Jak udělat ženu, aby stříkala

Jak udělat ženu aby strikalaJedním z nejzajímavějších způsobů sexuálního vyvrcholení u ženy je nepochybně mokrý orgasmus, někdy nazývaný také jako ženské stříkání nebo ženská ejakulace. Některé teorie říkají, že dosáhnout ho může každá žena, ale praxe je diametrálně odlišná. Příčinou je zejména nezkušenost ženy nebo muže a také nesprávná technika.

Právě tyto faktory jsou také důvodem, proč se stále více mužů ptá, jak dosáhnout ženskou ejakulaci a co pro to třeba udělat. Ohledně konkrétních způsobů a možností si samozřejmě řekneme něco víc, ale chci upozornit ještě na jednu věc.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Tou věcí je dostatečná připravenost ženy na mokrý orgasmus. Kromě problémů externího charakteru, čili technika a nezkušenost, se totiž vyskytují i ​​problémy související přímo se sexuálním zdravím a správným fungováním pohlavní soustavy.

Nejčastější problémy s dosažením stříkání u ženy

Vzhledem k tomu, jak komplexně funguje orgasmus u ženy, překážek k dosažení ženské ejakulace může být hned několik. Uznávám, že tou nejviditelnější je hlavně problém se správnou stimulací, ale i tomu předcházejí dva faktory.

Mokrý orgasmus je výsledkem odpovědi organismu na specifickou stimulaci vnitra pochvy, přičemž tato odpověď je závislá i na sexuálním libida ženy
Dalším důležitým činitelem, který se podílí na ženské ejakulaci, je míra prokrvení a vzrušení pochvy a celé erotogenní oblasti
Teprve v případě splnění těchto podmínek je důležitá správná sexuální stimulace

Ženám mohou bránit dosáhnout sexuální uspokojení zejména tyto tři problémy:

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

frigidita – za tímto pojmem se skrývá problém se ženským sexuálním apetitem a typickým projevem je odmítání pohlavního styku i fyzického kontaktu
vaginismus – jde o poruchu svaloviny vagíny, při níž dochází k reflexivní stažení svalstva a nemožnosti jakékoliv sexuální stimulace v pochvě
anorgasmie – že jde o problém s dosažením vyvrcholení, přičemž anorgasmie může být celková, kdy není možné dosáhnout orgasmu žádným typem sexuální stimulace nebo částečná, která se týká konkrétního způsobu

DLOUHODOBÉ neřešení PROBLÉMŮ

Poruchy zmíněné výše vyžadují řešení, zejména pokud je jejich příčina vážnějšího charakteru. Mnoho žen se snaží vysvětlit si jejich výskyt přirozeně nebo jejich ignoruje, ale dlouhodobé neřešení těchto problémů má negativní následky nejen pro sexuální život.

Příčiny problémů s ženskou ejakulací

Ačkoli ženská ejakulace není samozřejmostí a dopracovat se k ní je těžké, existuje řada příčin, které souvisí nejen s nemožností dosáhnout orgasmu tímto způsobem, ale dosáhnout orgasmu obecně.

Některé se dají vyřešit režimovými opatřeními, na jiné je nutná odborná léčba:

Nesprávná technika: Problémy s dosažením mokrého orgasmu souvisí nejčastěji s nesprávným způsobem sexuální stimulace. Aby mohla žena mít ženskou ejakulaci, je třeba dráždění konkrétního bodu v pochvě i tlak zvenčí. Muž také musí být dostatečně zkušený, aby takovou techniku ​​zvládl.

Nedostatečné uvolnění se: Aby mohla žena dosáhnout výstřik a ženskou ejakulaci, je třeba jí maximálně fyzické i psychické uvolnění. Stres zda rušivé vlivy okolí jsou téměř nepřekonatelnou překážkou, ale stejným problémem je neuvolnění svalstva pánve. Pokud se žena neuvolní celkově, mokrý orgasmus dosáhnout nemůže.

Nízké libido: Aby mohla žena dosáhnout jakýkoliv typ sexuálního vyvrcholení, nezbytný je dostatečný sexuální apetit, čili libido. V případě například poklesu hladiny důležitých pohlavních hormonů libido klesá a to může způsobit problémy s orgasmem. V lepším případě ho žena dosáhne těžší, v horším vůbec.

Porucha nervové soustavy: Překážkou dostatečného vnímání sexuálního dráždění, ale i problémům se správnou odpovědí na tuto stimulaci, může být porucha nervové soustavy. Zde však musím připomenout, že tato příčina je velmi vzácná a obvykle se projeví nejen v sexuálním životě, ale zejména v tom běžném.

Gynekologický problém: Pokud u ženy nastává problém s prokrvením pochvy nebo její zvlhčením, může jít i o důsledek nějaké fyziologické poruchy či onemocnění gynekologického typu. Příčinou tak mohou být některé druhy zánětů a infekcí, stejně také cysty nacházející se v blízkosti pohlavních orgánů.

Možnosti a způsoby, jak udělat ženu, aby stříkala

V případě, že problém není žádného zdravotního nebo vážnějšího charakteru, ale zejména v postupu sexuální stimulace, dosáhnout mokrý orgasmus je možné aplikováním konkrétních technik, nazývaných někdy i squirting.

Zde je postup, jak úspěšně dosáhnout ženský mokrý orgasmus:

Předehra

Podobně jako při jakémkoli jiném orgasmu, který vzniká na základě sexuální stimulace, i zde je důležitá předehra. Cílem je přímým drážděním pochvy a jejího okolí aktivovat signály vedoucí k prokrvení vagíny a nastartování jejího zvlhčování, čili sexuálního vzrušení. Žena by měla zaujmout co nejpohodlnější polohu vleže na zádech s rozkročenýma nohama.

Bod G

Po úvodním zahřátí a vzrušení ženy třeba nahmatat bod G, který se nachází přímo v pochvě. Obecně platí, že jej lze nahmatat po vstupu ve vzdálenosti zhruba 3 až 4 cm na vrchní straně pochvy. Bod G pak třeba stimulovat více tlakem a to bříškem nebo špičkou jednoho či dvou prstů, ideálně ukazováčkem a prostředníčkem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tlak zvenčí

Pokud jste již bod G našli a přešli k jeho dráždění, přichází ta nejdůležitější část pro dosažení ženského výstřiku a to tlak zvenčí. Vnější tlak musí směřovat celou dlaní nebo bříšky všech prstů do oblasti mezi Venušina pahorku a pupkem, čili do oblasti podbřišku.

Závěrečná stimulace

Právě soustředění obou tlaků na bod G i na oblast podbřišku, umožní spolu s dostatečným uvolněním ženě vystříknout ze Skeneho žláz. Na závěr je třeba stimulaci zintenzívnit, zejména rychlostí. Výsledkem budou série výstřiků spolu s několikaminutovém svalovými kontrakcemi a intenzivní orgasmus.

NEMUSÍ se to podařit NA POPRVÉ

Mokrý orgasmus, patří mezi typy sexuálního vyvrcholení, které nejsou automaticky dosažitelné hned napoprvé. Vyžaduje si to trénink a první pokusy mohou být neúspěšné. Nevzdávejte se, postupem času se to podaří, důležitá je souhra a vzájemná komunikace.

Mé vlastní zkušenosti, jak dosáhnout ženský orgasmus

Oproti jiným typem sexuální stimulace nebo vyvrcholení patří ženská ejakulace mezi ty nejnáročnější z hlediska provedení a detailů. K tomu, aby se podařilo dosáhnout, aby žena stříkala, vede cesta jen přes praxí a časem získané zkušenosti.

Já jsem se rozhodl o ty nejdůležitější tipy nyní s vámi podělit:

Předehra je důležitější, jako nikdy předtím: na to, aby se žena mohla maximálně uvolnit, je důležitá předehra. Při mokrém orgasmu dokonce více, než při kterémkoliv jiném. Využít proto třeba všechny možnosti od dráždění prsty až po orální sexuální stimulaci.

Náruživost je plus: Výzkumy a statistiky ukazují, že náruživější ženy dosáhnou mokrý orgasmus mnohem jednodušší, než ty, které jsou spíše klidnější a konzervativní. Ženě tedy třeba i z dlouhodobého hlediska otevřít možnosti a fantazii v oblasti sexuální stimulace.

Komunikace: Dosažení mokrého orgasmu je podmíněno tím, aby muž věděl, co konkrétně se ženě líbí při sexuálním dráždění. Jelikož součástí stimulace je také tlak na konkrétní body v pochvě, měli by partneři komunikovat o tom, kdy je vzrušení maximálně.

Zlepšení vzrušivosti a sexuálního apetitu: Velmi podstatným předpokladem, aby se podařilo ženu dostatečně vzrušit, je zdravý sexuální apetit. Ten je možné podle mé zkušenosti podpořit nejlépe pomocí bylin a rostlin z kategorie přírodních afrodisiak.

Nejen bod G, ale i klitoris: Přestože ženský výstřik vzniká jako následek stimulace bodu G, netřeba zapomínat ani na druhou důležitou erotogenní zónu a to klitoris. Současné dráždění klitorisu pomůže nejen v rámci předehry, ale například i na úvod samotného Squirting.

Jak fungují přípravky na ženské libido a proč jejich doporučuji

Pokud jsem výše zmiňoval přírodní afrodisiaka, nedá mi neuvést příklad jejich moderního využití. Poslední roky se totiž do popředí dostávají různé druhy přípravků, ať už jde o tablety nebo krémy na venkovní použití, založené právě na přírodních afrodiziakem.

Jejich využití pro ženy je přitom velmi přirozené:

V případě krémů je použití jednorázové s aplikací přímo na intimní partie těsně před sexuálním stykem, tabletky se doporučuje využívat dlouhodobě a pravidelně

Krémy i tabletky jsou založeny na rostlinných látkách například na výtažcích či extraktech z bylin jako Maca nebo Muira Puama, které jsou známé přírodní stimulanty pro libido a sexuální apetit. Velmi často tyto produkty obsahují i ​​vitamíny, minerály či aminokyseliny, například L-Arginin, který zlepšuje prokrvení pohlavní soustavy.

Ženy si tyto produkty vybírají i kvůli dalším výhodám:

koupě ať tablet nebo gelů a krémů je volná, netřeba žádný předpis, objednat se dokonce dají i z eshopů jejich výrobců
několik těchto produktů má širší účinky, například nejen na sexuální funkce, ale i na celkové povzbuzení vitality a pocitu energie
kvůli absenci syntetických účinných látek je používání těchto přípravků prostých vážnějších vedlejších účinků a efektů

Nejdůležitější výhodu, kterou bych chtěl zdůraznit, je možnost bezproblémového užívání i dlouhodobě. Nepočítáme nějaké alergické nebo přecitlivělé reakce, tyto produkty kvůli svému rostlinnému a přírodnímu složení působí maximálně přirozeně.

ŠIROKÉ ÚČINKY, NO NE VŠELÉK

Přestože přírodní afrodisiaka ve formě přípravků a doplňků stravy mohou mít viditelné účinky, nejde o nějaký kouzelný proutek. Jsou situace, kdy má žena problém s frigidita nebo jinou poruchou sexuálního charakteru tak vážně, že pomůže jen odborná léčba.

Přípravky, které vyzkoušela moje partnerka a její zkušenosti s nimi

Co se týče aktuální nabídky na trhu, chci zdůraznit, že ačkoli není tak velká a bohatá, jako v případě mužských produktů, stále si je možné vybrat více typů tablet i krémů. Ne všechny jsou ale kvalitní a stojí za zmínku, moje partnerka jejich vyzkoušela opravdu dost a neměla vždy jen dobrou zkušenost.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Abych vám kromě postupu a návodu, jak dosáhnout u ženy výstřik a mokrý orgasmus, přinesl i nějaké praktické tipy, rozhodl jsem se zveřejnit značky produktů, se kterými měla partnerka nejlepší zkušenosti. Ať se líbí, zde jsou i s konkrétním zhodnocením:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
5/5 - (2 votes)

Jeden komentář

  1. To neni uplne vystizne. Orgasmus muze mit zena i pred a po vystriku. Je dulezite take vedet, jak je klitoris velky a jak prorusta do pochvy. Neni to jen ten maly pahorek na povrchu. Zena muze zazit nekolik druhu orgasmu, klitoridalni, vaginalni, cervikalni a jeste k tomu mit ejakulaci pred, soucasne, po ejakulaci, vystriky jsou casto opakovane. Porad je co objevovat…

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *