Jak se uspokojit sama

Pořád víc žen se začíná zajímat o svou vlastní sexualitu a potěšení nejen po povrchu, ale do hloubky. Výsledkem jsou pak časté otázky typu, jak se mám nejlépe udělat sama, nebo jak se udělat sama rukou tak, abych nepotřebovala chlapa? Odpovědi na tyto otázky však nehledejte na internetu nebo v nějakých diskusích.

Nejedná se totiž o žádné bulvární téma, právě naopak, je nutno s ní zaobírat komplexně. To znamená, že soustředit se musíte nejenom na techniku, jak si to udělat sama, ale i na to, od čeho všeho je dosažení úspěšného sexuálního vyvrcholení závislé.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

U žen je těchto faktorů o něco víc, než u mužů, kde závisí primárně jenom od dostatečné erekce. Nakolik v případě ženy je důležité i správné zvlhčení a prokrvení pohlavních orgánů, především vagíny, překážek k dosažení orgazmu je několik.

Nejčastější problémy s uspokojením ženy

eJoy Výrobce a původNyní se podívejme na to, jaký vliv má na sexuální uspokojení u ženy její hormonální systém, stav pohlavní soustavy a fungování jednotlivých mechanizmů souvisejících s celým procesem od vzniku sexuálního vzrušení až po vyvrcholení.

Na sexuální uspokojení mají vliv kromě správné techniky dráždění a stimulace taky míra libida a několik externích faktorů

Libido je závislé hlavně od hormonální rovnováhy, především od estrogenu a testosteronu, přičemž vliv na ní mají i fyziologické a psychologické problémy

Nezbytnou součástí vzrušení musí být i správný mechanizmus prokrvení pochvy

Pokud jde o problémy a překážky, které jsou spojeny se sexuálním uspokojením, tyto jsou nejčastější:

vaginizmus – nepřekonatelnou překážkou sexuální stimulace je vaginizmus, co je stav reflexivního stažení poševního svalstva s nemožností jeho roztažení
slabé zvlhčení pochvy – vlivem nesprávné sexuální stimulace, ale i vlivem nějakých fyziologických překážek může nastat problém se zvlhčením pochvy
slabé prokrvení pochvy – vážnější překážkou je nedostatečné prokrvení pochvy, které může poukazovat na nějaké gynekologické nebo cévní onemocnění
anorgasmie – posledním problémem je nemožnost dosáhnout orgasmus vůbec, přičemž nemusí být vůbec poškozen mechanizmus prokrvení nebo zvlhčení pochvy

PROJEVY V BĚŽNÉM ŽIVOTĚ

V případě výskytu uvedených problémů se projeví jejich příznaky nejen během samotné masturbaci u ženy, ale i v případě běžného sexuálního kontaktu. Někdy se mohou vyskytovat v menší intenzitě, například jako částečná anorgasmie.

Příčiny problémů s uspokojením žen

Příčiny problémů s dosažením sexuálního uspokojení a orgazmuNedostatečné zvlhčení pochvy nebo její prokrvení může způsobovat i nesprávná technika sexuálního dráždění, no například anorgasmie již má vážnější příčiny. Na průběh vzrušení a vyvrcholení působí vícero faktorů, některé jsou krátkodobé, jiné dlouhodobější.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Toto jsou příčiny, které mohu mít na sexuální uspokojení ženy nejhorší vliv:

Nedostatečné nebo nesprávné dráždění: Pokud je pochva málo vlhká a žena nepociťuje dostatečné vzrušení, je nutno hledat nejdřív chybu u sebe. Není to žádná hanba, někdy může ženě chvíli trvat, než zjistí, co ji nejvíc vzrušuje. Tento problém se dá naštěstí řešit a to častější masturbací.

Frigidita: Pod tímto označením, které má v laické veřejnosti negativní konotaci, se myslí nedostatečná chuť na sex a s ní spojená nedostatečná vzrušivost. V praxi jde o důsledek nízkého libida, co bývá spojeno s problémy hormonálního charakteru, především nedostatkem estrogenu a progesteronu.

Vliv okolí a psychologické příčiny: Na dosažení maximálního vzrušení a orgazmu má vliv i okolí, například stres, hluk a podobně. U žen je sice tento vliv o něco menší, než v případě mužů, ale může být viditelný. Negativně působí taky deprese, úzkost, strach, nervozita a vztahové problémy s partnerem.

Gynekologické problémy: Za problémy s vzrušivostí, prokrvením pochvy, dostatečnou vlhkostí nebo dosažením orgazmu mohu být i některé gynekologické problémy a poruchy. Jde například o různé infekce, záněty, cysty nebo problémy s funkčností některé části pohlavní soustavy.

Možnosti a způsoby, jak se udělat sama

Možnosti a způsoby, jak správně masturbovatNyní se podívejme přímo do praxe, čili jak se může žena sexuálně uspokojit sama, ať už je to rukou nebo pomocí jiných způsobů. Na rozdíl od mužů, ženské tělo má víc citlivějších erotogenních zón a je náležité to využít.

Tady jsou nejlepší způsoby, postupy a techniky, jak se má žena uspokojit sama:

Předehra

Nejen běžný sexuální styk, ale i vlastní sexuální uspokojení si vyžaduje předehru. Během ní byste se měli fyzicky a psychicky uvolnit, připravit si správnou polohu a místo a minimalizovat nežádoucí vlivy. Kromě tradiční ložnice přemýšlejte například i nad horkou vanou.

Šíje, prsa i bříško

Sexuální vzrušení by mělo začít dotyky a hlazením, za to se vůbec nemusíte stydět. Jak jsem řekl, ženy mají víc erotogenních zón, začněte proto například masáží šíje a uší. Pak pokračujte na prsa, bradavky a později na bříško. Použijte i masážní olej, nejlépe s vůní, která se vám líbí.

Klitoris a bod G

Po úvodním hlazení a jemné stimulaci přejdete přímo tam dolů. Začněte točivými pohyby celou dlaní stimulovat nejdřív okolí pochvy, později veškeří její zbytek. Nevyhýbejte se samozřejmě klitorisu, no po chvilce zabořte jeden nebo dva prsty dovnitř a začněte stimulovat svůj bod G. Neunáhlete se, vychutnávejte si toho.

Hračky a pomocníci

Šok? Vůbec ne, kromě vlastních rukou a prstů je nejlepším pomocníkem k vlastnímu sexuálnímu uspokojení erotická hračka. Má partnerka má nejraději dilda, pak vibrátory a nakonec Venušiny kuličky. Během jejich používání nezapomeňte ani na dostatek lubrikačního gelu.

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Masáž a obě ruky na závěr

Jdeme do velkého finále. Na dosažení co nejlepšího orgazmu doporučuji zapojit obě ruce a je jenom na vás, čemu dáte přednost. Zajímavé jsou dvojkombinace, stimulace klitorisu a vibrátor, případně jednou rukou můžete stimulovat pochvu a druhou si dopřát masáž hráze. Je to na vás a vaši fantazii!

JAK ČASTO MASTURBOVAT

Co se týče otázky, jak často by měla žena masturbovat, není na to exaktní odpověď. Fyziologicky není masturbace příliš omezená, rád bych ale připomenul, že by mělo jít až o sekundární řešení chuti na sex. Tím primárním by měl vždy být styk s partnerem.

Mé vlastní zkušenosti, jak se může žena nejlépe udělat sama

Mé vlastní zkušenosti a zkušenosti partnerky, jak správně masturbovatO tématu vlastního uspokojení jsem si podíval i se svou partnerkou a rozhodl jsem se tady přidat její osobní zkušenosti. Berte je jako doporučení, které vám můžou pomoct dosáhnout kvalitnější orgazmus.

Toto jsou tipy, jak se udělat sama co nejlépe:

Alkohol: Nemluvím samozřejmě o nějakých alkoholických orgiích, ale například o menším vychlazeném míchaném nápoji přes léto nebo pohár vína v zimě. Cílem je lépe uvolnit mysl i tělo a dovolit fantazii poněkud širší rozlet.

Video pro dospělé: Nejen muži mohu sledovat filmy pro dospělé, ale i ženy. Tak proč byste si to měly odepřít? Není na to žádný důvod. Samozřejmě, cílem je zvýšit vzrušení a vzrušivost, nic jiného. Vyberte si proto žánr, který máte rády a jenom směle do toho.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Před zrcadlem: Některé ženy může vzrušovat masturbace před zrcadlem, i když si uvědomuji, že to neplatí pro všechny. Pokud k tomu ale nemáte vyloženě odpor, vyzkoušejte to, možná to zvýší váš sexuální apetit nebo sexuální dráždivost na stimulaci.

Znecitlivění ruky: Někdy se tomuto triku říká i tzv. mrtvý tah. Sedněte si na několik minut na svou ruku tak, aby ztratila větší citlivost. Pak ji pomocí druhé ruky přiložte na pochvu nebo klitoris a začněte se dráždit. Uvidíte, že jde o úplně nový zážitek.

Přírodní stimulanty: Podpořit vášeň, sexuální apetit a taky i vzrušivost, toto všechno dokážou přírodní afrodiziaka. Jde například o některá jídla, známá jsou ústřice, ale taky jde o bylinky a rostliny využívané již starými jihoamerickými indiánskými kmeny.

Jak fungují přípravky na ženské libido a proč je doporučuji

Jak fungují přípravky na lepší prokrvení pohlavní soustavy a proč je doporučujiKdyž už mluvíme o těch přírodních afrodiziacích jako vhodné podpoře lepšího libida a zvýšení vzrušivosti, nemohu rozhodně opomenout novinku v tomto segmentu a to přípravky založené na těchto afrodiziacích. Jejich výhodou je, že mají rostlinné složení.

Nejčastěji se jedná o krémy nebo tablety:

Nejdůležitější složkou přípravků jsou účinné látky rostlinného charakteru, které mohu být doplněny o podpůrné látky, například aminokyseliny, vitamíny nebo minerály

Typicky jsou v přípravcích přítomné například rostliny jako Fenugreek, Damiána nebo Maca, co jsou velice známé přírodní afrodiziaka a stimulanty libida a pohlavní soustavy. Ty mohu být doplněny například o aminokyselinu L-Arginin, která rozšiřuje cévy a v případě žen tak pomáhá zlepšit prokrvení vagíny.

Tyto produkty mají zároveň vícero plusů:

ať už krémy nebo tablety, v obou případech platí, že jejich složení je bez syntetických a umělých účinných látek, takže působení je přirozené
díky takovému složení se nemusíte obávat, že by vás během jejich užívání postihly nějaké vážnější nežádoucí a vedlejší účinky, výjimečná je i alergická reakce
přípravky se dají koupit bez předpisu nebo receptu a vícero značek lze objednat přímo od jejich distributora přes oficiální eshop

Zatímco krémy se aplikují navenek přímo na intimní oblast a jejich cílem je pouze podpora lepšího prokrvení pochvy, tablety mohou mít širší působení. Působí totiž nejen na ženské libido, ale například i obecně na sexuální vitalitu nebo hormonální hladinu.

JEDNORÁZOVĚ I DLOUHODOBĚ

Pokud jde o pravidelnost užívání těchto produktů, můžete se rozhodnout dle své preference. Krémy se užívají jednorázově před pohlavním stykem, podobně i některé tablety. Mnohem lepší je však pravidelné a dlouhodobé užívání, klidně i 2 nebo 3 měsíce.

Přípravky, které vyzkoušela má partnerka a její zkušenosti s nimi

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i má partnerka a naše zkušenosti s nimiKdyž vybíráte konkrétní typ nebo značku, dívejte se především na kvalitu složení a až pak na cenovou výhodnost. Lepší složení obvykle zahrnuje širší paletu látek a především jejich vyšší koncentraci, co se projeví i viditelnějšími účinky. Neopomenutelné jsou i hodnocení nebo komentáře jiných žen z praxe.

Pokud byste se chtěly při výběru inspirovat, má partnerka se rozhodla zveřejnit zkušenosti s těmi značkami, které jí zlepšily kvalitu sexuálního života nejvíc. V následující tabulce máte jejich přehled společně s hodnocením a recenzemi:

Pro ženy:
ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *