Jak zvýšit výdrž v posteli

Jak zvýšit výdrž v posteliJedním z častých problémů mužů je nízká a slabá výdrž v ložnici. Za tímto fenoménem je hlavně problémová životospráva a nezdravý životní styl, jejíchž následky vidíme ve formě různých civilizačních onemocnění. Jedním z výsledků jsou i problémy s kvalitou erekce, která nejvíc ovlivňuje výdrž při sexuálních radovánkách.

Nízká výdrž v ložnici není bohužel fenoménem jenom starších mužů, týká se i těch ve středním věku. Čím dál tím víc se objevuje dokonce i u mladších ročníků, kde může být problém i ve vážných onemocněních erekce či ejakulace.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

V této oblasti mám já sám opravdu velmi bohaté zkušenosti. Věřím tedy, že vám s tím pomohu, jak si zlepšit výdrž v ložnici a zvýšit tak kvalitu svého sexuálního života. Uvidíte, že to bude ve prospěch nejen vás, ale i vaší partnerky.

Nejčastější problémy s nedostatečnou výdrží v ložnici

Nejčastější problémy s nedostatečnou výdrží v ložniciPojem nízká nebo nedostatečná výdrž v ložnici je označením pro skupinu některých konkrétních poruch nebo problémů týkajících se hlavně erekce, ejakulace a celkové fyzické kondice. Všechny tyto faktory se pak podílejí na výsledné výdrži.

V první řadě je nevyhnutným předpokladem výdrže schopnost dosáhnout a udržet kvalitní a pevné ztopoření penisu

Druhou důležitou věcí je vědět prodloužit ejakulaci nebo ji oddálit tak, abyste si mohli sexuální styk vychutnat

Třetí důležitou věcí je fyzická kondice, která umožní muži delší sexuální styk

Tyto tři faktory jsou důležité z hlediska funkčnosti a mohou se u nich objevit tyto problémy:

problém s dobou ztopoření – příliš krátká erekce, navíc pravidelně ochabující, je jedním z nejčastějších problémů nízké výdrže muže
problém s kvalitou ztopoření – kromě doby ztopoření se může mezi problémy zařadit i nekvalitní erekce, čili nedostatečná tvrdost ztopoření
problém s příliš rychlou ejakulací – častým problémem je taky předčasná nebo příliš rychlá ejakulace, čili vyvrcholení u muže
nedostatek fyzické vitality – čím dál tím víc mužů mívá problémy s fyzickou kondicí, jejíž absence se podpisuje na snížení kvality sexuálního života

INTENZITA PROBLÉMŮ

Při výše zmíněných problémech rozhoduje o způsobe řešení nejen příčina, ale rovněž intenzita projevů. Pokud trpíte například erektilní dysfunkcí, musíte absolvovat odbornou léčbu u lékaře. V případě menších problémů se tomu lze vyhnout.

Příčiny problémů se slabou výdrží v ložnici

Příčiny problémů se slabou výdrží v ložniciProblémy, které jsem opisoval výše, mohou mít vícero příčin. Ve většině případů jde o příčiny získané během života, které jsou řešitelné a některé dokonce domácími opatřeními. Horší však je, když se jedná o nějaké patologické faktory.

Toto jsou ty nejčastější, které mohou způsobit problémy právě s výdrží v ložnici:

Fyziologické vady: Za předčasnou ejakulací mohou být například fyziologické deformace penisu či příliš krátká uzdička. To samé platí v případě slabší erekce, co se projevuje problémy se ztopořením. Potvrzení této diagnózy si ale vyžaduje lékaře.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Psychogenní faktory: Zapomínat bychom určitě neměli nejen na fyzické problémy, ale taky na ty mentální. Nemluvím jenom o nějakých vážných nemocích, ale například i běžný stres či přepracovanost jsou možné příčiny problémů s erekcí či ejakulací.

Vliv jiných onemocnění: Pokud máte problémy s krevním tlakem, vysoký cholesterol nebo trpíte obezitou, nesmíte se divit, že vaše výkonnost a výdrž v ložnici jsou na bodu mrazu. Problémy dovedou způsobit i různé záněty nebo infekce, které jsou dočasného charakteru.

Kouření a alkohol: Snížení fyzické vitality a výkonnosti v oblasti ztopoření mohou způsobit aj kouření a alkohol. Oba tyto zlozvyky působí například proti správnému fungování prokrvení pohlavní soustavy, no například i na nervový systém a pohybový aparát.

Životospráva a životní styl: Nejen výše zmiňované věci, ale taky nedostatek spánku, příliš těžká a tučná jídla, nepravidelné stravování či nedostatek ovoce a zeleniny mohou být za problémy se slabou výdrží. Nedělám si žerty, opravdu to tak je, mám takovou zkušenost.

Možnosti a způsoby, jak zvýšit výdrž v ložnici

Pokud chcete vědět, jak zlepšit vaší výdrž během sexuálního styku, musíte poznat příčiny. Pokud jste některé výše zmiňované identifikovali a vyžadují si lékařskou diagnostiku, určitě to nezanedbejte. O to snadněji se vám bude hledat správné řešení.

Možností, jak zlepšit svou výdrž v ložnici je hned několik:

Vyřešení souvisejících onemocnění a problémů

Vyřešení souvisejících onemocnění a problémůPokud trpíte obezitou nebo máte kardiovaskulární problémy, musíte řešit nejprve ty. Hodně nemocí a poruch může souviset s nekvalitním výkonem v ložnici, je potřeba se tedy v první řadě zaměřit na ty. Pozor, i zdánlivě bezvýznamný problém může mít vážné následky!

Změny v životosprávě a životním stylu

Hodně běžných problémů s erekcí a sexuálním životem závisí právě od životosprávy či životního stylu. Mně se změny v těchto oblastech osvědčily, hlavně co se týče zdravější stravy, omezení škodlivých zlozvyků, odbourání stresu a dostatek pohybu.

Cvičení a různé jiné techniky

Na zlepšení erekce a ejakulace existuje několik cvičení nebo masáží. Mám na mysli například známou metodu Jelqing nebo metodu Masters-Johnson, které slouží na prodloužení penisu a na oddálení ejakulace. Na zlepšení erekce může pomoct Kegelovo cvičení.

Podpůrné přípravky

Kromě působení zvenčí můžete vyzkoušet i působení zevnitř, přičemž mám na mysli volně dostupné tablety s vlivem na erekci nebo ejakulaci. Tyto přípravky si můžete koupit bez předpisu a při méně závažných poruchách mohou pomoct s obnovením správné funkce.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Odborná lékařská léčba

Pokud nepomůže už nic jiného a například problém s erekcí nebo ejakulací je příliš vážný, musí přijít na řadu jedině odborná lékařská léčba. V případech vážné erektilní dysfunkce nebo běžně neřešitelné předčasné ejakulace se podávají nejčastěji léky na předpis.

NEPODCEŇUJTE SÍLU PŘÍRODY

Jedna z možností, která bývá obecně podceňována, je využití různých druhů bylinek a rostlin. Ano, chápu, nikdo nemá důvěru v různé čaje a podobné věci, které pozná jenom z minulosti. Naštěstí, jsou tady už taky novější formy a já mám s nimi velice dobré zkušenosti!

Mé vlastní zkušenosti se zlepšením výdrže v ložnici

Mé vlastní zkušenosti se zlepšením výdrže v ložniciProblémy v ložnici ohledem nízké a slabé výdrže jsem si bohužel prošel i já. Trvalo mi dost dlouho, dokud jsem zjistil, co všechno u mě funguje a co naopak ne. Ukázalo se, že nejlepší je zkombinovat vícero řešení, pak je efekt viditelnější.

Já sám jsem zvolil následující postup:

Vyloučil jsem patologické příčiny: Na úvod jsem musel zjistit, co všechno je za mými problémy s erekcí a příliš rychlou ejakulací. Zjistil jsem, že naštěstí se nejedná o žádné vážné poruchy, takže jsem věděl, že si umím pomoct i sám.

Zlepšil jsem životosprávu: Všechno se všem souvisí, hlavně v případě fungování pohlavní soustavy. Mně pomohlo vyloučení nezdravých jídel, začal jsem konzumovat víc ovoce, zeleniny a oříšků, co mělo výborný vliv nejen na erekci a ejakulaci, ale i plodnost.

Zlepšil jsem životní styl: Druhou oblastí, kde jsem udělal radikální změny, byl životní styl. Začal jsem víc běhat, čím jsem zhubnul a nabral kondici. Zakázal jsem si alkohol, tabu byly i cigarety. No co bylo nejdůležitější, začal jsem dbát na dostatek spánku.

Zlepšil jsem mentální zdraví: Nejen tělo, ale i duch potřebuje restart. Rozhodl jsem se tedy zbavit stresové práce, začal jsem se dívat na svět pozitivněji a pomohlo to. Ne, není to žádný výmysl a fráze, ale uvolnit mysl od problémů pomáhá i v sexuální oblasti.

Začal jsem užívat podpůrné prostředky: Důležitým faktorem, díky kterému jsem viděl největší progres, byly tablety na podporu lepší erekce a potence. Nemám však na mysli žádné umělé léky a léčivá, ale přípravky se 100 % přírodním složením.

Jak fungují tablety na erekci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na erekci a proč je doporučujiJednou z modernějších forem, jak využít sílu přírody, jsou přípravky ve formě tablet. V tomto případě mám na mysli volně dostupné tablety určeny na zlepšení kvality erekce a podporu ztopoření, které mají rostlinné účinné látky.

Tablety mají navíc komplexní účinky na potenci jako celek:

Obsahové látky, které zabezpečují jejich účinnost, totiž působí na lepší prokrvení pohlavního údu, ale například i na prodloužení erekce a taky na oddálení orgasmu

V přípravcích najdete rostlinné extrakty a výtěžky bylin, které mají dlouhodobě známé pozitivní účinky na sexuální oblast. Jsou to například aminokyseliny L-Arganin či L-Citrulin, případně extrakty z rostlin jako Maca, Saw Palmetto či Pestřec mariánský. Složení je obvykle namixováno s co nejširším možným záběrem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Navíc, tyto přípravky se mi líbí i kvůli těmto třem důvodem:

užívání je velice snadné, nakolik stačí obvykle užít jednu tabletu nebo více tablet jednou za den, zapít vodou a to je všechno
díky přírodnímu složení je působení přirozené a to znamená minimum vedlejších či nežádoucích účinků, co ulehčuje samotné užívání
tablety si koupíte bez předpisu či receptu, stačí si je objednat například přes internet přímo od oficiálního dodavatele dané značky pro náš trh

Tyto tablety však nefungují jako lusknutí prstů, musíte počítat s tím, že je potřeba je užívat dlouhodoběji. Na druhou stranu, pokud zvolíte kvalitní značky, nemusíte se bát, že by se účinky nedostavily. U každého muže však mohou být s různou intenzitou.

SYNERGICKÝ EFEKT

Nejlépe se mi osvědčila kombinace výše zmíněných režimových změn a užívání takových tablet dlouhodobě. Zkusil jsem vícero značek po sobě, některé měly lepší účinky, jiné o něco slabší, ale jejich společné působení hodnotím velmi pozitivně.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiDokud jsem našel optimální způsob, jak zvýšit výdrž v ložnici v mém případě, musel jsem zažít hodně omylů a chyb. Tak to už někdy bývá, hlavně tehdy, když musíte všechno testovat na sobě. Navíc, v dnešní záplavě různých značek přípravků a tablet, může být pro laika téměř nemožné se v nabídce zorientovat.

Pokud byste tedy chtěli v něčem poradit, velice rád vám vyjdu vstříc. Já sám mám opravdu dlouhodobé zkušenosti s různými podpůrnými přípravky a vím, které jsou lepší a které horší. U mně osobně nejlépe působily následující značky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.6/5 - (23 votes)

2 comments

  1. Ahoj.
    Zaujal mě tvůj blok . Já se jmenuji Renda , je mi 23 let a už od počátku mám problém s předčasnou ejakulaci . Skradka při akci vydržím cca 5 až 50 vteřin . Co by jsi mi prosím poradil . Nějaké tablety či něco . Já skousel akorad tabletky na předpis Phrhiligi měl jsem 4 tablety a dvě mě zabrali zvýšení doby Aš na 40 min a dvě ztoho my zpusobyly velkou nevolnost .
    Mockrát děkuji za váš názor . Spozdravem Renda.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *