Jak zvýšit mužskou potenci v létě? Zkuste bylinky, chilli, cvičení, spánek i tabletky

Jak zvýšit mužskou potenci v létě? Zkuste bylinky, chilli, cvičení, spánek i tabletkyLéto jako stvořené na aktivní sexuální život a to se týká jak mužů, tak žen. V tom prvním případě však nestačí vždy jen chtít, ještě důležitější je, aby vše „tam dole“ fungovalo tak, jak má. Bohužel, dnešní hyperaktivní životní styl, nepříliš zdravá životospráva a několik dalších problematických faktorů mužem v tomto nepřejí.

Pro každého muže, který má problémy s potencí a právě teď v létě mu vadí, že neumí využít teplé letní počasí venku a množství volného času, mám dobrou zprávu. Už dnes víte zvýšit svou potenci a do několika dnů či týdnů uvidíte výsledky.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Jak? Nebude to jednoduché, budete se muset některých věcí vzdát, jiné, které jste dosud nedělali, budete muset začít dělat. No ujišťuji vás, že všechny změny, které uděláte, se vám bohatě vrátí a léto zdaleka nebudete muset přežít v celibátu.

Co je potence a jaké faktory na ni ovlivňují

Pokud jde o potenci, za tímto pojmem si jen málokterý muž umí představit něco konkrétního a při průzkumu by se odpovědi asi různily. Obecně se dá potence označit jako způsobilost ke zdravému a plnohodnotnému sexuálnímu životu a má více významů.

V první řadě je potence o schopnosti dosáhnout a udržet erekci, čili ztopoření penisu, přičemž nekvalitní erekce je asi nejčastější problém u mužů

Zadruhé souvisí s potencí i plodnost, kde má velký vliv hormon testosteron, který ovlivňuje jednak spermatogenezi, ale i dozrávání spermií

V neposlední řadě je potence i o libida, čili o chuti na sex

Nejčastěji se problémy s potencí projevují právě tím, že muž má problém s nástupem erekce, který je pomalejší, stejně tak i s tím, že erekci neví udržet v dostatečné kvalitě a dochází k jejímu ochabování. S tímto problémem souvisí i snížený sexuální apetit a nízké libido. Někdy jde o vyvolávající příčinu, jindy o následek.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Na kvalitu kvality potence ovlivňují zejména tyto faktory:

stav krevního oběhu a kardiovaskulárního systému, jelikož právě prokrvení genitálií a penisu přímo souvisí s tím, jaký je nástup erekce a její kvalita
hladina mužského hormonu testosteron, čím je ho méně, tím nižší je libido, čili chuť na sex a sexuální apetit, tím horší je však i plodnost
celkový stav organismu, na jedné straně je to fyzická kondice, na druhé straně i psychická vitalita, nebo vyčerpanost

NEZANEDBÁVEJTE PROBLÉM DLOUHODOBĚ

Problémy s potencí a jednotlivými oblastmi sexuálního života začínají postupně, nejdříve mohou být jen nenápadné a projevovat se občasně. Neměli byste však ani takové prvotní příznaky ignorovat, dlouhodobě se z nich totiž mohou stát vážné poruchy.

Tipy a rady, jak zvýšit a podpořit mužskou potenci v létě

Chcete-li zlepšit svou erekci, například její nástup nebo výdrž, případně pokud chcete zvýšit sexuální apetit a zlepšit i svou kondici během milování, musíte se zaměřit na sexuální život komplexně. Ovlivnit třeba i na životosprávu a životní styl.

Zde jsou možnosti a prostředky, které pomohou vaší potenci:

Změňte jídelníček

Stravování má obrovský vliv na zdraví a to se týká nejen zdraví obecně, ale i toho sexuálního. Využijte léto na to, abyste změnili svůj jídelníček a posunuli ho od konzumace spíše těžkých jídel k těm lehčím. Vynechejte tučné a tučné maso a mléčné výrobky, stejně i polotovary a minimalizujte konzumaci fast food jídel.

Naopak třeba zvýšit zastoupení zeleniny a ovoce, zejména špenátu, cibule, česneku, melounů, banánů, jahod a jablek. Jezte více zeleninových salátů, ryb a z masa jen to hubené a jen občas. K tomu se snažte přidat jako přílohu ořechy a semínka, které mají mnoho L-Argininu a Zinku, používejte i více zdravých olejů, například olivový.

Skoncujte s alkoholem a cigaretami

Alkohol patří k letu téměř neodmyslitelně, ale měli byste si to s jeho množstvím velmi dobře rozmyslet, pokud chcete zlepšit svůj sexuální život. Konzumujte ho velmi střídmě, jednou za čas vám pohár vína neublíží, ale snažte se zcela vyloučit tolik oblíbené pivo. Obsahuje totiž množství fytoestrogenů, které působí proti testosteronu.

Problematickým je samozřejmě i kouření, které způsobuje ucpávání cév a tedy i zhoršení erekce. Naopak, co se týče pitného režimu, pijte hodně čisté vody a různé ovocné nebo zeleninové šťávy, například s melounem, citronem, ananasem, okurkou a podobně. Získáte množství vitamínů a minerálů povzbuzujících i libido.

Začněte se hýbat

Ve zdravém těle je zdravý duch, říká známé přísloví a já doporučuji se ho držet. Krásné počasí a příjemné teploty pozdě večer nebo brzy ráno jsou ideální pro sportovní a pohybové aktivity. Doporučuji kombinovat ty vytrvalostní, které zlepší kondici, společně s těmi velmi intenzivní, které mají smysl pro tvorbu testosteronu.

Ze sportů se zaměřte především na plavání, vytrvalostní běh po měkkém terénu kombinovaný se sprinty v poměru jedna ku jedné a na tenis nebo bojové sporty, kde se trénuje výbušnost. K tomu doporučuji každý den pravidelnou chůzi nebo kolečkové brusle. Zlepšíte stav svého srdce a zároveň i zintenzivníte krevní oběh.

Dopřejte si spánek

Množství průzkumů a výzkumů ukázalo přímý vztah mezi spánkem a hladinou testosteronu, který je důležitý pro potenci a prakticky celkově pro kvalitu pohlavního života. Já i na základě vlastní zkušenosti potvrzuji, že spánek 8 až 9 hodin denně, je velmi prospěšný pro sexuální život a výkonnost, zejména pro výdrž erekce.

Vím, že v létě bývá světlo déle, než v noci, ale zároveň upozorňuji na to, že spánek je důležitý pro celkovou regeneraci organismu a lepší výkonnost během dne. Snažte se také chodit spát a vstávat přibližně v podobném čase a minimalizujte všechny rušivé vlivy během noci, které by vás mohly budit, zejména různé zvuky či světlo zvenčí.

Více relaxujte a méně pracujte

Dnešní doba je uspěchaná a workoholismus je jedním z nejčastějších problémů u nás. Týká se to tak fyzické, tak i duševní práce a nadměrné zatížení organismu pracovními povinnostmi se zákonitě projevuje i na zdraví. Platí to nejen pro všeobecné zdraví, ale i pro situace, které souvisejí se sexuálním životem. Vím, o čem mluvím.

Doporučuji proto méně pracovat a více relaxovat. Relax by měl mít charakter uvolnění se od pracovní činnosti, čili pokud pracujete manuálně, dopřejte si relax, kde budete fyzicky odpočívat a naopak, pokud pracujete duševně, najděte si hobby, při kterém se budete více hýbat. Určitě se však nevyčerpávejte a jednoduše si užívejte volno.

Nestresujte se a lépe si plánujte den

Stres má výrazně negativní důsledky na fungování organismu, tak využijte léto na změnu i v této oblasti. Minimalizujte jakýkoliv stres, ale obzvlášť si dejte záležet na lepší časové organizaci a plánování dne. Vytvořte si časové rezervy, snažte se nemeškat, ale pokud už dojde k zpoždění, nedělejte si z toho těžkou hlavu a nezatěžujte se tím.

Minimalizujte také vnější stresové vlivy, například pokud jde o negativní vliv lidí z okolí. Stres totiž není jen o nervozitě, je také o narušení hormonální rovnováhy a vyplavování stresových hormonů. Ty pak potlačují testosteron a to zhoršuje libido i sexuální potenci. Výsledek v praxi? Problémy s erekcí a ztopořením.

Omezte rizikové faktory

Mezi rizikové faktory, které mají přímý či nepřímý negativní vliv na potenci, patří i některé druhy léků, například na krevní tlak, nervové poruchy či problémy trávicí soustavy a metabolismu. Několik z těchto léčiv mohou svými vedlejšími či nežádoucími účinky ovlivňovat negativně na ztopoření nebo na sexuální apetit u mužů.

Problémem jsou i nadváha a obezita, které zhoršují fyzickou kondici a také mají negativní působení na kardiovaskulární systém, což se projeví zejména potížemi s erekcí. Snažte se letní období využít na to, že budete něco s tímto stavem dělat, například začněte cíleně hubnout i zvýšeným pohybem a změnami pitného režimu a stravování.

Zkuste bylinky a koření

Velmi dobrou volbou pro povzbuzení sexuálního apetitu a zlepšení sexuálního zdraví jsou i různé přírodní afrodisiaka. Můžete je používat v rámci dochucení jídel, případně jako suroviny na domácí recepty, stejně tak i v rámci pitného režimu na dochucení ovocných a zeleninových vod a šťáv. Střídejte je a konzumujte co nejčastěji.

Na erekci, libido a potenci mají nejlepší a ověřený vliv například máta, meduňka, zázvor, chilli, kajenský pepř, pepř nebo ženšen. Vyzkoušejte i bylinné čaje, které si umíte koupit v podobě sypané směsi z podrcených částí rostlin z kategorie afrodisiak, doporučuji zejména ty s obsahem Macy, Saw Palmetta a Tribulus.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jak ještě přirozeně zlepšit a podpořit potenci nejen v létě

Kromě zmíněných možností a prostředků, které máte, doporučuji podívat se i na oblasti, které na první pohled souvisejí s kvalitním sexuálním zdravým a životem jen nepřímo. Jde například o stereotyp, nevyřešené partnerské potíže, ale také o absenci vzájemné komunikace mezi partnery na témata související se sexuálním životem.

Já doporučuji na základě zkušenosti držet se těchto zásad:

snažte mít sex co nejčastěji a zejména pravidelně, nemusíte si ho samozřejmě nějak přesně plánovat, ale určitě se ho nestraňte a nebojte se ho
nezatěžujte se nadměrně problémy, nepřipouštějte si k tělu potíže v partnerském životě, snažte se vše vyřešit a tak si „vyčistit si hlavu“
otevřeně mluvte s partnerem o tom, co se líbí jemu a co se vám, vyzkoušejte nové polohy, nebraňte se experimentování s těmito praktikami
zkuste nějaké zajímavé erotické pomůcky, hračky a hry, které mohou zlepšit vaše vzrušení a zintenzivnit potěšení, uvidíte, že to zvýší libido
nebraňte se použití ani afrodiziak, ať už jde o jídlo, bylinky nebo koření, kromě jejich přirozené podoby můžete zkusit i modernější a to v podobě hotových přípravků, které mají koncentrované složení a jednoduché užívání

Jak fungují přípravky na podporu potence a proč jejich doporučuji

Mužům doporučuji věnovat speciální pozornost přípravkem v podobě doplňků výživy, konkrétně v podobě tablet a kapslí pro perorální užívání. Jde o produkty, které jsou dostatečně ověřené a populární, přičemž se zaměřují na potenci celkově.

Fungování podpůrných přípravků je založeno na principu:

Jde o přípravky, které obsahují přírodní afrodiziaka, minerály a aminokyseliny působící na testosteron, libido a lepší prokrvení pohlavní soustavy

Nejvíce využívané jsou rostlinné extrakty a výtažky, zejména z bylin typu Ženšen, Kotvičník nebo Maca, stejně tak chilli extrakt, minerály Zinek nebo Hořčík a aminokyseliny typu L-Arginin a L-Citrulin, které jsou prekurzorem oxidu dusnatého postihuje přímo na roztažení cév a tedy i lepší prokrvení penisu nebo jeho ztopoření.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se týče jejich nejvýraznějších benefitů, patří sem tyto:

přírodní složení, což znamená, že v přípravcích nenajdete žádné syntetické látky a chemikálie s rizikovými vedlejšími a nežádoucími vlivy
jednoduché užívání, standardně 30 až 60 minut před pohlavním stykem si stačí dát určenou dávku a pak počkat na zlepšení potence a libida
možnost i dlouhodobého dávkování, například klidně více měsíců po sobě, čímž dosáhnete také zlepšení účinků a vyšší intenzitu působení

Na rozdíl od léků jsou tyto přípravky dostupné volně a bez receptu, nemusíte absolvovat lékařské vyšetření a nejste odkázáni na jejich koupi osobně v lékárně, což může být problém z hlediska diskrétnosti a anonymity. Mnoho výrobců má vlastní eshop.

DODRŽUJTE POKYNY OD VÝROBCE

Mnoho mužů si myslí, že pokud bude užívat co nejvíce tablet a kapslí, může to ještě více zvýraznit účinnost přípravku. taková přímá úměra ale vůbec neplatí, můžete si jedině tak přivodit nějakou přecitlivělou reakci. Držte se naopak pokynů výrobce.

Přípravky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Pokud jde o konkrétní přípravky na podporu potence, s nimiž mám osobní zkušenost, vyzkoušel jsem velké množství značek. Je pravdou, že mnoho z nich je sice opravdu slabých a nedosahuje v praxi účinnost, jakou deklarují, na druhou stranu, jsou zde i takové tabletky či přípravky, které mohu určitě doporučit a které by vás neměly zklamat.

Já osobně jsem byl nejvíce spokojen se značkami Stoporex, obzvláště ty první dvě střídám prakticky až dodnes v pár měsíčních intervalech, ale těch kvalitnějších, které stojí za zkoušku, je více. Vyzkoušejte a uvidíte, co pomůže nejvíce vám.

Pro lepší přehled přidávám moje vlastní recenze značek:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze

 

4.5/5 - (23 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *