Jak dosáhnout orgasmu u muže

Jak dosáhnout orgasmu u mužePro mužský orgasmus je typické dle většinového názoru rychlé a snadné dosažení, no opak bývá častokrát pravdou. Může za to hned několika faktorů, ať už jde o problémy se ztopořením penisu, ale taky o problémy na straně ejakulace, především příliš rychlé dosažení sexuálního vyvrcholení.

Zároveň však platí, že i v případě zdravého fungování celého mechanizmu z hlediska fyziologie není snadné dosáhnout kvalitní sexuální uspokojení. Vyžaduje si to taky dostatek zkušeností a správnou techniku ze strany partnerky.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

V následujícím textu se podíváme na toto téma komplexně a to včetně toho, jak se projevuje orgasmus u muže, jaké problémy nejčastěji vznikají a co dělat, aby byl mužský orgasmus co nejkvalitnější a nejintenzívnější.

Nejčastější problémy s dosažením orgasmu u muže

Nejčastější problémy s dosažením orgasmu u mužeMezi nejrozšířenější problémy s mužským orgasmem patří tři kategorie problémů. První kategorii jsou problémy s příliš dlouhým časem trvání do vyvrcholení, druhou kategorii zas příliš rychlý orgasmus. Třetí kategorii je naprostá nemožnost dosáhnout orgasmus.

Pokud muž dosáhne orgasmus příliš brzy, například do 1 či 2 minut, označuje se tento stav jako předčasná nebo příliš rychlá ejakulace

Opakem je příliš dlouhé trvání vyvrcholení, co bývá způsobeno například problémem s libidem nebo s nekvalitní erekcí

Pokud nelze dosáhnout orgasmus vůbec, jde o onemocnění zvané anorgasmie

Na dosažení mužského orgasmu má vliv několik faktorů:

sexuální apetit – pokud muž nemá dostatečně velký sexuální apetit, může u něj nastat problém s dosažením orgasmu, a taky obecně s chutí na sex
nástup a kvalita ztopoření – nevyhnutným předpokladem dosažení orgasmu je erekce, kde nejčastěji nastávají problémy s její vznikem nebo udržením tvrdosti
předčasná nebo opožděná ejakulace – důležité je taky načasování, kvalitní orgasmus by neměl být dosažen ani příliš brzy, ale na druhou stranu, ani příliš pozdě
špatná sexuální stimulace – poslední faktor již nezávisí od muže, ale spíš od jeho partnerky, nakolik na dosažení orgasmu je potřeba taky správné sexuální dráždění

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

 

DOČASNÉ VS. TRVALÉ PROBLÉMY

Pokud se u vás nějaký problém popsaný dřív vyskytuje, je potřeba se dívat taky na to, jestli jde jenom o dočasný výskyt nebo permanentní stav. Z času na čas může dojít k problémům s erekcí nebo ejakulací u každého, pozornost je tomu je nezbytné věnovat až tehdy, když se stav opakuje.

Příčiny problémů s mužským orgasmem

Příčiny problémů s mužským orgasmemVýše popsané problémy a faktory mají zásadní vliv nejen na dosažení orgasmu, ale obecně na sexuální život. Tyto věci nevznikají bez příčiny, právě naopak, jde častokrát o výsledek dlouhodoběji neřešeného stavu.

Tady jsou nejčastější příčiny související s problémy týkajícími se mužského orgasmu:

Životní styl a životospráva: Nezdravá životospráva, kouření, špatné stravování, nadměrná konzumace alkoholu, to všechno ovlivňuje například nízké libido, nekvalitní erekci nebo veškerou schopnost erekci dosáhnout. Samozřejmě, ovlivňuje to taky zdravotní stav obecně, no právě v oblasti erekce se tyto příčiny projeví nejviditelněji.

Psychické problémy: Stres, deprese nebo jiné problémy související s psychikou dovedou nejen u žen, ale taky u mužů docela negativně zasáhnout do sexuálního života. Ne nadarmo mají největší problémy sexuálního charakteru muži vytížení pracovně, kteří jsou pod stresem a musí zvládat taky psychický tlak okolí v práci nebo doma.

Fyziologické příčiny a onemocnění: Například za předčasnou ejakulací mohou být problémy s délkou uzdičky nebo její tvarem, no taky některá onemocnění pohlavního systému se negativně podepisují pod sexuální výkon. Problémy v této oblasti může způsobit taky zvětšená prostata, co je typické onemocnění pro muže ve středním věku.

Nekvalitní sex: Tuto příčinu jsem si nechal nakonec, ale popravdě, mnohokrát je právě první a nejčastější. Ačkoli jde o velice široké pojmenování, mám na mysli například rutinu v sexuálním vztahu, nedostatek fantazie nebo špatnou techniku ze strany ženy. Důležité však je, aby taky muž poznal sám sebe a věděl partnerce ukázat, co ho nejvíc vzrušuje.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Možnosti a způsoby, jak zlepšit dosažení orgasmu u muže

Možnosti a způsoby, jak zlepšit dosažení orgasmu u mužePojďme se teď podívat na to, co všechno se dá udělat v praxi pro dosažení kvalitnějšího sexuálního zážitku u mužů. Chtěl bych zdůraznit, že zaměřit se je potřeba na celý sexuální život komplexně, nejen na orgasmus. Ten je jenom výsledkem vícerých faktorů.

Toto jsou možnosti, které na zlepšení dosažení mužského orgasmu máte:

Zlepšení životosprávy a životního stylu

Říká se, že v zdravém těle je taky zdravý duch a to platí taky pro sexuální život. V první řadě se teda zaměřujte na zlepšení stravování, omezení zlozvyků typu kouření či alkohol a přidat byste mohli taky více pohybu, pro muže je nejlepší intenzívní cvičení, co přispěje k přirozenému zvýšení testosteronu v těle.

Řešení případných fyziologických problémů

Pokud máte problém s uzdičkou, zvětšenou prostatu nebo nějaké zánětlivé či infekční onemocnění týkající se pohlavní soustavy, jedinou možností je jeho odstranění. Častokrát se to bohužel neobejde bez lékařského vyšetření a léčby, doporučuji se tomu nevyhýbat.

Víc oddychu

Méně stresu a víc oddychu dělá hotové zázraky, věřte mi. Omezit je potřeba práci doma, přesčasy, lépe si plánujte a organizujte čas a dostanete se tak zpod běžného tlaku, který zažíváte každý den. Přidejte k tomu více spánku a oddychu a vaše libido vám poděkuje.

Změny v rutině

Rutina ve vztahu taky v sexu zabíjí fantazii a přirozenou schopnost lidí zažívat něco nové. Hodně mužů má pak problémy s dosažením orgasmu, případně pokud ho taky dosáhnou, jsou s tím problémy. Vyzkoušejte změny, například taky různé erotické hračky!

Zlepšení techniky

Ne všechno je samozřejmě jenom o změnách, důležitá je taky správná technika. Ta se týká jak předehry, tak samotné sexuální stimulace. Toto však již záleží spíše od partnerky, která by měla nabírat nové zkušenosti a právě díky nim dopřeje muži kvalitnější orgasmus.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

 

PODPŮRNÉ PROSTŘEDKY

Na zkvalitnění sexuálního zážitku lze využít taky podpůrné prostředky. Může jít o afrodiziaka typu známých španělských mušek nebo různé feromonové parfémy, mně se však více osvědčily přípravky s komplexním účinkem na libido taky na funkčnost pohlavní soustavy.

Mé vlastní zkušenosti s dosahováním orgasmu

Mé vlastní zkušenosti s dosahováním orgasmuOd obecných názorů, které ale opravdu fungují, bych chtěl projít k některým individuálním příkladům z vlastní zkušenosti. Kvalita sexuálního života a dosažení intenzívního orgasmu jsou totiž jenom výsledky, kterým předcházejí konkrétní změny.

Tady jsou ty, které mi pomohly nejvíc:

Nové polohy: Nebojte se vyzkoušet nové polohy, oživí to váš sex jako nikdy předtím. Říkám to s vlastní zkušenosti, velmi dobrou inspirací mi byla nejen Kámasútra, ale taky jiné podobné knihy. Zkoušejte, experimentujte, jenom tak zjistíte, co vám vyhovuje nejvíc.

Větší zapojení partnerky: Hodně mužů podceňuje větší zapojení partnerky a to je chyba. Ukažte jí, co se vám líbí, navigujte ji, uvidíte, že rozdíl bude citelný. Muži si myslí, že žena ví číst jejich myšlenky, ale to určitě neplatí.

Častější sex: Trénink dělá mistra a opravdu platí, že častější sexuální kontakt zlepšuje praxi a techniku. V kombinaci s experimentováním, novými polohami a lepším zapájením partnerky je to asi nejlepší možná rada, co vám mohu dát. Sexujte tak často, jak to jen jde.

Vzájemná masáž: Ne nadarmo jsou v poslední době populární různé druhy masáží, ať již jde o Tantra masáž nebo masáž penisu. Na první pohled zbytečnost, no pro intenzivnější orgasmus u muže skvělá věc. Já doporučuji vzájemnou masáž taky pro potěšení ženy.

Erotické hračky: Hodně mužů si myslí, že sexuální pomůcky jsou určené jenom pro potěšení žen, ale není to pravda. Existují různé druhy masturbátorů a jiných podobných pomůcek. Nepoužívejte je ale jenom sami, zapojte partnerku, ať je vyzkouší na vás ona!

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Jak fungují tablety na libido a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na libido a proč je doporučujiMožná si teď řeknete, že nějaké tablety vám přece nemohou pomoct dosáhnout lepší orgasmus, no nepodceňujte jejich podpůrnou funkci. Je to především díky tomu, že jsou založeny na přírodních afrodiziakách s dlouhodobě ověřenými účinky.

Přípravky jsou zajímavé právě obsahovými látkami:

V tabletách lze najít extrakty a výtěžky rostlin působících na libido nebo prokrvení pohlavního systému, co zlepšuje sexuální apetit a může pomoct vzrušivosti

Běžnou součástí tablet jsou například byliny jako Maca nebo Ashwagandha, které mají pozitivní účinky na libido. Pokud jsou tablety doplněny taky o aminokyseliny, například L-Arginin či L-Citrulin, pomáhají taky na zlepšení prokrvení pohlavního údu. To se odrazí taky v zlepšení ztopoření, co pomáhá na problémy s nekvalitní erekcí.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Já sám si cením na tabletách taky tyto tři zásadní výhody:

koupit si je mohu taky bez předpisu nebo předešlého lékařského vyšetření, nakolik jsou tyto tablety ve formě volně dostupných výživových doplňků
důležitým plusem je taky snadné dávkování a možnost dlouhodobého užívání taky několik měsíců, co zlepšuje účinnost
v závislosti od složení lze očekávat od těchto přípravků taky širší působení v rámci celé sexuální oblasti

Právě ten poslední bod dávám do pozornosti nejvíc, jelikož jde dle mě o největší benefit. Tyto přípravky totiž působí na celý sexuální život a zvyšují jeho kvalitu komplexně, mně se nejvíc líbí vliv na libido a kvalitu erekce, co ocení dle mě nejeden muž.

BEZ VEDLEJŠÍCH ÚČINKŮ

Velkým plusem je díky rostlinnému složení bez syntetických látek taky minimální riziko výskytu nějakých nežádoucích, negativních či vedlejších účinků. To umožňuje užívat tablety dlouhodobě a například bez výskytu bolesti hlavy nebo zarudnutí pokožky.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiNetvrdím pochopitelně, že vám nějaké tablety zázračně pomohou s lepším sexuálním životem a zvýší vám kvalitu orgasmu. Na druhou stranu, u mě se tyto podpůrné prostředky osvědčily a mohu říct, že jsem viděl viditelné rozdíly především v oblasti lepšího sexuálního apetitu a taky v oblasti zlepšení erekce.

Na našem trhu byly v minulosti různé značky, i takové, jejíchž účinnost v praxi byla téměř nulová. Dnes je situace již mnohem lepší a to taky zásluhou silnější konkurence. V následující tabulce uvádím ty přípravky, které u mě účinkovaly nejlépe a taky s jejich hodnocením:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.8/5 - (25 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *