Maxxes: Zkusil jsem tabletky, které slibují zázraky. Jaká je moje zkušenost s nimi?

Maxxes tabletkyPřírodní afrodiziakum, které vrátí mužem ztracenou sebedůvěru v intimním životě. Přesně takto se prezentuje přírodní výživový doplněk Maxxes, nazývaný někdy i eMaxxes. Pod tímto názvem se skrývají tabletky určené především na posílení erekce, zvýšení libida a vyřešení předčasné ejakulace. Jde přitom o problémy, které trápí většinu mužů ve středním věku.

Vzhledem k tomu, že ani já jsem nemohl přehlédnout stoupající zájem o tento druh přípravku ve svém okolí,rozhodl jsem se podívat na Maxxes blíže. Co jsem zjistil? V první řadě: dostat ho lze koupit i ve více kamenných prodejnách s drogerií, výživovými doplňky nebo volně prodejnými tabletami.

⛔️  Update: Maxxes již není možné zakoupit na Českém trhu.

➡️ Doporučuji: Jako nejlepší alternativu doporučuji vyzkoušet:STOPOREX.

Zadruhé jsem zjistil, že samotné užívání, dávkování, cena ale i délka účinků jsou nesrovnatelné se vším, co jsem dosud poznal. Shrnutí všech mých poznatků, ale zejména praktického testování a zkušeností, o tom všem je tato recenze Maxxes.

Výrobce a původ

Maxxes Výrobce a původ

Za značkou Maxxes je společnost Esentico a jde o pilulky pocházející z USA. Aktuálně je možné Maxxes najít ve více než 50 zemích po celém světě, což je skutečně na první pohled ohromující číslo. Produkt je u nás distribuován prostřednictvím oficiálního distributora, který má výhradní právo na dovoz a prodej.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Na rozdíl od své konkurence se Maxxes nebál jít s kůží na trh i do oblasti klinického testování. Většina jeho konkurence se odvolává na registraci na Úřadu veřejného zdravotnictví, ale značka se rozhodla jít ještě dál a svěřila své pilulky na testování do laboratoří v České republice, Maďarsku i na Ukrajině. Testy potvrdily tak nezávadnost složení, jakož i řadu účinků a vlivy tohoto přípravku.

KLINICKÉ TESTOVÁNÍ V SEXUOLOGICKÉM ÚSTAVĚ

Jedna z věcí, která určitě stojí za zmínku, je závěrečná zpráva uznávaného českého sexuologa Doc. MUDr. Jaroslava Zvěřinu, CSc. ze Sexuologického ústavu 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Zpráva je zveřejněna i na oficiálním webu a konstatuje pozitivní účinky, ale zároveň i absenci jakýchkoliv nežádoucích vedlejších účinků.

Složení a účinné látky

Maxxes Složení a účinné látky

Maxxes je založen na čistě přírodní bázi, což znamená, že zde nenajdete žádné chemicky upravené nebo umělé účinné látky jako v klasických lécích na předpis, které se používají k léčbě erektilní dysfunkce. Přesto dosahují tabletky Maxxes až pozoruhodné účinky, zejména v oblasti zlepšení erekce.

Co se týče složení, najdete zde extrakty a výtěžky z následujících rostlin:

Kustovnice čínská: Jak říká již samotný název, tato bylinka pochází z Asie, ale pěstuje se i v jiných geografických oblastech, například u nás. Plody rostliny obsahují 18 druhů aminokyselin včetně 8 esenciálních, které si naše tělo neumí vyrobit samo. V čínské tradiční medicíně se rostlina používala zejména ve formě čaje. V Maxxes se používá v sušené formě a právě díky ní se mohou tabletky pochlubit stimulací testosteronu, což příznivě ovlivňuje chuť na sex a libido u mužů.

Lesklokorka lesklá: Za tímto názvem se skrývá houba rozšířená po celé naší planetě, která je sice pro běžné účely nejedlou, ale současně jde o hubu využívanou v tradiční medicíně zejména pro protirakovinné účinky. V čínské lidové medicíně se využívá již tisíce let a příznivě působí zejména na vitalitu a má i antioxidační účinky na cévní soustavu.

Kananga vonná: Kananga prakticky není ani tak klasická rostlina, jako spíše strom. Pochází z Filipín a běžně se pěstuje zejména v oblasti Polynésie, Mikronésie a Komorských ostrovech. Esenciální olej z květů se používá v aromaterapii a slouží i ke snížení vysokého krevního tlaku. Tento olej je zároveň považován za výborné přírodní afrodiziakum a tutéž funkci má i v tabletách Maxxes.

 Všehoj (Ženšen) pravý: Několik z vás zná tuto bylinu spíše pod označením Ženšen. Jde o rostlinu velmi hojně a dlouho využívanou v přírodní medicíně a jako název říká, v minulosti byla považována doslova za přírodní všelék na rozličné neduhy. V případě tablet na podporu potence je její využití poměrně časté a to zejména z pohledu uvolnění a stimulace testosteronu, což je hormon přímo ovlivňující libido a kvalitu potence.

Jazmínový esenciálny olej: jasmínový olej patří mezi nejdražší oleje na světě, protože na výrobu 1 litru oleje je nutná až 1 tuna květů. Olej má na druhé straně vynikající účinky jak na mužskou, tak na ženskou pohlavní soustavu. V případě žen pomáhá ke správné menstruaci, porodu i produkci mateřského mléka. Mě ale samozřejmě více zajímají účinky u mužů, kde je jasmínový olej důležitý pro prostatu a zejména se využívá jako mimořádně silné afrodiziakum.

Doplňkové látky: Kromě účinných látek pocházejících z různých léčivých rostlin je možné v tabletách Maxxes najít i některé doplňkové látky sloužící zejména pro lepší vstřebatelnost celé kapsle. Jde o pomocné látky typu škrob, maltodextrin a podobně.

⛔️  Update: Maxxes již není možné zakoupit na Českém trhu.

➡️ Doporučuji: Jako nejlepší alternativu doporučuji vyzkoušet:STOPOREX.

 

Výše uvedené rostliny se nacházejí ve formě účinných látek v tabletách v tomto poměru:

Látka:Množství:Účinek:
Všehoj ázijský (ženšen)20 mgZlepšuje libido a potenci
Kustovnice čínska20 mgZlepšuje tvorbu testosteronu
Lesklokorka lesklá20 mgZlepšuje vitalitu
Kananga vonná10 mgZvyšuje libido
Jazmínový esenciální olej10 mgSilné afrodisiakum

Dávkování a užívání

Maxxes Dávkování a užívání

Pokud jste byli dosud zvyklí na to, že běžné pilulky na podporu erekce fungují na bázi pravidelného užívání ráno či večer, případně určitou dobu před pohlavním stykem, Maxxes je v tomto mírně odlišný. Jiné je dávkování a také způsob užívání.

Jedna dávka = 1 tabletka. Ta se ale nepolyká, ale položí se pod jazyk a nechá rozpustit.

Maximální denní dávka je 1 tableta, jelikož její účinky mohou trvat až 36 hodin.

Výrobce doporučuje, abyste tabletku užili zhruba 45 minut před plánovaným pohlavním stykem. Já bych doporučil raději hodinu, aby se mohli účinky projevit ještě více. Možné je i dlouhodobé užívání, ale primárně jsou tabletky Maxxes určeny k použití jednorázově přímo před plánovaným stykem. Tak jsem je užíval i já, ačkoli ano, vícekrát během týdne. Ne však úplně každý den.

Účinky

Maxxes Účinky

Co se týče účinků, které výrobce přípravku slibuje, hlavním a nejdůležitějším je zlepšení erekce a ztopoření. Stejně tak by mělo přijít k silnější a déle trvající erekci a zároveň také k oddálení ejakulace, čili k prodloužení sexuálního styku. Přípravek by měl příznivě působit i na libido a plodnost.

Podívejme se na jednotlivé účinky trochu podrobněji:

Erekce

Maxxes slibuje zlepšení erekce a to z pohledu rychlejšího nástupu, tak z pohledu delšího trvání. V tomto případě mohu tento účinek potvrdit a dokonce sám jsem byl překvapen, jak dobře tabletky účinkují. Nejviditelnější účinky se dostaví zpravidla na začátku užívání, pak jsem už tak velký progres nezaznamenal. Dlouhodobé užívání ale určitě doporučuji, i když to nemusí být na pravidelné bázi, ve smyslu každý den jedna tableta.

⛔️  Update: Maxxes již není možné zakoupit na Českém trhu.

➡️ Doporučuji: Jako nejlepší alternativu doporučuji vyzkoušet:STOPOREX.

 

Sexuální styk

V oblasti pohlavního styku by měl Maxxes pomoci k lepšímu a kvalitnějšímu sexu. Toto je pravdou částečně, protože jde o opravdu subjektivní posouzení stavu. Je pravda, že jsem byl více „nadržený“ před samotným stykem, ale nějaké extra prodloužení nebo dosažení lepšího orgasmu jsem díky tabletám já sám nezaznamenal.

Ejakulace

Pro muže, kteří mají problém s příliš rychlou nebo předčasnou ejakulací, slibuje přípravek její oddálení. Já sám jsem netrpěl v době užívání tímto problémem nějak příliš intenzivní, takže nevím posoudit, zda je tento účinek v realitě opravdu dosažitelný. Co jsem však zjišťoval od jiných mužů, výsledky budou hodně individuální a většinou ne podle původních představ.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Libido

Po erekci je toto oblast, na kterou se můžete v případě Maxxes spolehnout. Kromě toho, že pomáhá lépe prokrvit penis, i díky svému složení příznivě působí na zvýšení sexuální chuti, energie, vitality a celkově libida. V této oblasti však platí, že je potřebnější dlouhodobější užívání, protože účinné látky jsou přírodního charakteru a tak je nástup optimálních účinků delší.

Plodnost

Složení tablet Maxxes by mělo příznivě ovlivňovat plodnost a to prostřednictvím působení na tvorbu spermií a také na jejich pohyblivost. Výrobce sám deklaruje, že přípravek pomáhá stimulaci tvorby spermatu a mobilitě spermií, což já sám nemám jako posoudit. Na základě několika testů a zkoušek je prý takový vliv skutečný a proto je možné Maxxes považovat i za přírodní tablety na podporu plodnosti a potence.

DLOUHODOBÉ UŽÍVÁNÍ

Na rozdíl od jiných konkurenčních výrobků, v případě Maxxes-u výrobce deklaruje, že tabletky jsou určeny tak k jednorázovému užití, jakož i na dlouhodobé působení. Osobně si myslím, že dlouhodobé užívání se projeví lepšími a viditelnější účinky, takže ho doporučuji.

Nežádoucí účinky

Maxxes Nežádoucí účinky

Mnoho lidí, kteří již užívali nějaké tablety na podporu erekce či potence, si stěžovalo na nežádoucí účinky. Ano, při lécích na předpis obsahujících účinné látky typu Sildenafil a podobně, není vůbec vyloučeno, že nastanou některé komplikace, zejména trávicí či nervové soustavy.

Při přírodních tabletách, kam svým složením patří i Maxxes, se však takové vedlejší účinky nevyskytují. Občas na začátku užívání se může objevit sem-tam nevolnost, ale jde o ojedinělý a krátkodobý stav. Klinické testování Maxxes-u a i moje vlastní zkušenost však potvrzují, že v tomto případě můžete být absolutně bez obav a pilulky jsou 100% bezpečné.

Balení a cena

Maxxes Balení a cena

Maxxes je dostupný ve více baleních, které se ale liší jen počtem tablet a tedy i počtem dní užívání. Na rozdíl od jiných tablet nejsou více druhů, ale jen jeden typ produktu, takže jediný výběr spočívá v podstatě jen v tom, kolik kusů tablet si chcete koupit.

⛔️  Update: Maxxes již není možné zakoupit na Českém trhu.

➡️ Doporučuji: Jako nejlepší alternativu doporučuji vyzkoušet:STOPOREX.

 

Jak již vidíte, cenově se nejvíce vyplatí balení s 10 tabletami, ale to je přirozené. Možná se někomu bude zdát na první pohled i při takovém balení cena vysoká no bohužel, nezbývá mi nic jiného, než souhlasit. Cenově je Maxxes nadprůměrný, i když na druhé straně, účinný.

Kde koupit

Maxxes Kde koupit

Já sám jsem našel Maxxes ve více lékárnách, ať už v kamenných nebo na internetu. Na jednu stranu je to dobře, protože pokud někdo chce například vyzkoušet jednu pilulku, což je nejmenší balení, stačí mu jít do nejbližší lékárny a jednoduše si ji koupit. Nicméně je nutno říct, že ne v každé lékárně přípravek prodávají a někdy může být hledání o něco delší.

Z tohoto důvodu doporučuji využít raději objednání přes internet. Zde bych ale vyzýval k opatrnosti, protože sám jsem našel až příliš výhodné nabídky, které podle mě už na první pohled nevypadaly moc důvěryhodně.

I proto si myslím, že nejlepší bude, když se obrátíte přímo na oficiálního distributora a jeho e-shop. Máte tu záruku, že vám přijde domů skutečně originální balení, takže nepůjde o žádnou napodobeninu. Navíc z mého průzkumu vyplývá, že oficiální distributor má i nejlepší cenu.

⛔️  Update: Maxxes již není možné zakoupit na Českém trhu.

➡️ Doporučuji: Jako nejlepší alternativu doporučuji vyzkoušet:STOPOREX.

 

VÍCE NEŽ 50 ZEMÍ

Maxxes se prodává nejen u nás, ale celkově je v nabídce na trhu ve více než 50 zemích po celém světě. Takto „zvučné jméno“ je dobrou reklamou už samo o sobě a i to je jeden z důvodů, proč muži tabletky koupí navzdory vyšší ceně.

Online objednávka, doprava a doručenie

Maxxe Online objednávka, doprava a doručenie

Já sám jsem využil na koupi Maxxes-u originální distribuční kanál, čili jsem objednával přímo od výrobce přes jeho oficiální e-shop. Je to mnohem rychleji, než si myslíte. Postup je jednoduchý:

Vyberete si balení podle počtu tablet a zároveň si zvolíte počet objednávaných balení

Zvolíte si typ platby a způsob doručení

Zadáte své údaje a případně jiné údaje pro doručení, pokud se adresy liší

Potvrdíte závaznost objednávky a odešlete ji online kliknutím na dané tlačítko

Z hlediska distribuce a platby je objednání velice podobné, jako u jiných podobných přípravků. Co se týče platby, máte na výběr ze tří možností a to platbu dobírkou, platbu bankovním převodem a platbu kartou. Při platbě na dobírku je však manipulační poplatek 30 Kč.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

⛔️  Update: Maxxes již není možné zakoupit na Českém trhu.

➡️ Doporučuji: Jako nejlepší alternativu doporučuji vyzkoušet:STOPOREX.

 

Já osobně jsem volil platbu platební kartou, nakolik je to zdarma a je to okamžité, což urychlí odeslání zásilky. Co se týče dopravy, k dispozici je pouze doprava poštou, která je ale cenově výhodná: zaplatíte jen 60 Kč.

DISKRÉTNÍ ZÁSILKA

Vůbec se nemusíte strachovat o to, aby někdo při doručení odhalil, jaká zásilka vám přišla. Maxxes je balen ve standardním obalu a podle tvaru, velikosti či odesílatele nikdo nezjistí, co jste si objednali.

Nejčastější otázky

Maxxes Nejčastější otázky

Pojďme se nyní společně podívat ještě na několik věcí, které jsem v rámci technických informací nezmínil. Sesbíral jsem na internetových fórech a diskusích pár otázek, které se pravidelně opakovaly, a pokusil jsem se na ně odpovídat.

Jak dlouho trvá, než mi přijde zásilka?

Výrobce odesílá zásilku zpravidla okamžitě, jak obdrží platbu. To platí v případě, že se platí předem. Pokud si objednáte tabletky s platbou až při převzetí, může trvat odeslání o něco déle. V zásadě však platí, že do 24 hodin od objednávky je zásilka odeslána a proto by měl být čas doručení do druhého až třetího pracovního dne.

Jsou nějaké omezení ohledně užívání tablet?

Podle testování a na základě zjištění i odborníků jsou tabletky velice dobře tolerovány tak s alkoholem, jakož i s kofeinem. Přesto já doporučuji, abyste je neužívali najednou s alkoholickými nápoji. Dokonce tabletky dobře tolerují i lidé, kteří se léčí například na zvýšený krevní tlak. Na druhou stranu, pokud užíváte nějaké léky na předpis nebo nitrátovou terapii, užívání Maxxes-u byste měli konzultovat s lékařem.

Přípravek je určen pouze pro muže, nebo jej mohou užívat i ženy?

Maxxes tabletky, které jsem zkoušel já a o kterých je i tato recenze, jsou určeny pro muže. Kromě nich však výrobce nabízí i speciální verzi Maxxes for lady, což je bylinné afrodisiakum přírodního charakteru určené speciálně pro ženy, které chtějí prožít intenzivnější orgasmus. Mnou zkoušené a recenzované tablety však pro ženy nejsou určeny.

Proč je dávkování a užívání jiné, jako v případě většiny konkurence?

Přípravek je sice složením podobný více konkurenčním produktům, ale jiné jsou koncentrace několika účinných látek. Stejně tak zpracování surovin je odlišné a také proto je samotné dávkování jiné, než u konkurenčních tablet. Já osobně si myslím, že dávkování a užívání jsou nastaveny správně, alespoň z hlediska účinků a výsledků.

Co v případě, že u mě nebude Maxxes fungovat?

V první řadě chci zdůraznit, že je velmi málo pravděpodobné, že tabletky nebudou mít žádný účinek. Z tohoto hlediska bych se tedy neobával, protože i většina jiných komentářů, které jsem na internetu našel, se vyjadřovala spíše k intenzitě účinku. Tato intenzita je již různá a nikdo ji neumí garantovat u každého muže na 100%.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zkušenosti

Maxxes Zkušenosti

Jaké jsou zkušenosti mužů s Maxxes-em? Více pozitivní. Nenašel jsem komentář, který by tvrdil, že u něj tablety vůbec neúčinkovaly, pokud tedy nepočítám komentáře, které byly zjevně účelové a byly rovnou ve prospěch konkurence. Nicméně pravdou je, že řada slibovaných účinků zůstala pouze na krabičce.

Nejčastěji jsou muži spokojeni s kvalitou erekce a libidem, menší spokojenost vládne v oblasti prodloužení pohlavního styku a předčasné ejakulace. Tady jsem velké a viditelné změny nezaznamenal ani já sám.

Na druhou stranu, to, co bylo nejvíce podrobeno kritice, byl poměr ceny a výsledku. Samotnou účinnost tablet sice obecně muži nezpochybňují, vadí jim však vyšší cena. Oprávněně se někteří domnívají, že lepší koupí jsou známější konkurenční tabletky typu Zerex a podobně.

Vlastní zkušenost

Maxxes Vlastní zkušenost

A jaká je moje vlastní zkušenost? Nebudu zakrývat, že vlastně souhlasím s tím, co říká většina mužů a co jsem zmínil i výše. Ano, lepší erekci a viditelně více chuti na sex jsem díky Maxxes-u měl i já. Tam ale bohužel končí to pozitivní, co bych mohl říct o účincích.

Samozřejmě, chválím dostupnost přípravku. Vybavení online objednávky je rychlé, nemám co vytknout ceně ani rychlosti doručení. Já sám jsem užíval přípravek delší dobu a v podstatě mě nezklamal. Nicméně se ptám tak trochu i sám sebe: Stačí to? Neměl bych chtít víc? Odpověď je bohužel taková, že nestačí a měl bych chtít víc.

POZOR AJ NA ŽIVOTOSPRÁVU

Mnoho lidí si myslí, že si dají jednoduše nějakou pilulku a ta jim zázračně pomůže. Takto to nefunguje vždy, zvláště ne při přírodních tabletách. Měli byste se zaměřit i na životní styl, čili třeba více pohybu a zdravého jídla, omezit zas musíte alkohol a kouření.

Výsledek vlastního testování

Maxxes Výsledek vlastního testování

Já sám jsem tabletky neužíval každý den, ale pravidelně vždy tehdy, když jsem věděl, že přijde k pohlavnímu styku. Celkově bych období testování počítal na několik týdnů a vyzkoušel jsem několik balení po sobě. Jaké je moje zhodnocení?

Pokud bych chtěl Maxxes oznámkovat tak, jak ve škole, tak: 2-

Možná se ptáte, proč jsem na přípravek natolik přísný. V oblasti libida a erekce jsem s Maxxes-em spokojen. Problémem jsou ale účinky v dalších oblastech, zejména co se prodloužení styku a doby až po ejakulaci týká. Tam má podle mě produkt co dohánět.

To mínus dávám tabletám za cenu. Ano, razím i já sám teorii, že pokud chcete prodávat kvalitní produkt, nemůžete mu dát nízkou cenu. Zaplatit ale za tabletku 4 či 5 násobek toho, co chce konkurence se srovnatelnými výsledky, je však trochu silná káva.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zhodnocení

Maxxes Zhodnocení

Jaké jsou tedy mé závěrečné pocity z Maxxes-e? Velice smíšené. Na jedné straně musím i sám přiznat, že jeho účinky ohledně potence mě překvapily. I z hlediska zvýšení sexuální energie a libida fakt nemohu říct, že by Maxxes zklamal. Na druhou stranu, je tam příliš mnoho „ale“.

Tím nejsilnějším je jeho cena. Jednoduše, pokud jste byli zvyklí, že jste měli za 1000 Kč například 15 či 20 tablet, tak tady máte za stejnou cenu 5 tablet. Ty vám vydrží v podstatě 5 dní, ale od účinnosti závisí, zda půjde o celé dny, nebo jen o krátkodobé cykly. V každém případě, jsem si vědom, že za kvalitu se platí. Maxxes si však za účinky nechává platit královsky.

Přípravku se ale rozhodně nedá upřít, že:

se dá koupit jednoduše a rychle bez nutnosti navštívit předtím lékaře

většina recenzí je pozitivní a je evidentní, že Maxxes má úspěch

svým složením má všechny předpoklady k tomu, aby opravdu pomohl

jako jeden z mála má doporučení od odborného sexuologa na základě testování

 

⛔️  Update: Maxxes již není možné zakoupit na Českém trhu.

➡️ Doporučuji: Jako nejlepší alternativu doporučuji vyzkoušet:STOPOREX.

 

Přípravek jako takový bych určitě doporučoval alespoň vyzkoušet. No nespoléhal bych se na něj 100%, zvláště ne tehdy, pokud máte vážné problémy s předčasnou ejakulací nebo těžkou poruchou erekce. V takovém případě byste se měli obrátit spíše na lékaře.

Zároveň platí, že Maxxes má velký potenciál pomoci, ale budete muset investovat. Neexistuje zároveň 100% garance, že vám tabletky určitě pomohou se všemi problémy, které máte. I na základě vlastního testování a zkušenosti jiných mohu zhodnotit, že za vyzkoušení to určitě stojí. Takže žádný strach a směle do toho!

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (106 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *