Krátká erekce

katka erekcePevná erekce je sice znakem kvality, no co z toho, když netrvá tak dlouho, jako by muž chtěl? Právě problém s krátkou erekcí je jedním z těch, které nedají spávat mužům a jejich partnerkám. Udržení erekce se většině mužů nedaří jenom při sexuálním styku, při masturbaci s tím takový problém nebývá.

Co může být příčinou takového stavu? Značná většina případů je způsobená kombinací psychických faktorů a ne ideálního stavu libida. Tomu všemu nepřispívá ani okolní prostředí a stresový životní styl.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

S krátkou erekcí bývá někdy spojený také syndrom příliš rychlé ejakulace, přičemž nejde o přímo související problémy. Ať už vás trápí jen ten první, nebo se někdy vyskytne i předčasný výron semene, nyní se dozvíte, jak ten problém řešit.

Co je krátká erekce a jaké jsou její příznaky

Co je krátká erekce a jaké jsou její příznakyZdravá erekce by měla trvat dostatečně dlouho na to, aby muž byl schopen oplodnit svou partnerku. Pokud je příliš krátká, je to ovšem problém pro oba. Důležité ovšem je, zda se opravdu jedná o krátkou erekci a zda není její délka ovlivněná něčím přirozeným.

Pod pojmem erekce se myslí ztopoření mužského pohlavního údu

V ztopořeném stavu by měl být penis delší dobu a to i při přerušení sexuálního dráždění

Pokud erekce po pár minutách nepřirozeně ochabne, jde již o krátkou erekci

Někdy je doba erekce natolik krátká, že muž umí také laickým posouzením zjistit, že jeho ztopoření není uspokojivé. Mnohem víc je ale situací, kdy tenhle problém nemusí být svou intenzitou natolik viditelný a v takovém případe je nutno se orientovat při jeho identifikaci porovnáním zdravého průběhu erekce s realitou.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Běžná erekce má takovýto průběh:

když nastane u muže sexuální vzrušení, posílá se signál do centrálního nervového systému do té části, která je zodpovědná za pohlavní aktivitu
z mozku odchází na základe sexuálního vzrušení podnět k aktivaci cév a k nahrnutí krve do pohlavního údu, co způsobí jeho začínající ztopoření
od okamžiku dosažení plné erekce ztopoření neochabuje a to i po ukončení sexuální stimulace, přičemž přirozeným zakončením erekce je ejakulace

Pokud ztopoření ochabne velmi rychle po jeho dosažení, případně po průniku pohlavního údu do pochvy, jde o problém s krátkou erekcí. Je mi zřejmé, že u všech mužů se může doba erekce měnit individuálně, no jisté je, že ztopoření by mělo přetrvat delší dobu i po ukončení sexuální stimulace.

Krátká erekce může být doprovázena i následujícími symptomy:

problém s dosažením erekce za kratší dobu
střídaní období lepší a horší erekce, jakoby se problém „vracel“
problémy s průnikem penisu do pochvy kvůli nedostatečné erekci
příliš rychlé ejakulování, někdy již po pár minutách od začátku erekce
občas se může objevit i problém s dosažením 100 % ztopoření
nedostatečná chuť na sex

MASTURBACE VS. STYK

Při posuzování toho, co je a co není krátká erekce, nezapomeňte ani na rozdíl mezi masturbaci a pohlavním stykem. Při styku bývá běžné, že erekce nemusí být vždycky 100 %, ale úplně ochabnout by nikdy neměla.

Příčiny krátké erekce

Příčiny krátké erekceProblémy s délkou erekce mívají příčinu buď ve fyziologických anebo v psychologických faktorech. Obě se dají řešit a nejde vůbec o beznadějný stav. Ve většině případů se mohou dokonce příčiny navzájem překrývat.

Toto jsou faktory nejvíc ovlivňující problém s krátkou erekcí:

Věk: Krátkost erekce může ovlivňovat jak nízký, taky tak vysoký věk. V případě nízkého věku může být za problémy s udržením erekce sexuální nezkušenost a nejčastěji s tím mají problém mladí muži ve věku do 25 let. Stejně tak starší muži nad 40 nebo 45 let mohou mít taky krátkou erekci a to z důvodu poklesu libida nebo srdečních onemocnění.

Nedostatečné prokrvení pohlavního údu: Tenhle faktor je zodpovědný za většinu problémů s erekcí. Ať již jde o problém mít kvalitní ztopoření nebo o problém s udržením dlouhodobější erekce, právě nedostatečné prokrvení pohlavního údu nebo problém s udržením krve v topořivých tělískách je zodpovědným činitelem zapříčiňující tyto poruchy.

Léky: Účinky mnoha léků na krevní tlak, cukrovku, imunitu nebo kardiovaskulární nemoci ovlivňují taky samotní erekci. Stejně tak některé léky z kategorie antidepresiv mají negativní vliv jak na dosažení erekce, tak na její udržení. Problémové mohou být taky speciální léky na předčasnou ejakulaci.

Alkohol a kouření: Obě tyto neduhy jsou zodpovědné nejen za problémy s potencí, ale taky za zhoršení zdravotního stavu celkem. Kouření způsobuje ucpání cév, co přímo ovlivní kvalitu erekce. Alkohol je zas negativem z důvodu vlivu na koncentraci, a ačkoliv v malé dávce jde o afrodiziakum, při větší konzumaci již nastává problém erekci vůbec mít.

Psychologické faktory: Nervozita, stres, pracovní vytížení, nedostatek oddychu a i samotný strach před selháním, to všechno může ovlivnit ztopoření a jeho kvalitu. Dnešní životní styl je až příliš uspěchaný a muži dnes dopřejí svému tělu velmi málo odpočinku, co se projeví i na erekci.

Vrozené a vývojové poruchy: Jde hlavně o poruchy uzdičky nebo tvaru penisu. Při příliš krátké uzdičce hrozí předčasná ejakulace, co je doprovázeno i příliš krátkou erekcí. Při nadměrné tvorbě vazivové tkáně, co je tzv. Peyronieho nemoc, nastává problém s dosažením a udržením 100 % ztopoření.

Diagnostika krátké erekce

Diagnostika krátké erekceTo, zda je erekce krátká, se dá zjistit již na základě volného pozorování nebo podle přítomnosti zmíněných vnějších projevů a příznaků. Pokud se rozhodnete s tímto problémem zajít k lékaři, ten provede několik zjišťování a vyšetření s cílem diagnostikovat problém erekce jako také.

Zde jsou vyšetření a postupy, které se využívají nejčastěji:

anamnéza postavena na identifikaci příčiny a rizikových faktorů
odběr krve, kterého cílem je zjistit stav krvinek
odběr moči, díky kterému lze určit například hladinu testosteronu
fyzické vyšetření, které slouží na zjištění například problému krátké uzdičky

Většinou postačuje anamnéza, kde lékař – sexuolog zjistí, kdy nejčastěji porucha erekce nastává, jaké jsou vyvolávající činitele a zda jsou přítomné i některé rizikové faktory pro určitou konkrétní příčinu.

NE VŽDYCKY MUSÍTE JÍT ZA LÉKAŘEM

Výše zmíněné vyšetření jsou určeny pro komplexní diagnostiku funkčnosti erekce. To ale neznamená, že každý problém s krátkou erekcí si vyžaduje takovou odborní diagnostiku. Má vlastní zkušenost naopak říká, že většinou tomu tak není.

Jak na vyřešení krátké erekce

Jak na vyřešení krátké erekceŘešení příliš krátké erekce závisí taky od vyvolávající příčiny, no nejvíc se přikláním ke kombinaci režimových opatření a podpůrných přípravků. To platí zejména pro situace, když jsou důvodem příliš krátké erekce nedostatečné libido nebo nedostatečné prokrvení pohlavního údu.

Tady jsou možnosti, které máte:

Odborné lékařské řešení

V případě, že je problém fyziologického nebo psychologického stavu neřešitelný bez lékaře, rozhodně doporučuji odborné řešení jako první možnost. Při velmi vážných poruchách prokrvení může jít o injekční ambulantní léčbu, při fyziologických změnách o chirurgické řešení. Seriózní psychologické příčiny je rovněž nutný řešit výlučně s odborníkem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Vysazení léků, alkoholu a kouření

Řádně si prostudujte účinky jednotlivých léků a to včetně možných vedlejších účinků. Pokud tam najdete co i jen zmínku o ovlivnění erekce, ukončete jejich užívání a hledejte si lepší alternativu. Co se týče kouření, s tím je nutno skoncovat stejně bez kompromisů. Alkohol může být afrodiziakum, ale pouze v menším a omezeném množství.

Změna životosprávy

Chcete-li lepší, kvalitnější, intenzívnější a delší erekci? V takovém případě začněte změnou stravování. Jezte víc zeleniny a ovoce, méně polotovarů a méně mastných jídel. Častěji se pohybujte a sportujte, méně pracujte. Vymezte si čas na oddych a regeneraci a to jak psychických, tak i fyzických sil. Věřte mi, změna se dostaví!

Podpora erekce pomocí cviků

Prodloužit erekci lze několika způsoby. Při masturbaci se zaměřte na oddálení ejakulace a ne na co nejrychlejší orgasmus. Existuje také cvičení nazvané Kegelovy cviky, které slouží na posilnění svalů pánvového dna. To je důležité pro udržení erekce delší dobu a také na udržení ejakulace „na uzdě“.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Změny v průběhu sexuálního styku

Zkuste před stykem přírodní a přirozené afrodiziaka, například maliny, mořské plody, chilli nebo čokoládu. V průběhu styku se zaměřte s partnerkou na změnu stereotypu, zkuste nové polohy, zkuste nové techniky. To všechno může zvýšit vaše libido a tím podpořit „nadrženost“ delší dobu, nebo také prodlouží erekci. Samozřejmě, kontrolovaně.

Tablety bez předpisu

Já osobně hodně často a rád využívám přírodní tablety na podporu a prodlouženi erekce bez předpisu. Jde o volně dostupné výživové doplňky podporující libido, lepši prokrvení penisu a také kvalitu orgasmu. Pro muže s častým stresem a nedostatkem přirozeného odpočinku mohou být tyto tablety doslova „modrým z nebe“.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

 

Časté otázky o krátké erekci

Časté otázky o krátké erekci Dřív, než zmíním konkrétní přípravky, které mně osobně s erekcí pomohli, chtěl bych se něco málo věnovat nejčastějším otázkám mužů v souvislosti s tímto tématem. Zde jsou ty, které jsem nejvíc krát našel v internetových diskuzích a připájím k nim i mé odpovědi, ke kterým jsem se dopracoval též na základě vlastních zkušeností:

Při masturbaci je délka erekce v pořádku, při styku již ne. Proč?

Patrně jde o nejčastější problém a to o problém psychogenní, který je typický především pro mladé lidi. Pokud je právě tohle vaše situace a důvěrně ji znáte, doporučoval bych se zaměřit na tenhle faktor a zkusit se o tom mluvit taky s partnerkou. Změnami v průběhu sexuálního styku byste to měli vyřešit.

Jsem muž ve vyšším věku. Jaké jsou řešení v mém případě?

Opačným případem je, pokud se problém s nedostatečně dlouhou erekci dotýká mužů ve vyšším věku. Zde je důležitým faktorem zdravotní stav, zejména hladina testosteronu a stav cév. Nejlepším řešením budou zřejmě výživové doplňky.

Krátká erekce je u mně způsobená také předčasnou ejakulací. Co s tím?

Rovněž na oddálení ejakulace jsou tablety, stejně tak tak krémy a gely, které slouží na snížení citlivosti na sexuální dráždění. Pokud to nepomůže, zkuste například přerušovaní pohlavního styku, použití hrubšího kondomu nebo masturbaci před stykem.

Kdy to nezvládnu bez lékaře?

Jsou situace, kdy nelze problém s příliš krátce trvající erekcí řešit bez lékařského dohledu. Je to například případ závažných psychologických problémů, ale taky případ vrozené poruchy erekce nebo problém jiného fyziologického charakteru.

Kde mám záruku, že zmíněné tablety budou účinkovat:

Bohužel, tuto záruku vám na 100 % neslíbí zřejmě nikdo. Je to hlavně proto, že tablety mají přírodní složení bez účinných látek typu Sildenafil a podobně, které zajišťují účinnost při lécích na předpis. Na druhou stranu, já mám s tabletami většinou pozitivní zkušenost.

Jak fungují tablety na krátkou erekci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na krátkou erekci a proč je doporučujiProdloužení erekce je oblast, kterou jsem se zabýval i kvůli sobě a na základě testování jsem dospěl k názoru, že nejlepším řešením je kombinace tabletek a některých režimových opatření. Samozřejmě, to platí pro případy, kdy příčina není patologická.

Přípravky, o kterých mluvím, mají tudíž jednu velkou výhodu:

Tablety na prodloužení erekce mají 100 % přírodní složení obsahující látky na podporu erekce, její zintenzívnění a také na kvalitnější udržení

Pokud je problém s délkou erekce zapříčiněn fyziologickým faktorem, především kvůli anatomickým změnám na pohlavním ústrojenství, tablety vám ovšem nepomůžou. Umí ale pomoct v téměř všech ostatních případech a jde rozhodně o pozitivní a přírodní „doping“. Výsledky nelze očekávat hned, ale po jistém čase se dostaví.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Tyto přípravky mají obvykle následující účinky:

zlepšují prokrvení penisu a udržení krve v něm, co jsou přímo ty účinky, které pro prodloužení erekce potřebujete
pozitivně ovlivňují libido a chuť na sex, co je přece důležité pro dosažení maximální intenzity sexuálního vzrušení v průběhu celého styku
fungují i jako přírodní afrodiziakum a proto podporují nejen delší erekci, ale také zlepšují její kvalitu již od počátku, čili od první sexuální stimulace

Zásadní přednost vidím v tom, že tablety mají čistě přírodní složení. To znamená, že v jejich složení není žádná chemicky vyrobená účinná látka jako je to v lécích na erektilní dysfunkci a tak je zle koupit také bez lékařského receptu. Navíc, díky svému složení nehrozí problémy s vedlejšími účinky.

Co se týče jejich užívání, mějte na paměti:

nezbytnost užívat tablety delší dobu, čili nepostačuje užití jen přímo před pohlavním stykem jednorázově, ale je nutno je užívat delší dobu
že jde o přírodní přípravky, takže účinnost je u všech individuální
nutnost užívat je důsledně a současně nutnost upustit od všech činností, které by mohli snížit jejich účinnost, včetně požívání alkoholických nápojů nebo kouření

DODRŽUJTE DÁVKOVÁNÍ

Jedna z těch nejdůležitějších věcí při tabletkách tohoto typu je dávkováni. Tady doporučuji, sledujte pozorně instrukce výrobce v příbalovém letáku a nepřekračujte maximální dávkovaní na den. Věřte mi, účinnost tím nijak dramaticky nestoupne.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiPokud nechcete hledat mezi desítkami značek a zkoušet je řadu za řadou, dokud nenajdete ty nejlepší, můžete využít mé vlastní zkušenosti. V uplynulých letech jsem vyzkoušel opravdu velké množství různých druhů tabletek na podporu erekce a stejně tak na prodloužení erekce a vím proto docela objektivně posoudit, které stojí za zkoušku.

V následujícím přehledu proto uvádím ty nejúspěšnější mnou testovány značky včetně hodnocení a odkazem na individuální recenzi. Tam se dozvíte všechno od složení po dávkování. Ať se líbí, zde jsou:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (21 votes)

3 comments

  1. Taky jsem byl jak pokusný králík. Na posledním místě rozhodně souhlasím že je Clavin – naprosto vyhozené peníze. Trefil jsem se na 3 pokus – Erex24 mi po několika dnech začal zabírat a erekce se mi zase vrací – je to s ním lepší a lepší. Objednávám další balení se slevou 🙂

  2. Mohl bych se zeptat, jestli něco pomáhá od slabé erekce? vždy vypadá že stojí, ale když chci zasunout, tak je hodně měkký, a ne vždy to jde…

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *