Jak prodloužit ejakulaci

Jak prodloužit ejakulaciChtěli byste zvýšit svůj výkon v ložnici a vydržet delší dobu, než nastane ejakulace? Máte pocit, že ejakulujete příliš málo ejakulátu a příliš krátký čas? V takovém případě vám velmi rád pomůžu svými vědomostmi a zkušenostmi, které jsem získal sám během řešení příbuzných problémů.

Problémy podobného charakteru přitom trápí více mužů, než si zřejmě myslíte. V popředí jsou sice především poruchy erekce, no existují další druhy poruch ejakulace a právě ty jsou zodpovědné za její nezdravý průběh.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Rychlá a krátká ejakulace jsou přitom problémem nejen z hlediska kvality sexuálního života, ale taky z pohledu plodnosti. Pojďme se proto teď podívat na to, jak si prodloužit ejakulaci a zlepšit sexuální život.

Nejčastější problémy s délkou ejakulace

Nejčastější problémy s délkou ejakulacePod pojmem délka ejakulace se dají chápat dva aspekty spojené s ejakulací a sexuálním stykem. Prvním je doba do ejakulace, čili do vyvrcholení na základě sexuální stimulace. Druhým je samotná intenzita ejakulování, to znamená, jak dlouho a kolik toho muž ejakuluje.

Čas do ejakulace závisí především od intenzity sexuálního dráždění a od toho, jak muž na tuto sexuální stimulaci reaguje

Délka samotní ejakulace je ovlivněná množstvím ejakulátu a činností mechanizmu svalových kontrakcí, které zabezpečují vypuzení ejakulátu z penisu

Některými opatřeními a cvičeními se dají do jisté míry oba aspekty ovlivnit

S dobou a délkou ejakulace se však spojuje několik problémů:

předčasná ejakulace – jde o vážný medicínsky problém, který může mít fyziologické nebo psychologické příčiny a který znamená permanentně rychlou ejakulaci
nedostatečná tvorba ejakulátu – v případě snížené tvorby ejakulátu je ho nedostatek, přičemž za těmto problémem mohou být dočasné a dlouhodobé příčiny
problémy s činností pohlavní soustavy – překážkou kvalitní a dlouhé ejakulace mohou být různé záněty nebo obstrukce ovlivňující prostatu nebo chámovody
nedostatečné svalové kontrakce – nakolik vypuzení ejakulátu z močové trubice je dané svalovými kontrakcemi, jejich správná činnost ovlivňuje taky dobu ejakulace

KRÁTKODOBĚ VS. DLOUHODOBĚ

Jedním ze znaků, jestli se jedná o vážný problém vyžadující odbornou terapii, je délka jeho trvání. Pokud se u vás vyskytují problémy s délkou nebo rychlostí erekce jenom sporadicky a v menší intenzitě, nemusíte hned dělat paniku. Může se jednat o přirozený jev, který pomine.

Příčiny krátké ejakulace

Příčiny krátké ejakulaceZa příliš rychlou nebo krátkou ejakulací může být několik druhů příčin. Ačkoli je proces ejakulace brán jako jeden děj, skládá se z vícerých stavů a to samé platí o tvorbě semene. Některé faktory působí izolovaně jenom na jednu věc a to se projeví typickým problémem.

Toto jsou věci, které nejvíc ovlivňují dobu a délku ejakulace:

Problém s prostatou: Zvětšení prostaty nebo výskyt nádoru na ní vážně ovlivňuje proces tvorby ejakulátu, a taky jeho transport. Tento problém se může projevit problémy s močením. Stejně tak nadměrné zatažení prostaty způsobí snížení objemu ejakulátu.

Zvýšená odezva na sexuální stimulaci: Mezi typické příčiny předčasné nebo předčasné ejakulace patří neadekvátní reakce na sexuální dráždění. Ta může být způsobená stresem a napětím, ale například i fyziologickými vadami, například krátkou uzdičkou penisu.

Nesprávná činnost svalů: Za to, jak dlouho a jak intenzívně bude ejakulace probíhat, nese zodpovědnost rovněž svalstvo. Kontrakce močového měchýře a svalstva kolem močové roury určují délku ejakulace. Pokud svalstvo nepracuje správně, je ejakulace krátká.

Záněty a infekce: Kromě fyziologické vady na uzdičce mohou být za problémem se předčasnou ejakulací nebo krátkým trváním některé záněty a infekce. Problematické jsou především zánět dolních močových cest a zánět prostaty, které ovlivňují množství ejakulátu.

Nedostatek tekutin: Porucha s tvorbou ejakulátu může být způsobená nejen onemocněními prostaty nebo jejím přetížením, ale taky nedostatkem tekutin. Dostatečná hydratace organizmu se doporučuje před sexem obecně, především kvůli fyzickému namáhání.

Možnosti a způsoby, jak prodloužit ejakulaci

Možnosti a způsoby, jak prodloužit ejakulaciProdloužení ejakulace z pohledu doby do jejího nástupu a pak i délky trvání je možné buď režimovými opatřeními, nebo různými druhy podpůrných prostředků. Jsou však i situace, kdy je příčina problémů se zdravou ejakulací řešitelná jenom operačně.

Toto jsou možnosti, jak ovlivnit délku ejakulace:

Správná intenzita sexuálního styku

Příliš slabá intenzita sexuálního styku způsobuje kumulaci přebytečné energie a zvyšování libida, co má za následek předčasnou ejakulaci. Naopak, pokud budete mít sex příliš často a příliš často ejakulovat, dojde ke snížení doby ejakulace a k přetížení prostaty.

Cvičení na kontrolu ejakulace

Na kontrolu ejakulace a na posilnění erekce lze vyzkoušet různá cvičení. Ty můžete dělat sám, například Kegelovy cviky na zpevnění svalstva pánvového dna, nebo taky s partnerkou, jako například Master-Johnsnovu metodu na prodloužení doby do ejakulace.

Režimová opatření na prodloužení ejakulace

Pokud máte problém se sexuální citlivostí a vzrušivostí, můžete zkusit například anestetické gely nebo dechová cvičení během sexuálního styku. Na zvětšení objemu ejakulátu a prodloužení doby samotné ejakulace je vhodné dodržovat pravidelný pitný režim.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Volně dostupné tablety a léky na předpis

Podpora spermatogenezy, normalizace libida a zlepšení uvolnění se během pohlavního styku, to všechno mohou podpořit volně dostupné tablety s přírodním složením. Na problém s předčasnou ejakulací existují taky léky na předpis z kategorie antidepresiv působících na nervovou soustavu.

Operační řešení deformací a poruch

Zvětšení prostaty, problém s krátkou uzdičkou, vznik nějaké obstrukce v močové trubici, to všechno se může v případě potřeby a vážného průběhu onemocnění řešit taky chirurgickým zákrokem. Je to však poslední možnost, které předchází odborná diagnostika.

NEPŘEHÁNĚJTE TO

Rád bych připomenul, že dosáhnout cíl s prodloužením ejakulace je sice uskutečnitelné, ale nic by se nemělo přehánět až do extrémů. Pokud se budete snažit ejakulaci prodloužit nad zdravý limit, můžete si přivodit vážnější problémy jako ty, které máte teď.

Mé vlastní zkušenosti s prodloužením ejakulace

Mé vlastní zkušenosti s prodloužením ejakulaceProblém s délkou erekce do ejakulace a rovněž s délkou samotné ejakulace jsem taky řešil. Díky tomu mám zkušenosti přímo z praxe a vím, co funguje efektivně a co ne. Naštěstí, já jsem svou situaci zvládl sám a nepotřeboval jsem pomoc lékařů.

Co mi pomohlo nejvíc? Následující postup:

Uvolněte se: Tento faktor hodně mužů podceňuje a to je chyba. Psychické uvolnění je důležité pro prodloužení doby do ejakulace, nakolik z muže padne stres, strach ze selhání a taky nervozita. Důležité je být dostatečně odpočatý a zregenerovaný.

Snižte příliš vysoký sexuální apetit: Vysoké libido je nepřítel zdravého průběhu ejakulace. Snížit vysoký sexuální apetit se dá efektivně především dostatečně častým pohlavním stykem, případně masturbací. Během ní se snažte orgasmus co nejvíc oddálit.

Dbejte na dostatek tekutin: Aby vaše tělo mělo dostatek zásob na vytvoření přiměřeného množství ejakulátu, co ovlivňuje prodloužení samotné ejakulace, potřebujete dostatek zásob. Optimální je, pokud vypijete 3 litry vody denně. Alkoholu se ale vyhýbejte!

Trénujte svalstvo i své libido: Chcete zlepšit proces erekce i ejakulace? Kegelovy cviky jsou to, čemu byste se měli věnovat. Mně pomohla taky Master-Johnsonova metoda, kterou jsem naučil i mou partnerku a společně jsme tak dokázali téměř pokaždé ejakulaci prodloužit.

Nebojte se podpory zvenčí: Na lokální znecitlivění můžete použít speciální anestetické gely, já jsem využil raději hrubší kondom na snížení vnímání sexuálního dráždění. Kromě toho z dlouhodobého hlediska mi pomohly tablety s přírodním složením.

Jak fungují tablety na prodloužení ejakulace a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na prodloužení ejakulace a proč je doporučujiMně pomohly s prodloužením doby do ejakulace i se samotnou ejakulací některé specifické přípravky, konkrétně speciální tablety. Nemusíte se ale bát, nejedná se o žádné synteticky vyráběné léky, jde o absolutně přírodní tablety s přirozeným složením.

Ty ovlivňují jednak ejakulaci, a taky tak spermatogenezu:

V jejich složení jsou výtěžky z bylin podporujících zdravou ejakulaci, které jsou doplněné specifickými aminokyselinami, minerály a vitamíny na posilnění potence

Vliv na ejakulaci má přitom několik látek přírodního charakteru. Ať už jde o rostliny s afrodiziakálními účinky, které jsou ověřené staletími používání, nebo o některé aminokyseliny a vitamíny. V těchto tabletách proto najdete extrakty Macy, Kotvičníku, Ženšenu nebo Gingka.

Z hlediska dostupnosti a užívání mají tyto přípravky několik výhod:

na jejich nákup nepotřebujete lékařsky předpis a můžete si je koupit přímo přes internet, kde doporučuji přímo eshopy oficiálních distributorů
tablety jsou stavěné na pravidelné a dlouhodobé užívání, já sám jsem je užíval několik měsíců, a pak jsem viděl jejich účinky nejlépe
díky čistě přírodnímu složení se nemusíte bát bolesti hlavy, nevolností a podobně, nakolik žádné takové vedlejší účinky se u nich nevyskytují

Co bych chtěl nejvíc zdůraznit, to je komplexnost účinku. Tyto tablety ovlivňují kvalitu erekce, pomáhají normalizovat libido, mají podpůrný účinek na tvorbu spermií a zlepšují zdravý průběh ejakulace. Prostě pomáhají v každé možné oblasti.

NEJDE JENOM O IZOLOVANÝ PROBLÉM

Ve snaze prodloužit ejakulaci a dobu do orgasmu byste se neměli určitě spoléhat jenom na tablety s výše zmíněným specifickými účinky. Důležité je vnímat problém komplexně a snažit se pomocí změny životosprávy a režimových opatření zlepšit potenci obecně.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiS tabletami mám poměrně bohaté zkušenosti a nebudu vám lhát, ne všechny značky na trhu jsou stejně účinné. Já sám jsem se mnohokrát popálil, když jsem vyhodil peníze ven oknem za něco, co vůbec nefungovalo. Při výběru si proto všímejte nejen tvrzení výrobce, ale hlavně reference jiných mužů.

Abych vám výběr poněkud ulehčil a pomohl vám, rozhodl jsem se zveřejnit své zkušenosti nejen s řešením problému prodloužení ejakulace, ale taky zkušenosti s jednotlivými značkami. Tady jsou ty, které u mně zabraly nejlépe:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Ejoy Long
Do obchoduMoje recenze
2. Zerex Extralong Do obchoduMoje recenze
3. Vimax Přejít do obchoduMoje recenze
3.6/5 - (10 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *