Kamagra

Kamagra - zkusenosti, jake ucinky ma original a prodej u nasPod označením Kamagra se prodávají různé druhy přípravků na podporu erekce. Může jít například nejen o tablety, ale taky o cukříky, želé zvané Oral Jelly, šumivé tablety nebo mírnější verzi Kamagra Soft nebo naopak kvalitnější typ Kamagra Gold. Pro lepší pochopení, pokud budu dále mluvit o tabletách Kamagra, mám na paměti ty klasické.

Kamagra je obdobou známé tabletky Viagra a byla uvedená na trh velmi brzy po ní jako její generikum. Velmi podobné je i složení přípravku, přičemž i v tomto případě je účinnou látkou zabezpečující fungování tablety Sildenafil. Za Kamagrou však stojí indická společnost, která tabletku prodává v několika zemích po celém světě.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

U nás i v České republice je její prodej zakázán. Pokud jí ale koupíte v jiné zemi, můžete ji užívat legálně, nakolik se jedná o registrované léčivo v desítkách zemí po celém světě. Svými účinky a to včetně těch nežádoucích je věrnou kopii Viagry.

Výrobce a původ

Kamagra: Výrobce a původKamagra je produktem indické farmaceutické společnosti, konkrétně jde o Ajanta Pharma Limited. Společnost je pro našince sice neznámá, ale má poměrně dlouhou historii, nakolik byla založená již v roce 1973. Aktuálně zaměstnává několik tisíc lidí a má registrovaných 1400 farmaceutických produktů.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kamagra je tak pouze jedním z nich, přičemž svým tvarem se podobá na Viagru, i když zabarvení má trocha jiný odstín. Tablety ale neskrývají, čím se inspirovali, je na nich i zkratka KGR a číslo označující obsah Sildenafilu. Tablety se prodávají již v 90 zemích světa, včetně domovské země Viagry, v Spojených státech amerických.

Složení a účinné látky Kamagry

Složení a účinné látky KamagryPodobně jako v případě Viagry, i Kamagra je založena na Sildenafilu. Jde o látku spadající mezi léčivá na cévy, konkrétně mezi inhibitory fosfodiestefázy typu 5. Podobně jako známější modrá pilulka, taky v případě Kamagry jsou k dispozici tablety s obsahem 25, 50 nebo 100 mg, nejčastější je zrovna poslední typ.

Tady je blíže popsány složení tablet:

Sildenafil: Sildenafil je látka původně určená na řešení kardiovaskulárních problémů a pochází z léku, který se na začátku 90. let testoval právě za účelem pomoci pacientům se srdečnými nemoci. Zjistilo se ale, že látka zlepšuje průtok krve do penisu, co má za následek okamžitou erekci. Samozřejmě, až po sexuální stimulaci.

Sildenafil: zkušenosti, cena, prodej a léky s jeho obsahem

Jádro tabletky: Kromě Sildenafilu obsahuje samotná tabletka taky některé jiné pomocné a přídavné látky. Jedná se o mikrokrystalickou celulózu, magnézium stearát, sodík a vysušený hydrogen fosforečnan vápenatý. Inspirace Viagrou je tak zcela evidentní.

Obal tabletky: Jádro tabletky je obaleno filmem, který má taky hodně podobné složení, jako je tomu v případě známé modré pilulky. Jsou tady hypromeloza, oxid titaničitý, laktóza, triacetin a lak indigokarminu.

ÚČINKY SILDENAFILU

Sildenafil je zodpovědný za uvolnění a roztažení cév, co zvyšuje průtok krve do dalších tkání. Tento efekt je celkový, netýká se jen konkrétních cév, no právě drobné cévky zásobující topořivé tělíska v penisu na Sildenafil reagují a přichází tak k ztopoření.

Dávkování a užívání

Kamagra: Dávkování a užíváníKamagra je léčivo, které u nás sice nemůžete koupit, navzdory tomu je ale hodně podobné Viagře. Podobnost je zde i při užívání, co znamená, že Kamagra je určená rovněž pro muže trpící erektilní dysfunkcí způsobenou problémem s prokrvením penisu.

Jedna dávka = 1 💊 tabletka. Maximální denní dávka je 1 💊 tabletka, na úvod se doporučuje začít s menší, poloviční dávkou

Aj v tomto případě platí, že účinnost tabletky je navázána na sexuální stimulaci a užití by mělo být zhruba 30 až 60 minut před plánovaným pohlavním stykem

Užití je snadné, stačí jednu tabletku spolknout a zapít vodou. Nadměrné užívání nevede k lepším výsledkům, co se můžete dočíst taky na příbalovém letáku, spíš k výskytu negativních nežádoucích a vedlejších účinků. Výrobce uvádí, že dle statistik pomáhá Kamagra v 80 % případů, 20 % mužům tablety nepomohly.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Účinky Kamagry

Účinky KamagryPodívejme se teď na to, jaké účinky Kamagra má. I když jde o generikum Viagry, je účinnost tablet srovnatelná se známou modrou pilulkou. I zde platí, že po několika hodinách začne vliv přípravku klesat a účinek postupně ochabuje. Nejde tedy o trvalé řešení, na to byste museli tabletky užívat každý den.

Kamagru jsem kdysi na zahraniční cestě vyzkoušel a toto je mé hodnocení její vlivů:

Libido

Kamagra se svým složením ani účinky dle slov výrobce na libido nezaměřuje a to mohu potvrdit. V této oblasti jsem nezaznamenal žádné viditelné změny, platí, že na zvýšenou chuť na sex ani na zvýšenou sexuální citlivost nemá tabletka žádný vliv.

Nástup erekce

Co se týče erekce, tady je již vliv Kamagry o poznání lepší. Je to především díky Sildenafilu, takže účinnost bych přirovnal asi k Viagře, dle mého subjektivního hodnocení je to hodně podobné. Aby ale erekce nastala, je nezbytná stimulace, nějaké sexuální dráždění.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tvrdost a kvalita erekce

Díky mnohem lepšímu prokrvení a otevření cév pro zvýšený přísun krve do penisu je lepší nejen nástup erekce, ale i její kvalita. Penis byl viditelně zvětšený a víc prokrvený, co hodnotím pozitivně. Kratší byla ale doba maximálního účinku, jen 3 hodiny i něco. Pokud se někde dočtete o účinnosti například až 10 hodin, podle mě to není reální.

Prodloužení pohlavního styku a oddálení ejakulace

Delší pohlavní styk nebo oddálení ejakulace? To první možná, především díky lepší a tvrdší erekci, ale to druhé rozhodně ne. V tomto Kamagra nevybočuje z rady a například na zlepšení ejakulace nepůsobí nijak. Stejně tak ani na plodnost.

Intenzita orgasmu

Intenzivnější ejakulace nebo lepší orgasmus taky nepatři mezi účinky Kamagry. Ani Sildenafil ani žádné jiné látky obsažené v tabletách neovlivňují žádným způsobem ejakulaci nebo intenzitu orgasmu.

Vedlejší účinky

Kamagra: Vedlejší účinkyKamagra se na Viagru podobá taky vícerými nežádoucími účinky. Musím říct, že já osobně jsem měl štěstí, nakolik nic seriózního se u mě za ten krátký čas, co jsem měl možnost přípravek vyzkoušet, nevyskytlo. Vím ale, že jiní muži již také štěstí neměli a některé vedlejší účinky, především bolesti hlavy a zarudnutí kůže, si „užili“.

Tady jsou nejčastěji zmíněné vedlejší negativní účinky tabletek:

Velmi časté vedlejší účinky

bolest hlavy
návaly horečky
zarudnutí tváře

Časté vedlejší účinky

závratě
žaludeční nevolnost a trávící problémy
problémy s očima a sluchem, citlivost očí
ucpaný nebo tekoucí nos
únava
bolest na hrudníku
alergická reakce

Někdy se mohou objevit taky průjem, rozmazané vidění, citlivost na světlo, nepravidelná činnost srdce nebo nízký krevní tlak. Jde o typické účinky léků na erektilní dysfunkci, proto i když se mohou objevovat jen u menšiny případů, prostě s nimi musíte počítat. Není to nic příjemného a třeba se s tím smířit.

Kontraindikace a kdy nelze Kamagru užívat

Kontraindikace a kdy nelze Kamagru užívatKromě nežádoucích účinků existují i některé specifické situace a případy, které jsou překážkou užívání Kamagry. Ty vychází především z problému mezi účinnou látkou Sildenafil a její působením na krevní soustavu, srdce a některé další specifické procesy v těle. Výsledkem je pak neslučitelnost Kamagry s některými léky i zdravotním stavem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jde především o následující situace:

Nemoci, které vylučují užívání

Pokud trpíte alergii na Sildenafil nebo některou jinou látku nacházející se v jádru nebo v obalu tabletky, neměli byste Kamagru užívat. Podobně při problémech se srdcem nebo játry, případně při problémech se zrakem, byste taky neměli užívat tyto tabletky. Stejně tak jsou problémem anémie, leukémie, deformace penisu a jiné nemoci nebo poruchy.

Jiné faktory vylučující užívání

Co se týče dalších situací a případů, tak Kamagra není určená pro muže mladších jak 18 let. Vzhledem na její účinky na zrak, ale i to, že může způsobit závratě, byste ji neměli užívat při obsluze strojů a řízení vozidla. Problémem může být i přecitlivělost na laktózu nebo cukry. Užití tablety s těžkým jídlem současně může oddálit začátek nástupu její účinků, při konzumaci alkoholu může dojít ke snížení účinnosti, takže to též nedoporučuji.

Kontraindikace s léky

Užívání léků, které obsahují dusičnany nebo donory oxidu dusného, je neslučitelné s užíváním Kamagry. Stejně tak léky proti bolesti na hrudníku nebo léky používané na léčbu HIV jsou kontraindikovány s Kamagrou. Alfa-blokátorová léčba vysokého tlaku nebo problémů s prostatou se taky nesmí kombinovat s Kamagrou.

PRO ŽENY NE

Kamagra není určená pro ženy, alespoň ne ve formě tablet, o kterých mluvíme. Pravdou sice je, že výrobci začínají hledat stále častěji cesty, jak by mohli nabízet podobné přípravky taky pro ženy, ale v současné době není tato konkrétní tabletka indikována pro ženy.

Balení a cena

Kamagra: Balení a cenaJak jsem již zmínil na úvod, Kamagra si bere příklad z Viagry i ohledem balení a typů. Nejčastěji se dají najít tablety s obsahem Sildenafilu v objemu 100 mg, ale vím, že se vyrábějí i slabší verze obsahující jen 50 nebo 25 mg. Jeden balíček obsahuje standardně 4 tablety, koupit se však dají i větší balení obsahující až do 40 tablet.Kamagra baleni a cena

Mluvil o cenách je obtížné, nakolik Kamagra není určená pro slovenský nebo český trh. V zásadě však platí, že cena za 1 tabletku je zhruba poloviční jako v případě Viagry, alespoň takový je průměr. Navzdory tomu, při dlouhodobém užívání jde i Kamagra „do peněz“, takže tímto směrem dle mě cesta určitě nevede.

Jak a kde koupit Kamagru

Jak a kde koupit KamagruVzhledem k tomu, že u nás se Kamagra koupit nedá, nevím vám v tomto nic doporučit. Jde ale o generikum Viagry, takže zřejmě bych se obrátil tímto směrem, případně zkusil jiné alternativy. Co tak například Taxier z dílně Zentivy nebo volně dostupné tablety?

Musím ale upozornit, že Viagru nebo její generika dostupné u nás, bez lékařského předpisu nezískáte. Nejdřív musíte absolvovat vyšetření na erektilní dysfunkci a pak s receptem od lékaře můžete jít do lékárny, kde si lék koupíte. Nikde jinde jako v lékárně a nijak jinak podobné přípravky určitě nekupujte.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Proč je koupě bez receptu nebezpečná a jaké má rizika

Kamagra: Proč je koupě bez receptu nebezpečná a jaké jsou rizikaI když se u nás Kamagra koupit nedá, vícerých to láka. Narazil jsem dokonce i na eshopy, které jsou v našem jazyce a Kamagru nabízejí. Ještě horší jsou inzeráty, kde se uvádí text typu „Prodám Kamagru bez předpisu“. Je to vlastně podobné jako s dalšími podobnými značkami a společným jmenovatelem je pohodlnost a snadnost.

Koupit Kamagru ze zahraničí, například online, je velké riziko, nakolik může jít buď o falešné a neúčinné pilulky, nebo o netestovanou verzi přípravku

Pokud by přece jen šlo o pravou Kamagru, riskujete problémy a to především právního charakteru

Musím vás upozornit, že existují případy vážného poškození zdraví v důsledku užívání padělků a napodobenin nejen Kamagry, ale i Viagry

Viagra, od které je Kamagra odvozena, je častým terčem různých padělatelů a překupníků s léky a léčivy. Podobně je tomu tak i u Kamagry, která je považována celosvětově za dvojku a která se taky často falšuje a vyrábí v absolutně nevhodných podmínkách. V lepším případě se nedostaví žádné účinky, v tom horším může dojít k ohrožení zdraví.

Pokud by se vám přece „poštěstilo“ a přišla by vám opravdu originální Kamagra, pamatujte na to, že jde o specifický lék na erektilní dysfunkci. To sebou přináší riziko nežádoucích účinků, ale taky zmiňovaných kontraindikací. Bez řádné diagnostiky je užívání Kamagry nebezpečné, pokud ne až přímo škodlivé.

DALŠÍ GENERIKA VIAGRY

Kamagra patří do kategorie generik, čili jde o přípravky se stejnou nebo podobnou účinnou látkou jako originální lék, ale složení není 100 % identické. Všechna generika bez ohledu na název jsou ale léčivá na erektilní dysfunkci a na všechny je nevyhnutelné mít lékařský recept.

Nejčastější otázky

Kamagra: Nejčastější otázkyTak, jako to dělám u všech recenzích konkrétních přípravků, i v tomhle případě jsem se zajímal o to, co muži nejčastěji v souvislosti s Kamagrou hledají. Kromě účinků, složení, dávkování a podobných technických informací vás zaujímají i některé méně faktografické otázky. Sesbíral jsem je proto z diskuzí a tady jsou i s mými odpověďmi:

Jak funguje gel, šumivé tablety, Oral Jelly želé?

Na rozdíl od klasických tablet jde pro našince tak trocha o exotické formy, no co jsem se dočetl ze zkušenosti mužů, není to naprosto marné. Já sám ale v této oblasti poznatky nemám a proto momentálně zůstávám u doporučení, že tabletky na perorální užití jsou nejlepší. Hned jakmile jiné formy vyzkouším, rozhodně tady doplním své hodnocení.

Kamagra a alkohol, jdou dohromady nebo ne?

Přímo na příbalovém letáku od výrobce sice není zakázáno užívat alkohol najednou s Kamagrou, ale nedoporučuje se to kvůli účinkům alkoholu na erekci jako takovou. Já to taky nedoporučuji, dle mě si je nutno vybrat mezi alkoholem a kvalitním sexuálním životem.

Kamagra, Viagra nebo Cialis, co je lepší?

Nebudu tvrdit, že jsem nejlepší expert na všechny tři značky. Z hlediska účinku si subjektivně myslím, že na značce až tak nezáleží a všechny tři produkty mají své plusy i mínusy. Udělejte si vlastní obraz, napsal jsem tudíž recenzi i na Viagru a taky na Cialis.

Proč nedostat koupit Kamagru v lékárně?

Odpověď je snadná a prostá: protože u nás není její prodej povolen, není zaregistrována na příslušném úřadu a nemůže se prodávat v síti veřejně dostupných lékáren. To je bohužel voda na mlýn nelegálního prodeje, před kterým ale důrazně varuju. Raději vyzkoušejte jiné generika, případně originál Viagru nebo volně dostupné tablety.

Jiné recenze na Kamagru rizika nezmiňují jak je to možné?

Jediné, co mi napadá jako rozumné vysvětlení je, že dané recenze rizika, negativní účinky nebo jiné nelichotivá informace zatajují, nakolik něco z toho mají. Každá objektivní recenze musí zmínit pozitiva a taky negativa. Pokud tomu tak není, příliš bych takové recenzi nevěřil.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zkušenosti s Kamagrou

Zkušenosti s KamagrouVe světě jsou hodnocení přípravku poměrně pozitivní a taky proto je tabletka taká populární. Podle informací, ke kterým jsem se dostal, je dostupná až v 90 zemích světa, včetně mnohých evropských a taky v USA. Lékaři ji předepisují čím dál tím víc, především na úkor Viagry, kterého je Kamagra generikem.

Zaznamenané ale byli taky problémy s vedlejšími účinky a mnohými kontraindikacemi, které jsem uvedl já sám výše. Sildenafil je sice v Kamagře zastoupen dostatečně, no navzdory tomu je počet mužů nespokojených s účinkem tabletky vysoký. Některé statistiky uvádějí, že dokonce u každého pátého muže nenastal požadovaný efekt na zlepšení erekce.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Vlastní zkušenost

Kamagra: Vlastní zkušenostMusím říct, že má zkušenost s Kamagrou je hodně omezená a lék jsem vyzkoušel během pobytu v zahraničí. Nešlo tak o užití u nás, co by znamenalo užití nelegálního léku, před čím všechny varuji. Na trhu jsou dostupné na lékařský předpis i jiné alternativy, případně přímo Viagra.

Co se týče účinků, ano, Kamagra je účinným přípravkem, který se může porovnávat s originálem. Současně to ale platí nejen v tom dobrém, ale i v tom méně dobrém, čili ve vedlejších účincích. Stejně tak platí, i v případě Kamagry jde o účinek jen na erekci, ne například na zlepšení libida nebo pro intenzívnější prožití orgasmu.

Zhodnocení na závěr

Kamagra: Zhodnocení na závěrCo tedy říct na závěr? Kamagra je velmi podobná Viagře, no u nás se k ní legální cestou nedostanete. Nezůstává vám proto nic jiného, jen se buď spolehnout na originál, čili slavnou modrou pilulku, nebo zkusit alternativu v podobě přírodních tablet. Pokud netrpíte kompletní erektilní dysfunkcí, já osobně bych se přikláněl k druhé možnosti.

Stoporex, to všechno jsou značky symbolizující opravdu spolehlivé účinky v oblasti potence i libida. Mé vlastní zkušenosti mi říkají, že většina mužů potřebuje právě to, co nabízejí tyto tabletky, čili přírodní a přirozenou pomoc k lepší erekci.

Oproti Kamagře, Viagře a jiným alternativám mají několik nesporných plusů:

složení tablet je 100 % přírodní, obsahují výtěžky a extrakty přírodních afrodiziak

tyto přípravky jsou dostupné bez lékařského předpisu

nemusíte se obávat o to, že vás finančně zruinují, jsou nepoměrně levnější

riziko vedlejších účinků je opravdu minimální, objevují se jen ojediněle

vícero výrobců garantuje vrácení peněz, takže nejde o žádné velké riziko

Nechci vás ovšem přesvědčovat, že jde o nějaké zázračné přípravky. Aj ony mají své hranice, přece jen, jsou to volně dostupné tablety. Problém s impotencí vám určitě nevyřeší, no většina mužů na tom není tak špatně, aby potřebovala Viagru nebo Kamagru.

Spíš vidím pozitiva těchto tablet a to velký výběr značek a taky možnost specializace. Některé tabletky jsou totiž zaměřeny například na zvýšení libida nebo oddálení ejakulace, co klasické pilulky typu Kamagra a Viagra nedokážou. Pokud stavíte na ověřené značky s dobrými referencemi, budete podle mě s jejich účinností spokojeni.

Tabletky, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptu

Kamagra: Tablety, které jsem vyzkoušel a jsou bez receptuNěkteré zmíněné věci mě donutili přemýšlet o dalších přípravcích. Víceré tabletky u mě v minulosti zabraly, a proto vím, že mohou v jistých případech pomoct. Přikláním se proto k zcela nové cestě a to k přírodním tabletkám na podporu potence a erekce.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Proč? Mám nato tyto čtyři nejdůležitější důvody:

  • složení je 100 % přírodní, v tabletkách jsou výtěžky přírodních afrodiziak a jen látky, které jsou pro náš organismus přirozené
  • díky složení se není nutno obávat žádných vedlejších účinků
  • tabletky získáte bez lékařského předpisu, co ale neznehodnocuje jejich účinnost
  • výrobci převážně nabízejí vrácení peněz, pokud budete nespokojen s účinky, co je něco, co jen tak kdekoliv určitě nezískáte

FUNGUJÍ TYTO TABLETKY?

Odpověď je jednoznačná a nebudu vám nic tajit ani přikrášlovat. V případě, že trpíte erektilní dysfunkcí těžšího stupně, odpověď je zamítavá. Naštěstí, i mé vlastní zkušenosti ukazují, že většiny mužů se to netýká a tyto tabletky jim mohou pomoct.

Nabídka těchto tablet a přípravků je víc než dostatečná. Tady taky ale platí, že se najdou značky, které jsou neúčinné, a jde o vyhazování peněz. Všímejte si proto historii přípravku a dlouhodobé hodnocení od uživatelů a máte velkou šanci, že budete spokojeni. Například tabletky Stoporex představují kvalitní přípravky.

Pokud byste měli zájem, tady je přehled všech tabletek, které u mě účinkovaly nejlépe:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.1/5 - (48 votes)

4 comments

  1. Článek celkem ujde. Nicméně bych zapracoval na gramatice. Některé obraty jsou pro mne velice iritující. Také používání slova nakolik, v naprosto nevhodných obratech, bych se vyvaroval.
    Článek je také kapku kazatelský, pokud víte jak to myslím.
    Přeji hodně úspěchů do budoucna.

  2. Zkusil jsem pro zvědavost kamagru tabletku a gel a musím říci, že oboje funguje skvěle. Teď jsem objednal znovu gel, cucavý bonbon a šumivou tabletku. Tak uvidím. Zatím všechno v naprosté pohodě a bez větších vedlejších příznaků.

  3. Podotýkám, že jsem na tom nebyl vůbec špatně, ale po požití oněch preparátů je sebevědomí jako za mlada. Sex je zase opravdu radost bez úzkostí, že se něco nepovede. Takže doporučuji Kamagru ve všech provedeních, ale těm, kteří nemají problém se srdcem.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *