Nejlepší polohy pro ženu

Nejlepší polohy pro ženu

Ze všech sexuálních poloh existují takové pozice, které dokáží ženu maximálně rozpálit a přivést ji až k neuvěřitelně intenzivnímu orgasmu. Nejedná se o žádný mýtus nebo bulvární pověru, průzkumy ukazují, že některé erotické polohy mají ženy zkrátka velmi oblíbené kvůli kvalitnějšímu milostnému prožitku a lepšímu vyvrcholení.

Právě na toto téma jsem se rozhodl zaměřit v následujícím textu blíže. Ne, že by správná předehra, dostatek fantazie či dokonalá technika nebyly důležité. Jsou koneckonců jde o nezbytné předpoklady kvalitního milování.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Některé sexuální pozice však mají zásadní vliv na to, aby žena dosáhla nezapomenutelný orgasmus, který vychází z dokonalého vzrušení. Proč tedy tyto polohy nevyužít a nedopřát si úžasný sexuální zážitek či milování plné slastných pocitů?

Sex z pohledu žen: podmínky, průběh, faktory

Sex z pohledu ženy nemusí být jen o nějakém romantickém a pomalém milování, což je zažitý stereotyp mezi muži. Právě naopak, mnoho žen si užívá i akční přirážení a živočišnost, dosáhnou tak mnohem intenzivněji vyvrcholení.

Klíčem ke kvalitnímu milování je úvodní předehra, ideální je, pokud jsou do ní zapojeny všechny erotogenní zóny na těle

Při samotném sexu je důležitá souhra vášnivého přirážení s jemnějšími pohyby, muži by při nich měli zapojit nejen penis, ale i ruce a jazyk

Na takovou souhru je ideální kombinace poloh vsedě, vleže i vestoje

Pokud jde o polohy, ty mají na průběh milování opravdu velký vliv. Správná pozice dokáže ženě pomoci lépe stimulovat vnitřní stěny vagíny, zvláště pokud jde o horní stěnu s bodem G. Zároveň jí dokáže dobrá pozice pomoci i k lepšímu tření či jiné formě stimulaci klitorisu, co se podepíše na vyšším vzrušení i intenzivnějším orgasmu.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Pokud jde o dosažení kvalitního orgasmu, ten závisí i na:

libida, čili sexuálního apetitu, které je ovlivněno hormonální rovnováhou, ale například i psychickými faktory, kam patří stres či vztahové problémy
správné předehry, na co muži často zapomínají a snaží se ji odbýt buď příliš rychle nebo příliš povrchně, čili neumožní dostatečné prokrvení a zvlhčení pochvy
vášni a fantazii během milování, protože stereotyp, jen jednoduché mechanické přirážení či nedostatek doteků během sexu doslova zabíjejí vzrušení u ženy

NEZAPOMÍNEJTE ANI NA MUŽE

Ano, tento článek je orientován na ženy a na to, jak mohou správnou sexuální polohou dosáhnout maximálně intenzivní orgasmus. Pozor si však třeba dát, aby se žena věnovala i svému partnerovi, jinak mu může například ochabnout erekce a to je problém i pro ni.

Sexuální polohy a pozice pro ženy

Pojďme se nyní podívat konkrétně na sexuální pozice, které umožní ženám dosáhnout nejlepší vzrušení a nejvíce intenzivní orgasmus. Několik jsou oblíbené i mezi muži a tak není problém, aby žena i muž dosáhli vzájemnou souhru a dokonalé potěšení při sexu.

Toto jsou pozice, které jsou u žen nejoblíbenější:

Poloha 69: Jednou z nejlepších poloh na úvod, ale i na závěr, je poloha 69. Jde o technicky jednoduchou polohu, kdy muž leží na posteli a žena si nad něj klekne na kolena a lokty, akorát naopak. Muž se tak může začít věnovat ústy a jazykem její pochvě a ona zas může dopřát partnerovi skvělý orální sex.

Poloha na koníka: Pokud jde o klasický vaginální sex, průzkumy ukazují, že nic se nevyrovná poloze koníka. Při této pozici je muž pasivní, stačí když si lehne nebo sedne. Žena si pak svou pánví klekne nebo sedne na tu jeho a pak stačí už jen správně přirážet, vlnit se a kroužit. Výsledkem je úžasný vaginální orgasmus.

Poloha motýl: Ženy mají rády i polohu, která je pro ně pohodlnější, ale zároveň jim umožňuje dosáhnout výborný orgasmu. Tyto podmínky splňuje pozice motýl, při které si žena lehne na okraj postele zády, roztažené nohy vyloží na ramena muži, který stojí u ní. Ten může hlouběji vniknout do její vagíny a jako bonus může i dráždit bod G.

Poloha na pejska: Tato pozice je široce oblíbená u mužů i u žen. Technicky je jednoduchá, že si klekne na všechny čtyři, čili kolena i ruce, muž si klekne k ní zezadu a může vniknout do její vagíny či análního otvoru. Sex je živočišný a vášnivý a výhodou je, že přirážet může nejen muž, ale aktivně i žena.

Poloha misionáře: Klasickou a běžně využívanou sexuální polohou je i misionář. Pro ženu má tato poloha výhodu v možnosti dosáhnout výborný vaginální orgasmus, ale zároveň má i volné ruce, aby si mohla stimulovat klitoris. Stačí, aby muž, který bude do ní vnikat, byl více narovnaná a vytvořil prostor.

Poloha hada: Tato pozice je ideální pro ženy, které milují misionáře, ale chtěli by více převzít kontrolu. Muž si lehne na záda a žena si jednoduše jen lehne na něj tváří v tvář. Pak stačí už jen jemnými pohyby pánve zavézt penis do vagíny a začít se o muže třít a jemně vlnit. Výsledkem může být i úžasný klitorální orgasmus.

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách pro ženy

Pokud jde o milování a nejvhodnější polohy pro sex, ženy tato témata na internetu opravdu velmi široce rozebírají. Podíval jsem se proto trochu více na některé internetové diskuse a fóra s cílem zjistit, co je nejvíce zajímá. Výsledkem jsou následující otázky:

Co by měla obsahovat ideální předehra pro ženy?

Optimální předehra pro ženy je ta, která jim umožní dosáhnout maximální zvlhčení a prokrvení pochvy. Muž by se měl věnovat ženě nejdříve nahoru, čili její krku a poprsí, pak přejít dolů na bříško a boky a až na závěr k jejímu intimní zóně, kterou může dráždit jazykem.

Jaké chyby dělají ženy nejčastěji při milování?

Nejčastější chyby žen při sexu vyplývají z pasivity. V první řadě jde o pasivitu směrem ke stimulaci partnera i během poloh nebo při jejich střídání, kdy se málo věnují jeho penisu. Zadruhé jde o zaujetí lhostejné polohy a například málo akční přirážení k muži.

Které ze zmíněných sexuálních pozic lze praktikovat i v těhotenství?

Během těhotenství je při sexu prioritou bezpečnost plodu a co nejméně fyzické námahy. Mezi nejvíce využívané patří pozice typu lžičky, misionář, motýl či na pejska. Za jistých okolností může být vhodná poloha jezdkyně. Muži mohou ženám dopřát i orálně potěšení.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Které polohy jsou naopak nejlépe na otěhotnění?

Nejvíce využívané pozice na zplození potomka jsou ty, kde může muž co nejlépe a co nejhlouběji proniknout do vagíny. Jde tedy o polohy misionáře, polohu zezadu na pejska, polohu jezdkyně, polohu odzadu ve stoje a polohu, kde žena leží na posteli či stole a nohy má nahoře.

Jaké mohou být příčiny stavu, pokud má žena nedostatek chuti na sex?

Nejčastěji třeba za tímto stavem hledat nízké libido způsobeny problémy přímo v pohlavní soustavě. Ať už jde o nějaké infekce nebo záněty, nebo o problémy se zvlhčením a prokrvením pochvy. Velký vliv na libido má i životní styl a stereotyp při sexu.

NEDOSTATEK POZORNOSTI ZE STRANY PARTNERA

I při té nejideálnější poloze pro ženu je jedním z důležitých faktorů pro kvalitní sexuální zážitek pozornost od partnera. To znamená dostatek času na předehru, ale i správná technika využití sexuální polohy. Právě zde má objektivní mnoho mužů nedostatky.

Jak zlepšit a podpořit sexuální apetit u žen

Proerecta: Nežádoucí účinkyNa kvalitu sexuálního života a možnost prožít skvělé vzrušení a zejména intenzivní orgasmus, ovlivňuje také míra sexuálního apetitu a libida u žen. Jak tyto dvě oblasti nejvíce podpořit? Netřeba na to žádné velké zásahy, postačí i pár velmi jednoduchých opatření.

Ať se líbí, tady jsou zkušenosti mé partnerky zhmotněné do několika tipů:

začít třeba životosprávou a životním stylem, pokud kouříte, máte málo pohybu, dopřejete si nezdravá jídla příliš často a nadmíru pijete alkohol, odrazí se to na libida
chuť na sex zabíjejí i partnerské a vztahové problémy, neshody ze soužití a běžného života se přenášejí i do ložnice a to je riziko pro sexuální apetit
nedostatek fantazie, mechanické pochyby a nuda v posteli jsou také negativním činitelem, třeba více experimentovat, například s erotickými hračkami
nepřítelem kvalitního sexuálního života jsou i stres a nedostatek spánku, pokud dlouho ponocujete v práci, negativně se to odrazí i na vaší chuti na milování
nejlepší prostředky pro zlepšení chuti na sex a zvýšení vzrušivosti už dávno vymyslela matka, příroda, zkuste proto nějaké přírodní afrodiziaka

Jak fungují přípravky na ženské libido a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiŽenské libido je závislé v první řadě od prokrvení genitálií a zadruhé od působení na hladinu a rovnováhu pohlavních hormonů. Právě na tyto dvě oblasti se zaměřují i ​​volně dostupné přípravky na sexuální apetit určené pro ženy.

Žádný strach, jde o přípravky s přírodním a přirozeným složením:

Nejčastěji se jedná o tablety, gely a krémy, které sestávají z kombinace rostlinných extraktů, bylinných výtažků, aminokyselin a stopových prvků

Pokud jde o tablety, ty u těch jsou dominantními účinnými látkami zejména afrodisiaka v podobě rostlinných extraktů a aminokyseliny. Zastoupeny zde jsou například byliny jako Škornice šípolistá a z aminokyselin zas L-Arginin. V případě krémů a gelů výrobci zas staví na rostliny jako Maca nebo Damiána.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Gely, krémy i tabletky mají společných také několik pozitiv:

bez ohledu na formu, díky přírodnímu složení a absenci syntetických látek se nemusíte obávat žádných vážnějších vedlejších účinků
protože jde o volně dostupné přípravky, víte si je koupit bez lékařského vyšetření předem, nepotřebujete tedy recept ani předpis
více značky si koupíte v lékárně, ale stále více přípravků se dá koupit i přes internet, ale zde doporučuji využít jen oficiálně eshopy výrobců či distributorů

Velkým plusem je i snadné používání. V případě tablet si dáte pravidelně každý den dávku doporučenou výrobcem na příbalovém letáku. Pokud jde o přípravky pro vnější použití, čili krémy a gely, ty aplikujete vmasírováním pro intimní oblast před sexuálním stykem.

KLIDNĚ ZKOMBINUJTE FORMY

Kombinovat tabletky různých značek je riziko, ale proč byste nemohli najednou užívat pilulky a používat krémy či gely? Řada výrobců nabízí dokonce ucelené produktové řady zaměřené na takovou kombinaci. Využijte to a můžete tak znásobit efekt.

Přípravky, které vyzkoušela moje partnerka a její zkušenosti s nimi

Pochopitelně, všechny přípravky, o kterých mluvím, vyzkoušela i moje partnerka. Důvodem bylo, že také chtěla zvýšit a zlepšit svůj sexuální apetit, podpořit celkově sexuální energii a lépe si uložit všechny polohy, které jsem zmiňoval výše. Za rok i několik měsíců zkusila různé značky, ale výsledky nebyly vždy oslnivé.

Nakonec však našla přípravky, které na ni svým účinkem v praxi zapůsobily. Jelikož při výběru jsou důležité i zkušenosti, rozhodla se vám ten váš výběr usnadnit a o své zkušenosti se podělit. Ať se líbí, toto jsou produkty, které u ní zabraly nejlépe:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
4.7/5 - (22 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *