveň nám to umožňuje přizpůsobit cenu produktu v co nejlepší míře vám, není třeba platit zprostředkovatelům nebo lékárnám marži či provizi.

Informace o vás, tedy osobní údaje nebo IP adresu, uchováváme v souladu s pravidly GDPR. Kontaktní informace a ani jiné informace o zákaznících nepředáváme třetím stranám. Samotné balení, ve kterém vám Stoporex® přijde, je diskrétní. Balíček neobsahuje název preparátu ani reklamu a nikdo tak nezjistí, co jste si objednali.

Od objednávky po odeslání balíčku k vám standardně neuběhne více než 24 hodin. Doručení samotné může trvat 24 až 48 hodin, v závislosti na zvoleném způsobu platby a typu doručení. Obvykle lze očekávat doručení do 1 až 2 pracovních dnů od nákupu. Ideální je provést objednávku ráno a zvolit platbu kartou přes internet.

Na trhu je a aj v minulosti bolo množstvo podobných výživových doplnkov. Na rozdiel od nich sme si však dali mimoriadne záležať na jeho zložení. Aj preto máme dva odlišné produkty, čiže Stoporex® Klasik a Stoporex® Prolong, každý s inou špecializáciou. Oproti konkurencii ponúkame koncentrovanejšie a viac špecificky zamerané zloženie.

Právě díky tomu, že kvalitou Stoporexu® jsme si jisti, můžeme vám nabídnout garanci spokojenosti. V případě, kdyby nebyly účinky preparátu podle vašich představ a nedošlo by ke zlepšení sexuálního výkonu, za každé neotevřené balení vám vrátíme peníze. Pokud byste chtěli vědět bližší informace,najdete je zde.

100% garance spokojenosti a vrácení peněz

Stoporex® je značka, která je unikátní nejen aktivními látkami, účinky a užíváním, ale také přístupem k zákazníkům. Cílem je dát mužům záruku spokojenosti. Tou je garance vrácení peněz pro zákazníky, u kterých se z jakýchkoli důvodů nedostaví uspokojivé výsledky. Pokud nebudete s účinky nebo působením Stoporex® Klasik nebo Stoporex® Prolong jakkoli spokojeni, vrátíme vám peníze za produkty, které nám pošlete zpět. Bez obtíží, bez zdržování a bez zbytečných otázek. Účinností výživového doplňku Stoporex® jsme si natolik jistí, že můžeme tuto záruku poskytnout bez sebemenších problémů. Chcete-li vědět víc, zde jsou další informace.

Certifikace a bezpečné užívání Stoporex®

Stoporex® je doplněk výživy řádně schválen, ověřen a zaregistrován u Úřadu veřejného zdravotnictví. Má všechny potřebné laboratorní zkoušky a testy.

  • Díky 100% přírodnímu složení je bezpečný pro užívání
  • Nemusíte se bát žádných vážnějších nežádoucích účinků
  • Při užívání se neobjevují bolesti hlavy ani zarudnutí kůže
  • Minimum je také kontraindikací
  • Pokud máte srdečně-cévní potíže, poraďte se nejprve s lékařem

Nákup přípravku není vázán na lékařský recept nebo vyšetření u lékaře. Stoporex lze užívat i dlouhodobě, klidně i několik měsíců po sobě a to na denní bázi. Pokud vás zajímá doporučené dávkování přípravku vše podstatné naleznete zde.

Stoporex.cz ® 2024