Vimax: Slibuje lepší erekci, větší penis, oddálení ejakulace. Toto je moje zkušenost

Vimax Pills, což je oficiální název přípravku Vimax, je přírodní produkt pocházející z Kanady určený na zpevnění penisu, delší pohlavní styk a zlepšení erekce. Někteří muži vyhledávají Vimax právě kvůli oddálení ejakulace a pro zvětšení penisu. Právě pro potvrzení těchto účinků jsem se rozhodl vyzkoušet Vimax i já.

Samotné pilulky jsou zaregistrovány, jelikož oficiální distributor sídlí právě u nás. Prodej je úplně bezproblémový a dodání produktu velmi rychlé, za což má distributor ode mě velké plus.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Navíc, jak jsem se nedávno dočetl, po delší době bylo složení produktu upraveno a jeho receptura ještě vylepšena. Proto s velkým očekáváním jsem si balení objednal a začal užívat. Výsledky mého testování najdete na konci recenze, začnu nejprve trochou teorie.

Doba testování produktu2 měsíce
Kdy se projevily první účinky1 - 2 týdny
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisu1 - 1,30 cm při dlouhodobém užívání
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétní doručení do 2 pracovních dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena + Slevový kupón1099 Kč [kupón na 11%: vimax11sleva]
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Vimax Výrobce a původ

Jak jsem již zmínil, značka Vimax má kanadský původ. U nás zajišťuje distribuci oficiální český distributor se sídlem v Praze. Pokud byste náhodou měli cestu kolem naší metropole, můžete si tablety také osobně vyzvednout, ale pohodlnější bude určitě doručení kurýrem přímo k vám domů.

Výrobce je ohledně původu a složení přípravku Vimax transparentní a zveřejňuje vše do nejmenších detailů. Jelikož přípravek má řádnou registraci a prošel testy, které potvrdily jeho zdravotní nezávadnost a zároveň složení tohoto přípravku. Oficiální distributor má ještě navíc certifikát od výrobce z Kanady, takže o kvalitu nebo originalitu původu se není třeba vůbec bát.

Složení a účinné látky

Vimax Složení a účinné látky

Vimax je vyprodukován na čistě přírodní báze, což znamená, že v tabletách nenajdete nic, co by nebylo původem z nějaké rostliny nebo nemělo jinak přírodní charakter. Jde o extrakty rostlin z celého světa, přičemž výrobce se stará i o kvalitní původ a maximálně šetrné pěstování, aby se dosáhlo u přípravku co nejlepšího účinku.

Vimax zlozenie

Přípravek obsahuje 8 následujících látek, přičemž několik jsou na tento typ tabletek i tak trochu netradiční:

Oves setý: Byl jsem poněkud překvapen, když jsem se na obalu produktu dočetl, že se v nich nachází také oves. Je pravda, že oves má různé příznivé vlivy například na játra nebo je účinný při zažívacích potížích, ale co dělá v tabletách, které jsou určeny na podporu potence? Odpověď je, že obsahuje užitečné látky, které napomáhají lepšímu prokrvení penisu. V produktu Vimax se nachází ve formě specifického přírodního extraktu.

Saw Palmetto: Tuto rostlinu již znám od několika konkurenčních produktů a nazývá se také Serenoa plazivá. Jde o palmovitou rostlinu, která pochází z oblasti Kalifornie. Původně byla využívána při problémech s nedostatečným sexuálním apetitem. Zároveň však napomáhá obnovovat a regulovat hladinu hormonů, zejména hlavně testosteronu, což nepřímo zvyšuje libido a chuť na sex.

Gingko: Jistě všichni znáte tento asijský strom, který se postupně rozšířil do celého světa. Jeho účinky jsou známé hlavně v tradiční medicíně již celá staletí a váže se především s onemocněními cévní a nervové soustavy. Pokud je váš problém spojen právě s potencí v důsledku zhoršeného přechodu krve do penisu, Gingko je přesně to, co na řešení potřebujete.

Ženšen pravý: Kořen z rostliny ženšenu přispívá ke zlepšení fungování pohlavního ústrojenství a zároveň dlouhodobé užívání složek této rostliny zlepšuje i tvorbu důležitých hormonů. To je velmi podstatné pro zvýšení pocitu mužnosti a pro zlepšení libida. Navíc, látky této rostliny pomáhají uvolnit stres a odstraňují únavu.

Kajenský pepř: je známo, že štiplavost je již odpradávna sestrou potence. Proč? Pálivé látky totiž zvyšují vnitřní teplotu těla, tím rozšiřují cévy v těle a tímto způsobem  přispívají k opravdu extrémnímu zvýšení cirkulace krve v těle. To platí ovšem také pro penis, kde je pro kvalitní ztopoření prokrvení naprostou nezbytností. Kajanskému koření jsem věnoval samostatný článek

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Hloh obecný: Znáte hloh obyčejný? Ne? Vůbec se nedivím, vizuálně totiž není ničím zajímavý, ale kdysi byl pokládán za všemocnou léčivou rostlinu. Známy byl zejména pro jeho příznivé účinky na srdce a cévní soustavu. Právě tyto vlastnosti, spolu s antioxidačními účinky na stěny cév, ho předurčují, aby pomohl lepší erekci prostřednictvím zlepšení prokrvení pohlavního údu.

Vitamín E: Vitamin E je znám jako jeden z nejdůležitějších a nejlepších antioxidantů. Je zastoupen v potravinách, které běžně konzumujeme všichni zřejmě každý den, ať už jde o mléko, maso, nebo také salát. Díky svým antioxidačním vlastnostem pomáhá zpomalit stárnutí a do těla dodává nezbytnou životní energii.

Kotvičník zemní: Rostlina nazývaná v originále jako Tribulus Terrestris, je bylina používána původně při problémech s prostatou. Díky fytosterolům je rostlina velice dobrá ve zvýšení testosteronu a jiných mužských pohlavních hormonů. Výsledek? Větší libido a vyšší chuť na sex.

Všechny tyto výše zmíněné látky najdete ve Vimax-u v následujícím poměru:

Látka:Množství:Účinek:
Gingko Biloba100 mgLepší prokrvení penisu
Saw Palmetto80 mgLepší potence a zlepšení stavu prostaty
Ženšen pravý extrak 5%50 mgZlepšení libida a mužnosti
Kajenský pepř20 mgLepší ztopoření penisu
Hloh obecný17 mgLepší erekce a prokrvení
Vitamín E185 iuVíce životní energie
Kotvičník zemní5 mgZlepšení libida a erekce
Oves setý4 mgPodpora pevné erekce

CO VIMAX NEOBSAHUJE

Kromě toho, co tablety obsahují, rád bych zmínit i to, co tablety neobsahují. Nenajdete zde žádné umělé příchutě, umělá barviva, konzervanty, sodík, lepek, cukr nebo mléčné prvky. Alergici se tedy nemají čeho bát.

Dávkování a užívání

Vimax Dávkování a užívání

Na rozdíl od značné části konkurence Vimax o sobě netvrdí, že pokud ho užijete určitou dobu před pohlavním stykem, že můžete očekávat oslňující výsledky. Právě naopak, výrobce přímo uvádí, že ideální je dlouhodobé užívání pravidelně každý den.

 Dávka je 1 💊 tableta denně. Můžete ji zapít čistou vodou a to je v podstatě všechno.

 Také maximální denní dávka je přesně 1 💊 tableta. Ideální je užívání po jídle. Výrobce doporučuje užívání 30 minut po jídle.

Já osobně jsem užíval tablety Vimax zhruba tři měsíce, a to doporučuji i vám. Jelikož se jedná čistě o produkt přírodního charakteru, je důležité právě to pravidelné a dlouhodobější užívání. Účinek se dostaví až po delším užívání. Výrobce dokonce udává, že maximálně možné účinky lze pocítit až po 4 měsících.

Účinky

Vimax Účinky

Vimax si dal záležet jak na účincích, také i na složení. Pravdou je, že jedno s druhým souvisí, ale stejně jako při dávkování, ani při účincích tento produkt neslibuje výrobek žádné zázraky. Zůstává v realitě a to je dobře, protože osobně mohu potvrdit, že to, co se na krabičce píše, lze očekávat i „v reálu“.

Účinky Vimax se dají shrnout do 4 oblastí:

Lepší erekce

Můžete očekávat erekci, jako nikdy předtím a to díky mnohem lepšímu prokrvení penisu. Já sám jsem byl překvapen viditelnou změnou, co u mě nastala, co se týče tohoto účinku. Musím dát za pravdu každému, kdo taky potvrdí zlepšení. Avšak ne u každého muže dojde k stejné intenzitě účinku, ale myslím si, že Vimax je opravdu velmi dobrý.

Pevnější penis

Lepší ztopoření s sebou přináší i pevnější erekci a celkově pevnější stání penisu. Díky kombinaci více látek co podporují cévy, Vimax napomáhá zlepšit počet tzv. topořivých těles v pohlavním údu. To zajistí nejen lepší erekci, ale zejména na dotyk pevnější ztopoření. Tento účinek však nečekejte hned, ale opravdu až při delším užívání.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Sexuální styk a ejakulace

Vimax zaručuje delší sexuální styk a oddálení ejakulace. Právě přírodní složka, listy byliny zvané Cuscutae neboli Kukučín, je obsahem těchto tablet právě kvůli tomuto účelu. Paradoxně, já osobně jsem však neměl pocit, že by se mi ejakulace oddálila. Bylo to právě díky vyšší citlivosti penisu, lepší erekci a zvýšení mého libida. Na druhou stranu, zřejmě po určitém čase by to i mohlo nastat, protože u více mužů Vimax tento účinek měl.

Libido

Pokud váš problém spočívá v tom, že nemáte chuť na sex, tak vám může Vimax pomoci. Vimax obsahuje řadu přírodních afrodiziaka tak při delším užívaní nepocítíte žádný problém se zvýšením svého libida. Tento účinek se však dostaví jen za předpokladu, že příčinou byla nižší hladina testosteronu nebo nedostatečné uvolnění od stresu.

CITLIVĚJŠÍ PENIS

Další účinek, který jsem u sebe zpozoroval, bylo zvýšení citlivosti penisu. Už i lehký dotek partnerky způsobil mnohem intenzivnější pocity a mnohem smyslnější prožívání našehosexu. Za toto si zaslouží Vimax opravdu pochvalu.

Nežádoucí účinky

Vimax Nežádoucí účinky

Víte co mi vadí na všech produktech na zlepšení erekce, které jsou na předpis? Vedlejší účinky. Ať už jde o zarudnutí pokožky, bolesti hlavy, svědění, zažívací potíže. Toto všechno jsou typické průvodní jevy, provází užívaní tohoto chemického dopingu.

Díky tomu, že Vimax má 100% přírodní složení, ničeho podobného se obávat nemusíte. Tablety prošly důkladným testováním a nejsou nijak nebezpečné či rizikové. To však nevylučuje, že individuálně se mohou na začátku užívání vyskytnout některé vedlejší projevy, například bušení srdce a křeče v žaludku. Pokud by trvaly déle, užívání přerušte a poraďte se se svým lékařem. Určitě však půjde doslova o promile případů.

Balení a cena

Vimax Balení a cena

Podívejme se co za balení a za jakou cenu nám Vimax nabízí. K dispozici máme až 8 možností a výběr závisí na tom, jak dlouho chcete Vimax užívat. Dostupní je pouze jeden druh tablet, na rozdíl například od konkurenčního Zerexu, který je má víc. V zásadě platí, že na jeden měsíc vám stačí jedno balení.

Zde jsou balení s cenami a přepočtem, co se vyplatí nejvíce:

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Jak vidíte, platí, čím větší balení je, tím více se vyplatí. Já bych osobně doporučil tříměsíční balení, kde jsou měsíční náklady dokonce nižší než u většiny konkurenčních produktů. Možná i proto se těší Vimax stále větší popularitě a pomalu, ale jistě, se dotahuje na pozici lídra.

Kde koupit

Vimax Kde koupit

V lékárně Vimax bohužel nekoupíte a jediná možnost, jak ho koupit osobně, je převzít si ho přímo v Praze. Jelikož toto řešení je pro většinu z vás nepřijatelné, jedinou možností je objednání přes internet. Podle mého názoru je to nejlepší a nejpohodlnější cesta, avšak zde bych doporučoval opatrnost.

Stále víc totiž nacházím na internetu na různé stránky umožňující objednat si pilulky na erekci za až přehnaně nízké ceny. Jelikož jsem od malička podezřívavý člověk, zjistil jsem, že v 99,9% případů jde o podvody.

Pravděpodobně místo Vimaxu, dostanete totiž pouze jeho napodobeninu nebo neúčinné generikum. Originál je jen jeden. Vimax si můžete objednat s jistotou kvality jedině od oficiálního prodejce www.vimax.cz. Já vám garantuji, že dostanete originál a za nejlepší možnou cenu.

60 DENNÍ GARANCE

To, na co vás chci upozornit, je garance vrácení peněz. Pokud si objednáte Vimax přes oficiálního distributora, můžete jej v případě nespokojenosti vrátit a dostanete zpět své peníze. Balení ale musí být neporušené a žádat o vrácení peněz lze jen do 60 dní od zakoupení.

Online objednávka, doprava a doručení

Vimax Online objednávka, doprava a doručení

Jak jsem již výše už zmínil, jedinou možností objednání je internet. Nemusíte se však obávat, že by šlo o náročný nebo otravný proces, spíše naopak. Vše probíhá jednoduše:

Zvolíte si balení, o které máte zájem, přičemž na výběr je až 12 velikostí

Následně do online objednávky zadáte své údaje s adresou doručení

Vyberete si způsob doručení a způsob platby

Na závěr objednávku odešlete a tím se proces končí

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Oficiální prodejce je v otázkách doručení a platby příkladem, jak by to mělo fungovat u všech konkurentů. Na výběr máte buď odeslání ve formě balíku, nebo odeslání přes kurýrní přepravu. V obou případech je doručení v rámci České republiky zdarma.

Co se týče platby, máte na výběr běžní dobírku, platbu bankovním převodem předem nebo online platbu. Ta je rychlá a bezpečná. Vztahuje se na karty embosovaného typu Master Card nebo VISA. Po obdržení platby posílá distributor ihned na druhý den zásilku k vám.

DISKRÉTNÍ BALENÍ

Pokud máte strach, zda je doručení diskrétní, nemusíte se vůbec obávat. Domů vám přijde balíček, který ničím nebudí pozornost. Stejně tak doručení probíhá jen do vlastních rukou.

Nejčastější otázky

Vimax Nejčastější otázky

Pokud vás zajímá ještě něco, ale nechce se vám prohledávat příslušné internetové fóra, kde byste našli nějaké zajímavosti tak jsem pro vás shrnul nejčastěji kladené a nejdůležitější otázky, které jsem o tabletách našel.

Kdo nemůže Vimax užívat?

Tablety jsou určeny pro dospělé muže, tedy pro ty co dovršili 18 let. Vimax byste neměli užívat při problémech s krevním tlakem, játry, srdcem a při přecitlivělosti na některou ze složek obsažených v produktu. Pokud se vyskytnou problémy, poraďte se raději s lékařem.

Jak je možné kombinovat kouření či alkohol s tabletami?

Stručná odpověď by měla být, že nijak. Realita je ovšem mnohem složitější. Pokud je někdo tuhý kuřák a chce Vimax užívat dlouhodobě, musí si své priority nejprve ujasnit. Alkohol i cigarety můžou zvýšit krevní tlak, podobně může působit i Vimax. Pro vaše zdraví to představuje riziko, a já osobně bych kombinování nedoporučoval. Občasně bych však v malém množství problém nějak neviděl.

Kdy je Vimax ideální užívat?

Výrobce uvádí, že obvyklá dávka je 1 tableta denně a optimálně 30 minut po jídle. Mně osobně nejvíc vyhovovalo užívat Vimax hned po snídani, ale přípravek můžete užít prakticky kdykoliv v průběhu dne. Pokud dávku vynecháte kvůli zapomnění, prakticky se nic neděje, pokračujte příští den. Pravidelnost je vcelku důležitá.

Proč nefunguje dávkování tak, jako při jiných tabletách?

Také se divíte, proč musíte užívat Vimax dlouhodobě a nestačí jednorázové užití? Odpověď zní: protože výrobce chce, abyste si uvědomili, jak to opravdu funguje. Žádné iluze o tom, že užijete dvě tablety hodinu před pohlavním stykem a všechno bude fungovat. Na mě spíš nutnost pravidelného užívání působí seriózně a poctivě.

Je možné získat při dlouhodobém užívání slevu?

To, že jsem vůbec na takovou otázku na fórech narazil, mě vcelku překvapilo, ale zároveň také potěšilo. Samozřejmě, všichni by chtěli slevu, ale že se objeví i ohlasy, které potvrzují zájem o dlouhodobé užívání, podle mě dokazuje úspěšnost přípravku. Pokud vím, výrobce nabízí již na druhou objednávku slevu ve výši 10% a při dlouhodobém odběru ji dokáže zvýšit i na 15%.

Zkušenosti

Vimax Zkušenosti

Dost bylo teorie, podívejme se trochu do praxe. Jaké jsou reference a zkušenosti mužů s užíváním Vimax-u? Pozitivní i méně lichotivé. Mnoho mužů si stěžuje na slibovaný efekt zvětšení penisu, který nenastává tak, jak očekávali. Pokud od Vimax očekáváte zvětšení vaší mužské pýchy o několik centimetrů, tak na to můžete rovno zapomenout. To ovšem nedokáže žádná tableta, minimálně ne žádná, kterou je u nás možné zakoupit.

Co se týče zkvalitnění erekce a milostného života, jsou komentáře a reference mužů už mnohem pozitivnější. Ohledně těchto schopností jsem našel jen málo negativních hodnocení a osobně si myslím, že i této malé skupině může být část nepřejní konkurence, která se snaží stoupající popularitu přípravku utlumit.

Oficiální distributor uvádí přímo na své webové stránce výsledky průzkumu spokojenosti mužů, kteří Vimax vyzkoušeli. Zde najdete výsledky:

 

 

prieskum vimax
Takový graf uvádí distributor na svém oficiálním webu

Myslím, že tyto uváděné hodnocení nejsou vůbec přehnané a soudit také podle toho, co jsem četl, tak lepší sexuální uspokojení a zlepšení erekce jsou  právě ty účinky, které velká většina mužů při užívání Vimax potvrzuje. Vlastně, já to také mohu potvrdit.

Vlastní zkušenost

Vimax Vlastní zkušenost

Vimax jsem osobně testoval 3 měsíce a myslím, že je to již doba, po které je možné vcelku objektivně zhodnotit jeho účinnost. Balíček mi přišel na 4. den, což by mohlo býti lepší. Může to být jenom náhoda, která byla způsobena logistickým zádrhelem.

Daleko důležitější je, jako tablety fungují. Mohu potvrdit dle mé vlastní zkušenosti, že téměř již po dvou týdnech od začátku užívání jsem postřehl lepší ztopoření a zvýšení citlivosti na sexuální stimuly. Erekce byla kvalitnější, pevnější a měl jsem pocit, že penis byl opticky o něco větší. Žádný zázraky, ale o něco určitě ano.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Na konci tříměsíčního období jsem pozoroval celkově daleko lepší erekci a intenzivnější prožívání pohlavního styku. Paradoxně však nedošlo k prodloužení styku nějak viditelně, protože jsem byl mnohem více a rychleji vzrušený, než jsem býval předtím.

PŘEDČASNÁ EJAKULACE

Zkušenosti jiných mužů však poukazují nato, že právě dlouhodobé užívání Vimax dokáže pomoct při oddálení předčasné ejakulace. Samotný výrobce dokonce doporučuje pro úplnou efektivitu užívání více než 4 měsíce. Co je dokonce delší doba, než jsem zkoušel tablety já.

Výsledek vlastního testování

Vimax Výsledek vlastního testování

Po třech měsících mohu říct jenom to, že Vimax naplnil mé očekávání. Vedlejší účinky se u mě neobjevily a ty očekávané se dostavily. Moje závěrečné zhodnocení tak bude vcelku pozitivní.

 Pokud budu známkovat jako ve škole, Vimax by dostal 1, ale s menším mínusem

Mínus dávám zejména kvůli 2 skutečnostem. První je kvůli o něco delší doručení, jak jsem očekával. Jsem zvyklý, že například při přípravků Stoporex je doručení někdy hned druhý den, tady jsem musel čekat déle.

Druhé malé mínus si Vimax vysloužil paradoxně za jeden ze svých žádoucích účinků. Tím, že se mi zvýšilo libido a měl jsem lepší erekci, dostavilo se zároveň zvýšení citlivosti na sexuální stimulování. Protože jsem byl více vzrušený, neměl jsem paradoxně delší pohlavní styk. Ale není to nic negativního, jen takový můj postřeh. Na účel prodloužení pohlavního styku se mi daleko víc osvědčil Stoporex Prolong.

Zhodnocení

Vimax Zhodnocení

Pokud vás trápí problémy s kvalitou erekce, a chtěli byste zlepšit ztopoření svého přirození a zažít mnohem intenzivnější sexuální zážitek, v tom případě mohu vám Vimax rozhodnědoporučit. Velká část mužů s ním byla a je během užívání spokojená, dokonce jsem našel i muže, kteří ho s menšími přestávkami užívají téměř neustále.

Tablety jsou kvůli složení na našem trhu opravdu unikátní, co je samozřejmě jejich velké plus. Tento produkt pochází z Kanady a to je i jeho výhoda, nezapadá do žádných klišé a spíše vybočuje z řady ostatních. Být takhle jiný se Vimax-u zajisté vyplatilo.

Já osobně vidím 4 výhody, které bych chtěl zdůraznit:

Vimax je čistě přírodního složení se zajímavou kombinací účinných látek

výrobce sám uvádí, že nejvhodnější je dlouhodobé užívání, což také potvrzuji

jde o tablety bez receptu, takže objednání a nákup je jednoduchý a bez vyšetření

několik testů i průzkumy potvrzují účinnost přípravku, to dává dobrou šanci i ostatním

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK  STOPOREX PROLONG

Pokud by u vás Vimax nefungoval tak, jak byste si očekávali, můžete využít 60 denní lhůtu na vrácení peněz za nepoškozené balení zakoupených tablet. Já si však myslím, že pravděpodobnost, že využijete takovou garanci, je extrémně malá. Pokud nemáte úplnou erektilní dysfunkci, Vimax by vám měl pomoci.

Samozřejmě, intenzita účinku může být velmi individuální. Vimax není žádná Viagra nebo jiný druh tablety s chemikáliemi, kvůli které budete „v pozoru“ bez ohledu na jakékoli okolnosti. Pokud ale máte střízlivé očekávání, co se týče zlepšení erekce nebo zvětšení ztopoření penisu, určitě není důvod se obávat o výsledek. Za mě dávám rozhodně palec nahoru!

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (109 votes)

3 comments

  1. mohu se zeptat, jaké jsou zkušenosti ostatních mužů s Vimax? užíval to někdo dlouhodobě? vyskytují se problémy například s bolestmi hlavy, co jsem se někde dočetl? většina internetových recenzí chválí tento přípravek, ale mně se to příliš nezdá, vždyť kdyby to bylo tak super, tak by si pilulky na předpis ani neškrtli. bojím se do toho jít, nemám s tím žádné zkušenosti. děkuji za odpovědi

  2. Ahoj. Já vimax užíval, ale nezůstal jsem při nom. Neříkám, že by na něm něco bylo špatně, ale například zmiňované bolesti hlavy jsem trochu pocítil. Mně vsak nejvíce vadil celkový poměr ceny a výsledků, protože ačkoli tabletky mi pomohli, při Dlouhodobý užívání se mi zdála jejich cena trochu vysoka. Tak jsem hledal alternativy a nakonec jsem prošel přes zerex az k ejoyu. A co se týče toho, jak jsou tabletky účinné vzhledem k tomu, že jsou bez předpisu, tak zalezi od míry problémů s erekcí. na ty nejvážnější případě pomůže skutečně už jen léky na erektilní dysfunkci, ale co tak pozeram po svém okoli, většině mužů postačí i tyto volně prodejny přípravky. Erekci zdar 🙂

    1. bolesti hlavy mozem potvrdit, ale to bylo jen krátkodobé a dočasné, netřeba z toho robit strašákem. já jsem s Vimax spokojny, moje partnerka taktéž. najlepsie je, že můžu současně s užíváním pit alkohol i kouřit, ne že bych to dělal pravidelně, ale nejčastěji si dam tabletku vecer pokud vím, že něco může být. jasné, že se nejedna o nic zazracne, ale mně to pomaha, zejmena na tvrdost erekce

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *