Jak prodloužit erekci

Jak prodloužit erekciProblém s krátce trvající erekcí trápí čím dál tím více mužů. Nástup erekce a následně její opětovné ochabnutí či celkově příliš krátké trvání ztopoření jsou mimořádně negativní jevy, které mají veliký vliv na kvalitu sexuálního života a stejně tak na naplňující sexuální styk.

Vícero mužů trápí nedostatečná délka erekce dokonce více, než problém s její nástupem. Není divu, příliš krátké trvání ztopoření totiž sebou přináší taky méně potěšení a rozkoše, nemluvě o vlivu na plodnost.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Druhou motivací, pro kterou muži chtějí prodloužit trvání erekce, může být oddálení ejakulace. Příliš rychlé ejakulování je však v tomto případě příčinou a příliš krátká erekce jenom následkem.

Nejčastější problémy s délkou erekce

Nejčastější problémy s délkou erekcePříliš krátká erekce je problém nejen pro muže, ale taky pro jeho partnerku. Pro sexuální uspokojení ženy je nezbytný delší čas, než je tomu v případě muže, co znamená, že pokud se nechcete spoléhat na jiné způsoby, dostatečně dlouhá doba ztopoření je nevyhnutný základ.

Délka erekce závisí nejvíc od úrovně libida a od správné funkčnosti kavernózního systému a venookluzivního mechanizmu

V praxi to znamená, že musíte mít v pořádku hladinu testosteronu a zároveň musí dojít k dostatečnému prokrvení penisu a erektilních tělísek

Druhou možností, která zkracuje erekci, je příliš rychlé dosažení orgasmu

Na základu výše uvedeného existují v podstatě tyto 3 typy problémů s délkou erekce:

nekvalitní ztopoření – nedostatečné ztopoření způsobeno cévními nebo neurologickými problémy má za následek velice krátké trvání plné erekce
ochabující erekce – tento problém se projevuje tím, že i když muž dosáhne stav ztopoření, hodně rychle přijde k jeho ústupu a je nezbytná opakována sexuální stimulace, která opět spustí proces vzniku erekce
příliš rychlé dosažení orgasmu – pokud je erekce dostatečně kvalitní a pevná, její zkrácení může být způsobeno taky příliš rychlým dosažením orgasmu, co bývá doprovázeno příliš rychlou ejakulací a její následkem je ukončení erekce

ZMĚŘTE SI DOBU EREKCE

Jedním z prostředků, jak zjistit, jestli je délka erekce uspokojivá, je si změřit její délku trvání. Průměrná doba ztopoření by měla být v rozmezí od 5 do 7 minut a i když je to určitě hodně individuální, erekce kratší než například 2 minuty je už evidentní problém.

Příčiny krátké erekce

Příčiny krátké erekceZa nedostatečnou délkou erekce mohou být poruchy spojeny přímo s ní, případně problémy s předčasnou ejakulací. Existuje několik příčin a faktorů, které mají na svědomí první nebo druhý typ problémů, případně, které je negativně ovlivňují.

Tady jsou ty, které jsou nejvíc a nejčastěji rozšířené:

Problém s dostatečným prokrvením: Nedostatečné uvolnění cév v penisu během prvních fází erekce znamená problém s dosažením plné erekce. Pokud se do penisu nedokáže dostat dostatečný objem krve, nikdy nedojde k plnému ztopoření a i to neúplné rychle ochabne.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Porucha udržení krve v topořivých tělískách: Pokud se do penisu dokáže dostat dostatek krve, problém může ještě nastat se správnou činností erektilních tělísek. V nich se musí zvýšená hladina krve udržet, no pokud to nefunguje, trvání erekce je jenom velice krátké.

Problém s hladinou testosteronu: Příliš nízká hladina testosteronu znamená nižší libido a zároveň nižší biologickou a fyziologickou schopnost dosažení plné erekce a její udržení. Problémem je taky příliš vysoká hladina testosteronu, která vede k příliš rychlé ejakulaci.

Zvýšená vzrušivost a krátká uzdička: Pokud vás trápí problém s rychlým dosažením orgasmu, může za tím být nesprávná funkčnost nervového systému a tedy i zvýšená vzrušivost. Ta nastává i případech, pokud máte příliš krátkou uzdičku na spodní straně žaludu.

Onemocnění pohlavní soustavy: Za příliš rychlou ejakulací mohou být například zánětlivé onemocnění penisu, konkrétně žaludu. Stejně tak může jít o deformaci tvaru penisu, případně o problém s prostatou. Toto všechno urychluje ejakulaci a zkracuje dobu ztopoření.

Možnosti a způsoby, jak prodloužit erekci

Možnosti a způsoby, jak prodloužit erekciJak tedy prodloužit erekci? Způsob řešení závisí v první řadě od příčiny. Pokud je za krátkou erekcí problém se ztopořením, je potřeba se zaměřit na jeho funkčnost a faktory, které ji ovlivňují. Pokud je problém v příliš rychlém dosažení orgasmu, je potřeba ho prodlužovat.

Tady jsou nejčastější způsoby, jak prodloužit erekci:

Opatření na oddálení ejakulace

V případě, že máte problém s příliš rychlou ejakulací, můžete udělat několik opatření. Vhodné jsou cvičení, například Kegelovy cviky, taky můžete zkusit použít hrubší kondom nebo začít používat znecitlivující gely, které sníží přehnanou vzrušivost.

Podpora lepšího ztopoření

Pokud je problém v nedostatečném ztopoření, lze ho zlepšit taky přirozenou cestou. Zkuste například omezit kouření a alkohol, zlepšit životosprávu, zdravěji se stravovat a zároveň podpořit lepší cirkulaci krve přirozeným pohybem a zlepšením kondice.

Volně dostupné tablety

Na problém s nedostatečnou erekcí a její délkou, případně na problém s příliš rychlou ejakulací, existují taky volně dostupné tablety s přírodním složením. Ty napomáhají jednak lepšímu prokrvení, a současně stabilizují libido a pomáhají uvolnit se během styku.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Léky na předpis s účinnými látkami

Pokud nepomohou volně dostupné tablety, doporučuji sáhnout po lécích se syntetickým složením. Na podporu erekce jsou léky s obsahem léčiv, které rozšiřují cévy, čím se zlepší prokrvení penisu. Na oddálení ejakulace se využívají léky z kategorie antidepresiv.

Operační řešení

Problém s krátkou uzdičkou nebo nedostatečnou funkčností cév či topořivých tělísek se dá řešit taky operačně. Jde o chirurgické řešení, které může podstoupit každý jeden muž a které mají dobrou úspešnost. Tento typ řešení se ale využívá až jako poslední způsob.

ŘEŠENÍ JE BĚH NA DLOUHOU TRAŤ

Problém s příliš krátkou erekcí v důsledku nedostatečně stabilního ztopoření nebo jako následek předčasné ejakulace si vyžaduje trpělivý přístup. Nemůžete očekávat, že se to vyřeší za pár dnů. Nemusíte se ale bát, prodloužení erekce můžete docílit.

Mé vlastní zkušenosti s prodloužením erekce

Mé vlastní zkušenosti s prodloužením erekcePřejdeme teď od teorie k praxi, konkrétně k té mé. Já jsem taky v minulosti bojoval s příliš krátce trvající erekcí, ale například i s příliš rychlou ejakulací. Jedno i druhé jsem zvládl a nebudete věřit, ale celkem sám.

Co konkrétně mi pomohlo? Následující postup:

Zjistěte, co je příčinou příliš krátké erekce: Lékaři taky využívají jako první věc v diagnostice anamnézu, čili zjišťování příčiny sledováním. Hledejte všechny faktory, zjišťujte, co všechno může být za nedostatečně dlouhou erekcí a dle toho zvolte řešení. Pamatujte, že nejdůležitější je problém řešit co nejvíc přirozeně.

Začněte režimovými opatřeními: Po tom, co zjistíte příčinu, začněte konat. Pokud je problém se ztopořením jako takovým, je potřeba ho podpořit lepší životosprávou. Zapomeňte na alkohol, kouření a nezdravé jídlo. Pokud je problém s předčasnou ejakulací, cvičte Kegelovy cviky a snažte se v spolupráci s partnerkou postupně snižovat vaší přehnanou reakci na sexuální stimulaci.

Využijte přirozenou podporu přírody: Mně hodně pomohly přírodní přípravky. S tabletami na podporu erekce mám dlouhodobě pozitivní zkušenosti a díky svému složení jsou skvělé na potenci celkově. Na oddálení ejakulace jsem ale nevyužil gely na snížení citlivosti, protože byly nepraktické. Tady se mi rovněž osvědčily tablety s přírodním složením.

Pokud si to stav vyžaduje, nebojte se navštívit lékaře: Tuto poslední možnost jsem sice já sám nevyužil, ale pokud se to nebude jinak dát, určitě byste neměli čekat. Například plnou erektilní dysfunkci nebo vážné formy předčasné ejakulace svépomocně určitě nevyřešíte, v takovém případě už musí nastoupit lékař.

Jak fungují tablety na prodloužení erekce a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na prodloužení erekce a proč je doporučujiPokud chcete podpořit delší erekci, můžete si vybrat ze dvou typů tablet. První typ je zaměřen na posilnění kvality erekce, hlavně přes lepší prokrvení a zvýšení libida. Druhý je zaměřen na oddálení ejakulace, hlavně působením na hormony a psychiku.

V obou případech je společným znakem složení bez syntetických látek:

Tablety mají přírodní základ a obsahují pouze extrakty rostlin, bylin, aminokyselin, minerálů, vitamínů a stopových prvků podporujících zdravý průběh erekce

Každý typ a každá značka tablet má individuálně namixované složení. Můžete tam najít například rostliny jako Cesmína paraguajská, Šalvěj lékařská, Damiána či Ginkgo biloba, které mají afrodiziakální účinky a zároveň působí příznivě na potenci. Důležité je si však všímat nejen jejich přítomnost, ale taky koncentraci v přípravku.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Toto jsou dle mě 3 nejdůležitější důvody, proč byste měli tyto tablety zkusit:

mají komplexní účinky, to znamená, že vám mohou pomoct nejen s erekcí, ale taky se sexuálním apetitem, s ejakulací a taky se spermatogenezou
díky přírodnímu složení se nemusíte obávat žádných nežádoucích nebo vedlejších účinků typických pro tablety na předpis
užívání je možné dlouhodobě, dokonce vícero značek je právě na dlouhodobé a pravidelné užívání nastaveny

Mé zkušenosti s těmito tabletami jsou velice pozitivní, i když je pravda, že na trhu jsou různé značky, kterých účinnost taká slavná není. Je potřeba však pamatovat na to, že jsou to přípravky, které jsou bez synteticky účinných látek, takže může chvíli trvat, dokud se projeví.

BEZ PŘEDPISU

Na rozdíl od léků, které získáte jen po vyšetření lékařem a na základě receptu, nemusíte na nákup těchto tablet navštívit předem žádného lékaře a můžete si je koupit bez receptu. Vícero značek se dá dokonce koupit přímo v eshopech od oficiálních distributorů.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiPojďme se teď podívat na příklady značek, které jsou na trhu a s kterými mám vlastní zkušenost. Nakolik jsem vyzkoušel poměrně široké spektrum různých typů přípravků, rád bych se s vámi podělil o mé vlastní hodnocení. Může vám to ušetřit čas a hlavně peníze při výběru.

I když na trhu máme aktuálně desítky různých značek, já mezi špičku radím pouze několik z nich. V následující tabulce najdete přehled těch značek, které jsem zkusil a připojuji k nim taky své hodnocení:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.6/5 - (17 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *