Jak si zvětšit ptáka

Jedním z nejčastějších problémů, který trápí muže v sexuální oblasti, je velikost penisu. Táto vlastnost je terčem různých vtipů a také seriózních úvah a zřejmě neexistuje na světě muž, který by nechtěl být přírodou bohatě obdařen v této oblasti. Jak to již ale bývá, téměř nikdo není spokojen s tím, co má.

Při tématu zvětšení penisu je však potřeba být velice opatrný. Uvědomuji si její kontroverznost a taky to, že zkušenosti v této oblasti jsou značně odlišné. V honbě za delším nebo hrubším penisem se totiž hodně mužů již popálilo.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Mým cílem je proto představit vám možnosti, které máte na reální zvětšení penisu a které vám mohou pomoct. Nebudu vám slibovat nemožné, proto předem upozorňuji, abyste nečekali žádné zázraky na počkání.

Co je a co není malý penis – pták

Co je a co není malý penis - ptákDřív, než začnu psát o konkrétních alternativách, měli bychom si něco říct o tom, co je a co není malý penis. Vím, že průměrná čísla jsou dost zavádějící, ale nijakým jiným způsobem zřejmě nevím ilustrovat konkrétní příklady.

Ve většině případů je průměrná délka penisu u mužů v rozmezí od 13 do 15 cm, průměrná tloušťka po obvodu je kolem 11 cm

Tyto hodnoty platí pro maximální ztopoření penisu, co je v případě mnohých mužů taky největší kámen úrazu

O malém penisu se dá mluvit tehdy, když je jeho délka v ztopoření pod 10 cm

V případě, že váš penis nedosahuje průměrná čísla, neznamená to automaticky, že by se jednalo o nějaký závažný problém. Vylepšovat se sice vždycky něco dá, ale určitě byste neměli propadnout panice a hledat extrémní řešení. V případě, že ale trpíte tzv. mikropenisem, čili extrémně malým penisem, je samozřejmě jeho zvětšení na místě.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Velikost pohlavního údu má přitom smysl v sexuální oblasti hned z vícerých důvodů:

v první řadě je délka důležitá pro co nejlepší penetraci do vagíny, přičemž může ovlivnit v jistém smyslu například taky potenci a plodnost
kromě toho jsou proporce důležité pro ženu především z hlediska dosažení kvalitního orgasmu, nakolik hrubší a delší penis umí lépe dráždit nitro vagíny
dostatečně dlouhý a hrubý penis umožní muži taky pohodlnější pohlavní styk, nakolik se nemusí až tak trápit se správnou technikou

JAK SPRÁVNĚ MĚŘIT

Hodně mužů měří svůj penis nesprávně a potom mohou mít zkreslená čísla. Délka penisu a taky jeho tloušťka se musí měřit při maximálním ztopoření, přičemž ideální je krejčovský metr. Délku měřte od kořene po špičku, přičemž měřte z vrchní strany od podbřišku.

Příčiny a faktory ovlivňující délku a tloušťku penisu

Příčiny a faktory ovlivňující délku a tloušťku penisuVelikost penisu, čili jeho délku a tloušťku, ovlivňuje několik okolností a věcí. Absolutně nejdůležitější je kvalita ztopoření, nakolik při neúplném a nekvalitním ztopoření nemůže penis pochopitelně dosáhnout největších možných rozměrů.

Za kratším či tenčím penisem mohou být taky tyto další příčiny:

vývojové vady týkající se svalstva či vaziva, které mohou již od dětského věku způsobit nesprávný vývoj délky a tloušťky penisu a takto vzniká taky tzv. mikropenis
nadměrná tvorba tuhého vaziva, co znamená nepřirozené ohýbání penisu a v konečném důsledku nedosažení maximální délky
propadnutí močové trubice nebo odebrání prostaty, přičemž oba tyto faktory způsobují především zkrácení penisu

Zatímco tři výše zmíněné případy si vyžadují pouze odborný lékařský zákrok, zlepšení erekce a následně taky zvětšení penisu jsou dosažitelné bez velkých zásahů. V každém případě ale platí, že správná diagnostika příčiny nedostatečné velikosti je důležitá pro určení optimálního řešení situace.

Možnosti a řešení, jak si zvětšit penis

Možnosti a řešení, jak si zvětšit penisPojďme si teď představit možnosti, které jsou aktuálně nejvíc využívány na prodloužení nebo zvětšení tloušťky penisu. Některé působí jenom dočasně, jiné mohou mít taky trvalejší charakter. V každém případě, bez investování času a energie nečekejte žádné výsledky.

Tady jsou nejčastější možnosti, jak řešit zvětšení pohlavního údu:

Cvičení

Možná to zní na poprvé bláznivě, ale existují speciální cvičení určené na prodloužení penisu. Jedno z těch nejznámějších je Jelqing, který připomíná dojení penisu. Postupné natahování ve formě jako kdyby dojení totiž stimuluje růst nových buněk a to by mělo postupně prodloužit penis. Na místě je však maximální opatrnost.

Toto cvičení se doporučuje praktikovat s lubrikačním gelem a začít postupně s menší intenzitou. Výsledky jsou však individuální a u každého muže mohou být odlišné. Mně se toto cvičení osvědčilo jenom částečně, kromě něj jsem cvičil taky Kegelovy cviky na posilnění erekce. Ty se již ukázaly jak mnohem účinnější, primárně však pomohou především se ztopořením.

Extendery

Pokud vám nestačí běžné cvičení, na podobném principu natahování penisu fungují taky přístroje zvané natahovače, extendery. Jde o mechanické přístroje určené k trvalému nošení, do kterých se upevní penis a ten se následně působením závaží nebo jiného mechanického principu natáhne. Důležité je, aby toto natáhnutí trvalo několika hodin bez přestávky.

Na výběr jsou extendery využívající na uchopení konce penisu slučku, případně speciální gumový popruh. Každému může vyhovovat něco jiného, výběr je dostatečně bohatý. Bohužel, v této oblasti já sám nemám až tak pozitivní zkušenost, ačkoli jsem využíval některé značky extenderů delší dobu. Jistý vliv nepopírám, ale dle mě je příliš málo viditelný.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Vakuové pumpy

Mnohem častěji využívány jsou vakuové pumpy a tím nemyslím jenom ty, které se prodávají jako sexuální pomůcky. Tyto pumpy mohou pomoct nejen mužům, kterých trápí o něco menší penis, ale taky těm, kteří mají problém s kvalitou erekcí. Účinek je téměř okamžitý a viditelný, problémem však zůstává jeho krátkodobější trvání.

Vakuová pumpa na penis: Jak vybrat a která je nejlepšíTOP vakuové pumpy na penis

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Na trhu se dají aktuálně sehnat klasické vakuové pumpy pracující „na sucho“ jenom se vzduchem a vodní vakuové pumpy. Pokud se k tomu přidá taky použití kroužku na penis, můžete dosáhnout opravdu viditelný výsledek. Upozorňuji však na dodržení maximálního limitu na používání pumpy, jinak hrozí poškození tkáně v pohlavním údu.

Lipofilling, liposukce a zvětšení kyselinou hyaluronovou

Komu nestačí metody svépomocného charakteru, může zkusit odbornější zásahy. Velice často je využívána například liposukce z oblasti kořene penisu, která sice nezpůsobí přímo zvětšení pohlavního údu, ale vysaje tuk, který penis na úvod obklopuje a tak dojde k jeho optickému zvětšení. Tento způsob se hodí pro muže, kteří náhle zhubli.

Druhou metodou je zvětšení penisu dodaním externích látek, co způsobí jeho zhrubnutí a v kombinaci s jinými metodami taky mírné prodloužení. Může jít o naplnění penisu tukem, co se nazývá lipofilling, případně o naplnění speciální látkou zvanou kyselina hyaluronová. Problémem těchto metod je, že po jistém čase je nezbytné zásah opakovat.

Krémy, gely a náplasti

Pro ty, co preferují méně invazivní řešení, existují taky některé volně dostupné produkty určené na zvětšení penisu, např. jeho prodloužení nebo zhrubnutí. Alespoň tak to říkají oficiální vyjádření výrobců, no tady bych radil být velice opatrný. Já jsem totiž doposud přišel do kontaktu jenom s přípravky, jejíchž účinky byly hodně slabé.

Vyzkoušel jsem některé značky krémů a gelů, které měly přírodní složení a jejich účinkem mělo být zvětšení a prodloužení penisu. To samé sliboval taky výrobce pochybných náplastí, které měly postupně uvolňovat různé účinné látky. Výsledek? Bohužel, musím říct, že jsem ještě nenatrefil na žádný účinný přípravek tohohle typu.

Tablety

Z mého pohledu a taky na základě mých vlastních zkušeností jsou mnohem lepší volbou podpůrných prostředků volně dostupné tablety. Nemluvím o žádných zázracích, které možno poznáte z minulosti a které slibovaly nereálné a gigantické zvětšení. Ne, tomu je konec, ačkoli z času na čas na trhu najdete ještě pořád taky takový produkt.

Mám na mysli tablety se zaměřením primárně na zlepšení ztopoření a na základě toho taky na zvětšení penisu. Tyto přípravky obsahují kombinaci rostlinných extraktů, aminokyselin a jiných přírodních látek, přičemž působí pozvolně, dlouhodobě a zároveň komplexně na celý sexuální život. Je za potřeby je však užívat delší dobu.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Chirurgické řešení

V případě, že nepomůže žádná z výše uvedených možností, musí následovat chirurgické řešení. Jde však o alternativu, kde je nutné si uvědomit rizika a to ne ani tak ve spojitosti se samotným úkonem, jako spíše s následky. Po zákroku je potřeba dbát na zvýšenou opatrnost při pohlavním styku, nakolik samotná operace oslabí stabilitu penisu.

Řešení v tomto případě totiž spočívá v přerušení vazivových úponů a povytáhnutí celého penisu ven. Ten tak u kořene ztratí původní stabilitu, no získáte jeho prodloužení někdy i o 2 cm, velice zřídka o něco víc. Jsou také případy, kdy došlo během příliš „akčním“ pohlavním styku k následným zraněním, které určitě nejsou vůbec příjemná.

ZDRAVÍ VS. VELIKOST PENISU

Hodně mužů v honbě za větším penisem zapomíná na to nejdůležitější a to je zdraví. Hodně ze zmíněných metod může být z tohoto pohledu poněkud rizikových, a proto zdůrazňuji, abyste dali přednost bezpečnosti, především pokud netrpíte extrémně malým penisem.

Jak ještě zvětšit penis a podpořit erekci

Jak ještě zvětšit penis a podpořit erekciJak jsem zmínil již v úvodu, velikost penisu závisí přirozeně taky od toho, jaké je vaše ztopoření a jak kvalitní erekci umíte dosáhnout. Za účelem zlepšení erekce se dá udělat o hodně víc, než si myslíte. Jde přitom v četných případech jenom o snadné změny, které můžete uvést do praxe ihned.

O čem mluvím? Konkrétně například o těchto faktorech:

životospráva, především omezení nezdravých jídel, soli a konzervantů, to všechno může zlepšit erekci a tím pádem taky zvětšit penis
důležité je taky zaměřit se na omezení alkoholu a zcela vyloučit kouření, oba tyto faktory stejně zhoršují erekci a kvalitu ztopoření
v případě, že trpíte obezitou nebo nadváhou, doporučuji pravidelný pohyb, nejprve chůzi a později běh, váš kardiovaskulární systém se vám poděkuje
pro kvalitu erekce je důležité nezapomínat ani na pravidelný trénink, čili pravidelný sex, který má příznivý účinek na celý organizmus
osobně jsem velice spokojen především s užíváním přírodních prostředků, zpočátku to byly čaje s obsahem rostlinných extraktů, později jsem využíval modernější formu výživových doplňků ve formě tablet

Jak fungují tablety na zvětšení penisu a proč je doporučuji

Prášek, kapsle a taky speciální tabletyTéma přípravků ve formě tablet je možná pro laiky kontroverzní, ale nemusíte se bát, já vám nebudu nic nutit. Mé vlastní zkušenosti jsou však v této oblasti pozitivní a to možná taky z důvodu, že jsem se zaměřil jenom na ty kvalitnější značky.

Přípravky, o kterých mluvím, jsou přírodního charakteru:

V jejich obsahu najdete pouze účinné látky ve formě rostlinných extraktů a výtěžků, které podporují lepší a kvalitnější erekci, co se odrazí na délce a taky tloušťce penisu

V tomto případě jde především o zvětšení penisu prostřednictvím zlepšení erekce. Pokud o takovém způsobu pochybujete, musím vás hned upozornit, že já s tím mám pozitivní zkušenost. Zároveň však platí, že míra účinků je u každého muže individuální a zvětšení dosáhnete nanejvýš o 1 nebo 2 cm.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Pokud se vám to nezdá dostatečné, možná vás přesvědčí jiné výhody tablet:

tablety působí ve vícerých oblastech a mohou vám pomoct nejen se zvětšením penisu následkem lepší erekce, ale taky s libidem nebo ejakulací
velkou výhodou je, že díky přírodnímu složení bez obsahu syntetických látek si můžete přípravky koupit bez předpisu
z toho samého důvodu se nemusíte bát ani žádných vážnějších nežádoucích účinků a můžete tablety užívat taky pravidelně každý den

Já sám jsem vyzkoušel vícero značek takových tablet a mohu říct, že v případě běžného muže je jejich účinnost určitě dostatečná. Navíc, jde o bezpečný způsob, který nepředstavuje žádné riziko poranění ani zdravotních komplikací, co je dle mě velice důležité.

DLOUHODOBÉ UŽÍVÁNÍ

Rád bych zdůraznil, že u tablet na zvětšení penisu byste neměli čekat zlepšení hned. Naopak, je nezbytné delší užívání, zpravidla 2 až 3 měsíce. Tolik totiž trvá, dokud účinné látky přírodního charakteru začnou plně působit na erekci.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

eJoy Výsledek vlastního testováníV oblasti přípravků určených na prodloužení penisu se je potřeba mít především v případě tablet na pozoru. Na našem trhu je totiž poměrně velké množství značek, které nabízejí účinky pouze na obalu a v praxi je jejich úspěšnost mizivá. Pozor si dejte taky na různé zahraniční produkty, které jsou dost pochybné již svou prezentací.

Na druhou stranu chápu, že laik může mít problém se v tomhle zorientovat, která značka je kvalitní a která ne. Rozhodl jsem se proto podělit se s vámi o mé zkušenosti a v této tabulce najdete tablety, které mi pomohly nejvíc:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
5/5 - (1 vote)

Jeden komentář

  1. Dobrý den, líbí se mi Váš příspěvek je takový pravdě hodně blízko. Také si myslím, že se jedná o podvod s různými krémy, gely a prášky. No nebylo by na škodu kdyby něco vynalezli opravdu účinného, co by se natřelo a hotovo.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *