Nejlepší polohy pro muže

Nejlepší polohy pro muže

Možná jste si toho všimli i dříve, možná jste tomu nevěnovali žádnou pozornost. V celé té plejádě sexuálních poloh je mnoho takových, které muže rozpálí mnohem více a pocítí to i na intenzivnějším orgasmu. Nejdříve se to projeví na erekci, která je i odrazem libida, později na míře vzrušení a na závěr výbuchem s neuvěřitelně ohromujícím vyvrcholením.

Muži a sex, to je téma, které pro mnohé tabu. Spousta chlapů prostě jde na věc, staví na akční mechanické pohyby a doufají, že jim to vyjde. Proč to však nevzal tak trochu jako nějakou alchymii? Proč si nedopřát něco víc?

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Nejdůležitější podmínkou jsou sexuální pozice, při kterých dojde k nejlepší stimulaci penisu, intenzivnímu vzrušení a vášnivému vyvrcholení. Orgasmus, na který nezapomenete ještě sto let. Klíčem k němu je využít nejlepší polohy pro muže při sexu.

Sex z pohledu mužů: podmínky, průběh, faktory

Sex z pohledu muže by neměl být jen o několika naučených mechanických pohybech či jednoduchém přirážení. Pokud jste dosud nezažili omračující pocit při vyvrcholení, opakovaný orgasmus nebo maximální uvolnění sexuální energie, někde děláte chybu.

Základem kvalitního milostného zážitku u mužů je důkladná předehra, během níž by žena měla vzbudit zájem a vzrušení

Při samotném sexu je důležitá fantazie a střídání poloh, během střídání je velkým plusem, pokud se žena věnuje penisu rukama či ústy

Ideální je zkombinovat vášnivé polohy s více romantickými pozicemi

Na průběh sexuálního styku a dosažení intenzivního a uspokojivého orgasmu mají vliv i sexuální polohy. Správná pozice dokáže muži zprostředkovat vizuální erotickou stimulaci pohledem na partnerku, umožnit jeho penisu zdravé ztopoření a kombinací techniky a pohybů ho maximálně sexuálně stimulovat a dráždit.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kvalitu erekce u muže ovlivňují kromě výběru sexuální polohy i tyto faktory:

míra chuti na sex, čili sexuálního apetitu, která závisí jednak na hladiny testosteronu, ale také od pravidelnosti či intenzity sexuálního styku
zdravé fungování venookluzivního mechanizmu ztopoření penisu, čili laicky řečeno funkčnost prokrvení pohlavního údu a udržení krve v něm
správná a dostatečná sexuální stimulace, ať už jde o přímé nebo nepřímé sexuální dráždění, neméně důležitá je i správná technika stimulace pohlavního údu

MUŽI, MYSLETE AJ NA PARTNERKU

Přestože tento článek je o tom, jak mohou muži dosáhnout skvělý orgasmu díky správnému výběru sexuálních poloh, důležité je myslet i na partnerku. Pokud dopřejete vášnivé a intenzivně sexuální potěšení jí, dopřeje ho i ona vám.

Sexuální polohy a pozice pro muže

Vhodná sexuální pozice dokáže doslova zázraky. Pochopitelně, každý muž má jiný vkus, někomu se líbí více dominantnější polohy, jinému zas línější sex, kdy vše udělá jeho partnerka. Pár sexuálních poloh ale dokáže rozpálit skoro každého muže.

Zde jsou polohy, které jsou mezi muži nejoblíbenější:

Poloha jezdkyně: První a zřejmě podle reakcí muže i nejvíce oblíbenou polohou je poloha na koníka, čili poloha jezdkyně. Muž si prostě jen lehne na postel nebo sedne na židli či do křesla, žena si klekne nebo sedne na něj a pak stačí už jen přirážet. Při této poloze si muž užije skvělý sex a žena zas kontrolu nad orgasmem.

Poloha zezadu: Postoj, při které má naopak muž nejvíce kontroly, je poloha zezadu, nazývaná také poloha pejska. Žena klečí na kolenou a dlaních, muž si klekne za ni a může začít přirážet. Tato pozice je velmi oblíbená nejen kvůli maximálnímu průniku penisu do pochvy, ale i kvůli vizuální stimulaci muže pohledem na ženské pozadí.

Poloha labuť: Pozice labutě je ideální pro muže i ženu kvůli možnosti dosáhnout intenzivní orgasmus. Muž si lehne na postel, žena si mu lehne naproti a částečně bokem do klína. Zakloní se, opře dlaněmi o postel a zasune jeho penis do vagíny. Při správném úhlu dosáhne muž skvělý orgasmus a zároveň může dráždit ženě její bod G.

Poloha motýl: Při této poloze budete potřebovat postel nebo stůl. Žena si lehne zády na jejich okraj, muž k ní přistoupí ve stoje a ona zvedne své nohy do výšky. Roztáhne je jako motýlí křídla a položí je na mužovy ramena. Výhodou polohy je, že kromě hluboké penetrace může muž rukama dráždit i klitoris.

Misionářská poloha: Pro mnohé je klasický misionář synonymem pro nudu, ale mužům se líbí. Není to sice extrémně zajímavá poloha, ale je účinná. Pokud chce muž mít kontrolu, ale zároveň hledá něco fyzicky pohodlnější, není nic snazšího, než si lehnout na partnerku a jemnými pohyby dosáhnout vyvrcholení.

Poloha ve stoje: Poslední pozicí, která se líbí nejen mužům, ale i ženám, je pozice ve stoje. Nejčastější je poloha zezadu, kde se žena předkloní a muž do ní pronikne zezadu. Druhou velmi využívanou alternativou je poloha zepředu, kdy žena zvedne jednu nohu, ohne ji v koleni a položí na bok či zadek muže.

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách pro muže

Abych naplno porozuměl problematice optimálních sexuálních pozic pro muže, stejně tak i oblasti sexu obecně, prošel jsem několik internetových fór a diskusí na toto téma. Překvapilo mě, jak živě se o to muži zajímají. Zde jsou otázky, které kladou nejčastěji:

Jaký typ předehry je nejlepší pro muže?

Jednoznačně kombinace vizuálního dráždění a přímé stimulace či dotyků. Muži nejvíce oceňují, a vidět to i na erekci, pokud jim partnerka předvede sexy spodní prádlo a podvazky, udělá menší striptýz a následně se začne rukama a později ústy věnovat jejich mužské pýše.

Které chyby nejčastěji dělají muži při sexu?

Základní chybou je nedostatek pozornosti pro partnerku, zvláště pokud jde o odfláknutou nebo příliš rychlou předehru. Mezi další prohřešky pak patří stereotypní průběh sexu nebo naopak příliš častá změna pozic a nedostatek snahy dopřát ženě kvalitní orgasmus.

Které sexuální polohy z výše uvedených se nejvíce hodí na anální sex?

Ano, muži milují anální sex, protože to v nich ještě více povzbuzuje živočišnou stránku milování. Z výše uvedených pozic se na anál kromě misionáře hodí všechny. Z pohledu muže jsou nejlepší poloha pejska a poloha vestoje zezadu, z pohledu ženy poloha jezdkyně.

Jak je to s úrazy, při kterých polohách jsou nejčastější a o jaké úrazy jedná?

Nejvíce se stávají úrazy při polohách ve stoje, zvláště pokud jde o nějaké akrobatické či extrémně varianty, při kterých hrozí vymknutí kotníků nebo rukou, druhou kategorií jsou polohy, kde je žena nahoře. Při příliš akčním přirážení hrozí buď vykloubení penisu nebo i jeho zlomeniny.

Co udělat, když má muž problémy s chutí na sex či ztopořením?

V tomto případě je třeba zvážit dva faktory. Prvním je problém přímo v něm, například v důsledku poruch prokrvení penisu či nedostatečné hladiny pohlavního hormonu testosteron. Druhým faktorem může být neuspokojivý sex a nedostatečná stimulace penisu.

SEXUÁLNÍ VITALITA I VE VYŠŠÍM VĚKU

Říká se, že muži jsou plodní déle, než ženy, což je vlastně i pravda. To však nemusí vždy platit o sexuální vitalitě, mnoho starších žen si stěžuje na internetu, že jejich muži jim už v posteli nestačí. Může za to klesající testosteron, ale například i špatná fyzická fyzička.

Jak zlepšit a podpořit sexuální apetit u mužů

Pokud jde o několik výše zmíněné sexuální polohy a pozice, tak jedním z nezbytných předpokladů maximálního užití si sexu ze strany muže je dostatečný sexuální apetit. Ten může být dočasně snížen vlivem několika faktorů, které ale lze ovlivnit.

Jak? Zde jsou rady, které dávám i na základě vlastních zkušeností:

nejprve byste měli omezit negativní faktory, konkrétně alkohol, cigarety a nezdravá jídla plné soli, tuku nebo nadměrného množství cukru
zaměřit se třeba i na mentální životní styl, zvláště pokud máte stresové zaměstnání a pracujete přesčasy, tak byste to měli co nejdříve změnit
na sexuální apetit ovlivňuje libido a na to má zas vliv hladina testosteronu, kterou lze přirozeně zvýšit i pravidelným intenzivnějším cvičením a pohybem
dostatek spánku je alfa a omega, mnoho mužů to podceňuje, ale pokud není organismus odpočinutý, jen těžko budete pociťovat fyziologickou chuť na sex
v této moderní době se hodně zapomíná i na přírodní afrodisiaka, nemám tím na mysli jen španělské mušky, ale také různé rostliny známé z léčitelství, například Maca

Jak fungují pilulky na libido a proč jejich doporučuji

Právě na kombinaci rostlinných a přírodních stimulantů je založena i velmi populární podoba podpůrných prostředků pro muže a to volně dostupné pilulky na perorální užití. Jsou určeny speciálně pro muže a podporují jejich libido i sexuální apetit.

Princip fungování těchto prostředků je následující:

V jejich složení jsou účinné látky přírodního typu působící a podporující přirozenou tvorbu a hladinu testosteronu v těle, díky čemuž dochází ke zvýšení libida

O jakých účinných látkách to vlastně je řeč? V první řadě jde o rostlinné afrodisiaka a většinou se jedná o byliny povzbuzující libido, jako například Ženšen nebo Saw Palmetto. Zadruhé to jsou aminokyseliny zlepšující celkové prokrvení pohlavních orgánů, například L-Arginin. Zatřetí jde o stopové prvky, například o minerál Zinek.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky tohoto typu jsou mezi muži populární i proto, že:

si je umíte koupit, aniž byste museli předem navštívit lékaře a absolvovat nějaké vyšetření, nakolik jsou dostupné bez receptu
při jejich užívání se jen velmi ojediněle objevují nějaké vedlejší nebo nežádoucí efekty, ojediněle se může vyskytnout alergická reakce, je to ale vzácné
díky bohatšímu složení nabízejí vliv nejen na libido, ale také na jiné oblasti sexuálního života, zpravidla na kvalitu ztopoření a sexuální vitalitu

Pokud jde o dávkování těchto přípravků, k dispozici jsou dva typy tablet a je na vás, co si vyberete. Při prvním typu se užívá jedna či více tablet asi hodinu před sexuálním stykem. Pokud jde o druh typ, tady je dávkování pravidelné a každodenní, bez ohledu na sex.

PŘI KOUPI MÁTE VÍCE MOŽNOSTÍ

Více možností máte nejen při volbě tablet podle dávkování, ale i při koupi. Některé značky koupíte v lékárně, ale ty nejznámější a nejvíce účinné se dají koupit i přímo od výrobce přes jeho internetový obchod. Pochopitelně, v každém případě je to bez předpisu.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Přípravky, o kterých mluvím, jsem samozřejmě i já sám vyzkoušel, nedoporučoval bych totiž něco, co nevím, jestli funguje. Nabídka těchto tablet na trhu je opravdu bohatá, jsou zde různé druhy a značky, vybrat si je z čeho. Před koupí ale důsledně srovnávejte kvalitu složení, koncentraci účinných látek a zejména reference z praxe.

Na tom totiž záleží mnohem více, například na ceně nebo slibech od výrobce na obalu. Mé dlouholeté zkušenosti s těmito přípravky si pochopitelně nenechám pro sebe, ale podělím se o ně s vámi. Zde jsou značky, které určitě doporučuji zkusit:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.6/5 - (26 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *