Levitra

Levitra ucinky, kde koupit, cena a srovnani 10mg a 20mgLevitra je další z tablet patřících mezi léky na erektilní dysfunkci založeny na účinné látce podporující roztažení cév. Na rozdíl od své známější sestry Viagry však nejde o Sildenafil, ale o látku zvanou Vardenafil, která má velmi podobné účinky. To je i důvod, proč se bez receptu Levitra u nás koupit nedá.

V čem je Levitra lepší od Viagry než jiné její generika? V prvním řadě, a to asi zajímá každého muže, je to cena. Tabletka stojí o hodně méně v propočtu na jeden kus, rozdíl je až dvojnásobný. V druhém řadě jde o účinnost a to především z pohledu rychlosti účinku a jeho trvání.

nezůstává

Možno se to na první pohled nezdá, ale Levitra podle zkušeností mnohých mužů dosahuje v tomto ohledu lepší výsledky, než většina její konkurentů. To je samozřejmě i důvod, proč jsem si ji všiml a rozhodl jsem se o ní napsat něco víc.

Výrobce a původ

Levitra: Výrobce a původZnačka Levitra je spojená se známou farmaceutickou společností Bayer, celým jménem Bayer Pharma AG. Ta je taky držitelem rozhodnutí o registraci, přičemž její dceřiná společnost v Leverkusenu je zas uvedená jako oficiální výrobce. Samotná firma má dlouhodobou historii, vždyť existuje již od roku 1863 a dnes je velkou farmaceutickou značkou.

Levitra je registrovaná ve vícerých zemích po celé Evropě, ale například taky na Islandu. Tabletka je oranžové barvy, má okrouhlý tvar a označení křížkem typickým pro značku Bayer. Na druhé straně tabletky je číslovka vyjadřující gramáž účinné látky, přičemž existují dvě verze a to slabší 10 mg a silnější 20 mg.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Složení a účinné látky Levitry

Levitra: Složení a účinné látky Na rozdíl od konkurentů, základem Levitry je Vardenafil. Táto látka patří k silným inhibitorem fosfodiestefázy typu 5. Zajímavostí je, že látka byla vyvinutá až v roce 2003, čili až po Sildenafilu, což je základ Viagry. Víceré studie ukazují, že jde o silnější alternativu, co může být příčinou lepší účinnosti Levitry.

Podívejme se na složení tabletek o něco blíž:

Vardenafil: Levitra jako účinná látku způsobující zlepšení erekce používá Vardenafil patřící mezi tzv. PDE-5 látky. V lidském těle působí tato látka na uvolnění cév a svalstva, následkem čeho dochází k lepšímu prokrvení tkáně vyživovaných především drobnými a periferními cévami. Podobně jako u jiných obdobných látkách, ani Vardenafil nedokáže tenhle stav obnovit napořád, jen ho může dočasně zlepšit.

Vardenafil ucinky, zkusenosti, leky s jeho obsahem a cena

V jádře tabletky: Kromě účinné látky Vardenafil lze najít v Levitře i další pomocné a přídavné látky. V jádře tabletky se nacházejí krospovidon, magnasiumstearát, mikrokrystalická celulóza a koloidní oxid křemičitý.

V obalu tabletky: Kolem jádra tabletky se nachází jeho obal tvořený filmovou vrstvou a ta obsahuje makrogol 400, hypromeloza, oxid titaničitý (E171), žlutý oxid železitý (E172) a červený oxid železitý (E172).

ÚČINKY VARDENAFILU

Vardenafil působí na cévy tak, že pomáhá k jejich uvolnění a lepšímu průtoku krve. Díky tomu nastává lepší prokrvení topořivých tělísek v penisu a dojde k ztopoření. Látka účinkuje taky na poškození mikroskopického cévního a nervového zásobení penisu, takže působí opravdu do maximální možné hloubky.

Dávkování a užívání

Levitra: Dávkování a užíváníDávkování i užívání Levitry je hodně podobné jako u jiných konkurenčních přípravků. Zajímavé je, že v mnohých ohledech dosahuje o něco lepší výsledky při pravidelném užívání, no to může být komplikované vzhledem na výskyt vedlejších účinků.

Jedna dávka = 1💊 tabletka. Maximální denní dávka je 1 tabletka s obsahem 20 mg, výrobce jako zahajovací dávku doporučuje poloviční množství Vardenafilu

Užít lék se doporučuje 25 až 60 minut před sexuální aktivitou, no na to, aby tabletka zaúčinkovala, je potřebná sexuální stimulace

Tabletka se užívá klasickou perorální formou a zapíjí se sklenicí vody. Dobrou správou je, že od začátku účinku, co může být v některých případech již po 10 minutách od užití, trvá účinnost tabletky 4 až 5 hodin, ojediněle i déle. Během teto doby můžete dosáhnout erekci taky opakovaně, vždycky na základě sexuálního dráždění.

Účinky Levitry

Účinky LevitryPodívejme se teď na účinky tabletky, které jsou téměř na každém internetovém fóru nebo v každé diskuzi chváleny až do nebes. Musím se přiznat, že u velmi pozitivních referencích jsem vždy opatrný a držím si odstup. Netřeba zapomínat, že jde o lék na erektilní dysfunkci, nic víc.

Sám jsem však byl mile překvapen účinností Levitry v těchto oblastech:

Libido

Vliv na libido v případě tabletky není přímý, například prostřednictvím složení, ale spíš nepřímý. Pokud muž delší dobu nemůže dosáhnout kvalitní erekci a díky Levitře se to zdaří doslova na počkání, může to zvýšit chuť na sex.

Nástup erekce

V případě rychlosti a kvality nástupu erekce je Levitra nejspíš jednoznačně nejlepší prostředek na trhu s ohledem na poměr ceny a kvality. Vardenafil je opravdu mimořádně účinnou látkou, co se projeví v extrémně pozitivních případech již do 10 minut od užití.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Tvrdost a kvalita erekce

To, jak moc je erekce kvalitní, závisí především od toho, jak funguje prokrvení pohlavního údu. Levitra v tomto ohledu působí díky Vardenafilu i na ty nejjemnější a nejmenší cévy, takže oproti jiným značkám mám pocit, že tvrdost erekce je ještě o něco vyšší.

Prodlužení pohlavního styku a oddálení ejakulace

Doba účinku tabletky po užití je nadprůměrná, co má vliv taky na prodlužení erekce. To je zesílené lepším prokrvením, čili erekce je tvrdší delší dobu. Na oddálení ejakulace ale Levitra takový vliv nemá.

Intenzita orgasmu

Tady platí něco podobného, jako v případě libida. Levitra je lék určen na léčbu erektilní dysfunkce, souvis s intenzitou orgasmu tak není z hlediska složení a účinků žádný. Může zde být jen vedlejší vliv a to kvůli předešlé nucené sexuální abstinenci.

Vedlejší účinky

Levitra: Vedlejší účinkyCo se týče nežádoucích a negativních účinků, tady to již také „slavné“ jako u těch žádoucích nebude. I v případě této značky totiž třeba počítat s jejich výskytem, nakolik základem složení je speciální látka vyráběná uměle, která má vliv nejen například na erekci, ale taky na jiné orgány, systémy a procesy.

Tady jsou nejčastější nežádoucí účinky:

Velmi časté vedlejší účinky (mohou postihnout více než 1 z 10 mužů)

bolest hlavy

Časté vedlejší účinky (mohou postihnout více než 1 z 10 osob)

závratě
návaly horečky
poruchy trávení a problémy s trávením
ucpaný nos
rýma

Plusem je, že častých vedlejších účinků je o něco méně, jako například v případě Viagry. Pořád ale třeba počítat i s těmi méně častými, například s účinky na zrak, sluch, kůži, bušení srdce nebo zarudnutí kůže. Jsou muži, u kterých se vedlejší účinky nemusí objevit, no poznám hodně případů, kdy byly doslova nesnesitelné.

Kontraindikace a kdy nelze Levitru užívat

Kontraindikace a kdy nelze Levitru užívatNejen nežádoucí a negativní účinky jsou spojeny s tabletkami podobného typu. U Levitry je taky nutno počítat s problémy při kombinaci s některými léky nebo dokonce i se situacemi, kdy určitý zdravotní stav vylučuje vůbec samotné užívání přípravku.

Jde o následující případy:

Nemoci, které vylučují užívání

Nejen alergie na Vardenafil a jiné složky tabletky je vylučujícím faktorem užívání Levitry. Problémem jsou taky poruchy srdce, jater, ledvin, překonání mozkové příhody a srdečního infarktu, nízký krevní tlak, některé degenerativní onemocnění očí nebo onemocnění spojené s poškozením zrakového nervu. Víc informací je na příbalovém letáku.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jiné faktory vylučující užívání

Řízení vozidla nebo obsluha strojů, které si vyžadují vaše soustředění, nejsou plně slučitelné s užíváním Levitry. Závisí to od toho, jestli máte po ní závratě nebo problémy se zrakem. Stejně tak současně s lékem nesmíte pít grapefruitový džus, narušuje jeho účinnost. To samé platí o alkoholu a těžkém jídle, nebo jídle s vysokým obsahem tuků.

Kontraindikace s léky

Kombinace Levitry s některými léky způsobuje vedlejší účinky a taky seriózní zdravotní těžkosti. Dávejte si především pozor na nitráty, léky působící jako donory oxidu dusnatého, léky na arytmii, léky na HIV, léky proti plísňovým nemocím, makrolidové antibiotika, alfa-blokátory a riociguaty. Nekombinujte Levitru ani s jinými podobnými pilulkami.

AŽ OD 18 LET

Levitra je určená na léčbu erektilní dysfunkce pro muže ve věku nad 18 let. Pro mladší muže tak není možné její užívání, čili si ji ani nekoupíte. To samé platí i pro ostatní tabletky podobného typu. Stejně tak není Levitra určená ani pro ženy.

Balení a cena

Levitra: Balení a cenaLevitra je u nás zaregistrována ve dvou verzích a to v závislosti od množství účinné látky v tabletce. Slabší verze označená jako Levitra 10 mg obsahuje v jedné kapsli 10 mg Vardenafilu, silnější verze s označením Levitra 20 mg zmíněných 20 miligramů. Slabší verze se prodává v balení se 4 tabletkami, silnější se 2 i 4 kapslemi.

Cena tabletek je nepoměrně nižší než u konkurence, co je jedna z největších výhod značky. Hodně závisí i od konkrétního balení, ale obvykle je kolem 220 Kč, co je například polovina z toho, co stojí běžně Viagra.

Jak a kde koupit Levitru

Jak a kde koupit LevitruKde koupit Levitru tak, abyste dostali opravdu originální lék? Jedině a pouze v lékárně, nikde jinde. Na to, abyste mohli přípravek koupit, musíte předtím absolvovat vyšetření u lékaře, který musí u vás diagnostikovat erektilní dysfunkci způsobenou nedostatečným prokrvením penisu.

Až na základě tohoto vyšetření vám vystaví lékařský recept. Bez předpisu totiž Levitru nelze koupit, alespoň ne oficiálně. Koupě je pak záležitostí pár minut, stačí jen najít nejbližší lékárnu, kde budou mít Levitru na skladě nebo ji umí objednat.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Proč je koupě bez receptu nebezpečná a jaké jsou rizika

Levitra: Proč je koupě bez receptu nebezpečná a jaké jsou rizikaToto téma je tak trocha tabu, ale všichni víme, že existuje. Kromě oficiálních možností se totiž i u nás provádí prodej Levitry bez receptu. Není to nic, co by bylo legální a bezpečné, no děje se tak. Proč to není dobrý nápad a proč by neměla pohodlnost zvítězit nad oficiálním a legálním přístupem? Je na to hned několik dobrých důvodů.

Levitra bez receptu se v lékárně koupit nedá, takže muži využívají inzeráty a různé pochybné zahraniční eshopy

Koupí tímto způsobem riskujete, že vaše peníze vyhodíte von oknem, nakolik půjde nejspíš o padělek

Pokud by přece jen šlo o originální tabletku, její cena bude příliš vysoká a vy riskujete výskyt vážných vedlejších účinků v důsledku absence odborného posouzení vašeho stavu

Netřeba zapomínat taky na to, že falšování a výroba napodobenin známých a žádaných tabletek na předpis je dnes velmi dobrým byznysem. Šance, že se dostanete ke skutečně originální a funkční Levitře se kontinuálně snižuje. Navíc, lék účinkuje pouze tehdy, když máte erektilní dysfunkci, jinak je bezcenný.

Existuje nespočetné množství případů, kdy si muži koupili napodobeninu, která absolutně vůbec neobsahovala látky, které originální tabletka obsahuje. Naopak, obsahovala toxické látky, které jim způsobily nebezpečné zdravotní problémy. Neriskujte, nestojí to za to, raději obětujte ten čas a zajděte k lékaři, který vám skutečně může pomoct.

LEVITRA VS. VIAGRA, CIALIS, KAMAGRA

Muži velmi rádi porovnávají Levitru s její konkurenčními tabletami. Z hlediska účinků se jedná prakticky o to samé, snad s mírnými odlišnostmi v intenzitě. Rozdíl je v účinných látkách, Levitra obsahuje Vardenafil, Cialis Tadalafil a Viagra s Kamagrou Sildenafil.

Nejčastější otázky

Levitra: Nejčastější otázkyÚčinky i složení Levitry je dostatečně známé, no několik z vás zajímají taky jiné otázky, především méně technického charakteru. Podíval jsem se proto na několik internetových diskuzích a fórech, takové otázky sesbíral a teď na ne odpovím. Pevně věřím, že vám pomohu zjistit vše, co potřebujete:

Skutečně je nástup účinku tak rychlý, jak se říká?

Ano, dokonce rychlejší, jako tomu bylo předtím. V minulosti se totiž říkalo o nástupu účinků do 1 hodiny, teď je to ještě rychlejší a výrobce například sám připouští nástup erekce i za poloviční čas. Mé zkušenosti jsou ještě lepší, taktéž jako i zkušenosti jiných. Třeba si ovšem uvědomit, že je to individuální a závisí to i od míry erektilní dysfunkce.

Co v případě, že u mě nebude účinek tak kvalitní a erekce nebude 100 %-ní?

Závisí to od toho, jakou verzi Levitry užíváte. Pokud jde o 10 mg tabletky, lze zvýšit účinnost změnou na 20 mg tabletky, o čem ale musí rozhodnout lékař. Samovolně to udělat nemůžete. V případě, že u vás nezabírají ani silnější tabletky, je pravděpodobné, že se to již nezlepší. Větší a silnější dávky na úspěšnost výsledku vliv nemají.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pomáhá Levitra řešit problém s impotencí napořád?

Ne, ale tady je nutno objektivně říct, že tak nepůsobí ani její konkurence včetně nejznámějších modrých pilulek, čili Viagry. Působení Vardenafilu nebo jiných podobných účinných látek je jen dočasné, po určité době jejich účinnost klesne a tím pádem dojde taky k návratu původního problému s dosažením erekce.

Můj známý bral Levitru nebo podobný přípravek bez receptu a nic se mu nestalo.

Podle mě může mluvit o štěstí. Koupě Levitry bez receptu je vždy doprovázena rizikem jednak neúčinnosti, ale především zdravotních problémů a komplikací. Pokud se nikomu náhodou nestane nic špatného, neznamená to, že je to správná cesta. Jde o štěstí, ne pravidlo.

Kdy Levitra nezabere? Jsou i takové situace?

V první řadě musím zdůraznit, že Levitra je lékem na erektilní dysfunkci způsobenou nedostatečným prokrvením cév v penisu. Jde o léčivo na konkrétní medicínsky problém, ne o tabletku na řešení jakýchkoli problémů erekce. Stejně tak třeba říct, že účinky jsou jen a čistě na erekci, čili Levitra nepomáhá s libidem nebo předčasnou ejakulací.

Zkušenosti s Levitrou

Zkušenosti s LevitrouI když je Levitra rozšířená prakticky jen na území Evropy, má velmi dobré účinky, alespoň tak říkají zkušenosti jiných mužů. Proč píšu, že „jen“ na území Evropy? Například Viagra, co je její největší konkurent, se dá najít prakticky ve všech zemích s výjimkou těch nejméně rozvinutých.

No při zjišťovaní zkušeností s Levitrou jsem se nedočetl jen příjemné a pozitivní věci. Problémem jsou nežádoucí účinky, které se projevují nejen při dlouhodobějším užívání, ale u některých mužů již dříve, například již po několika dávkách.

Vyskytly se však taky případy, že problém nastal nejen s nežádoucími účinky, ale i s těmi žádoucími. U mě Levitra fungovala velice dobře a taky tak i u většiny mužů, ale jsou výjimky, kde nezabrala dle představ. Zdá se proto, že ani v tomto případě nejde o lék se 100 % garancí. Abychom byli objektivní, nic takové nehledejte ani u Viagry.

Vlastní zkušenost

Levitra: Vlastní zkušenostJaká byla má zkušenost s Levitrou? Převážně pozitivní. Co se týče účinnosti, nemohu přípravku nic vytknout, v tomto ohledu je Levitra nepochybně dobrá volba. Erekce nastala velmi rychle, byla dostatečně kvalitní, účinnost tabletky byla někdy i víc než 5 hodin, asi v závislosti od toho, co jsem v ten den jedl.

Co se týče nežádoucích účinků, zde je již menší problém. U mě se sice objevily pouze v malé intenzitě a naštěstí ne všechny, no domnívám se, že při dlouhodobějším užívání by to bylo horší. Jelikož jsem o nich věděl předem, schválně jsem neužíval tabletky příliš dlouhou dobu, chtěl jsem se jim vyhnout. Je nutno s nimi počítat a je to velké mínus.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Zhodnocení na závěr

Levitra: Zhodnocení na závěrLevitra je bezpochyby účinným lékem na erektilní dysfunkci způsobenou nedostatečným rozšířením a prokrvením cév, následkem čeho nemůže dojít k ztopoření penisu. Dokonce, oproti mnohým konkurenčním značkám dosahuje lepší úspěšnost, především s ohledem na nástup a trvání účinků.

Přitom ale platí, že na dlouhodobé užívání Levitra není určená a to i kvůli vedlejším a nežádoucím účinkům. Pokud nemáte přímo erektilní dysfunkci, ale chcete zlepšit erekci z jiných důvodů, lepší alternativou jsou volně dostupné tabletky s přírodním složením.

Oproti Levitře mají jiné složení a několik nesporných výhod:

nenajdete v nich Vardenafil ani jinou podobnou látku, ale jen přírodní a přirozené složky

takové složení neznamená nižší účinnost, ale spíš méně vedlejších účinků

stejně tak je výhodou, že absence farmaceutické látky umožňuje koupi bez předpisu

cenově jsou tyto tabletky mimořádné dostupné a to taky na dlouhodobé užívání

ty nejlepší značky nabízejí dokonce garanci vrácení peněz v případě nespokojenosti

Pochopitelně, nejen o výhodách jsou volně dostupné tablety, které předkládám jako alternativu. Třeba počítat s tím, že na kompletní erektilní dysfunkci fungovat nebudou, od toho je tady Levitra a její konkurence. Jejich účinnost je v takových případech opravdu nenahraditelná.

Takže, co dodat na závěr? Ano, Levitra je nadprůměrná tabletka v případě, že máte poruchu erekce způsobenou problémem s cévami. V jiných případech, kterých je většina, považuji za lepší řešení komplexní přístup. Právě ten, který zabezpečuje poměrně široká nabídka volně dostupných tablet nejen na erekci, ale obecně na potenci, libido nebo plodnost.

Tabletky, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptu

Tabletky, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptuNavzdory tomu, že hodně tabletek má svou účinnost, schází mi u nich komplexnější působení na potenci a sexuální funkce. To jsem našel ale v jiném typu přípravků, konkrétně v tabletkách na podporu potence, erekce, libida nebo plodnosti, které namísto chemických farmakologických látek mají 100 % přírodní složení.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

O jaké tabletky jde? Daly by se charakterizovat těmito vlastnostmi:

nenajdete v nich uměle vyráběné látky, ale výtěžky rostlin z kategorie přírodních afrodiziak doplněné o aminokyseliny, minerály a vitaminy
účinnost přípravku nenastává již po první dávce, ale je potřebné delší užívání
dlouhodobější užívání je ale bez problému, tabletky jsou tomu přizpůsobené
nemusíte se bát žádných vedlejších účinků nebo nežádoucích reakcí
tabletky koupíte nejen v lékárně, ale i přímo od výrobců přes jejich oficiální eshopy

NEJEN NA EREKCI

Velkou výhodou těchto tablet a produktů je, že nejsou určeny a účinné pouze na erekci. Pokud totiž máte například nekvalitní nebo slabší ztopoření, problémem může být například i ve vašem libidu. A na toto ledajaké přípravky nezabírají.

Jedna z důležitých výhod je koupě bez lékařského receptu nebo předpisu. Je to kvůli tomu, že v tabletkách nenajdete žádné látky vyráběné uměle a nejedná se o léky. To však vůbec nesnižuje jejich účinnost, vždyť například nejznámější značky mají tisíce spokojených uživatelů.

Nabídka značek je ovšem ještě širší. Tady jsou ty, s kterými mám nejlepší zkušenost:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.5/5 - (4 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *