Poloha 69

Poloha 69

Jedna z nejvíce známých sexuálních poloh je poloha 69. Je určena pro muže i pro ženy, kteří si umí vychutnat společné a vzájemné sexuální dráždění. Zlé jazyky tvrdí, že je určena pouze pro pokročilejší milenců či dokonce expertů, nakolik vyžaduje velké soustředění a ovládání vlastního orgasmu.

Podle mě je však poloha 69 příkladem, jak by mělo ideálně milování vypadat. Je to totiž poloha, která je ztělesněním principu dávání a přijímání rozkoše v její čisté podobě, přičemž nejdůležitějším aspektem úspěšnosti je kvalitní technika.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Někdy se poloha šedesát devět nazývá také vlajkovou lodí sexuality. Já v ní vidím zejména možnost naplno a maximálně intimní přežít orgasmus a zároveň mít plnou kontrolu nad sexuální stimulaci a orgasmem partnera. Podívejme se proto na ni trochu blíže.

Poloha 69: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha 69 je určenou pro muže i ženy stejným dílem, nakolik je unikátní tím, že muž i žena při ní zaujímají shodné místo, akorát v obráceném gardu. Muž může být nahoře i dole, nejlépe je vzájemné střídání po nějakém čase.

Poloha 69 má za cíl umožnit současné orálně dráždění penisu i pochvy

Zatímco si jeden z partnerů volně lehne na záda, ten druhý sis nad něj lehne opačným směrem tak, že se koleny zapírá o zem a hlavou je při jeho intimní zóně

Výsledkem polohy je, že oba partneři mohou ústy a jazykem stimulovat vnější pohlavní orgány toho druhého

Pokud jste milovníci orálního sexu, tak poloha 69 je pro vás ztělesněním dokonalosti. Ten z partnerů, který je dole, to má o něco pohodlnější, z hlediska kvality stimulace je lepší, pokud je dole muž. Poloha 69 je výhodná svou technickou jednoduchostí, nenáročností na prostor a možností dosažení současného orgasmu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pro někoho ale může mít pár menších nevýhod:

poloha je více statická, partner, který je dole, se nemůže příliš moc hýbat
problémem je také omezený výhled, partneři si nemohou dívat do očí
pokud je muž dole, nesmí si žena nahoře na něj „sednout“, hrozí nedostatek vzduchu
muži mohou mít problém s ochabnutím erekce nebo naopak rychlou ejakulací
některé ženy se nedokáží při poloze dostatečně uvolnit kvůli neměnnosti pozice

POZOR NA RUTINU

Samotná poloha 69 je sice v mnoha věcech zajímavá, ale jde o statickou polohu, při které je velmi snadné sklouznout do rutiny. Stereotyp a nuda jsou pak jedním z největších zabijáků toho pravého sexuálního vzrušení, takže doporučuji vyzkoušet i variace této polohy.

Jak a kdy polohu 69 využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha 69 se hodí pro předehru, ale například i pro zakončení sexu. Díky tomu, že poloha není náročná na mnoho místa, můžete ji použít prakticky kdekoli, ačkoli nejpohodlnější to bude na zemi nebo v ložnici na posteli.

Pokud si chcete pozici 69 užít co nejvíce, vyzkoušejte tato vylepšení:

Začněte společnou sprchou: Nakolik je poloha 69 o vzájemném orálním dráždění, první místo hraje hygiena. Zde doporučuji začít milování společnou sprchou, kde tento předpoklad naplníte a zároveň může jít o skvělou předehru.

Poloha 69 naboku: Experimentujte i s místy a variacemi polohy 69. Partneři nemusí jen jednoduše ležet na zádech, ale klidně i na boku. Díky tomu ušetříte místo a můžete pozici zkusit nejen v posteli, ale i na zemi či ve velkém autě.

Využijte své volně ruce: Ačkoliv základním principem je využít jazyk a ústa pro orální uspokojení partnera, při troše šikovnosti můžete využít i ruce. Muž může hladit ženě zadeček či prsa, žena mu může stimulovat varlata nebo prostatu.

I erotické pomůcky: Proč použít jen ústa či jazyk? Pokud je muž dole a žena nahoře, klidně využijte i sexuální hračky. Muž může na stimulaci vagíny či análního použít například vibrátor, žena zas na uspokojení muže masturbační vajíčko.

Extra tip pro fyzicky zdatné muže: Pokud se muž cítí dostatečně silný, můžete zkusit polohu 69 ve stoje. Tehdy muž stojí, žena je dole hlavou, nohama se obmotat kolem jeho krku a on ji drží rukama kolem těla tak, aby nesklouzla dolů.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o poloze 69

Přejděme nyní od teoretických tipů, které se sice hodí i do praxe, více ke konkrétním otázkám. Muži i ženy se o polohu 69 zajímají opravdu dost, stačí si prohlédnout fórum či diskusi na známých webových magazínech. Tyto otázky se opakují nejvíce:

Je možné při této poloze dosáhnout simultánní orgasmus?

Ano, ale vyžaduje to vzájemnou souhru a znalosti o partnerovi. Právě možnost dosažení společného orgasmu je to nejlepší, co poloha 69 nabízí, ale závisí to na dokonalé techniky. Právě proto se tato poloha doporučuje pro pokročilejší milenců.

Proč je lepší, pokud je muž dole a žena nahoře?

Partner, který je při poloze 69 dolů, zajímá pasivnější pozici. Pokud je dole muž, je to lepší z hlediska orální stimulace pro ženu, která má pohodlnější přístup k jeho penisu. Muž má zároveň více možností, jak stimulovat její pochvu, hlavně jazykem může dráždit klitoris.

Může se využít poloha 69 i v rámci předehry?

Ano, je to dokonce ideální poloha na předehru. Muž i žena totiž mohou stimulovat a dráždit své vnější genitálie a mohou postupně budovat vzrušení. Pokud bude muž dole a žena bude klečet na něm, je to dokonce i skvělá předehra pro anální sex.

Mohou polohu 69 praktikovat i těhotné ženy?

Ano, i když zde velmi záleží na stupni těhotenství a zároveň od toho, jak pohodlně se bude žena cítit. V případě začátku těhotenství není problém ani s klasickou polohou na zádech, v pokročilém stadiu je pro těhotné ženy lepší poloha 69 vleže na boku.

Co když se žena nebo muž příliš stydí nebo mají problém se vzrušením?

Není to nic výjimečného, ​​zvláště pokud s polohou 69 začínáte nebo jste nováčci v sexuálním vztahu. Na uvolnění i zlepšení vzrušivosti můžete využít přirozené afrodisiaka, například pohár vína, nebo prostě začněte milování francouzskými polibky.

CHCE TO HLAVNĚ ZKUŠENOSTI

Mnoho mužů i žen zavrhne polohu 69 po počátečních neúspěších s dosažením orgasmu. Zapomíná však na to, že orální sex vyžaduje správnou techniku, kterou je možné získat pouze na základě zkušeností. Pokud se ji naučíte ovládat, ukáže vám své tajemství.

Jak fungují pilulky na oddálení ejakulace a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPřestože je tato poloha určena pro obě pohlaví, u mužů je u ní velmi důležitý zdravý průběh ejakulace. To v praxi znamená, aby nepřišlo vlivem nadměrného dráždění nebo vlivem vysoké vzrušivosti k příliš rychlému ejakulovaných a tedy i krátké erekci.

Mně osobně se na tento problém osvědčily přírodní pilulky:

Jde o volně dostupné tabletky, které obsahují látky s vlivem na hormonální rovnováhu, prodloužení erekci a také uklidnění nervového systému a psychické pohody

Nejedná se tedy o žádné pilulky s obsahem syntetických složek, které by mohly způsobovat negativní vedlejší účinky. Najdete zde pouze osvědčené látky, například rostlinné extrakty afrodiziak typu Maca či Kotvičník zemní, aminokyseliny na erekci, například L-Arginin, ale také bylinky s příznivým vlivem na nervovou soustavu, například Ostropestřec mariánský.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tyto přípravky mají zároveň 3 charakteristické vlastnosti:

jejich složení je čistě přírodní, takže i působení je maximálně přirozené, což znamená, že při užívání se netřeba bát nežádoucích efektů
koupíte si je bez předpisu nebo receptu, dokonce několik značek můžete koupit i přes internet přímo od jejich výrobců přes oficiální eshop
je zde možnost dlouhodobého i jednorázového užívání, já na základě své zkušenosti doporučuji zůstat u jedné značce i několik měsíců

Při výběru si dejte pozor, abyste nenaletěli na podvodníky, na trhu je aktuálně více značek ze zahraničí, jejichž účinnost v praxi je ale minimální. Doporučuji známější a ověřené značky, které mají schválení i od Úřadu veřejného zdravotnictví.

ŠIRŠÍ ÚČINKY JAK PLUS

Abych nezapomněl na jednu z nejlepších výhod, tyto pilulky mají tak bohaté složení, že kromě ejakulace mohou působit i na libido a zejména na erekci. Její kvalita a zejména dostatečně dlouhé udržení jsou pro úspěch polohy 69 nenahraditelné.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Pokud i nemáte přímo problém s nějakou extrémně rychlou a předčasnou ejakulací, doporučuji zmíněné prostředky vyzkoušet. Pomohou vám i s lepší erekcí a zejména s udržením po delší dobu. Nezbytnou podmínkou však je, že si vyberete jen kvalitní značku, což se dá rozeznat i podle vysoké koncentrace účinných látek.

Druhým aspektem, na který je třeba také dívat, jsou zkušenosti a reference jiných mužů z praxe. Díky nim víte, zda dané tabletky fungují a jak přesně. Pokud byste chtěli znát mé dlouholeté zkušenosti, tady je tabulka značek, které hodnotím nejlépe:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.6/5 - (25 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *