Jak dosáhnout orgasmu u ženy

Jak dosáhnout orgasmu u ženyHodně mužů si myslí, že uspokojit ženu je pouze otázka kvalitní erekce a normálního pohlavního styku. Je to pochopitelně složitější, nakolik ženský orgasmus nevzniká zpravidla jenom na základě jednoduchých mechanických procesů, ale jde o komplex fyziologického a psychického uspokojení a vyvrcholení sexuální stimulace.

Překážkou dosažení kvalitního a intenzivního orgasmu přitom může být vícero různorodých věcí. Ať už jde o prokrvení nebo zvlhčení pochvy, nesprávnou techniku, ale například taky o nedostatečné uvolnění se během sexuálního styku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Právě proto se zaměřuji v následujících řádcích na problém s orgasmem u žen spíše komplexně. Řekneme si nejen to, jak se projevuje orgasmus u ženy, ale taky to, díky čemu lze zlepšit jeho intenzitu a dosažení vůbec.

Nejčastější problémy s dosažením orgasmu u ženy

Nejčastější problémy s dosažením orgasmu u ženyPokud mluvíme o ženském orgasmu, je potřeba hned na úvod říct, že na rozdíl od mužského se nejedná jenom o jeden typ orgasmu. Žena může dosáhnout sexuální vyvrcholení stimulací klitorisu, vnitra vagíny, bodu G nebo kombinací dráždění vícerých jiných erotogenních zón.

Na dosažení orgasmu u ženy je nezbytná nejen správná technika sexuální stimulace, ale taky fyzické a psychické uvolnění se

Důležitost je nutné přikládat taky předehře, která pomůže například lépe prokrvit vnější genitálie nebo lépe zvlhčit vnitro pochvy

Překážkou však mohou být taky některé fyziologické poruchy či hormonální problémy

Tady jsou nejčastější problémy, které mohou bránit dosažení ženského orgasmu:

nízké libido – nedostatečný sexuální apetit a nízká chuť na sex jsou pro ženy s cílem dosáhnout uspokojivý orgasmus ještě větší problém, než je tomu v případě mužů
nedostatečná vzrušivost – druhým častým problémem je nedostatečná vzrušivost, co znamená, že ani intenzivnější sexuální stimulace ženě nepřivodí vyvrcholení
onemocnění – některé druhy onemocnění, především gynekologického typu, mohou být velikou překážkou dosažení orgasmu, například anorgasmie, frigidita či vaginizmus
špatná technika – dosažení vyvrcholení u ženy je složitější, než u muže, proto špatná technika a nedostatek zkušeností při sexu mohou být značným problémem

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

 

TAKY BEZ ORGASMU?

Pořád víc a víc poslouchám a čtu názory o tom, že žena nemusí automaticky dosáhnout pokaždé orgasmus a není to vlastně žádný problém. S tímto však vůbec nesouhlasím a to taky na základě vyjádření mé partnerky. Ženy si orgasmus zaslouží a je potřeba jim ho dopřát.

Příčiny problémů se ženským orgasmem

Příčiny problémů se ženským orgasmemVýše popsané problémy mají vícero příčin. Naštěstí, některá jsou jenom krátkodobé a lze je ovlivnit některými snadnými opatřeními a změnami. Existují však taky takové faktory, které si budou vyžadovat dlouhodobější a komplexnější řešení.

Toto jsou skupiny nejčastějších příčin, které je potřeba hledat za problémy s orgasmem:

Špatná nebo nedostatečná sexuální stimulace: Fyziologicky zdravá žena může dosáhnout orgasmus pokaždé, takže pokud se to nepovede, nejčastější příčinou je nedostatečná nebo špatná sexuální stimulace. Tento problém vzniká nesprávnou technikou, krátkou předehrou, stereotypem nebo ignorováním potřeb ženy ze strany jejího partnera.

Nedostatečné uvolnění se: Dosáhnout orgasmus může být problém taky tehdy, pokud se žena dostatečně neuvolní. Má to vliv nejen na její psychiku, ale například taky snížené zvlhčení pochvy nebo její slabé prokrvení. Výsledkem je pak nižší vzrušivost, problém s procítěním sexuálního dráždění a stimulace a samozřejmě taky absence orgasmu.

Problémy s hormony: U žen je hormonální rovnováha mnohem důležitější než u mužů, aspoň z pohledu kvality sexuálního života. Nízká hladina estrogenu může způsobovat problémy se sexuálním apetitem taky vzrušivostí, co se odrazí na nekvalitním sexuálním životě. Dosažení orgasmu je potom obtížné nebo trvá příliš dlouho.

Fyziologické poruchy a nemoci: Poslední kategorií významnějších příčin mohou být různé druhy fyziologických poruch. Může se jednat o některé specifické poruchy klitorisu a pochvy, ale například taky o záněty či gynekologické onemocnění spojené s pochvou nebo jinou častí pohlavní soustavy. Problémem mohou být také onemocnění vylučovací soustavy.

Možnosti a způsoby, jak zlepšit dosažení orgasmu u ženy

 Možnosti a způsoby, jak zlepšit dosažení orgasmu u ženyKonkrétní techniky, jak dosáhnout orgasmus u ženy, budu rozebírat v jiném článku, no pokusím se načrtnout ty nejdůležitější postupy, které vedou k lepšímu a intenzívnějšímu sexuálnímu zážitku. Možná se budete divit, co všechno se dá udělat za tímto účelem.

Ať se líbí, toto jsou mnou doporučované způsoby řešení:

Hormonální rovnováha

Jak jsem zmínil dřív, hormonální rovnováha je velice důležitá pro sexuální a taky běžný život. Žena by měla konzumovat především potraviny s dostatkem rostlinných fytoestrogenů, případně lze používat taky různé výživové doplňky, které jsou založené na jejich obsahu.

Lepší předehra

Jeden z největších problémů je, že muži věnují předehře málo času a pozornosti. Výsledkem je nedostatečné prokrvení a zvlhčení pochvy. Zkuste na úvod například vzájemnou erotickou masáž, líbání a pak dlouhou orální průpravu. Pomůže to, uvidíte!

Experimentování

Po předehře by mělo dojít taky na experimentování během pohlavního styku. Co tak zkusit nové pozice, jiný postup, zkrátka změnit rutinu? Nebojte se sáhnout ani po různých sexuálních pomůckách. Samozřejmostí u partnera by měla být kvalitní erekce a výborná kondice.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Režimová opatření

Nakolik kvalitní sexuální zážitek a intenzivní orgasmus nejsou jenom záležitostí samotného styku, doporučuji zaměřit se taky na některé změny a režimová opatření. Je potřeba určitě zlepšit životosprávu a životní styl a dopřát si především odpočinek od stresu nebo vztahových problémů.

Lékařská léčba

Vícero problémů, především týkajících se úplné nemožnosti dosáhnout orgasmus v důsledku fyziologických příčin, si vyžaduje zásah lékaře. Nejčastěji půjde o gynekologa, který může udělat prvotní diagnostiku a dle toho doporučit ženu k dalšímu specialistovi.

PARTNERSKÉ VZTAHY

Abych nezapomněl, bezproblémové partnerské vztahy jsou pro uspokojivý sexuální život velice důležité, dokonce bych řekl nevyhnutné. Pokud lze na tom popracovat je potřeba to udělat. Výsledek se možná nedostaví okamžitě, ale věřte mi, že na tuto oblast nelze zapomínat.

Mé vlastní zkušenosti při dosahování orgasmu u ženy

Mé vlastní zkušenosti při dosahování orgasmu u ženyVýše popsané rady a doporučení jsou poněkud všeobecného charakteru, ačkoli si samozřejmě stojím za jejich správností. Já sám však mám v této oblasti tolik zkušeností, že jsem se rozhodl zmínit taky několik konkrétních tipů a to pro muže a taky pro ženy.

Ať se líbí, zkuste je aplikovat v praxi:

Pravidlo seshora dolů: Toto pravidlo by si měli sebrat k srdci všichni muži, kteří jsou příliš akční a příliš střídají polohy nebo způsoby dráždění. Postupujte nejprve od šíje, přes prsa a až nakonec „tam dolů“. Nevracejte se, nepřeskakujte, dodržujte tenhle směr.

Zapojte víc dotyků: Nejčastěji se muži při uspokojování ženy soustředí buď na svůj jazyk, nebo na svou mužskou pýchu. Vedle toho se zapomíná na dotyky rukou, které mohou být skvělým nástrojem na rozpálení ženy. Vraťte se k nim, vyzkoušet můžete například taky erotickou masáž.

Dvakrát po sobě: Držte se pravidla, že jedno kolo nestačí. Možná to prvýkrát moc nepůjde, především pokud není žena zvyklá, ale chce to jenom praxi. Hned po prvním orgasmu pokračujte v sexuálním dráždění dále a dopřejte partnerce hned taky ten druhý.

Sexuální pomůcky: Není to vůbec žádné selhání, pokud muž vytáhne uprostřed radovánek nějakou erotickou hračku. Existují různé dilda, vibrační vajíčka nebo jiní pomocníci, kteří nemají za úlohu nahradit muže, ale právě naopak, doplnit ho.

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Oddalování orgasmu: Možná to zní na poprvé podivně, ale opravdu to funguje. Ať již jde o masturbaci nebo o uspokojení partnerem, nepospíchejte. Zkuste těsně před vyvrcholením přestat a pokračujte o chvíli později. Výsledný orgasmus bude mimořádně silný!

Jak fungují tablety na libido a prokrvení pohlavní soustavy a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na libido a prokrvení pohlavní soustavy a proč je doporučujiNa rozdíl od situace u mužů, ženy měly delší dobu problémy s tím, že na trhu nebyla nabídka podpůrných přípravků pro zlepšení jejich sexuálního života. Naštěstí, situace se v posledním období změnila a k dispozici jsou již kvalitní produkty.

Ty jsou založeny, podobně jako ty mužské, na rostlinných extraktech:

Účinné látky v tabletách vycházejí z výtěžků nebo extraktů bylin patřících mezi afrodiziaka, které pomáhají u žen zvýšit libido a prokrvení pohlavní soustavy

Účinky těchto přípravků jsou postaveny na rostlinách známých z tradičního léčitelství, které mají obecně prospěšný vliv na sexualitu. Jde například o Pískavice řecké seno, Kotvičník zemní, Saw Palmetto nebo Šalvěj lékařskou. Vícero přípravků obsahuje taky vitamíny a minerály na podporu plodnosti či celkové vitality.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Tady jsou základní vlastnosti a charakteristiky těchto tablet:

jde o výživové doplňky, které jsou dostupné volně bez předpisu, můžete si je koupit taky v některých online lékárnách nebo v eshopech přímo od výrobce
jejich působení je založeno na dlouhodobějším a pravidelném užívání, alespoň 2 či 3 měsíce, kdy viditelnost účinků stoupá
obávat se nemusíte o nějaké vedlejší či nežádoucí účinky, právě díky absenci syntetických účinných látek

Při výběru je potřeba brát v potaz především kvalitu složení s důrazem na koncentraci účinných látek a jejich šířku. Určitě se neorientujte jenom dle ceny, nakolik nejlevnější přípravky jsou obvykle chatrné na účinné látky a to sebou přináší menší účinnost v praxi.

KOMPLEXNÍ VLIV

Jako největší výhodu těchto přípravků vnímám komplexnost účinků. Tablety působí totiž nejen na zlepšení sexuálního života a sexuálního zážitku, ale víceré taky na hormonální nerovnováhu či na celkovou vitalitu. To je obrovské plus, alespoň dle mé partnerky.

Tablety, které vyzkoušela má partnerka a její zkušenosti s nimi

Tablety, které vyzkoušela má partnerka a její zkušenosti s nimiAsi je zřejmé, že ne všechny tablety fungují stejně, hodně závisí od složení a kvality jednotlivých účinných látek. Stejně tak jsou viditelné rozdíly nejen v míře účinků, ale taky v jejich šířce. Doporučuji proto před nákupem získat co nejvíc informací z praxe, podobně postupovala taky má partnerka.

Abych vám výběr poněkud ulehčil, rozhodl jsem se zveřejnit její zkušenosti s užíváním těch nejznámějších značek. Může to být jakési orientační vodítko, především proto, že dané tablety jsem podrobil taky já obšírnější recenzi. Ať se líbí, tady jsou:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
4.3/5 - (3 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *