Jak se uspokojit sám

Masturbace je pro muže zdravá, přirozená a samozřejmě příjemná. Není se vůbec čemu divit, že i na internetu se pořád častěji objevují otázky o tom, jak se nejlépe udělat sám nebo dokonce, jak si udělat sám oral. Zatímco na druhou otázku odpověď osobně neznám, v té první vám umím dle mě celkem úspěšně poradit.

Masturbace u mužů probíhá nevyhnutně s důrazem na pohlavní úd, čili na penis. U muže je to jediná erotogenní zóna, díky které se umí sám sexuálně uspokojit, čili v tomto ohledu má menší nevýhodu oproti ženám.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Na druhou stranu, uspokojit se sám není až také snadné, jak to vypadá na první pohled. Nejde totiž jenom o techniku, ale i o to, aby všechno z pohledu zdraví pohlavní soustavy fungovalo tak, jak má. Až po splnění této podmínky lze přistoupit k masturbaci.

Nejčastější problémy s uspokojením muže

Nejčastější problémy s uspokojením mužeSexuální uspokojení je souhrn vícerých procesů, které je navíc závislé i od mnohých faktorů. Některé mohu způsobit problémy s drážděním, jiné s vyvrcholením. Právě proto se podíváme na to, co tyto faktory způsobují a jaké problémy mohu vzniknout.

Na uspokojení muže je nezbytná kombinace správné sexuální stimulace a odpovědi organizmu na ni, co zahrnuje zdravé libido a funkční mechanizmus erekce

Když jde o erekci, ta závisí od dostatečného prokrvení pohlavního údu a především od udržení krve v topořivých tělísek

V případě libida je nejdůležitější dostatečná hladina hormonu testosteron

V souvislosti se sexuálním uspokojením muže mohu nastat tyto problémy a překážky:

nechuť na sex – pokud má muž malou chuť na sex nebo vůbec žádnou, nejčastěji jde o problém způsoben nízkým libidem, čili nedostatečným sexuálním apetitem
nekvalitní erekce – nemusí to být jenom úplná erektilní dysfunkce nebo impotence, klidně i slabší a pozdější nástup nebo problém s udržením pevného ztopoření
rychlé vyvrcholení – někdy se tento problém nazývá příliš rychlá nebo předčasná ejakulace a jde o stav vyvrcholení do 1 až 2 minut od začátku dráždění penisu
opoždění vyvrcholení – v tomto případě přichází orgazmus později, například vlivem nedostatečné stimulace, případně může jít o úplnou anorgasmii

PŘEKÁŽKY KVALITNÍHO SEXUÁLNÍHO ŽIVOTA

Uvedené poruchy jsou nejen problémy z hlediska vlastního uspokojení a dosažení vyvrcholení během masturbace, ale odrážejí se především v běžném pohlavním styku. Jde to překážky kvalitního sexuálního života, které je nutno řešit i kvůli partnerce.

Příčiny problémů s uspokojením muže

Příčiny problémů s uspokojením mužeNyní se podívejme o něco detailněji na to, co všechno může způsobovat zmiňované problémy se sexuálním uspokojením. Jde především o faktory spojené přímo s funkcemi pohlavní soustavy nebo hormonálního systému.

Toto jsou ty nejčastější, které jsou spojeny se sexuálním uspokojením muže:

Nízké libido: Za problémy s chutí na sex a někdy i za nedostatečnou kvalitou erekce může být nízké libido. To souvisí primárně s nedostatkem testosteronu, nebo s jeho hladinou nebo nedostatečnou stimulací v těle. V tomto případě může být negativně ovlivněna i celková sexuální vitalita a energie.

Nedostatečné prokrvení penisu: Pokud má muž problémy s pomalým nástupem erekce nebo s neschopností udržet ji v dostatečné kvalitě, jedním z problémů může být nedostatečné prokrvení penisu. Jde o chybu rozšíření cév vyživujících penis, případně o chybu udržení krve v topořivých tělísek.

Rušivé vlivy okolí: Hodně mužů dělá chybu, že se snaží uspokojit a masturbovat bez ohledu na vlivy okolí. Nemluvím jenom o stresu, ale například i o takové činnosti, jako je poslouchání hudby nebo televize. Když i erekce nastane, je obvykle slabší a kvůli nižší koncentraci na samotné uspokojení vůbec nemusí dojít k vyvrcholení.

Nesprávná sexuální stimulace: Poslední kategorii příčin nedostatečného uspokojení muže je špatný způsob sexuálního dráždění a stimulace. Za tímto může být nezkušenost nebo problémy s chybným drážděním penisu. Nízké vzrušení totiž má vliv na erekci i nemožnost ejakulace.

Možnosti a způsoby, jak se udělat sám

Možnosti a způsoby, jak se udělat sámV případě, že se vás netýká žádný vážnější problém omezující možnost sexuálního uspokojení, můžete projít přímo k masturbaci. Zapamatujte si však, že nejde o závod nebo sprint, ale o maratón.

Tady jsou postupy a způsoby, které rozhodují o tom, jak se uspokojit sám co nejlépe:

Příprava

Podobně jak u běžného sexuálního styku, i v případě masturbace existuje předehra. Doporučuji ze začátku se maximálně uvolnit a snažit se nemyslet na nic rušivého. Pokud to jde, je nutno maximálně ztlumit vlivy okolí. Ze začátku se začněte svého penisu dotýkat jenom jemně a letmo.

Není to jenom pohyb nahoru a dolů

Po úvodu je nutno projít k samotní stimulaci a dráždění. Nejjednodušší je pohyb nahoru a dolů, doporučuji celou sevřenou dlaň nebo vytvořením prstenu z palce a ukazováku. Nezůstávejte však jenom u tohoto pohybu, penis lze různě masírovat a to buď celý, nebo jenom žalud.

Gel je důležitý

Říká se, že kdo maže, ten jede a to samé platí i pro masturbaci mužů. Vyzkoušet lubrikační gel rozhodně není na škodu, no vyžaduje si to i dostatek prostoru a především následní hygienu. Nebojte se ho použít i pro sexuální pomůcky, nejlépe však poslouží při dráždění žaludu a uzdičky.

S masáží prostaty a varlat

Použít můžete nejen jednu ruku, ale obě. Ať už na obouruční masturbaci, nebo ještě lépe, na současnou stimulaci nejen penisu, ale i jiných erotogenních zón. Může jít o varlata nebo prostatu. Vyzkoušet můžete například i stimulaci některými pomůckami, například vibračním kroužkem na penis.

Inspirace a fantazie

I ta nejlepší technika bez sexuální inspirace může selhat a tím nemyslím jenom v úvodu. Ano, řeč je o videu pro dospělé, nakolik právě masturbace otevírá dokořán dveře naší představivosti. Najdete si proto pohodlnou polohu, vyberte oblíbený žánr a nic vám nebráni dosáhnout úspěšné vyvrcholení.

Nafukovací panny

➡️  Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

JAK ČASTO SE USPOKOJOVAT SÁM

Jednou z častých otázek je, jak často je dobré a vhodné masturbovat. Na to existuje snadná odpověď: jak často budete mít potřebu a touhu. Nepřehánějte to ale příliš, na uspokojení sexuálních pudů je i tak lepší styk s partnerkou.

Mé vlastní zkušenosti, jak se udělat sám

Mé vlastní zkušenosti, jak se udělat sámŘekneme si, co již může být těžké na masturbaci, vždyť to ovládá každý muž. Nepochybně ano, no jde o víc, než jenom o nějaké mechanické pohyby. Pokud se chcete uspokojit sami a zažít přitom něco nevšedního, některé tipy a triky rozhodně nejsou na zahození.

Tady jsou ty, ke kterým jsem přišel na základě vlastní zkušenosti:

Zvyšte libido: Jedním z nejlepších způsobů, jak podpořit vyšší vzrušivost i během uspokojování sebe samého, je zvýšení libida, čili testosteronu. Můžete na to použít například některé potraviny nebo bylinné čaje, no pohodlnější jsou výživové doplňky.

Zkuste netradiční polohu nebo místo: Zažít něco nového a jiného můžete nejen klasickým pohlavním stykem, ale i v případě sebeuspokojování. Vyzkoušejte nezvyklé místo, samozřejmě ne na veřejnosti, ale v soukromí. Změnit můžete i polohu.

Druhá ruka: To, co rozhodně doporučuji změnit, je ruka, kterou se budete uspokojovat. Ze začátku to sice bude poněkud nemotorné, ale uvidíte, že půjde o zcela nový zážitek. Vyzkoušet můžete taky ruku obrátit, takže palec nebude směrovat nahoru, ale dolů.

Zrcadlo: Tenhle tip se netýká univerzálně každého muže, někomu to může být nepříjemné. Sledovat nejen nějaké video pro dospělé, ale i sebe během masturbace, může u někoho zvýšit vzrušení a ulehčit dosažení orgazmu.

Přerušování: Cílem masturbace je obvykle dosáhnout sexuální uspokojení co nejdřív, ale co když by to bylo opačně? Oddálení vyvrcholení lze dosáhnout přerušováním sexuální stimulace. Zkuste jít až téměř na hranu a pak masturbaci stopněte.

Jak fungují tablety na erekci a libido a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na erekci a libido a proč je doporučujiPokud byste chtěli podpořit své sexuální zdraví a zlepšit fungování erekce nebo zvýšit svůj sexuální apetit, doporučuji sáhnout po přírodních afrodiziacích. Jejich nejmodernějším způsobem využití jsou výživové doplňky ve formě tablet.

Tyto přípravky fungují na principu dlouhodobého užívání:

V jejich složení lze najít jako účinné látky různé rostlinné extrakty, aminokyseliny, minerály nebo vitamíny, jejichž cílem je podpořit testosteron i prokrvení penisu

Nemusíte se bát, nejde o žádné šarlatánství. Mezi látky, které se využívají, patří extrakty například z Yerba Maté nebo Yohimbé, co jsou známé rostlinné stimulanty sexuálních funkcí. Jako doplňkové látky jsou tady i různé minerály, například Hořčík nebo Zinek, které mohu pomoct například na sexuální apetit, čili libido.

Na zvážení taky dávám další plusy a benefity těchto tablet:

vzhledem ke složení čistě přírodního a rostlinného charakteru, můžete koupit tyto tablety bez předpisu a předešlé lékařské indikace
ze stejného důvodu se nemusíte obávat ani o vedlejší nebo nežádoucí účinky, ty jsou jenom minimální a u většiny mužů se nevyskytují
přípravky si můžete koupit nejen v lékárně, ale i objednat přímo od výrobce přes internet, co je diskrétní a navíc i pohodlné a snadné řešení

Tyto tablety nejsou žádnými léky na konkrétní problém, právě naopak, jejich působení na sexuální zdraví je obecní a komplexní. Nejde o léky, ale o podpůrné prostředky. Přestože nimi úplnou impotenci nevyřešíte, mohu podpořit zdravou potenci, erekci a libido.

Bohatý výběr umělých vagín

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

BEZ PŘEDPISU, ALE ZODPOVĚDNĚ

Přestože jsou tyto přípravky bez receptu a můžete si je koupit volně, dávkování doporučené výrobcem dodržujte. Hodně mužů ve snaze dosáhnout co nejlepší výsledky co nejrychleji užije i dvojnásobní dávku, no jediným efektem je bolest hlavy nebo břicha.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiNetvrdím pochopitelně, že výše zmíněné tablety jsou zázrakem nebo kouzelnou hůlkou na počkání. Mohu však významně pomoct ke zkvalitnění a podpoře zdravého sexuálního života především těm mužům, kteří mají problémy s erekcí nebo libidem jenom v menším rozsahu. Má zkušenost s nimi je pozitivní.

Neplatí to však o každé značce nebo každé tabletce. Některá jsou méně kvalitní, jiné více, záleží především od složení. Při výběru se proto neorientujte jenom dle ceny, ale i dle zkušeností. Tady jsou mé zkušenosti, ohodnotil jsem následující značky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze

Děkujeme za hlas

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *