Jak dosáhnout ženskou ejakulaci

Jak dosáhnout ženskou ejakulaciŽenská ejakulace je fenoménem, který je skutečností a nejde jenom o nějaký mýtus z filmů pro dospělé. Na druhou stranu, pravdou je, že bez popularizace tohoto typu orgasmu u žen takovým netradičním způsobem, většina mužů by vůbec nevěděla, o co ve skutečnosti jde.

Co je však zarážející, to samé platí pro ženy. Setkal jsem se již s několika názory tohoto typu: že se žena stydí dosáhnout ejakulaci, případně má před takovým typem orgasmu vnitřní respekt do takové míry, že není schopná mokrého orgasmu.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Jedno však platí v každém případě: pokud žena nebo muž zažijí ženskou ejakulaci, pokaždé se k ní rádi vracejí. Jde o mimořádně intenzivní orgasmus, který spájí ženské potěšení s mužskou pýchou. Přesně to, co mají obě pohlaví na sexuálním kontaktu nejraději.

Nejčastější problémy s dosažením ženské ejakulace a orgasmu

Nejčastější problémy s dosažením ženské ejakulace a orgasmuUvědomuji si, že dosáhnout ejakulaci u ženy není vůbec samozřejmé. Někdy se to ani při nejlepší snaze a dokonalé technice nemusí zdařit. Dávat to za vinu ženě samotné nebo partnerovi není správná cesta, řešením je hledat příčiny a řešit je.

Ženská ejakulace je podmíněná v první řadě dosažením orgasmu, co taky není samozřejmostí a možné za každých okolností

Pokud i žena dosáhne orgasmus, ženská ejakulace se dostaví jenom po sexuální stimulaci oblasti v bodu G

Stimulace musí probíhat v správné intenzitě a s využitím správné techniky

Nedosažení ženské ejakulace může být spojeno především s těmito problémy:

frigidita – jde o nedostatečné libido, co může procházet až do problémů s nedostatečnou vzrušivostí ženy, co se projeví problémy s dosažením orgasmu
onemocnění pohlavních orgánů – ženská ejakulace se nemůže dostavit za předpokladu různých zánětů nebo přímo problému se Skeneho žlázami
problém s technikou – především špatně zvoleno místo sexuální stimulace ve vnitru pochvy, špatná intenzita a špatné pohyby
nedostatečná kvalita ztopoření – pokud budete chtít dopřát partnerce současně vaginální i mokrý orgasmus, bez 100 % erekce se vám to nemůže povést
nedostatečné podmínky uvolnění – mokrý orgasmus se od všech ostatních druhů orgazmu liší vyšší náročností na všechny optimální podmínky

BUĎTE TRPĚLIVÝ MILENEC

Dosáhnout ejakulaci u ženy není snadné ani za předpokladu, že žena již takový orgasmus zažila v minulosti. Pokud se budete pokoušet o ruční dosažení ženské ejakulace, budete potřebovat správnou techniku a především dostatek trpělivosti. Odměna ale bude stát za to!

Příčiny problémů s dosažením ženské ejakulace a orgasmu

Příčiny problémů s dosažením ženské ejakulace a orgasmuVýše zmíněné problémy mohou mít různé příčiny. Frigidita může být způsobená fyziologickými nebo psychogenními faktory, stejně tak to může být kvůli nedostatečným podmínkám na uvolnění ženy během sexuálního styku.

Tady jsou nejčastější faktory ovlivňující problémy se ženskou ejakulací a orgasmem:

Nedostatečná chuť na sex: Pokud má žena dlouhodobě nízkou chuť na sex, může jenom těžko dosáhnout orgasmus. Tato příčina souvisí například s únavou, přepracovaností, partnerskými problémy, ale například taky s hladinou hormonů.

Vliv onemocnění: Zánět močových cest, onemocnění týkající se pohlavních orgánů, problémy s činností žláz zodpovědných za ejakulaci, to všechno může zabránit nejen ženské ejakulaci, ale i dosažení orgasmu.

Nedostatečné psychické a fyzické uvolnění se: Stres, úzkost, strach, nervozita, všechny tyto faktory mají vliv na nedostatečné psychické a fyzické uvolnění se ženy. To je přitom nevyhnutná podmínka pro dosažení a prožití plnohodnotného orgasmu.

Nekvalitní erekce: Nekvalitní erekce, především její pevnost a doba udržení, jsou ovlivněné vícerými příčinami. Může jít o poruchu cévní, neurologickou nebo funkční. V každém případě, muž s nekvalitní erekcí nemůže ženě dopřát orgasmus.

Neschopnost správné sexuální stimulace: Aj v tomto případě se musí muž umět podívat do zrcadla, nakolik správná technika sexuální stimulace je klíčovým faktorem pro dosažení orgasmu a ejakulace ženy. Nevěšte ale hlavu, toto se dá naučit!

Možnosti a způsoby, jak docílit ženskou ejakulaci

Možnosti a způsoby, jak docílit ženskou ejakulaciPojďme se teď podívat na to, co všechno vede k dosažení ženské ejakulace. V prví řadě si musíme uvědomit, že nejde ani tak o sprint, jako o běh na dlouhou trať. Možná se vám to na poprvé ani nepovede, no důležité je zkoušet to a najít nejvhodnější cestu.

Toto jsou nejdůležitější zásady, jak dosáhnout mokrý orgasmus u ženy:

Maximální uvolnění se

Prvním předpokladem dosažení orgasmu s ejakulace u ženy, je maximální uvolnění se. Dávejte pozor i na ty nejmenší detaily a rušivé elementy. Umožněte ženě zapomenout na všechny běžné starosti a dopřejte jí maximální pohodlí. Žena by měla před samotným aktem současně vyprázdnit svůj močový měchýř.

Správná poloha

Pro dosažení mokrého orgasmu je nutné zvolit správnou polohu. Pokud se o to budete pokoušet rukama, nejlepší je nechat si ženu lehnout na záda a pokrčit nohy v kolenou. V případě, že budete chtít dosáhnout ženskou ejakulaci penetrací penisu do vagíny, nejlepšími polohami jsou misionářská nebo poloha jezdkyně.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Předehra musí být

Na začátku se věnujte partnerce tak, jako při běžném milování. Nevynechejte předehru, pomůže jí to uvolnit se. Zaměřte se na dráždění vnější části pochvy a postupně přejdete ke dráždění klitorisu. Vaše pohyby musí být přesné, pravidelné, bez přerušení.

Zaměřte se na bod G

Po dostatečném vzrušení partnerky vsuňte do pochvy dva prostřední prsty bříšky vzhůru a zhruba 3 až 5 centimetrů od vchodu nahmatejte zduřelou tkáň. To je ten bod G, o kterém se tolik mluví. Můžete začít se sexuální stimulací tlakem a pohybem nahoru a dolů. Pokud se rozhodnete pro stimulaci penisem, snažte se ho tlačit směrem nahoru.

Vnější stimulace

Důležitá je taky vnější stimulace, konkrétně v oblasti mezi pupkem a Venušiným pahorkem. Tuto oblast můžete stimulovat jemným tlačením pomocí dlaně, která způsobí ještě větší tlak na bod G a pomůže dosáhnout rychlejší a intenzivnější orgasmus, který může být spojen se ženskou ejakulací.

NENECHTE SE PŘEKVAPIT

Pokud se vám povede u partnerky vyvolat mokrý orgasmus, připravte se na větší množství tzv. ženského ejakulátu a především na sílu, s jakou může být tekutina vymrštěná. Není nic výjimečného, když mají ženy ejakulaci v objemu 2 dcl a výstřik je do několika metrů.

Mé vlastní zkušenosti při dosahování ženské ejakulace

Mé vlastní zkušenosti při dosahování ženské ejakulacePojďme teď od teorie k praxi. Všechny výše zmíněné zásady si seberte k srdci, no jenom jejich mechanické vykonávání nestačí. Nezapomínejte, že vyvolat ženskou ejakulaci znamená získat si důvěru partnerky a současně jí dopřát pocit maximálního uvolnění.

Na základě vlastních zkušeností vám teď dám několik tipů, které používám i já:

Předehru nevynechejte, ale ani neprodlužujte: Odhadnout správnou dobu předehry je téměř pro každého chlapa doslova nadlidský výkon. Já na to mám jeden trik, stačí, když se podívám partnerce do očí nebo si všímám, jestli si nekouše pery. Pokud ano, vím, že již předehry stačilo.

Pokud chcete dosáhnout orgasmus penisem, podpořte svou erekci: Pokud se pokusíte dosáhnout mokrý orgasmus za pomoci penisu, musíte mít bezchybnou erekci. Menší doping se vám určitě bude hodit, dejte na mou radu. Já kvůli tomu užívám tablety na posilnění erekce, něco víc o nich řeknu dále.

Použít můžete také erotické pomůcky: Pomoct si můžete i jinak, ačkoli vícerým mužům se to nebude pozdávat. Dnes existuje již velký výběr erotických pomůcek, přičemž na dráždění bodu G se hodí různé druhy vibračních umělých penisů, vajíček a kuliček.

Správný pohyb během dráždění bodu G: Víte, jak je nutné správně stimulovat bod G? Téměř každý chlap to dělá pohybem prstů dnu a ven jako během pohlavního styku, no to je nesprávně! Nejlepší sexuální stimulace je pohybem prstů dolů a nahoru v kombinaci s pohybem ukazujícím gesto „pojď ke mně“. Toto ženu umí rozpálit úplně nejvíc!

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Jak fungují tablety na posilnění erekce a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na posilnění erekce a proč je doporučujiPokud chcete dopřát své partnerce nezapomenutelnou ženskou ejakulaci při klasické vaginální souloži, potřebujete kromě správné polohy dosáhnout 100 % ztopoření a to během celé doby soulože. Mne s těmto problémem pomohly speciální tablety.

Ty mají čistě přírodní složení a jasný účinek:

V těchto tabletách najdete výtěžky z přírodních látek zlepšujících prokrvení penisu a prodloužení jeho erekce na delší dobu, co vám umožní dovést ženu k orgasmu

Jestli se vám povede dosáhnout u ženy mokrý orgasmus, to bude záležet na vaši šikovnosti. Obsah různých přírodních afrodiziak, například rostlin Maca a Tribulus Terrestris nebo extraktů z Chilli a Kajenského koření vás k úspěchu doslova předurčuje. Já sám jsem byl s účinky takového dopingu spokojen.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tyto tablety jsou navíc:

dostupné bez lékařského předpisu, takže nemusíte absolvovat žádné vyšetření a můžete si je koupit bez jakýchkoliv překážek
ideální na dlouhodobé užívání, nakolik se s nimi nespojují žádné vedlejší účinky typické pro syntetické přípravky na erekci
dostupné taky přímo z eshopů oficiálních distributorů a nakolik je jejich výběr u nás poměrně velký, jejich koupě je snadná a pohodlná současně

Rád bych zaměřil pozornost ještě na jednu velkou výhodu a to je komplexní účinek. Díky tomu, že tablety obsahují směs vícerých extraktů a výtěžků přírodního charakteru, pomáhají mužům nejen na erekci, ale taky na libido a lepší ejakulaci.

NEJEN SÍLA, ALE ROVNĚŽ TECHNIKA

Nespoléhejte se při dosahování ženské ejakulace jenom na sílu. Naopak, ať už použijete své prsty nebo penis, důležitější je technika. Precizní pohyby v té správné intenzitě jsou nejkratší cestou k mokrému orgasmu u ženy.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiPokud chcete mít jistotu, že během vašich milostných radovánek svou partnerku nezklamete, věnujte pozornost výběru kvalitních značek tablet určených na posilnění a podporu erekce. Z vlastní zkušenosti vím, že množství těchto přípravků svým reálném účinkům v praxi značně zaostává za deklarovanými sliby.

Abych vám ulehčil výběr a pomohl ušetřit čas a peníze, rozhodl jsem se zveřejnit ty značky tablet, s kterými mám já sám nejlepší zkušenosti. Je proto velká šance, že podobně pozitivní účinky se dostaví i u vás. Ať se líbí, tyto značky doporučuji:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze

5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *