Jak správně sexovat

Jak správně sexovat

Jak správně sexovat? Jak být nejlepším milencem či milenkou? Jak uspokojit partnera či partnerku? Na první pohled jsou tyto otázky opravdu mimořádně složité. Odpovídat na ně totiž znamená odpovědnost za to, že odpovědi budou opravdu na úrovni. Rozhodl jsem se ale, že se ani takové výzvy Nezaleknu, ale podívám se na toto téma komplexně.

To znamená, že ještě dřív, než přejdu k osobním radám a zkušenostem, jak správně sexovat, třeba se podívat na všechny problémy a překážky, které mohou objektivně bránit sexuálnímu styku. Je třeba si také jmenovat faktory, které mají na sex vliv.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Teprve poté, co tyto problémy vyřešíte a překážky zdoláte, můžete se zaměřit na nejdůležitější zásady a principy ideálního sexu. V následujících řádcích se proto zaměřím na všechny zmíněné aspekty a oblasti tak, abyste si z nich odnesli co nejvíce.

Nejčastější problémy spojené se sexuálním stykem

Ať již jde o začátečníky nebo zkušené milenců, na sexuální styk a sex ovlivňuje několik zásadních faktorů. Mezi ty objektivní patří překážky způsobené zdravotními či jinými externími příčinami, které se projeví při fungování pohlavní soustavy a jejích orgánů.

Sexuální styk v první řadě závisí od libida, které je ovlivněno zejména hormonální rovnováhou a které ovlivňuje sexuální apetit

Zadruhé má na sex mimořádný vliv funkčnost ztopoření penisu u mužů a funkčnost zvlhčení pochvy u žen

Poslední oblastí je ejakulace, kde může být problém s předčasným vyvrcholením

Pokud jde o uvedené oblasti, zde jsou 4 nejčastější problémy a překážky, které mohou nastat:

nechuť na sex – tento problém je charakterizován jako nechutenství nejen na pohlavní styk, ale celkově k fyzickému kontaktu a sblížení
nekvalitní ztopoření – jde o stav, kdy je erekce slabá nebo má pomalý nástup, popřípadě penis nevydrží v ztopořeném stavu dostatečně dlouhou dobu
příliš rychlá ejakulace – tento problém se týká procesu ejakulace, která přijde příliš brzy, obvykle do 1 až 2 minut od začátku sexuálního dráždění
nedostatečné zvlhčení pochvy – poslední překážka plnohodnotného sexu se týká žen a jde o nedostatečné zvlhčení vagíny, což přináší bolesti a nedostatek vzrušení

 

SEX NA POPRVÉ NEMUSÍ BÝT DOKONALÝ

Výše zmíněné překážky uspokojivého sexu se mohou vyskytnout zcela bez na začátku sexuálního života u mladých lidí. Jde více o důsledek nezkušenosti, jak o nějaký stav spojený se zdravotními příčinami, takže v tomto případě není třeba zbytečně hledat problém.

Příčiny problémů spojených se sexuálním stykem

Za čtyřmi nejčastějšími problémy zmíněnými výše může být několik příčin. Někdy jde jen o dočasný stav spojený s reakcí na nějaký vnější podnět, jindy však o příčinu, která je projevem širších problémů i v nesexuálních oblasti.

Zde jsou nejčastější faktory a příčiny těchto problémů:

Hormonální nerovnováha: Nízká hladina testosteronu u mužů a nerovnováha hormonů estrogen a progesteron u žen, to jsou nejčastější příčiny problémů s libidem. Pokles těchto hormonů bývá jedním z nejčastějších důvodů, proč přichází ke zhoršení sexuálního apetitu a chuti na sex.

Problémy s prokrvením pohlavní soustavy: Muže i ženy mohou v důsledku špatné životosprávy trápit i problémy s dostatečným prokrvením pohlavní soustavy, zejména zevního genitálu. U mužů se to projeví problémy s erekcí, u žen problémy s prokrvením pochvy a její vzrušivostí.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Externí faktory: Stres, přepracovanost, nedostatek spánku, nedostatek odpočinku, špatný životní styl, to vše jsou faktory, které snižují chuť na sex, zhoršují erekci, mohou způsobit předčasnou ejakulaci i problémy se vzrušivostí u ženy. Zde platí jediné, ve zdravém těle je nejen zdravý duch, ale i zdravý sex.

Vliv léků nebo jiných onemocnění: Je známo, že gynekologické záněty či užívání hormonální antikoncepce u žen snižují sexuální apetit a libido. Podobně také různé léky mohou mít v rámci vedlejších účinků špatný vliv na erekci či ejakulaci. Pokud to tak je i u vás, snažte se tyto faktory eliminovat.

Sexuální stimulace: Jednou z častých příčin u začátečníků nebo nováčky v sexu je nesprávný či nedostatečný způsob sexuálního dráždění a stimulace. To může mít vliv prakticky na všechny problémy od erekce, přes ejakulaci až po zvlhčení pochvy. Jediným řešením je nabírání zkušeností.

Zásady, jak správně sexovat

V případě, že u vás neexistují žádné objektivní překážky a problémy zmíněné výše, můžete přistoupit k samotnému zlepšení sexuální techniky a způsobu milování. Chcete-li být úspěšnými milenci, základem je dodržovat několik zásad.

Zde je 6 pravidel, jak správně sexovat:

Okolní podmínky jsou důležité

Mnoho mužů i žen podceňuje vlivy okolí a to je chyba. Sex vyžaduje maximální soustředění na své pocity a těla navzájem, takže jakékoliv rušivé vlivy okolí rapidně zhoršují jeho kvalitu. Naopak, příjemná atmosféra doplněná hudbou, svíčkami nebo jednoduchým tichém ví udělat doslova zázraky.

Nespěchejte

Úvod, jádro, závěr, takové složení má většina knih a něco podobného musí platit i při sexu. Nechtějte přeskočit ani jednu z těchto částí, zejména pro ženy je důležitá předehra. Průměrný sex podle statistik trvá 5 až 7 minut, ale většina mužů i žen by si přála dvojnásobnou dobu. Užívejte si zejména delší předehru!

Erotická masáž jako ideální předehra

Všimli jste si, jak velký boom nastal při různých erotických masážích? To, že tantra a Nuru masážních salonů vyrostlo jako hub po dešti, má jednoduchý důvod: většina mužů a žen si masáž vyžaduje, no nedostává ji. Využijte to, zkuste se naučit pár jednoduchých pohybů a využijte je při předehře.

Ne jen jedna poloha

Většina milenců je spokojená se svou jednou osvědčenou polohou, přitom ani nevědí, o co všechno se připravují. Pochopitelně nemusíte zkusit všechny možné pozice z Kámasútry, ale 3 až 4 byste během milování vystřídat měli. Oživte si sex různými polohami, popusťte uzdu fantazii!

Sexuální hračky nejsou tabu

Fantazie by měla projevit nejen v sexuálních pozicích, ale i při stupňujícím dráždění a vzrušení. Zde mohou pomoci různé erotické pomůcky, které by neměly být tabu tak pro ženy, tak pro muže. Vyzkoušet můžete nejen vibrátory, dilda, vibrační kroužky či masturbátory, ale i jiné hračky, sexshopy mají opravdu velký výběr.

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Dejte si záležet na orgasmu

Pokud jde o vyvrcholení, žena může zažít více typů orgasmů, ať už klitorální, vaginální nebo orgasmus stimulací bodu G. I muži mohou mít různé způsoby orgasmu, například i s pomocí stimulace prostaty. Klíčem k úspěšnému sexu je dopřát partnerovi vždy jiný typ sexuálního vyvrcholení.

NEDOSTATEK ZKUŠENOSTÍ? TRÉNUJTE

Nikdo učený z nebe nespadl a nikdo se nestal zničehonic expertem v žádné oblasti. Totéž platí iv případě sexu a sexuálního styku, vyžaduje to zkrátka dostatek praxe. Uvidíte, že s přibývajícími zkušenostmi se zlepší i technika a zvýší kvalita sexu.

Mé vlastní zkušenosti, jak správně sexovat

Prostakan forte: ZkušenostiJelikož já sám mám velmi bohaté zkušenosti s různými způsoby sexuální stimulace a také dosahování orgasmu, rozhodl jsem se k zmíněným zásadám a pravidlům přidat i pár vlastních zkušeností.

Doufám, že vám pomohou a něco si z nich vezmete:

Nikdy nezačínejte stejně: Pokud se dá, začněte každé milování jinak, nikdy ne stejným rituálem nebo způsobem sexuálního dráždění. Někdy můžete zkusit předehru i zrychlit a jít hned na věc, pokud vidíte, že partner je připraven.

Oční kontakt: Velmi silnou a zároveň podceňovanou zbraní při sexu je udržování očního kontaktu. Pro muže není nic vzrušující, jak se dívat do očí partnerce a při některých sexuálních polohách to platí i naopak.

Polibky: Čím více se budete líbat, tím lépe. Polibky, zejména pokud se střídají ty letmé s těmi vášnivějšími, jsou přirozeným motorem každého milování. Přidejte k nim i dotyky, zejména v erotogenních oblastech a výsledek je zaručen.

Iniciativa: Většina žen ráda, když má iniciativu v sexu muž, ale jsou zde pochopitelně i výjimky. Ideální je, pokud na úvod převezme vedení muž a žena se pak například změnou polohy či způsobu dráždění přidá svou iniciativou k němu.

Přírodní afrodisiaka: I tím nejlepším a nejzkušenějším milencem se někdy stane, že mají nedostatek sexuální energie. Mně se v takových případech osvědčily přírodní afrodisiaka na povzbuzení, například španělské mušky a některé bylinky.

Jak fungují přípravky na sexuální apetit a proč jejich doporučuji

Jednou z možností, jak zlepšit vášeň v sexu a zároveň zvýšit chuť na milování, jsou rostlinné stimulanty. Ty jsou založeny na zmíněných přírodních afrodiziaka, akorát v tomto případě mají podobu tablet a krémů nebo gelů pro venkovní použití.

Složení těchto přípravků je postaveno na přírodních látkách:

Účinné látky jsou buď rostlinného původu, kde se využívají známé bylinné afrodisiaka, případně jde o látky působící na sexuální funkci, čili aminokyseliny a stopové prvky

Nejčastějšími složkou těchto přípravků bývají známé a ověřené byliny typu Damiána, Gingko biloba nebo Maca. Jde o rostliny, které se již staletí považují za afrodisiaka a využívají se na zvýšení libida. Na podporu prokrvení genitálií zas ovlivňují aminokyseliny typu L-Arginin, které pomáhají mužům i ženám.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky, gely i krémy mají také několik dalších pozitiv:

kromě libida působí i na jiné oblasti sexuálního života, u mužů mohou zlepšit erekci, u žen zas fyzickou a mentální vitalitu
dostupnost bez předpisu je výhodou i pro způsob prodeje, přípravky si můžete koupit tak v lékárně, iz oficiálních eshopů některých jejich výrobců
velkým plusem je bezproblémové používání, díky přírodnímu a rostlinnému složení je výskyt nežádoucích účinků minimální

Plusem je také široký výběr různých forem a také značek těchto přípravků. Tabletky jsou převážně určeny na dlouhodobou podporu sexuálního apetitu, dokud krémy a gely se používají jednorázově před pohlavním stykem. Vybrat si tak může opravdu každý.

VÝSLEDKY NEPŘIJDOU ZE DNE NA DEN

Podobně jako v případě sexuálních dovedností, které je třeba se naučit za delší období, ani účinky tablet nepřijdou doslova ze dne na den. Já i moje partnerka jsme jednu značku užívali i 3 či 4 měsíce, některé užíváme dlouhodobě a permanentně dosud.

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i moje partnerka a naše zkušenosti s nimi

Vzpomínal jsem, že já sám mám poměrně dost zkušeností s přípravky určenými na podporu sexuálního apetitu i libida. Vyzkoušel jsem několik značek, podobně i moje partnerka, která se zas více zaměřila na gely, krémy a jiné formy určené k zevní aplikaci. Praxí jsme zjistili, že některé značky jsou opravdu účinné, ale některé ani zdaleka ne.

Vzhledem k opravdu velký výběr je na první pohled těžké rozeznat kvalitu. Nejlepší je proto dívat na reference a zkušenosti z praxe. Pokud byste se chtěli inspirovat, nám se nejvíce osvědčily následující značky tablet, gelů a krémů:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.6/5 - (37 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *