Phallosan forte: Rozhodl jsem se koupit extender na penis a zde jsou mé zkušenosti

Phallosan forte cena, zkusenosti, diskuse a recenzePo všech tabletách, gelech a krémech prý podporujících zvětšení a prodloužení penisu jsem se rozhodl sáhnout po něčem zcela jiném. Phallosan forte je tzv. extender, čili natahovač. Na rozdíl od všech výše zmíněných přípravků, se jedná o produkt, který je založen na přímém a fyzickém působení na penis.

Extendery se těší mezi muži, kteří chtějí zvětšit nebo prodloužit svůj penis, čím dál tím víc silnější a větší oblibě. Nejde totiž o žádné přípravky na užívání zevnitř nebo natírání penisu zvenku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Diskuse u nás kolem těchto pomůcek je ale pořád jen v zárodku. Možná taky proto není prodej Phallosanu forte, co je mimochodem nástupce původní verze zvané Phallosan, až tak známý. Já jsem se na tento extender podíval proto o něco lépe.

Výrobce a původ

Phallosan forte: Výrobce a původZa značkou Phallosan forte stojí společnost z Lichtenštejnska a přístroj jako takový se dá aktuálně koupit především v Německu, Rakousku a ve Švýcarsku, postupně se rozšiřuje taky do dalších zemí. Přes internet se dá přímo z oficiálního eshopu objednat prakticky kamkoli a tedy taky k nám na Slovensko. V Německu se prý dá koupit taky v lékárně.

Samotný přístroj si dává záležet na splnění všech možných nařízení. Dle vyjádření výrobce na jeho web stránce jde o medicínský produkt, který obdržel symbol CE a splňuje taky víceré ISO standardy. Celý přístroj je patentován a společnost u Phallosanu forte říká dokonce o revolučním zlepšení.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Jak funguje a na co pomáhá

Phallosan forte: Jak funguje a na co pomáháPhallosan forte je extender, čili natahovač, co je speciální pomůcka neboli nástroj, kterého primárním cílem je zvětšení penisu bez operace. Principem je bezbolestní a dlouhodobé natahování kompletního tkáně pohlavního údu a topořivých tělísek, které se v této tkáni nacházejí.

Systém Phallosan forte má tyto charakteristiky:

jde údajně o vědecky ověřený a účinný systém známý od roku 2004
systém je speciálně vyroben pro bezbolestní prodloužení penisu bez výskytu komplikací
sílu natažení lze regulovat, přičemž působením slabého tlaku a dlouhodobě dochází ke kontinuálnímu natažení
natahování tkáně má permanentní efekt a to taky po ukončení používání systému

Tenhle princip se používá taky v moderní medicíně například u natahování kůže k vytvoření nové tkáně, například u transplantace kůže nebo u prsních implantátů. Dle výrobce by měl Phallosan forte fungovat například již po 3 měsíčním užívání a zabezpečit trvalý přírůstek penisu jak do šířky, tak do délky.

Phallosan forte by měl pomoct v případě výskytu následujících situací:

Retraktio penis: Tento název charakterizuje stav, kdy se penis stahuje spět do podkožní tukové tkáně. Extender by měl svým působením vytáhnout penis z této tkáně a to taky pomocí pravidelného prodlužování.

Penishypoplazie: Odborný název tohoto problému skrývá v podstatě stav příliš malého a krátkého penisu. Jde o vrozený stav, kdy penis ani během erekce nepřesáhne 12 cm a tedy neroste současně s jinými částmi těla.

Deviace penisu: Natahovač Phallosan forte by měl být prospěšný pro menší deformace a deviace, například při křivém penisu. Pomoct může u deformací již od narození, ale taky u těch, které vznikli následkem úrazu.

Menší erektilní dysfunkce: Jedním ze stavů, které výrobce uvádí, je taky horší kvalita erekce. Na takový problém by měl pomoct extender především zásluhou podpory lepšího prokrvení pohlavního údu.

Pooperační péče o prostatu: Překonali jste právě operační zákrok prostaty? V tomto případě byste měli dle vyjádření výrobce používat Phallosan forte na trénink topořivých tělísek.

Induratio penis plastica: Za tímto složitým názvem se skrývá ložiskové ztvrdnutí penisu s částečným bolestivým zakřivením. Jde o vážnou diagnózu a výrobce říká, že jako alternativu stojí za to vyzkoušet Phallosan forte.

SLABÉ MRAVENČENÍ NA ÚVOD

Výrobce upozorňuje, že na začátku používání Phallosan forte můžete cítit menší mravenčení v penisu. Po prvních dnech nošení natahovače by ale měl tento pocit ustát. U mě to neustupovalo o něco déle, ale nakonec mravenčení zmizelo.

Aplikace a používání

Phallosan forte: Aplikace a používáníPoužívání extenderů je pro začátečníky ze začátku možná poněkud věda, ale jde v podstatě o velice snadnou aplikaci. Nejdůležitější je držet se postupu přímo od výrobce krok po kroku a nezapomínat na 100 % hygienu. Samotný výsledek však výrobce nemůže garantovat a proto jsou účinky u každého muže značně individuálně.

Phallosan forte pracuje na principu jemné síly, co vylučuje otoky, zarudnutí nebo pupínky, to alespoň tvrdí výrobce

Pro dosažení výsledků je nezbytné pravidelné a dlouhodobé používání extenderu

Princip použití natahovače spočívá v mechanickém působení, a proto je důležité odhadnout především správnou míru nastavení. Nepodceňujte sílu natažení a nesnažte se o dosažení okamžitého výsledku příliš velkou silou. Lepší je použít mírnější natažení, ale aplikovat extender dlouhodobě.

Tady je stručný postup a návod na použití:

na úvod přiložte k penisu v neztopořeném stavu šablonu na měření, kterou najdete v balení
dle velikosti vyberte vhodný přisávací zvon
přes žalud natáhnete ochranný klobouček dle vizuálního návodu přímo na balení
takhle zabalený penis vsuňte pomocí pumpovacího balónku do připraveného přisávacího zvonu
srolujte zvolený prezervativ přes penis
spojte přisávací zvon se svorkou na popruzích, které upevníte kolem pásu
používání by mělo být nejen dlouhodobé, ale taky souvislé, například 8 hodin vkusu

Účinky

Phallosan forte: ÚčinkyNejdůležitějším účinkem, který extender Phallosan forte nabízí, je zvětšení a prodloužení penisu. Není to však jediný vliv, který by používání tohoto produktu mělo přinést pro váš sexuální život, ačkoli toto je ten nejdůležitější. Kromě toho se může použít například taky na křivý penis způsoben deformací.

Toto jsou všechny jeho účinky taky s mým komentářem:

Zvětšení penisu

Prvním účinkem je prodloužení penisu a to především u mužů, kteří se narodili a doteď trpí malým penisem o velikosti nejvíc 11 až 12 cm. Díky speciální metodě nízkého podtlaku a tzv. jemné síly by mělo dojít k postupnému prodloužení penisu. Tento účinek je v praxi u některých mužů viditelný, je ale hodně případů, kdy bylo používání bez výsledku.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Zlepšení erekce

Při selhání erekce následkem menší erektilní dysfunkce by měl jako pozitivní vedlejší efekt Phallosan forte působit taky na zlepšení erekce. Efekt by měl nastat díky vytvoření podtlaku, co způsobí lepší prokrvení penisu a silnější ztopoření. Tento efekt jsem u sebe do jisté míry pozoroval, ale působil víc mimo času ztopoření, jako během něho.

Zvýšení citlivosti žaludu

Princip samotného podtlaku v případě natahovače Phallosan forte působí dle vyjádření výrobce nejen na samotné ztopoření, ale například taky na zvýšení citlivosti žaludu. To by mělo sebou přinést taky větší senzibilitu a zvětšit požitek během styku. Zvýšení citlivosti připouštím, stejně taky jiní muži, zlepšení požitku během sexu se ale nekonalo.

Pooperační terapie po operaci prostaty

Výrobce natahovače Phallosan forte na své web stránce uvádí taky to, že tento produkt se může použít v následné starostlivosti po překonání operace prostaty. Jde o mechanickou podporu například taky k lékům. S tímto účinkem já sám zkušenost nemám a nedočetl jsem se o něm nic víc. V Rakousku, Německu a Švýcarsku se ale takto údajně extender používá.

Podpora při křivém penisu

Posledním účinkem extenderu Phallosan forte by měla být podpora při problémech s nesprávným zakřivením penisu. Menší deformace by se nemusely dle výrobce řešit pouze operačně, ale taky napnutím správné strany a to by měl nabídnout právě Phallosan forte. Ani tady nemohu hodnotit účinek z vlastních zkušeností, ale postupoval bych opatrně.

LÉKAŘSKÁ RADA

Phallosan forte se charakterizuje jako zdravotnická pomůcka a ačkoli si můžete produkt objednat bez toho, abyste měli nějaký recept nebo předpis, především v případě stavu křivého penisu nebo pooperační péče byste se měli o používání určitě poradit s lékařem.

Nežádoucí účinky

Phallosan forte: Nežádoucí účinkyJsou spojeny s užíváním extenderu Phallosan forte nějaké nežádoucí nebo vedlejší účinky? Dle výrobce jde o bezpečný a neinvazívní způsob na řešení problémů s pohlavním údem a o žádných negativních jevech jsem se na oficiální web stránce nedočetl.

Jak jsem se však dozvěděl rovněž z používání v praxi od jiných mužů, mohou se objevit některé vedlejší efekty. Nejvíc se zmiňují dva a to problémy s močením bezprostředně po odstranění Phallosan forte z penisu a výskyt červených pupíčků jako následek nedostatečného použití ochranného prstence.

Zatímco to druhé se objevuje sporadicky, to první se může objevit taky u mužů, kteří budou extender používat správně. Bezprostředně po vytažení penisu z extenderu je totiž žalud ještě mírně oteklý a hned po začátku močení se může objevit jako následek pálení.

Balení a cena

Phallosan forte: Balení a cenaPhallosan forte se objednává jako kompletní celek, kde najdete natahovač a všechno nezbytné příslušenství k němu. Na všechny díly kromě ochranného kloboučku a vakuových prezervativů je poskytována dvouletá záruka. Ortopedický zvětšovač, jako se Phallosan forte odborně nazývá, stojí v tomto kompletu 259 Eur, co mě opravdu nepříjemně překvapilo.

Balení obsahuje následující součásti:

pružný popruh a šablonu na měření
přísavní zvony ve velikosti S, M a L s kondomy a manžetou příslušné velikosti
4 kondomy, dva o velikosti M a po jednom o velikosti S a L
2 ochranné čepičky na žalud
stahovací vidlici a sací pumpu s třícestným ventilem
cestovní tašku a návod na použití

Kromě kompletního balení lze dokoupit taky samostatné náhradní díly. Koupit se dají přísavný zvon ve velikosti XL, ochranná čepička na žalud a kondomy s manžetou ve velikostech S, M a L. Tak či onak, celé zařízení je opravdu drahé a investice je hodně velká. Pokud ji dám do poměru s výsledkem, je však bohužel taky velice sporná.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kde koupit

Phallosan forte: Kde koupitPhallosan forte u nás přímo koupit nedostanete, ačkoli výrobek o sobě tvrdí, že se jedná o zdravotnickou pomůcku. Někde jsem četl, že jsou země, kde tento extender dokonce taky přeplácejí, ale toto jsem si neověřoval. V lékárně u nás jsem na produkt nenarazil a nenašel jsem ho ani na známých srovnávacích portálech typu Heureka a podobně.

Jedinou cestou, jak se dá Phallosan forte koupit, je tak cesta oficiálního eshopu. Tento obchodní kanál samozřejmě respektuji a nekritizuji ho, podobně postupují víceré značky různých druhů přípravků a produktů.

Vidím tady ale dvě nevýhody. První je, že se objednává prakticky ze zahraničí, co se projeví na ceně doručení. Druhou je, že případné reklamace a vrácení tovaru jsou tak velice sporné. Výrobce sice deklaruje právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů, ale v praxi jsem se nedočetl, jak to funguje.

POZOR NA FALZIFIKÁTY

Na světě existuje velké množství různých druhů natahovačů a extenderů, Phallosan forte není pochopitelně sám. Pokud se pro tuto značku rozhodnete, určitě si ji objednejte pouze z oficiálního eshopu a ne přes inzerát. Vyhnete se tak napodobeninám, kterých je hodně.

Online objednávka, doprava a doručení

Phallosan forte: Online objednávka, doprava a doručeníKoupě přes oficiální eshop je ve velké míře podobná objednávce jiných produktů, například tablet. Má však některé specifika a to právě z toho důvodu, že nekupujete přímo od slovenského distributora, ale ze zahraničí. Tady je postup:

Nejdříve si vyberete krajinu doručení

Pak zvolíte platební detaily

Vyplníte osobní a dodací údaje a informace

Objednávku zkontrolujete a odešlete

Při výběru platby je nezbytné zvolit jednu ze 4 možností a to platba kartou, bankovní převod, PayPal nebo SOFORT banking. Nás se týkají první tři možnosti, platbu na dobírku při převzatí vybrat nelze. Platba je údajně dle tvrzení eshopu bezpečná a anonymní.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Co se týče způsobu doručení a dopravy, Phallosan forte vám umí oficiální eshop poslat pouze kurýrem. Na dopravu se používají známé kurýrské a dopravní společnosti jako například DHL, GLS nebo UPS. Doručení však trvá 3 až 7 dnů a nejlevnější poplatek vás bude stát až 490 Kč, čili cena extenderu s dopravou se tak šplhá přes 7500 Kč.

vyhodne baleniNEUTRÁLNÍ BALENÍ

Jako pozitivní faktor hodnotím diskrétnost. Při objednávce extenderu Phallosan forte vám totiž domů přijde neoznačený balíček bez jakékoli reklamy nebo zmínky o tomto produktu. Anonymita a diskrétnost jsou tak maximálně zachované.

Nejčastější otázky

Phallosan forte: Nejčastější otázkyPodívejme se teď na některé praktické otázky, které muže v souvislosti s natahovačem Phallosan forte nejvíc zajímají. Narazil jsem na ne během hledání zkušeností a referencí týkajících se samotného nástroje a překvapilo někdy mě, co všechno se muži ptají. Toto jsou nejvíc kladené otázky na toto téma:

Kdy by se měly ukázat první výsledky?

Minimální doba používání a aplikace extenderu by měla být alespoň 3 měsíce. Já jsem tento interval při používání dodržel, ale bohužel, viděl jsem jen velice slabé a pouze částkové účinky. Co jsem sledoval jiné zkušenosti mužů, někteří používali Phallosan forte stejně půl roku a účinnost byla taky tak minimální.

Je používání bezpečné, nehrozí úraz?

Dle tvrzení výrobce je Phallosan forte bezbolestným způsobem na prodloužení penisu, ale taky na řešení jiných problémů. Pokud ho budete užívat dle návodu, je to bezpečné a nehrozí vůbec žádné riziko úrazu. Doporučuji ale nenastavovat příliš silné natažení, lepší je riziko minimalizovat.

Je nutné nosit Phallosan forte celý den? Jak je to s hygienou?

Čím déle a pravidelněji budete nosit Phallosan forte, tím lépe. Někde jsem zachytil, že by to mělo být neprodleně alespoň 8 hodin, já jsem vyzkoušel nošení přes den a taky v noci a velký rozdíl jsem neviděl. Je nutné říct, že nošení je pohodlné a pokud budete pravidelně kondom měnit, je v pořádku taky z pohledu hygieny.

Jsou výsledky trvalé?

Výrobce uvádí, že ano, ale neplatí to automaticky a vždycky. Někde jsem se dočetl, že po 6 měsíčním užívání je výsledek dlouhodobější, ale ne doživotní. Doživotním řešením je asi jen operační zákrok, kterému se však asi chcete vyhnout, jelikož se zaujímáte právě o Phallosan forte.

Co dělat, pokud mi Phallosan forte nepomůže?

Ačkoli jsou extendery čím dál tím víc větším hitem taky u nás, musíme říct, že jejich úspěšnost není až taková, jako to deklarují výrobci. Situace, že vám například taky Phallosan forte nepomůže s prodloužením penisu nebo s lepší erekcí, je proto poměrně běžná. Alternativou jsou pak jiné přípravky, například krémy, gely nebo tablety.

Zkušenosti

Phallosan forte: ZkušenostiJaké jsou zkušenosti mužů s Phallosanom forte? Smíšené. Narazil jsem na tři typy hodnocení. První jsou zcela negativní a říkají, že extender nefunguje. Bohužel, taká je taky má vlastní zkušenost.

Druhým typem jsou velice pozitivní hodnocení, ale nevím, zda jsou skutečné. Může se jednat taky o skrytou reklamu na podporu prodeje výrobku. Nepochybuji sice, že extender může taky pomoct, ale až takhle? Dle mě to není reální.

Poslední kategorie zkušeností jsou hodnocení mužů, kteří přiznávají jistou úspěšnost, ale jen na minimální úrovni. Všechny tři kategorie se ale shodují v tom, že cena za Phallosan forte je příliš vysoká a většina mužů nepovažuje tento extender za nejlepší možnou investici. V tomto jim dávám za pravdu.

Vlastní zkušenost

Phallosan forte: Vlastní zkušenostJaká je má vlastní zkušenost s extenderem Phallosan forte? Dohromady jsem ho používal něco přes 3 měsíce. Nosil jsem ho přes den a taky v noci, střídal jsem to. Ze začátku jsem se nevěděl do toho zcela dostat, později jsem si již zvykl.

Samotné používání je v principu prosté, je nutné si však na to zvyknout. Tak, jak říkají jiní muži, po sejmutí Phallosanu forte je nutno chvíli počkat s toaletou, žalud je totiž ještě chvíli dost citlivý.

Ačkoli samotné objednání a taky nošení je v pořádku, účinky extenderu byly u mě mizivé. Prodloužení nenastalo žádné, erekce se zlepšila jen mírně. Ve srovnání s investici je výsledek bohužel velkým zklamáním a musím říct, že u mě osobně Phallosan forte neúčinkoval tak, jak jsem čekal.

Výsledek vlastního testování

Phallosan forte: Výsledek vlastního testováníU mě konkrétně byl tedy účinek extenderu na hodně slabé úrovni. Samotná objednávka sice proběhla v pořádku, stejně tak doručení, ale účinnost se v praxi ukázala jako základní kámen úrazu. Nečekal jsem sice zázraky, ale zůstal jsem nepříjemně překvapen.

Extender Phallosan forte tedy ode mě dostává bohužel až čtyřku

Já sám na základě mého testování mohu říct, že výsledek je bohužel po víc než třech měsících doopravdy neuspokojivý. Samotné nošení sice není náročné, ale navzdory tomu je to náročnější než užívání tablet.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Pokud srovnávám tyto dvě možnosti a nevidím velký rozdíl mezi nimi, případně některé tablety u mě účinkovaly ještě lépe, nemohu bohužel dát Phallosanu forte žádnou lepší známku. Neříkám ale, že je zcela neúčinný, akorát výsledek nezodpovídá očekáváním.

Zhodnocení

Phallosan forte: ZhodnoceníJak tedy na závěr zhodnotit Phallosan forte? Pokud bych bral do úvahy jen své zkušenosti, určitě bych ohodnotil tento extender jako propadák. Některé zkušenosti jiných mužů jsou však o něco příznivější, ale není to žádná sláva. Domnívám se ale, že na prodloužení penisu existují taky lepší možnosti.

Při jejich výběru byste se měli řídit těmito faktory:

prodloužení či zvětšení musí být co nejvíc přirozené

celý proces musí být bez vedlejších účinků

přípravek musí být seriózní a mít pozitivní reference

samozřejmostí by měl být dobrý poměr ceny a výsledku

Je nutno otevřeně říct, že Phallosan forte má problém se splnením většiny výše uváděných faktorů a podmínek. To je taky důvod, proč ho nakonec nemohu doporučit, ačkoli priznávám, že princip fungování může být zajímavý.

V souvislosti s účinností a udržením účinků existují právě při extenderech pořád velké otázniky, které se netýkají pouze této značky. Vlastní zkušenost mi tedy říká, že toto nebude 100 % optimální cesta k většímu penisu.

Tablety, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptu

Tablety, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptuNa úvod jsem sice zmínil, že jsem byl rád, že jsem se konečně dostal taky k jinému prostředku a produktu na podporu zvětšení penisu a zlepšení erekce, ale po zkušenostech a testování musím říct, že není nad ověřenou cestu.

Tou cestou jsou tablety, které mají několik důležitých výhod:

v první řadě mají rostlinné složení a obsahují látky, které jsou pro organizmus přirozené a díky tomu nemají téměř žádné vedlejší účinky
žádané účinky se při dlouhodobém užívání projeví, ačkoli též s různou intenzitou
tablety jsou pochopitelně bez předpisu a obvykle působí na vícero oblastí sexuálního života, například taky na libido a erekci současně
poměr výsledku a ceny je mnohem lepší než v případě různých mechanických pomůcek

DLOUHODOBÉ UŽÍVÁNÍ

Musím ale objektivně říct taky to, že ani tyto tablety nejsou žádným kouzelným proutkem. Aby se účinky dostavily a projevily, taky v tomto případě je nezbytné dlouhodobé užívání, ideálně alespoň 2 až 3 měsíce.

V případě, že byste chtěli zkusit takové tablety, dejte si pozor na ty slabší a méně účinné. Taky v této oblasti se totiž kromě zajímavých značek nacházejí taky ty, které mají jen velké sliby. Já mám nejlepší zkušenosti s tabletami na zvětšení penisu značek Stoporex XXL.

Přírodní zvětšení penisu

➡️ Doporučuji STOPOREX XXL
– zvětšení penisu
– kvalitní erekce
– vzrušení
– komplex přírodních látek

Cena:599 Kč

Kromě nich jsem byl spokojen taky s tabletami obecně na potenci, především těmito:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
2.6/5 - (20 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *