Pánské Zerex parfémy: Recenze na známé afrodisiaka a feromony pro muže

Pánské Zerex parfémy: Recenze na známé afrodisiaka a feromony pro mužeParfémy již dlouho nejsou pouze doménou žen, ale čím dál tím víc jej používají taky muži. Motivace stoupá raketovou rychlostí především v případě, když se jedná o afrodiziakální parfémy s obsahem feromonů. Právě v této oblasti se již nějaký čas snaží prosadit i velmi známá značka Zerex, která je známá hlavně přípravky právě pro muže.

Musím se přiznat, že zpočátku jsem byl skeptik. Přece jen, partnerku již mám, tak proč bych měl testovat parfémy s afrodiziakálními účinky? Musím však říct, že i pro muže v trvalém vztahu se to vyplatí, dodá to zcela nový náboj.

Samotná značka Zerex je přitom již na první pohled zárukou seriózního přípravku. Přistupoval jsem však k pánským parfémům tohoto výrobce s jistým odstupem, nakolik jsem již od přírody skeptik. Naštěstí, ukázalo se, že tyto parfémy jsou opravdu dobrou volbou.

Výrobce a původ

Pánské Zerex parfémy: Výrobce a původSamotní značku Zerex nemusím pánům zřejmě vůbec představovat, vždyť tato společnost u nás prodává své tablety na podporu potence a erekce již několika let. Podobně jak u nich, tak i u parfémů se drží přírodního složení založeného na ověřených rostlinných obsahových látkách, co má vícero výhod.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Značka Zerex je tedy zárukou nejen bezpečného obsahu celého přípravku, ale taky bezproblémového původu jednotlivých látek. Parfémy Zerex pro pány jsou z tohoto pohledu v pořádku a jako produkt jsou dokonce vyráběné v EU. Více než 100 tisíc spokojených zákazníků této značky říká za všechno, myslím si.

Složení a účinné látky

Pánské Zerex parfémy: Složení a účinné látkyPánské parfémy Zerex jsou přírodním afrodiziakem určeným na zvýšení sexuální přitažlivosti u opačného pohlaví. Fungují tedy na rostlinném základu s využíváním přírodních feromonů a výtěžků rostlin, které patří mezi známé afrodiziaka. Díky takovému složení se nemusíte bát žádných alergických reakcí na syntetické látky.

Zerex nabízí tři druhy parfémů, každý z nich má o něco odlišné složení:

Zerex Gentleman: Prvním z trojice parfémů pro muže je Zerex Gentleman, který je spojením skořice, citrusů a dřevin. Kromě těchto třech vůní v popředí netřeba zapomínat ani na vůně v pozadí s tónem růže a jemné vůně kůže. Parfém obsahuje vonné esence z afrodiziakálních rostlin a má komplexní využití.

Tady jsou všechny látky, které parfém Zerex Gentleman obsahuje: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Linalool, Eugenol, Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate a Citral.

Zerex Hunter: Druhým typem parfému je Zerex Hunter, který je určen pro energické muže. Parfém obsahuje vysoký podíl esenciálních olejů a vonných esencí z rostlin, které jsou známé především svými afrodiziakálními účinky na ženy. Jako již říká název, parfém je určen pro všechny muže, kteří chtějí zdůraznit svou charizma.

Vůně tohoto parfému je plná vzácných dřevin, především cedru, santalového dřeva a olivového dřeva, přičemž je doplněná o vůně hřebíčku, citrónu a skořice. Složení je následující: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Geraniol, Citral.

Zerex Sport: Třetím typem parfému, který je již taky dle názvu vhodný pro aktívní muže, je Zerex Sport. Tato kolekce parfémů je tvořená květinovou a citrusovou vůní. V květinové složce jsou fialka, růže, hyacint a brambořík (cyclamen), v citrusové zas pomeranč, citrón, limetka a mandarínka.

Parfém má mužnou a dlouhotrvající vůně, přičemž obsahuje tyto látky: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Evernia furfuracea extract, Benzyl Alcohol, Evernia prunastri extract, Citral.

Všechny pánské parfémy Zerex mají tyto vlastnosti:

jde o parfémy obsahující vonné esence z afrodiziakálních rostlin, přičemž tyto vonné esence mají taky vyšší podíl
každá vůně je díky lepšímu složení dlouhodobější a intenzívnější
parfémy jsou vyráběné v EU a bez problému splní i ty nejvyšší požadavky
díky tomu, že jde o vysoce koncentrované parfémy, je vůně nepoměrně kvalitnější
parfémy především při dlouhodobém používání účinkují až překvapivě pozitivně

IDEÁLNÍ VÝBĚR

Na rozdíl od dámských parfémů, muži si na rozmanitý výběr až tak nepotrpí. Navzdory tomu je trojice uvedených typů parfémů doslova ideální na každou příležitost a dle mé vlastní zkušenosti, ale i dle zkušeností jiných mužů, je výběr optimální a každý muž si v něm najde to, co potřebuje.

Aplikace a používání

Pánské Zerex parfémy: Dávkování a užíváníPánské parfémy Zerex se ohledem používání a aplikace v ničem neliší od ostatních parfémů. Jsou baleny v sklených flakónech, přičemž bych rád zaměřil pozornost na to, že jde o vysoce koncentrované parfémy Eau de parfum a ne o slabší toaletní vody Eau de toilette. To znamená intenzívnější vůně a dlouhodobější trvání.

Parfémy jsou vybaveny rozprašovačem, stačí tedy jenom přiložit k místu a stisknout

Doporučuji aplikovat především na místa s vyšší cirkulací krve, aby se vůně udržela a uvolňovala co nejdéle.

Vhodné místa, kam jsem taky já parfém aplikoval, jsou například za ušima, na krční tepnu, na zápěstí a do loketní jamky. V zimě pochopitelně třeba upřednostnit víc místa, které jsou odhalené, především krk. V létě jsem naopak využíval především zápěstí a loktové jamky, používal jsem je vždy na bližší kontakt.

Účinky a charakteristika

Pánské Zerex parfémy: ÚčinkyNejdůležitějším účinkem pánských parfémů značky Zerex je zvýšení přitažlivosti pro opačné pohlaví. Tento účinek je daný především tím, že z hlediska složení jde o parfémy obsahující feromony a afrodiziaka. Parfémy tedy fungují na přirozeném a biologickém principu, čili zvýšit mužskou přitažlivost přes vůni.

Každý model se mírně odlišuje charakteristikou a zaměřením:

Zerex Gentleman

Zerex GentlemanParfém Zerex Gentleman je jako stvořený pro všechny situace, kde chcete zdůraznit svůj status, eleganci, decentnost a vážnost. Je vhodný na denní nošení, ale nejlepší se v něm budete cítit při speciálních příležitostech. Díky tomu, že jeho vůně obsahuje tóny skořice, citrusů, dřevin, růže a v pozadí taky vůně kůže, je opravdu mimořádně elegantní.

Parfém má vyšší podíl vonných esencí, co zaručuje společně s vysokou koncentrací mužnou a dlouho trvající vůni. Zerex Gentleman se dodává v hranatém flakónu s ostrými hranami, přesně takovými, jak ostrá je i jeho omamná vůně. Všechno podtrhuje tmavomodré balení pro zvýraznění elegance a stylu.

Zerex Hunter

Nebuďte kořist, buďte lovec. Přesně to se vám snaží říct parfém Zerex Hunter, který je určen pro pány preferující energickou vůni, která vyjádří jejich charizmatickou osobnost. Vůně plná vzácných dřevin v kombinaci s hřebíčkem, skořicí a citrónem je ideální pro všechny příležitosti, no nejvíc se hodí pro prvotní okouzlení žen.

Taky v případě tohoto parfému Zerex platí, že jde o kvalitní vysoce koncentrovaný výrobek s vyšším podílem vonných esencí z afrodiziakálních rostlin. Přitažlivá vůně společně s elegantním 50 ml flakónem s rozprašovačem vytváří dokonalou harmonii, kterou doprovází obal s imitací dřeva. Je to silný parfém pro silnou osobnost.

Zerex Sport

Zerex SportPokud hledáte svěží vůni se sportovním nádechem, která vám dodá energii a vitalitu, pak je tady pro vás model pánského parfému Zerex Sport. Jeho účinky se hodí nejen při svádění, ale především tehdy, pokud potřebujete získat sebevědomí a pocit aktivity. Tato vůně je vhodná pro iniciativní muže, kteří vědí, co chtějí.

Ve flakónu najdete špičkový parfém s kombinací květinových a citrusových vůní. Omamná vůně přímo láka ženy, aby vám věnovaly všechnu svou pozornost. Díky kvalitnému složení je parfém nejen mužný, ale taky intenzivní a tato intenzita je dlouhotrvající. Jedno je jisté, vůně naladí pozitivně vás a taky vaší partnerku!

TAKY PŘI SVÁDĚNÍ

Já osobně mohu říct, že mě se tyto afrodiziakální parfémy hodily nejen pro zvýšení přitažlivosti při běžném kontaktu, ale taky přímo při svádění. Pokud dokážete správně vybrat vůni, která bude partnerku přitahovat, jde o výjimečně úspěšné afrodiziakum, co potvrzuji taky dle své zkušenosti!

Nežádoucí účinky

Pánské Zerex parfémy: Nežádoucí účinkyMy muži se příliš o nežádoucí nebo vedlejší účinky nezajímáme, a pokud ano, tak až tehdy, když se projeví. Na internetu jsem ale zaznamenal taky otázky tohoto charakteru. U parfémů jsou tyto účinky obzvlášť důležité, nakolik kosmetika může na pokožku působit opravdu různě.

Pokud se však u vás nevyskytne alergická nebo přecitlivěná reakce na některou z látek obsažených v parfému, nemusíte se žádných vedlejších a negativních účinků obávat. Nejen má zkušenost říká, že v tomto ohledu jsou pánské Zerex parfémy bezproblémové a to taky při dlouhodobé aplikaci.

Balení a cena

Pánské Zerex parfémy: Balení a cenaCo se týče balení, v tomto ohledu se značka Zerex svými pánskými parfémy nijako neodlišuje od jiných prestižních a kvalitních konkurentů. Parfémy jsou baleny ve flakónu hranatého tvaru a velmi dobře se budou vynímat v koupelně každého muže. Dle typu je zvoleno taky zbarvení obalu.

Samotné balení mají následující ceny a objemy:

Typ balení:Objem:Cena za balení:Ověřená koupě:
Zerex Gentleman50 ml1050 KčChci koupit
Zerex Hunter50 ml1050 KčChci koupit
Zerex Sport50 ml1050 KčChci koupit

Kromě velkých 50 ml balení parfémů Zerex pro pány si můžete z každého modelu zakoupit taky menší vzorku na zkoušku, pokud byste se nevěděli rozhodnout. Myslím ale, že co se týče poměru ceny a výkonu, není příliš co řešit a ve své kategorii, čili afrodiziakálních parfémů, je Zerex opravdu špička.

Kde koupit

Kde koupit Pánské Zerex parfémyMyslím, že všichni muži, co již alespoň jednou vyzkoušeli značku Zerex, vědí, že tak jak se tablety nedají koupit v lékárně, ani parfémy se nedají koupit v běžné drogerii, parfumérií nebo kdekoliv jinde. To platí tak o běžných prodejnách, jako taky o internetových obchodech.

Jediným obchodným kanálem tak zůstává oficiální eshop, který najdete na www.zerex.cz, čili na oficiální webové stránce distributora pro Slovensko. Takový způsob má již značka prověřeny i u tablet a zůstala při něm taky u parfémů.

Tento způsob prodeje je dle mě asi nejlepší. Proč? Jednak máte jistotu, že kupujete skutečně originál. Zároveň máte jistotu taky nejnižší možné ceny, nakolik si k základní ceně nepřihodí svou marži nějaký obchod či parfumérie. Poslední výhodou je, že vždy je na skladu dostatek parfémů a vy nemusíte čekat dlouho na dodání.

Chci parfum Zerex

PŘES INZERATY NE

Pokud se rozhodnete pro koupi parfémů Zerex, určitě tak udělejte jedině přes oficiální eshop. Našel jsem již taky běžné inzeráty na internetu, kde takové parfémy nabízely s podezřele nízkou cenou. Pozor, s největší pravděpodobností jde o falzifikáty, takže kupujete neúčinný padělek!

Online objednávka, doprava a doručení

Pánské Zerex parfémy: Online objednávka, doprava a doručeníNákup přes internet patří mezi velmi pohodlné způsoby, pokud ne vůbec nejpohodlnější. Kdo již raz přišel do kontaktu s eshopem Zerexu, ten ví, že objednávka z něho je velmi snadná. Kdo neumí, pro toho přináším ukázku postupu:

Nejdříve zvolíte ten model parfému, který se vám nejvíc líbí

Pak vyberete počet kusů nebo velikost z daného modelu parfému

Vyplníte osobní údaje, způsob platby a typ dopravy

Na závěr celou objednávku zkontrolujete a odešlete online

Pokud byste si koupili více parfémů, případně kombinaci parfému a některých tablet Zerex, můžete mít taky dopravu zdarma. Ta totiž platí v případě, že objednávka bude za 1700 Kč a víc. Platit můžete předem, například převodem nebo kartou přes internet, případně při převzetí na klasickou dobírku.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Při doručení máte na výběr doručení přes českou poštu, známou kurýrskou společnost PPL, nebo anonymní doručení do Zásilkovny. Nejlevnější je doprava přes českou poštu, stojí jen 85 Kč. Nejdražší je kurýr PPL, který stojí 85 Kč, ale zas dle mé zkušenosti je i nejrychlejší.

vyhodne baleniRYCHLÉ A DISKRÉTNÍ DODÁNÍ

Samotné dodání je velmi rychlé a obvykle do 24 hodin od odeslání ze strany Zerexu. Nemusíte se bát ani o diskrétnost, balíček vám přijde bez jakékoli reklamy a nikdo nezjistí, že jste si objednali parfém nebo tablety.

Nejčastější otázky

Pánské Zerex parfémy: Nejčastější otázkyPodívejme se teď na to, co jsem doposud nezmínil v této své recenzi. Vím totiž, že vás nezajímají jenom suché technické a teoretické informace o složení a podobně, ale taky něco z praxe. Pro úplnost jsem tedy sesbíral nejčastější kladené otázky ohledem pánských parfémů Zerex a teď je na tomto místě zodpovím:

Není cena za parfém příliš vysoká?

Určitě ne, v potaz je nutno vzít víc věcí. První je, že jde o afrodiziakální parfémy s obsahem feromonů, čili nejde o žádnou běžnou vůni. Druhou věcí je, že se nejedná o toaletní vodu, ale o pravý parfém. Třetím faktorem je, že jde o vysoce koncentrovaný parfém s vyšším podílem vonných esencí. Za cenou je tedy hlavně kvalita, nejen značka.

Co mám dělat v případě, pokud bych chtěl parfém jenom vyzkoušet?

V tomto případě jsou k dispozici vzorky, které se dají zakoupit na otestování, ale já osobně je nedoporučuji. Proč? Především proto, že se to opravdu neoplatí. Abyste mohli vidět výsledky parfémů Zerex v praxi, musíte je používat déle. Vzorek je příliš malý a taky z vlastní zkušenosti vím, že po jedné či dvou aplikacích ještě účinky nelze vidět.

Někde jsem četl, že feromony neúčinkují. Jaká je tedy pravda?

Feromony pochopitelně účinkují, veď na tom je založená celá příroda. Druhou otázkou je ale to, že u každého jedince je intenzita vnímání feromonů jiná a s tím je nutno se smířit. Zároveň platí, že jenom díky parfému Zerex si srdce žen nezískáte, je to ale velmi dobrý „doping“.

Mohu vůně navzájem kombinovat?

Pochopitelně, můžete to zkombinovat libovolně, ale nedoporučuji to. Nejlepší je používat pouze jednou vůni jisté období a až pak to měnit. Nechte tomu jistou dobu, z vlastní zkušenosti vím, že ženám může trvat, než si na vás nový parfém všimnou. Netřeba se unáhlit a již vůbec netřeba kombinovat více vůní současně!

Lze parfém poslat spět, pokud nebude fungovat?

Zerex jako jeden z mála výrobců poskytuje taky garanci vrácení peněz, ale musím říct taky druhou stranu mince. Peníze vám sice prodejce vrátí, ale pouze za neotevřené balení. Pokud tedy již parfém načnete a zkusíte, za takové balení peníze spět nedostanete. Myslím si ale, že takovou záruku ani nebudete potřebovat.

Zkušenosti

Pánské Zerex parfémy: ZkušenostiJsou zkušenosti mužů s parfémy Zerex pozitivní nebo ne? Odpověď na tuto otázku se mi hledala o něco obtížněji, než jsem si myslel. Problémem nebyly ani tak samotní muži, jako to, že o tuto zkušenost se příliš hodně z nich nepodělilo. Taky z těch mála hodnocení jsem ale přišel k jasnému závěru.

Ani jeden komentář či hodnocení nebyly vyloženě negativní a zpochybňující účinky. Muži měli jen dvě námitky. První se týkala ceny, co je pochopitelné, ale vzhledem na poměr ceny a kvality je výška investice do parfému zcela v pořádku. Pokud srovnáme tyto parfémy s těmi nejlepšími značkami, jsou dokonce až příliš levné.

Druhá výčitka se týkala různé intenzity účinků. V tomto ohledu mohu souhlasit, ale má vlastní zkušenost je naopak vynikající. Je však přirozené, že na některou ženu mohou afrodiziaka a feromony působit méně, na jinou víc. Samotná aplikace parfému, jeho tvar, objem a vůně, to všechno muži chválili.

NEČEKEJTE OKAMŽITÝ ÚČINEK

Všiml jsem si, že hodně mužů očekávalo okamžitý účinek hned po první či druhém dni používání. Ačkoli bych takovou efektivitu přivítal i já, trvá to déle, alespoň dva týdny. Mějte trpělivost, výsledek se dostaví.

Vlastní zkušenost

Pánské Zerex parfémy: Vlastní zkušenostMožná vypadá má dosavadní recenze vůči pánským parfémem Zerex až příliš optimisticky, ale úvod byl opravdu skeptický. Též jsem příliš nevěřil teoriím o feromonech a parfémy jsem bral především jako zajímavé zpestření pomocí vůně. Praxe mi však již během prvního a především druhého týdne ukázala, že je to něco víc.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pocítil jsem nejen náklonnost vlastní partnerky, která byla nevysvětlitelně okouzlena, ale taky vyšší zájem jiných žen. Pochopitelně, žádná se na mě nevrhla, šlo spíše o detaily. Určitě ale poznáte ono přísloví, že ďábel se ukrývá v detailech, že? A přesně tak účinkují i parfémy Zerex!

Standardně pozitivně hodnotím taky samotnou objednávku a doručení, v tomto je značka Zerex velmi silná. Mně osobně nevadila ani cena a jsem spokojen taky s výběrem. Konec konců, jsem vyzkoušel všechny vůně a doteď je používám, ačkoli je měním.

Výsledek vlastního testování

Pánské Zerex parfémy: Výsledek vlastního testováníTo, že se nakonec parfémy Zerex staly součástí mé kosmetické výbavy, asi říká za všechno. Pro zajímavost, dámské parfémy této značky jsem dal vyzkoušet partnerce a též si je oblíbila. Samozřejmě, vůně jsou vždy otázkou vkusu, ale já jsem s afrodiziakálními účinky parfémů spokojen.

Taky z tohoto důvodu ode mě dostávají parfémy Zerex jednotku Chci parfum Zerex

Musím říct zcela objektivně, že ačkoli se jim může vytknout možná menší výběr vůní nebo nemožnost objednat výhodnější větší balení, v zásadě přinesla známá značka Zerex pro muže znova něco víc, jako konkurence.

To je právě to, co se cení nejvíc, nakolik obyčejných parfémů je na trhu nepočítaně. Mít ale něco speciální, to dává každému muži několik výhod. Nemluvím pouze o svádění či výkonu v ložnici, ale obecně o šarmu a okouzlení. Z tohoto pohledu mě pánské parfémy Zerex nezklamaly, spíš potěšily.

Zhodnocení

Pánské Zerex parfémy: ZhodnoceníS parfémy Zerex mohu vyslovit spokojenost a obecně je hodnotím pozitivně. Určitě je tedy mohu doporučit, já osobně mám nejraději vůni Gentleman, ale výběr je pochopitelně na vás. Dle zkušeností mužů je však asi nejlepší postupně vyzkoušet všechny modely a během používání zjistíte, co se nejvíc líbí vám i ženám ve vašem okolí.

Velmi pozitivně hodnotím taky samotný nákup, objednávka je rychlá a pohodlná. Díky rostlinnému a přírodnímu složení je eliminována prakticky většina vedlejších účinků, takže pokud se u vás neobjeví například alergická reakce, používání by mělo být bez problémů.

Navíc jsou tady taky některé další důležité benefity:

účinnost afrodiziaka je opravdu nadprůměrná, to se vám při běžném parfému nestane

díky vysoké koncentraci vydrží vůně intenzívní delší dobu

poměr ceny a výkonu je na velmi solidní úrovni

parfémy jsou vyráběné přímo v EU, produkt jako takový je velmi kvalitní

Zároveň ale chci muže upozornit, že samotný parfém není žádný kouzelný proutek. Abyste zaujali opačné pohlaví, musíte dbát nejen na vůni, ale taky na celkový dojem a ten je tvořen oblečením a taky vystupováním.

Chci parfum Zerex

Pokud ale hledáte nějakou zajímavou vůni a chtěli byste sáhnout po přírodních afrodiziakách s obsahem feromonů, určitě mohu pánské parfémy Zerex jen a jen doporučit. Měli byste je minimálně vyzkoušet, dle mě vás taky jedno či dvoutýdenní používání přesvědčí o jejich nesporných kvalitách!

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4/5 - (39 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *