Mokrý orgasmus

Specifickým typem ženského vyvrcholení je tzv. mokrý orgasmus, během kterého dochází jakoby k ejakulaci u ženy z pochvy právě v momentu dosažení vrcholu sexuální stimulace. Na rozdíl od vaginálního a klitorálního orgasmu není tento fenomén velice známý, no pojem squirting určitě není výmyslem jenom filmů pro dospělé.

Statistiky říkají, že zhruba třetina žen již zažila mokrý orgasmus, no dle mě by toto číslo bylo radikálně větší, pokud by se partneři tématu věnovali. Na to je potřebné vědět nejen to, jaká technika je na mokrý orgasmus vhodná, ale ještě další věci.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Ženy by totiž měly v první řadě poznat samy sebe a zjistit, jakým způsobem se dokážu nejvíc vzrušit a během sexu nejvíc uvolnit. Muži by zas měli vědět, jak dosáhnout mokrý orgasmus u své partnerky a kudy cesta vede.

Mokrý orgasmus: definice, význam a postup

Mokrý orgasmus: definice, význam a postupMokrý orgasmus, nazýván taky ženský výstřik nebo squirting, je typ orgasmu, při kterém dochází následkem sexuální stimulace nejen k prožití sexuálního vyvrcholení, ale taky k stavu, který se někdy popisuje jako ženská ejakulace. Není to ale úplně přesné.

Mokrý orgasmus vzniká specifickou stimulací bodu G zevnitř a taky zvenku

Stimulace musí být souběžná a musí jí předcházet klasická sexuální předehra

Při mokrém orgazmu dochází k sexuálnímu vyvrcholení spolu s uvolněním specifické tekutiny, která vystříkne podobně, jako ejakulát při mužském orgazmu

Hodně žen a mužů si myslí, že při mokrém orgasmu dochází k samovolnému úniku moči a proto se žena snaží působit vědomě na svalstvo uvolňující tekutinu opačně. Netřeba se ale bát, nejde o moč, ale o tekutinu pocházející ze Skeneho žláz. Je bezbarevná, bez chuti, bez zápachu a v její složení jsou látky běžně se nacházející v lidském organizmu.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

 

Tady je zjednodušený postup, jak dosáhnout squirting, čili mokrý orgasmus:

v první řadě je nezbytné najít u ženy bod G, který by se měl nacházet několik centimetrů od vchodu pochvy na její horní straně, průměrně jsou to 4 cm
následně se soustřeďte na jeho masáž a stimulaci, bříškem nebo špičkou jednoho prstu nebo dvou, nebojte se ani jemně přitlačit
druhou rukou je potřeba zatlačit zvenku a to v oblasti mezi Venušiným pahorkem a pupkem, přičemž právě intenzivní souběžnou stimulací dojde k výstřiku

Chtěl bych ale upozornit, že popsaný postup nemusí být zdaleka jediným možným. Nakolik dosažení orgasmu je výsledkem celkové sexuální stimulace, je možné za jistých okolností dosáhnout squirting například taky klasickým vaginálním stykem.

Stejně tak nemusíte použít jenom penis, můžete si pomoct taky některými sexuálními pomůckami. Důležité je nezapomínat ani na předehru, kde může pomoct taky orální stimulace. Nevyhnutné však je, aby byla žena maximálně uvolněná a maximálně vzrušená.

TRPĚLIVOST RŮŽE PŘINÁŠÍ

Dosáhnout mokrý orgasmus není samozřejmostí a vyžaduje si hodně trpělivosti. Nevzdávejte se a nezapomínejte, že důležitá je souhra obou partnerů. V každém případě, mokrý orgasmus neberte jenom jako jediný cíl, jde o prostředek k uspokojivému sexuálnímu životu.

Jaké problémy nastávají s orgasmem a jaké jsou jejich příznaky

Jaké problémy nastávají s orgasmem a jaké jsou jejich příznakyDosažení orgasmu jako výsledek sexuální stimulace není bohužel samozřejmostí. Netýká se to jenom dosažení mokrého orgasmu, kde může být problém například v nezkušenosti nebo technice, ale taky dosažení orgasmu samotného.

U žen se mohou vyskytnout hned několik poruch a problémů:

Frigidita: Pokud má žena problém s tím, že nemá vůbec chuť na sexuální styk, nejčastěji se takový stav označuje jako frigidita. Ačkoli je toto označení u laické veřejnosti již značně zprofanované, technicky jde o stav, kdy má žena problém se sexuálním vzrušením a vůbec nepociťuje potřebu mít sexuální styk.

Anorgasmie: Problémy s dosahováním orgasmu vůbec se nazývají anorgasmie. Za tímto pojmem se skrývá porucha spojená buď s absencí orgasmu, co se nazývá celková anorgasmie, nebo porucha nemožnosti dosáhnout orgasmus jenom při specifické sexuální stimulaci, například nemožnost dosáhnout klitorální orgasmus.

Vaginizmus: Jedním ze stavů, které mohou ohrozit dosažení mokrého orgasmu, je vaginizmus. Jde o seriózní medicínskou diagnózu, během které dochází k samovolnému stažení svalstva vagíny a ke křečím tohoto svalstva. Výsledkem je nemožnost průniku do vagíny a bolest během pohlavního styku.

Příčiny problémů s mokrým orgasmem

Příčiny problémů s mokrým orgasmemKromě předešlých příčin a problémů souvisejících s dosažením orgasmu samotného, může být za problémy s dosažením mokrého orgasmu taky několik specifických faktorů. Mám však pro vás dobrou správu: většina se dá při troše snahy vyřešit.

Tady jsou věci, které dosažení mokrého orgasmu ovlivňují nejvíc:

Nedostatečné libido: Všeobecným problémem s dosažením jakéhokoliv orgasmu může být problém s libidem. Ten se projeví například nízkou chutí na sex, čili sexuálním apetitem, ale taky nízkou vzrušivostí. Právě od ní může záviset to, jestli žena bude reagovat na sexuální stimulaci a jestli na konci dosáhne sexuální vyvrcholení.

Nezkušenost ženy: Druhým častým problémem je nezkušenost samotné ženy. Hodně žen se bojí poznávat své tělo a mohou mít proto objektivní problém s tím, aby věděli dosáhnout jakýkoliv typ orgasmu, nejen ten se ženským výstřikem. Řešením je věnovat se například masturbaci a poznávání své sexuality.

Špatná technika u muže: Aby to nebylo jenom o faktorech souvisejících se ženami, správná technika je samozřejmě alfa a omega úspěchu. Tady je potřeba rovno říct, že problém je u muže, který musí správné sladit stimulaci bodu G zevnitř a tlak na oblast podbřišku zvenku. Pokud se mu to nepodaří, k mokrému orgasmu vůbec nemusí dojít.

Nedostatečné uvolnění se: Hodně žen, které už mají se squirtingem zkušenost, mluví o tom, že aby ho dosáhly, musely se maximálně uvolnit. To je další možná příčina, proč nemusí každá žena mokrý orgasmus dosáhnout. Uvolnit je potřeba celé svalstvo a je potřeba se nechat unášet jenom pocity bez toho, abyste se je snažily kontrolovat.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

 

Fyziologický problém: Neschopnost dosáhnout orgasmus, i ten mokrý, může být způsobená taky nějakým fyziologickým problémem týkajícím se pohlavní soustavy u ženy. Například nedostatečné prokrvení či nedostatečné zvlhčení vagíny stěžuje správné prožívání sexuálního dráždění a to může mít za následek absenci orgasmu.

MINIMÁLNÍ PŘEDEHRA

Mezi možné důvody, které by mohly způsobit problém, patří taky minimum předehry. Hodně mužů si myslí, že samotná stimulace bodu G bude stačit na „rozpálení“ partnerky, ale tak tomu není. Naopak, úlohou předehry je připravit ženu na stimulaci bodu G, no především zvýšit její vzrušivost sexuálním drážděním. Muži, nezapomínejte na to!

Jak na dosažení mokrého orgasmu

Jak na dosažení mokrého orgasmuPostup na dosažení squirtingu jsem sice popsal již v úvodu, no mokrý orgasmus není bezdůvodně tak málo rozšířen. Aby ho žena dosáhla, musí být splněny víceré podmínky a musí do sebe zapadnout hned několik vnějších vlivů.

Toto jsou věci, které můžete udělat pro získání ideálních podmínek na mokrý orgasmus:

Léčba sexuální poruchy

V případě, že má žena problém obecně s dosažením orgasmu, měla by vyhledat gynekologa nebo sexuologa. Důvodem totiž může být nějaká sexuální porucha týkající se libida nebo pohlavní soustavy celkově. Nejdůležitější je totiž diagnostika, která stanoví přesnou příčinu a pomůže tak zvolit správný způsob léčby.

Změna stereotypu

Snažit se dosáhnout mokrý orgasmus znamená hodně změnit stereotyp. Víc se zaměřujte na zvýšení sexuální dráždivosti ženy, muž se musí víc věnovat sexuální stimulaci a po předehře se snažit postupně stimulovat především bod G. Zároveň je potřeba při tomto dráždění víc zapojit fantazii a kreativitu.

Uvolnění se

Pro ženy je velkou překážkou dosažení mokrého orgasmu nedostatečné uvolnění se. Jde o mentální uvolnění a taky o sexuální uvolnění se. Je potřeba nechat prožívání sexu volný průběh a snažit se nestahovat svaly řídící ženský výstřik. Jde o stejné svaly, které ovládají močení a ženy je podvědomě stahují z obavy před pomočením se.

Trénink

Velmi důležitou součástí dosažení mokrého orgasmu je trénink. Znamená to v případě mužů trénovat především stimulaci bodu G, v případě žen zas sebepoznávání ohledem sexuální vzrušivosti. Pomáhá i častější masturbace, především s drážděním oblasti bodu G. Trénink musí být pravidelný a dlouhodobý, mokrý orgasmus si to taky vyžaduje.

Sexuální pomůcky

Pokud se nedaří mužovi dostatečně navnadit partnerku zmiňovanými postupy, pomoct mohou sexuální pomůcky. Dnes se již dají koupit různé druhy vibrátorů, vibračních vajíček, dilda rozmanitého charakteru a taky jiné pomůcky určené ke zvýšení sexuálního dráždění a stimulace. Použít můžete taky speciální pomůcky určené na stimulaci bodu G.

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Pomoc přírody s libidem a vzrušivostí

Jedna z věcí, které pomohly mé partnerce, bylo zvýšení sexuálního apetitu a sexuální vzrušivosti. Jak toto zvýšení dosáhla? Možná se budete divit, ale díky některým přírodním afrodiziakem, především rostlinám a bylinám. Je jich poměrně dost a jejich účinky jsou ověřené staletími. Můžete si je koupit jako čaje, případně jako výživové doplňky.

 

Nejčastější otázky o mokrém orgasmu

Nejčastější otázky o mokrém orgasmuSamotný mokrý orgasmus je u žen a mužů poměrně aktuálním a navíc populárním tématem. Možná to souvisí taky s příslovím, že zakázané ovoce chutná nejlépe. Rozhodl jsem se proto, že projdu internetové fóra a na ty nejčastější otázky sám odpovím:

Může každá žena dosáhnout mokrý orgasmus?

Stručná odpověď na tuto otázku je ano, nakolik fyziologicky každá zdravá žena má schopnost při správné stimulaci a ideálních podmínkách vyloučit tekutinu ze Skeneho žláz. Druhou věcí ale je, že právě bez toho, aby byly podmínky ideální a aby její partner zvládl správně techniku, to možné není.

Jaká je ideální poloha na dosažení mokrého orgasmu?

Nejčastěji se dosahuje mokrý orgasmus při klasické misionářské poloze, ale je to jenom na partnerech, jakou polohu zvolí. Poloha se ženou na zádech je sice pro muže z hlediska správné techniky nejlepší, ale zkusit můžete například i polohu zboku nebo polohu na kolenou. Nebojte se experimentovat!

Je nutné na dosažení orgasmu stimulovat bod G?

Známy Grafenbergov bod, čili bod G, je na dosažení squirtingu nevyhnutný, nakolik právě tato oblast ženské pochvy je natolik inervována, že umí způsobit ženě mimořádné sexuální vyvrcholení. V případě, že žena dosáhne mokrý orgasmus při vaginálním styku, dochází taky k stimulaci tohoto bodu, ačkoli to tak na první pohled nemusí vypadat.

Kolik tekutiny se při mokrém orgasmu vyprodukuje?

Hodně mužů a žen od dosažení tohoto typu sexuálního vyvrcholení odrazuje množství „nepořádku“. Ano, na rozdíl od ejakulace, dochází u žen při mokrém orgasmu k uvolnění většího množství tekutiny, zhruba 5 až 15 ml. Výstřik může dosáhnout několik metrů, ale buďte bez obav, samotná tekutina je neškodná.

Souvisí s dosažením orgasmu u žen jejich libido nebo nadrženost?

Ačkoli přímo s mokrým orgasmem nemusí výška libida souviset, no obecně platí, že větší sexuální apetit může znamenat kvalitnější a intenzívnější sex. Hodně žen však má problémy s chutí na sex, nadržeností nebo libidem, především jako důsledek životního stylu a životosprávy. To potom stěží dosažení orgasmu.

Jak fungují podpůrné tablety pro ženy a proč je doporučuji

Jak fungují podpůrné tablety pro ženy a proč je doporučujiPro dosažení intenzívního mokrého orgasmu a tzv. ženského výstřiku je nevyhnutná nejen správná technika, ale taky dostatečná vzrušivost a taky libido. Tyto věci lze podpořit některými přirozenými látkami, které nám dala samotná příroda.

Právě na tomto principu jsou založené podpůrné přípravky určené pro ženy:

Hlavní složkou těchto tablet jsou účinné látky založené na rostlinných a bylinných extraktech, které mají již ověřené příznivé účinky na libido a sexuální život

Tablety jsou ve formě volně dostupných výživových doplňků, a nakolik neobsahují žádné syntetické léčivá, můžete si je koupit bez nějakých předešlých vyšetření u lékaře nebo bez jeho indikace. Navíc, kromě rostlinných účinných složek obsahují mnohé značky minerály, vitamíny nebo aminokyseliny, co podporuje aj nesexuální vitalitu.

Feminus: Recenze na přírodní pilulky pro ženy na menopauzu, libido a vitalitu➡️ Pilulky na sexuální zdraví ženy

Doporučuji Feminus (moje recenze):
zvyšuje energii a libido
optimální hladina estrogenu v těle
sexuální zdraví
přírodní složení

 

Tablety jsou u žen velice populární a to taky kvůli těmto výhodám:

díky účinným látkám bez obsahu chemikálií a syntetických složek se netřeba obávat o žádné vedlejší, negativní nebo nežádoucí účinky
užívání tablet je možné krátkodobě, ale ještě lepší je to dlouhodobě, nakolik pravidelné dávkování znamená lepší účinky v praxi
zapomínat nelze ani na dostupnost bez předpisu nebo receptu, vícero značek má taky vlastní eshop, takže nákup je velice pohodlný

Vliv tablet není jenom na orgasmus, ale taky v dalších oblastech:

Zlepšení libida: Častým účinkem těchto přípravků je zvýšení sexuální touhy, čili libida, právě prostřednictvím afrodiziakálních rostlin

Zvýšení prokrvení pohlavní soustavy: Lepší orgasmus lze prožít díky lepšímu prokrvení vnějších genitálií, co je druhý účinek

Mentální a fyzické uvolnění: Komplexní složení sebou přináší působení na celkovou vitalitu a uvolnění, nejen v sexuální oblasti

NA KVALITNÍ SEXUÁLNÍ ŽIVOT OBECNĚ

Velkou výhodou těchto tablet je opravdu komplexní působení, o čem svědčí již zmíněné účinky. Díky tomu jde o přípravky s obecně podpůrným vlivem na zvýšení kvality sexuálního života, jejich působení se netýká jenom orgasmu.

Tablety, které vyzkoušela má partnerka a její zkušenosti s nimi

Tablety, které vyzkoušela má partnerka a její zkušenosti s nimiDosáhnout intenzivní orgasmus je znamením nejen kvalitního sexuálního života, ale jde taky o důležitou součást sebeuspokojení. Právě proto si má partnerka rozhodla pomoct taky některými ze zmiňovaných způsobů a přípravků na zlepšení libida a vyšší vzrušivost během sexuálního styku. Nabídka značek je poměrně bohatá.

Podobně jak u tablet určených pro muže, i v sortimentu ženských produktů je výběr velký, no ne všechny značky jsou automaticky kvalitní. Důvodem jsou rozdíly především v kvalitě surovin. Pro inspirací, v následující tabulce jsou tablety, které u partnerky fungovaly nejlépe:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
4.5/5 - (2 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *