Jak zlepšit erekci

Jak zlepšit erekciProblémy s nedostatečně kvalitní erekcí znají nejčastěji muži ve středním věku. Jde o skupinu mužů nad 40 let, kdy poruchy ztopoření trápí téměř každého 2. chlapa. Bohužel, problémy s erekcí se vyskytují i u mladších lidí, i když v tomto případě za tím mohou být dědičné a genetické faktory.

Při problémových situacích s erekcí ale musíte taky rozlišovat individuální podmínky. Nejlépe je položit si některé otázky, například o tom, jak často se problémy opakují a jestli se jejich průběh zhoršuje.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Občas může mít totiž každý muž problém s tím, aby dosáhl optimální erekci. Nepřejí tomu například podmínky okolí, aktuální fyzická či psychická indispozice a podobně. Samozřejmě, nic netřeba podcenit.

Nejčastější problémy s erekcí

Nejčastější problémy s erekcíPokud mluvíme o tom, jak zlepšit erekci, musíme v první řadě vědět, co je na ní potřeba zlepšovat. Snížená kvalita erekce se může týkat její nástupu, délky, průběhu erekce a taky kvality samotného ztopoření během sexuálního styku.

Erekce jako taková je závislá od správné funkčnosti nervového systému, cévního systému a taky samotných topořivých tělísek

Na kvalitu a průběh erekce má vliv aktuální mentální rozpoložení, kondice, únava a stres

Velkou roli hraje celkový zdravotní stav, mnohem větší, než si běžný laik myslí

Mezi nejčastější problémy spojeny s erekcí patří tyto 4 typy poruch:

delší nástup erekce – znamená to, že erekce se nedostaví hned po začátku sexuální stimulace, ale její vznik je viditelně opožděn i o několik minut
problém s dosažením 100 % ztopoření – pokud i erekce vznikne, muž má velký problém s „tvrdostí“ ztopoření a pokud ho dosáhne, většinou není 100 %
problém s délkou erekce – jde o problém s udržením erekce v dostatečné kvalitě delší dobu, typicky alespoň během sexuálního kontaktu
opakované ochabování ztopoření během pohlavního styku – i navzdory neustálé sexuální stimulaci se stav erekce mění, někdy ochabne a pak se znova obnoví

EREKTILNÍ DYSFUNKCE VS. MÍRNÉ PROBLÉMY

Cesta od mírných problémů s kvalitou nebo nástupem erekce k erektilní dysfunkci je mnohem kratší, než si myslíte. Dokud výše popsané částkové poruchy lze řešit bez lékaře, alespoň v úvodním stádiu, erektilní dysfunkce si vyžaduje pouze odborní lékařský přístup.

Příčiny problémů s erekcí

Příčiny problémů s erekcíErekci ovlivňuje poměrně velké množství faktorů. Může jít o onemocnění jiných orgánů či soustav v lidském těle, užívání některých léků, problémy s cévami, neurologické poruchy, ale taky například o životosprávu a mentální stav.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Toto jsou faktory a příčiny, které nejčastěji způsobují problémy s erekcí:

Problémy s cévami a fungováním nervového systému: Nejčastěji se za nízkou kvalitou erekce skrývá problém s dostatečným vyživováním penisu krví, případně nedostatečné fungování nervové soustavy, která je zodpovědná za vznik erekce a její udržení během styku.

Nedostatek testosteronu: Mužský hormon testosteron patří mezi rozhodující faktory, které ovlivňují nejen sexuální apetit, ale taky průběh erekce. Tento hormon má sílu připravit z muže doslova sexuálního predátora, ale pokud je ho v těle nedostatek, nastává opačný efekt.

Vliv jiných onemocnění a užívání léků: Cukrovka, problémy s krevním tlakem, cholesterol, poruchy kardiovaskulárního systému a víceré jiné onemocnění mají negativní vliv na erekci a její kvalitu. To samé platí o některých lécích na předpis, hlavně o antidepresivech.

Špatná životospráva a životný styl: Pokud kouříte, hodně pijete alkohol, máte problémy s nezdravou stravou a únava z nedostatku odpočinku není pro vás nic neobvyklé, pak jste na nejlepší cestě doslova „zabít“ svou erekci a s ní i potenci a plodnost.

Mentální a psychologické problémy: Stres, úzkost, strach či dokonce deprese jsou velkým nepřítelem erekce a celkově sexuálního života. No i menší problémy, například mentální únava z přepracovanosti, je negativním faktorem ovlivňujícím potenci.

Možnosti a způsoby, jak zlepšit erekci

Možnosti a způsoby, jak zlepšit erekciVšechny výše zmiňované příčiny se dnes dají naštěstí poměrně úspěšně řešit. Chce to však odhodlání změnit negativní faktory a hlavně vůli vytrvat. Nejznámější způsoby, čili léky na erektilní dysfunkci, jsou přitom z celé palety řešení až mezi těmi posledními.

Toto jsou tedy všechny typy řešení, které můžete zkusit na zlepšení erekce:

Léčba vyvolávajícího nebo souvisejícího onemocnění

Alfa a omega vyřešení problémů s erekcí a její zlepšení je vyléčení onemocnění, které mají na erekci negativní vliv. Pokud se toto onemocnění nedá úplně vyřešit, je potřeba maximálně utlumit jeho negativní příznaky a projevy ovlivňující zhoršení kvality erekce.

Režimová opatření

Druhým způsobem, jak zlepšit erekci, jsou jednoduché změny v životosprávě a životním stylu. Omezení alkoholu a kouření, vysazení léků s negativním účinkem na erekci, změna režimu s cílem omezit stres a zvýšit oddych, to všechno pomáhá zlepšit erekci.

Volně dostupné tablety

Podpořit hladinu testosteronu, zlepšit prokrvení pohlavního údu či pozitivně ovlivnit libido a ejakulaci, to všechno dovedou volně dostupné tablety s přírodním složením. Obsahují extrakty a výtěžky rostlin z kategorie přírodních afrodiziak s ověřenými účinky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Léčivá na předpis

Pro vážnější případy erektilní dysfunkce, kdy dochází k nedostatečné erekci z důvodu cévního problému, jsou určeny léky nebo injekce. Ty obsahují synteticky vyráběné léčivá, které způsobují roztažení cév vyživujících penis, následkem čeho je zlepšení erekce.

Operační řešení

Pokud u muže nezaberou léky, případně pokud hledá trvalé řešení, přichází na řadu chirurgický způsob řešení erekce. Jde buď o penilní protézy, které fungují jako implantáty, případně o chirurgickou úpravu existujících cév s cílem zvýšit cirkulace krve v penisu.

DIAGNOSTIKA URČÍ PŘÍČINU AJ TERAPII

Odborní diagnostika a vyšetření u lékaře se při problémech s erekcí doporučuje nejen pro nalezení příčiny nedostatečné a nekvalitní erekce, ale i kvůli zvolení ideálního způsobu terapie. Každý muž totiž potřebuje jiný způsob léčby pro dosažení optimálního výsledku.

Mé vlastní zkušenosti při zlepšení erekce

Mé vlastní zkušenosti při zlepšení erekceAbych nemluvil jenom nekonkrétně a obecné rady, připojuji několik vlastních zkušeností z toho, jak se mi povedlo zlepšit svou erekci a potenci. Významným faktorem byly i podpůrné prostředky, no zdaleka ne jediným.

Dle mých zkušeností vám doporučuji následující postup:

Pozorujte problémy a snažte se určit jejich původ: Sebepozorování je velice důležité. Jak jsem zmiňoval už v úvodu, musíte sami sobě klást otázku, kdy se daný problém objevuje, jestli nemá souvis s nějakým viditelným podnětem, jestli se zhoršuje a pokud ano, kdy a podobně.

Skoncujte se všemi neřestmi a zlozvyky: Mně nejvíc pomohlo, když jsem se začal více dívat na svou životosprávu. Konec kouření cigaret, výrazné omezení alkoholu, zdravější stravování, omezení mastných a těžkých jídel, to všechno mi taky pomohlo.

Zlepšete svůj zdravotní stav komplexně: Problémy s erekcí odrážejí mnohokrát taky jiné problémy v organismu. U mně to byl důsledek nadváhy a problémů s cholesterolem. Zaměřil jsem se tedy na řešení těchto dvou faktorů a přineslo to účinek taky na potenci.

Udržujte se v kondici: V zdravém těle přebývá zdravý duch a já dodávám, že i zdravá erekce. Mně osobně se nejvíc osvědčilo více pravidelného a přirozeného pohybu, čili chůze. Později jsem k tomu přidal běh a v létě plávání, tyto aktivity mi pomohly i s nadváhou.

Pokud je to nezbytné, pomozte si dopingem: Všechny změny životosprávy a životního stylu se postupně projeví, ale proč tomu trocha nepomoct? Já nedám dopustit na tablety plné přírodních afrodiziak, kterých složení je namixováno na maximální zlepšení erekce.

Jak fungují tablety na erekci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na erekci a proč je doporučujiTablety na podporu erekce, hlavně na lepší prokrvení penisu, zvýšení libida a zlepšení tvrdosti ztopoření, patří mezi nejdostupnější přirozené prostředky, jak zlepšit erekci. Mluvím však o tabletách s přírodním složením, bez konzervantů a syntetických látek.

Ty fungují na základě přirozených mechanizmů a principů:

Díky složení a obsahu přírodních látek dochází k dlouhodobému ovlivnění testosteronu, průchodnosti cév a taky k podpoře spermatogenezy, co ovlivňuje potenci

Co všechno se v těchto tabletách nachází? Hlavně jde o výtěžky a extrakty známých bylin typu Tribulus Terrestris, Maca, Ženšen, Muira Puama a podobně. Kromě toho jsou součástí složení aminokyseliny, například L-Arganin, L-Citrulin, L-Lysin a podobně. Výsledkem je pak přípravek s komplexním složením.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tablety tohoto typu mají několik nezanedbatelných výhod:

s výše zmíněným komplexním složením se spojují taky komplexní účinky a to nejen na erekci, ale taky na libido a na plodnost
tablety jsou díky svému složení ideální na dlouhodobou podporu erekce, užívat je můžete i několik měsíců
na jejich získání nepotřebujete žádný lékařský recept, nemusíte lékaře ani navštívit a koupit si je můžete přímo z eshopů konkrétních výrobců

Pochopitelně, úlohou těchto tablet není okamžitě vyléčit nejvážnější formy erektilní dysfunkce. Jde spíš o podpůrné prostředky, které maximálně přirozeným způsobem zlepšují erekci jako takovou. Mně osobně se osvědčily a to hlavně z dlouhodobého hlediska.

ŽÁDNÉ VEDLEJŠÍ ÚČINKY

Na rozdíl od přípravků a tablet se syntetickým složením je pro tyto tablety typické bezproblémové užívání z hlediska nežádoucích účinků. Nemusíte se totiž žádných bát, nakolik právě díky přírodnímu složení se během jejich užívaní žádné ani nevyskytnou.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiVýběr různých druhů a typů tablet na podporu erekce je poměrně široký a umím si představit, že nezkušený laik může mít problém s rozeznáním kvalitních a méně kvalitních značek. Ano, na trhu se aktuálně vyskytují i značky, kterých účinnost je pouze málo viditelná, bohužel.

Na základě vlastních zkušeností bych si dovolil poradit vám v této oblasti. Sám jsem vyzkoušel desítky různých přípravků a vím tedy, které účinkují víc a které naopak méně. Toto jsou značky, s kterými mám já sám pozitivní zkušenosti:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.8/5 - (19 votes)

Jeden komentář

  1. Mužů, kteří mají problém s erekcí přibývá a musím říci, že s erekci začínají mít problémy i mladší chlapy. Osobně si myslím, že právě proto je vhodnější využít nějaké léky.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *