Jak zvýšit chuť do sexu u mužů

Jak zvýšit chuť do sexu u mužůMožná se to na první pohled nezdá, ale problémy s nedostatkem chuti na sex jsou u mužů mnohem častější, jak říká obecně rozšířený názor. Nejčastěji jde o důsledek příliš nízkého libida způsobeného nedostatkem testosteronu, ale příčin a souvisejících problémů může být víc.

Nejčastěji se nízká chuť na sex u mužů projevuje postupně a nejde o stav, který by z ničeho nic nastal v absolutní míře. Právě naopak, náběh bývá postupný a má jistou gradaci během delší doby.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Rychlé odhalení příčin a projevů může zlepšit vyhlídky na vrácení sexuálního apetitu do normálního stavu. Pokud však zanedbáte první příznaky a nevěnujete se ani prevenci, může se nízká chuť na sex stát trvalým stavem.

Nejčastější problémy s nízkou chutí na sex u mužů

Nejčastější problémy s nízkou chutí na sex u mužůNízká chuť na sex u mužů je většinou přepojená s nízkým libidem. To je ovlivnitelné vícerými faktory, například hormonálním stavem, fyziologickou kondicí organismu, ale například i psychologickými faktory.

Chuť na sex, čili sexuální apetit, souvisí většinou s celkovou kondicí a vitalitou organismu, jde o jakési zrcadlo

Na snížení či naopak zvýšení chuti na sex mají vliv vnitřní faktory, například hladina hormonů, ale stejně tak vnější vlivy okolí

Jakékoliv snížení či zvýšení sexuálního apetitu není trvalé, jde o dynamický děj

Mezi nejčastější následky nízké chuti na sex patří tyto problémy:

problémy s erekcí – pokud má muž nízký sexuální apetit, obvykle se nechce ani jeho penisu a mohou se dostavit problémy s nástupem erekce, její výdrží a konec konců i s kvalitou ztopoření
partnerské problémy – i když platí, že každý vztah by měl být založen především na vzájemném porozumění, bez kvalitního sexuálního života to určitě nejde, a proto se nedostatky v této oblasti přenesou do celého partnerského vztahu
deprese a jiné psychické problémy – nedostatek sexu ovlivňuje i psychický stav a to tak u muže, jako u ženy; nedostatek vybití sexuální energie se může projevit v mentálním rozpoložení a v úzkostných či depresívních stavech

NÍZKÁ CHUŤ NA SEX JAKO NÁSLEDEK

Snížený sexuální apetit nemusí být samozřejmě jenom vyvolávající příčina výše zmíněných problémů, ale může jít taky o následek jiných faktorů. Častokrát se dokonce stává, že jde o začarovaný kruh, kdy nízký apetit ovlivňuje vztah a naopak.

Příčiny nízké chuti na sex u mužů

Příčiny nízké chuti na sex u mužůJak jsem již zmínil, může být několik faktorů a vyvolávajících příčin, které stojí v pozadí nízké nebo upadající chuti na sex u muže. Mnohokrát je přítomná dokonce kombinace vícerých faktorů a tehdy je nevyhnutné důsledné zjišťování a vyhodnocení.

Toto jsou ty nejčastější, které se u mužů vyskytují:

Nízká hladina testosteronu: Nejčastěji je za nízkou chutí na sex nedostatek testosteronu v těle. Příčinou může být nesprávná činnost hormonální soustavy, ale nejčastěji je to přirozený úbytek v důsledku stoupajícího věku a nedostatečné stimulace zvenčí.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Špatný životný styl nebo vliv léků: Pokud máte málo odpočinku, nedostatek spánku, pijete nadměrně alkoholické nápoje či kouříte, projeví se to nejen na celkové vitalitě, ale taky v oblasti erekce a sexuálního života. Negativní vliv mají i některé vedlejší účinky léků.

Problémy ve vztahu: I malé vztahové problémy s partnerem se mohou projevit do nezájmu o sex a později i o jakýkoliv fyzický kontakt. Jde o různé nevyřešené problémy, napětí, ale i o rutinu a nedostatek pravidelného kontaktu, včetně sexuálního.

Psychologické faktory: Nízké libido a tím pádem aj snížení chuti na sex ovlivňují rovněž problémy mentálního typu. Jde o přepracovanost, únavu, stres, úzkost či depresi, které jsou dnes poměrně běžné. Taky slabá intenzita těchto problémů se projeví víc, než myslíte.

Přímo nesouvisející onemocnění: Pokud jste vyloučili všechny předešlé příčiny, netřeba zapomínat ještě na možnost, že za nízkým sexuálním apetitem je nějaká vážnější nemoc. Nejčastěji kardiovaskulárního, nervového, metabolického nebo hormonálního charakteru.

Možnosti a způsoby, jak zvýšit chuť na sex u muže

Možnosti a způsoby, jak zvýšit chuť na sex u mužeŘekli jsme si něco o těch nejvíc pravděpodobných příčinách, takže je čas na to, abychom si představili i některé typy řešení. Mně se osvědčila kombinace vícerých najednou, ale pokud je problém s libidem vážnější, nebojte se navštívit ani lékaře.

Vyzkoušet můžete následující způsoby zvýšení libida a sexuálního apetitu:

Potraviny podporující sexuální apetit

Mořské plody, koření, jahody a vícero jiných potravin obsahuje látky, například vitamíny, aminokyseliny a minerály, které mohou dlouhodobou konzumací zlepšit stav sexuálního apetitu. Působí hlavně na stimulování testosteronu, ale i na rozšíření cév.

Režimová opatření

Důležitou součástí řešení jsou režimové změny a opatření souvisíte se životosprávou a životním stylem. Znamená to vyhýbat se rizikovým faktorům zmiňovaným v příčinách, ale například i zlepšovat svou psychologickou a fyziologickou vitalitu a fyzickou kondici.

Změny v partnerském a sexuálním životě

Zvlášť bych v rámci režimových změn zmínil ty, které se týkají partnerského a sexuálního života. Důležité je zanechat starou rutinu, objevovat nové možnosti, zlepšit porozuměním ve vztazích a snažit se objevovat nové možnosti taky v oblasti sexuálního života.

Přírodní afrodiziaka

Podobně jako potraviny, ale mnohem účinněji, fungují na zvýšení libida a sexuální potence přírodní afrodiziaka nacházející se v některých rostlinách. Jde o látky stimulující hladinu testosteronu a zlepšující prokrvení pohlavních orgánů, co zvyšuje sexuální energii.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Odborná lékařská léčba

Pokud je za problémem s nízkým libidem, nízkou hladinou testosteronu nebo obecně nízkou chutí na sex nějaký vážnější patologický problém, je nevyhnutná odborná lékařská léčba. To se týká hlavně různých fyziologických poruch a onemocnění, které jsem zmiňoval výše.

ŘEŠENÍ SI VYŽADUJE VÍCE ČASU

Bez ohledu na to, které z výše uvedených možností na řešení problému s nízkou chutí na sex si zvolíte, nemějte přehnané očekávání na rychlost účinků. Téměř na každé řešení je potřeba jistý čas, ani problém s nízkým sexuálním apetitem se neobjevil z ničeho nic.

Mé vlastní zkušenosti při zvýšení chuti na sex u mužů

Mé vlastní zkušenosti při zvýšení chuti na sex u mužůNakolik já sám jsem si prošel výše zmíněnými problémy a možnostmi řešení, chtěl bych vám sdělit vlastní zkušenosti. Rady z praxe jsou totiž na nezaplacení, hlavně při tak choulostivém tématu, jako je nízký sexuální apetit u muže. Sám to dobře znám.

Doporučuji vám následující postup, který jsem vyzkoušel na sobě:

Zjistěte příčinu nízkého sexuálního apetitu: Při odborném lékařském vyšetření se taky všechno začíná anamnézou. Zkuste zjistit pomocí sebepozorování příčinu, proč nemáte chuť na sex. V duchu si přejdete všechny faktory, které vás negativně ovlivňují.

Přijmete režimová opatření a držte se jich: Pokud není příčina patologického charakteru, čili vážná nemoc, nejlépe pomohou kombinovaná režimová opatření. Mně se osvědčily současně změna životosprávy, změny v sexu, více odpočinku a zlepšení partnerského vztahu.

Požadujte o pomoc partnerku: Polovina úspěchu při navrácení sexuální energie a chuti je v pomoc okolí, čili partnerky. Ta vám může pomoct napravit vztahové problémy, ale například taky oživit a okořenit milostný život, co zvyšuje libido a sexuální apetit.

Pokud je to potřebné, zkuste odborné řešení: Ne vždy pomohou jenom některé malé změny životosprávy či režimová opatření ve vztahu a životném stylu. Pokud jde o komplexnější problém a vážnější příčinu, nebojte se zajet za lékařem, určitě vám pomůže.

Nepolevujte a nezapomínejte ani na prevenci: Toto je velmi častá chyba, kterou dělá mnoho mužů, nakolik po prvotním zlepšení podcení další snahu. Určitě nepolevujte, a pokud se dá, zkuste i preventivně působit na sexuální apetit, například pomocí přírodních přípravků.

Jak fungují tablety na zvýšení chuti na sex u mužů a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na zvýšení chuti na sex u mužů a proč je doporučujiPokud se bavíme o podpůrných přípravcích na zvýšení sexuálního apetitu, jde v podstatě o přípravky určeny na zvýšení libida. Nemusíte se bát, nejedná se o žádné tablety s umělým a chemickým složením, nic takové bych vám ani nedoporučoval.

Právě naopak, jde o čistě přírodní produkt:

Principem fungování je zvýšení hladiny pohlavních hormonů a zlepšení prokrvení pohlavní soustavy a to pomocí přírodních stimulantů a podpůrných látek

V obsahu a složení tablet lze najít výtěžky rostlin s afrodiziakálními účinky. Jde například o Ženšen, Muira Puama, Kotvičník zemní, Saw Palmetto nebo Maca. Tyto výtěžky jsou doplněny o některé jiné látky, například extrakty z Chilli nebo aminokyseliny, nejčastěji L-Arganin a L-Citrulin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Užívání tablet je velice snadné díky těmto třem výhodám:

v první řadě je lze koupit bez receptu, co znamená, že nemusíte jít ani k lékaři a už vůbec nemusíte jít do lékárny
druhým benefitem je, že díky jejich přírodnímu složení se ani při dlouhodobém užívaní nedostaví žádné nežádoucí účinky
třetí výhoda spočívá v komplexní účinnosti na celou pohlavní soustavu, díky čemu zvýšíte nejen chuť na sex, ale například i plodnost a erekci

Kromě toho, že tablety jsou čistě přírodního charakteru, můžete je bezproblémově užívat delší dobu, dokonce vícero výrobců to doporučuje. Nemusíte se ani bát o nízký účinek, ty nejznámější značky slibují vrácení peněz, pokud byste nebyli spokojeni.

SOUČÁST KOMPLEXNÍ PODPORY

I když já mám s tabletami velice pozitivní zkušenost, nechci, aby to vypadalo, že jenom ony jsou řešením. Na problém s nízkou chutí na sex je potřeba dívat se komplexně a tyto přípravky spíše brát jako nějaký doping, ale určitě nejde o jedinou cestu, na kterou se spoléhat.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiJá sám jsem trpěl nízkým libidem a nedostatkem sexuálního apetitu v minulosti víckrát. Jde totiž o problém, který se může leckdy vrátit a proto ho netřeba podceňovat. Zároveň ale netřeba podceňovat ani výběr správného přípravku, nakolik na trhu jsou bohužel i takové, které nejsou příliš účinné.

Jak rozeznat kvalitu od nekvality? Na první pohled zřejmě jenom těžko. Naštěstí, mým cílem je vám pomoct a proto se s vámi podělím o zkušenosti se značkami, které u mně působily nejlépe. Ať se líbí, tady jsou i s mým hodnocením:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.3/5 - (43 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *