Jak oddálit ejakulaci

Pro ženy a mnohem víc pro muže je téma příliš brzké nebo příliš rychlé ejakulace hodně ošemetná záležitost. S takovým problémem se může setkat 10 až 20 % mužů, no jenom málokteří z nich vyhledají lékařskou pomoc nebo se tím, jak oddálit mužskou ejakulaci, vážně zabývat.

Oddálení ejakulace přitom nemusí být až tak velký problém, jak to na první pohled vypadá. Pokud se nejedná o předčasnou ejakulaci z fyziologických důvodů, kdy je nutný zásah odborníka, jsou vaše šance velice dobré.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Vím, o čem mluvím, já sám jsem si těmito problémy již v minulosti prošel. Zkoušel jsem nejdřív jen tak víceré věci, až dokud jsem nezjistil, co vlastně skutečně pomáhá a co ne. Rád bych proto odevzdal své zkušenosti dál.

Nejčastější problémy s oddálením ejakulace

Nejčastější problémy s oddálením ejakulaceAbyste mohli co nejvíc oddálit ejakulaci, potřebujete mít co nejlepší kontrolu nad jejím průběhem. Správně musí fungovat fyziologické i biologické mechanizmy, které zabezpečují ejakulaci a celý proces. Jsou však také věci, které neumíte nijak ovlivnit.

Ejakulace je přirozenou součástí dosažení orgasmu a to na základě sexuální stimulace především pohlavního údu

Proces ejakulace je ovlivněn činností cév, nervové soustavy, hormonů a taky závisí od aktuálního psychického rozpoložení

Možnosti kontroly ejakulace a pohlavního styku souvisí taky se sexuálními zkušenostmi

Muži mají v souvislosti se snahou o oddálení ejakulace tyto nejčastější problémy:

příliš vysoké libido – libido je sexuální apetit a u některých mužů může být tak vysoké, že ho nelze kontrolovat a to pak souvisí s předčasnou ejakulací
chronická předčasná ejakulace – jde o seriózní medicínskou diagnózu a sexuální poruchu s fyziologickými a psychologickými příčinami
vysoká vzrušivost na sexuální podněty – pokud vám stačí nepatrný sexuální stimul a již se dostaví erekce, je pravděpodobné, že budete mít problém taky s rychlou ejakulací

NEZAPOMEŇTE NA PEVNOU EREKCI

Jeden z nejčastějších problémů, kteří muži vedle příliš rychlé ejakulace řeší, je problém s kvalitou erekce. Hodně z vás zapomíná, že pevná erekce a její udržení delší dobu je taky významným faktorem, který oddaluje ejakulaci. Doporučuji proto řešit taky tenhle aspekt.

Příčiny rychlé nebo předčasné ejakulace

Příčiny rychlé nebo předčasné ejakulaceZa problémy s rychlou, brzkou nebo předčasnou ejakulací jsou krátkodobější a taky dlouhodobější faktory. Některé příčiny jsou přechodné, takže je můžete vyřešit jednoduchými režimovými opatřeními. Další si však vyžadují větší starostlivost a více času.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Toto jsou faktory, které nejvíc ovlivňují předčasnou ejakulaci:

Málo sexuálních zkušeností: Čím méně sexuálních zkušeností máte, tím dříve dosáhnete maximální bod vzrušení a nebudete moct nijakým způsobem zastavit ejakulaci. Klíčem k řešení této příčiny je jenom získávat další sexuální zkušenosti s pohlavním stykem.

Příliš málo uspokojení: Pokud nemáte pohlavní styk delší dobu, stoupá u vás nahromaděná sexuální energie a to sebou přináší vyšší sexuální apetit. Následkem méně častého pohlavního styku je pak příliš rychlá ejakulace, ale tento důvod časem pomine.

Vysoká hladina testosteronu: Testosteron patří z hlediska mužské sexuality a potence mezi nejdůležitější hormony. Pokud je ho v těle příliš velké množství, způsobuje to zvýšení libida do nezdravých výšek. Oddálit ejakulaci je při zvýšeném libidu téměř nemožné.

Fyziologické defekty a vady: Krátká uzdička, vývojové vady způsobující například špatné zahnutí penisu známo jako Peyronieho nemoc a jiné defekty ovlivňující pohlavní úd nebo pohlavní soustavu, to všechno může způsobit chronickou předčasnou ejakulaci.

Onemocnění nervové a pohlavní soustavy: Zvýšená vzrušivost i na to nejmenší sexuální dráždění je častokrát způsobené onemocněními nebo funkčními poruchami nervů a centrální nervové soustavy. Příčinou mohou být i zánětlivá onemocnění, například zánět močových cest.

Stres a nervozita: Možná se vám to zdá jako nepravděpodobné, ale psychické rozpoložení má vliv na sexuální život nejen žen, ale také mužů. Stres nebo nervozita, případně strach ze selhání nebo právě z příliš rychlého orgazmu, to všechno může způsobit předčasnou ejakulaci.

Možnosti a způsoby, jak oddálit ejakulaci

Možnosti a způsoby, jak oddálit ejakulaciPojďme se teď podívat, jestli a jak je možné se zmíněnými příčinami zodpovědnými za příliš rychlou nebo předčasnou ejakulaci bojovat. Pořád myslete na základní pravidlo, že řešení problému by mělo být co nejpřirozenější a s co nejvíc dlouhodobým účinkem.

Tady jsou nejčastější metody, jak oddálit předčasnou ejakulaci:

Častější sexuální styk nebo masturbace

Na snížení nahromaděné sexuální energie a taky na získání lepší kontroly nad ejakulací je nejlepší co nejčastější sexuální styk. Alternativou může být masturbace, ale jenom s cílem snažit se nejvíc oddálit ejakulaci. Za těmto účelem by měla být přerušována.

Anestetické gely a jiná režimová opatření

Na snížení citlivosti na sexuální dráždění můžete použít například hrubší prezervativ nebo speciální anestetický gel. Ten se nanese přímo na pohlavní úd před pohlavním stykem. Důležité je se mentálně uvolnit, aby mohly opadnout stres, úzkost a strach.

Speciální cvičení

Na podporu oddálení ejakulace lze využívat speciální cvičení. Může jít například o Kegelovy cviky, které pomáhají zlepšit ovládání ejakulace a erekce. Druhou možností je metoda Master-Johnsona, s kterou vám může pomoct partnerka.

Volně dostupné tablety

Pokud nezaberou výše zmíněná opatření, doporučuji zkusit tablety. Mám na mysli volně dostupné přípravky s přírodním složením, které vám pomůžu normalizovat libido, hladinu testosteronu a současně dopomůže s uvolněním během sexuálního styku.

Odborná léčba

V případě, že je příčina vážnější, můžete si nechat lékařem předepsat speciální léky na oddálení ejakulace. Ty obsahují syntetické látky, které ovlivňují vnímání sexuálního dráždění. Pokud je problém fyziologický, například zánět, ten se musí taky léčit. Při problémech s uzdičkou lze využít operační řešení, které je trvalého charakteru.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

DIAGNOSTIKA JAKO KLÍČ K ÚSPĚCHU

V případě, že máte problémy s předčasnou ejakulací delší dobu a běžná režimová opatření nijak nepomáhají, doporučuji zajít za lékařem. Ten vám může totiž pomoct odhalit příčinu a současně navrhnout přiměřenou terapii, která vám pomůže.

Mé vlastní zkušenosti s oddálením ejakulace

Mé vlastní zkušenosti s oddálením ejakulaceVšechny zmiňované řešení si vyžadují určitý čas, nikdo se mistrem v oddálení ejakulace nestal ze dne na den. Vím, o čem mluvím, prošel jsem si celým procesem a získal jsem během něj cenné zkušenosti z praxe.

Pokud chcete, můžete se inspirovat postupem, který jsem zvolil já:

Snížení sexuální energie: Je to tak, tento problém je mnohokrát tím, který muže nejvíc trápí a jeho následkem dochází nejen k problémům s ejakulací. Nejlepším řešením je pravidelný pohlavní styk nebo masturbace. Před stykem se snažte co nejvíc uvolnit.

Kegelovy cviky: Kegelovy cviky se mi osvědčily rovněž na problémy s erekcí. Doporučuji ho vykonávat tři krát denně v lehu. Postupně si přidávejte opakování ohledem sevření PC svalu, ale zas to příliš nepřehánějte, důležité je se ho naučit ovládat když to je za potřeby.

Tréning Master-Johnsona: Master-Johnsonova metoda mi taky velice dobře pomohla, no ani to netřeba příliš přehánět. Během samotného pohlavního styku ho použiju nejvíc dvakrát a pak již nechám přirozené ejakulaci volný průběh.

Zapojte taky partnerku: To, co se mi taky docela dobře osvědčilo, bylo zapojení mé partnerky. Nejen Master-Johnsonova metoda, ale dohromady s jinými přístupy, ženy mohou pomoct oddálit orgasmus. Každá žena by se měla zaujímat o to, jak oddálit partnerovu ejakulaci.

Lokální potlačení citlivosti: Na tenhle účel se mi ze začátku osvědčilo používání kondomů, nakolik aplikace znecitlivujícího gelu byla poněkud nemotorná a gel se přenesl i na partnerku. Pokud však máte na kondomy alergii nebo je nechcete použít, gel je dobrá volba.

Podpůrné prostředky: Ačkoli všechny mé postupy přinášely určitý efekt, nejviditelnější pokrok jsem dosáhl současným užíváním speciálních tablet podporujících zdravý průběh ejakulace. Víc vám o nich řeknu v dalších odstavcích.

Jak fungují tablety na oddálení ejakulace a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na oddálení ejakulace a proč je doporučujiNakolik příliš rychlá nebo předčasná ejakulace může být způsobená nestabilní hladinou hormonů nebo problémy s uvolněním se, jako podporu na oddálení ejakulace doporučuji vyzkoušet některé tablety se specifickými účinky.

Tyto přípravky přitom působí na sexuální zdraví zcela přirozeně:

Principem účinku je pomocí přírodních látek zlepšit zdravou erekci, pomoct stabilizovat libido, zlepšit sexuální potenci a současně pomoct s uvolněním se

Ve složení těchto přípravků najdete například byliny jako Ženšen, Tribulus Terrestris, Gingko biloba, Yerba Maté nebo Muira Puama. Ty jsou doplněny o některé aminokyseliny, například L-Lyzin nebo L-Ornitin, které působí na potenci. Stejně tak Zinek nebo hořčík mohou být součástí tablet pro jejich účinek na nervový systém.

Užívání tablet je přitom pohodlné a bezproblémové:

jejich 100 % přírodní složení bez konzervačních a chemických látek je ideální na dlouhodobé užívání a to bez vedlejších účinků
z toho samého důvodu nepotřebujete na jejich nákup žádný lékařský předpis nebo recept a nemusíte absolvovat ani žádné vyšetření
téměř všechny značky si můžete objednat přímo v oficiálních eshopech jejich distributorů u nás, co zaručí nejlepší cenu

Mně se na oddálení ejakulace nejvíc osvědčily značky STOPOREX LONG, a taky některé jiné značky mají pozitivní vliv a to na potenci a sexuální život komplexně. Musíte se ale připravit na to, že užívání musí být dlouhodobější, obvykle i několik měsíců.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

PODÍVEJTE SE NA EJAKULACI KOMPLEXNĚ

Problémy s oddálením ejakulace je nutné řešit komplexně a zmiňované tablety jsou jenom podpůrným prostředkem. Důležité jsou režimová opatření, zdravý postoj k sexualitě a jako jsem již řekl dříve, podpora partnerky. Takový přístup je přirozený a efektivní.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiKromě zmiňované trojice existuje ještě několik značek tablet, které vám mohou pomoct a mají obecně pozitivní účinky. Ano, některé výrobky a produkty jsou méně účinné, no dnes již platí, že o všem si můžete najít reference na internetu a tak si můžete udělat dobrý obraz o jejich účincích.

Nakolik já sám jsem vyzkoušel opravdu asi všechny existující značky, které byly nebo jsou v nabídce, mám zkušenosti v této oblasti na rozdávání. Pokud byste se chtěli inspirovat, toto jsou ty tablety, které mně nejvíc pomohly a měly pozitivní účinky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Ejoy Long
Do obchoduMoje recenze
2. Zerex Extralong Do obchoduMoje recenze
3. Vimax Přejít do obchoduMoje recenze
4/5 - (2 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *