Poloha jezdkyně

Poloha jezdkyně

Poloha jezdkyně, případně její alternativa, poloha obrácené jezdkyně, patří rozhodně mezi ty nejpopulárnější sexuální polohy z pohledu žen. Umožňují jim kontrolu nad sexuálním stykem, nakolik je žena nahoře na muži a umí si tak regulovat intenzitu i rychlost průniku penisu do vagíny. Poloha dává zároveň možnosti i na tření klitorisu.

Mezi největší přednosti pozice jezdkyně patří také jednoduchost a prostorová nenáročnost. Možnosti, kde všude je možné tuto polohu zkusit, jsou prakticky neomezené, ať už jde o interiér nebo exteriér. Nevyžaduje si ani příliš mnoho cviku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Vzhledem k tomu, že poloha je populární a určená prakticky pro všechny milenců od začátečníků až po experty, rozhodl jsem se jí věnovat blíže. Podíváme se také na její možné vylepšení a tipy, jak si ji užít z pohledu muže i ženy ještě více.

Poloha jezdkyně: popis, technika, výhody, nevýhody

Pozice jezdkyně je zaměřena primárně na ženy, kterým dává unikátní kontrolu tím, že jsou nad mužem a mohou si sami určovat tempo sexuální stimulace. Zároveň to dává mužům volnost, díky čemuž se mohou více věnovat tělu své partnerky.

Poloha jezdkyně se dá využít k vaginální i anální sex

Nejběžnější provedení polohy je, že muž si lehne na postel, mírně v kolenou pokrčí nohy, žena si svým klínem klekne nad jeho a muž může penisem proniknout do ní

Alternativou je poloha obrácené jezdkyně, kde je tato pozice stejná, akorát žena si klekne na muže tak, že je k jeho obličeji otočena zády

Jaké benefity poloha přináší? Ty nejlepší, jaké si mohou muž i žena představit. Je nenáročná na technické provedení, lze ji zkusit opravdu všude, hodí se na úvod i závěr milování a dává rukám úplnou volnost pro vzájemnou stimulaci dalších erotogenních zón. Abyste si milování užili, třeba všechny tyto výhody plně využívat.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o nevýhody této polohy, pár jich je, ale nejde o nic vážného:

přílišná intenzita a špatná technika mohou vést k úrazům na penisu
pokud je žena vzpřímená, poloha může být málo intimní
při poloze obrácené jezdkyně, čili zády k muži, se ztrácí vizuální zážitek
při delším ježdění jsou u ženy více namáhané stehna a hýždě
muž se sice může hrát s její prsy, ale přístup ke klitorisu už nemá

ŽENY, NEZAPOMÍNEJTE NA PARTNERA

Přestože je poloha jezdkyně samozřejmě primárně o uspokojení ženy a o tom, aby žena měla kontrolu nad orgasmem, třeba se dívat i na spokojenost partnera. Při této poloze by se měla žena alespoň rukama a polibky na hrudník věnovat partnerovi.

Jak a kdy polohu jezdkyně využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha jezdkyně i obrácené jezdkyně se hodí tak na rychlovku, jakož i na delší milování. Dá se využít prakticky všude, na posteli, v autě, venku v přírodě na dece, na stole, zkrátka opravdu všude. Touto polohou můžete začínat i končit sex.

Pokud si ji chcete ještě o něco vylepšit, vyzkoušejte toto:

V sedě pro lepší průnik: Pro lepší průnik a více těsného kontaktu doporučuji, aby muž neležel, ale seděl. Lépe tak pronikne do ženy a může ji hladit, dívat se jí do očí, případně rukou masírovat její poprsí.

Hříšné nohy: Toto vylepšení cíli na muže, kteří mají rádi ženské nohy, například v silonkách. Žena si namísto kleknutí na muže lehne a nohy vztáhne k němu aby je mohl masírovat. Rukama se pak zapírá a tak na muži jezdí.

Poloha obrácené jezdkyně intimnější: Pokud si chcete užít více těsného kontaktu, žena se může při obrácené poloze mírně zaklonit dozadu a muž naopak mírně dopředu. Ideální je, pokud se při tom o něco opírá, například zeď.

Na všech čtyřech: Zajímavým vylepšením je, aby žena na muži neklečela, ale si na něj jakoby sedla. Po vniknutí penisu do vagíny se pak mírně zakloní dozadu a opře rukama o zem, podobně jako i chodidly. Takto umí lépe řídit intenzitu sexu.

Stimulace bodu G: Ačkoli se to na první pohled možná nezdá, poloha obrácené jezdkyně je ideální na stimulaci bodu G. Podmínkou je, že žena se bude trochu více naklánět dozadu k mužově hlavě a zároveň tlačit pánev dopředu k jeho nohám.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o poloze jezdkyně

Ať už jde o klasickou polohu jezdkyně nebo její některá vylepšení či alternativy, například polohu otočené jezdkyně, existuje několik praktických otázek, jejichž zodpovězení může zlepšit využitelnost této pozice. Zde jsou:

Jakým způsobem může muž zapojit aktivněji do této polohy?

Jednoznačně tou největší výhodou, kterou mu pozice jezdkyně poskytuje a to volnýma rukama. Při poloze obrácené jezdkyně se může věnovat více zadečku a nohám, ale pokud je žena hlavou k němu, bez problémů může dráždit i její poprsí a boky.

Jakým způsobem je nejlepší užít si při této poloze anální sex?

Jednoznačně třeba přirážet pomaleji a žena by měla být tím, kdo intenzitu sexu kontroluje nejvíce. Ideální je polohu jezdce vylepšit tak, že muž bude sedět a ne ležet a žena bude k němu otočena zády. Muž tak může stimulovat rukama její pochvu a klitoris.

Může žena dosáhnout klitorální i vaginální orgasmus?

Ano, záleží na tom, jaké provedení polohy zvolí. Pokud bude čistě jen přirážet ve vzpřímeném směru, může díky průniku penisu do hloubky vagíny dosáhnout vaginální orgasmus. Pokud se bude snažit třít pochvou o muže, klidně může mít i klitorální orgasmus.

Existuje nějaké riziko úrazu penisu při této pozici?

Ano, ale nemusí být vyšší, než u jiných pozicích určených pro vaginální pohlavní styk. Základem je, aby při samotném styku penis neopustil vagínu, čili aby se žena příliš nezvedala nad muže. Tehdy nemusí být rizikové ani intenzivnější přirážení.

Je poloha jezdkyně vhodná i na početí potomka?

Ano, podle výzkumů patří mezi tři nejvíce využívané polohy pro otěhotnění. Kromě této pozice se zde umístili i misionářská poloha a poloha na pejska. Výhodou polohy jezdkyně je, že umožňuje hluboký průnik penisu až do zadní části vagíny.

PŘIRÁŽET NEMUSÍ LEN ŽENA

Podle toho, co jsem se dočetl od žen ohledně této polohy, zdá se, že muži ji berou příliš pasivně. To tak vůbec nemusí být, i muž by měl zvedat pánev a snažit se lépe přirážet k ženě. Pomůže jí to a může to být i velmi vzrušující!

Jak fungují přípravky na podporu libida u žen a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJednou z možností, jak si užít polohu jezdkyně ještě více, je podpořit sexuální apetit a sexuální energii u žen. Velmi dobrým způsobem, jak toho dosáhnout, jsou i přírodní afrodisiaka ovlivňující hormonální hladinu u žen a zvyšující jejich libido.

Tyto afrodisiaka lze nalézt ve volně dostupných přípravcích:

Jedná se buď o tabletky nebo krémy a gely pro venkovní použití, přičemž jejich cílem je pomocí rostlinných extraktů a aminokyselin zlepšit prokrvení pánve a pochvy

Výše zmiňované pozitivní účinky na podporu libida u žen dosahují přípravky vhodnou kombinací více přírodních látek. Mezi rostlin jde o extrakty bylin typu Muira Puama či Damiána, které pozitivně ovlivňují sexuální vitalitu. Běžnou součástí jsou i aminokyseliny na zlepšení prokrvení cév, například L-Arginin a L-Citrulin.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Bez ohledu na formu, tyto přípravky nabízejí řadu benefitů:

bezproblémové užívání z hlediska nežádoucích či vedlejších vlivů, které jsou díky rostlinnému složení účinných látek minimálně
velmi dobrou dostupnost, nakolik přípravky si můžete koupit bez předchozí návštěvy u lékaře, netřeba žádný recept nebo předpis
výborný poměr hodnoty a ceny, protože několik tablet, gelů i krémů prodávají přes své oficiální eshopy přímo jejich výrobci

Pokud jde o užívání, přípravky pro vnější použití se standardně nanesou zhruba hodinu před pohlavním stykem přímo na intimní partie, čili vnější část pochvy a její okolí. Pokud se rozhodnete pro tabletky, nejlepší je každodenní a dlouhodobější dávkování.

BEZ PŘEDPISU, ALE ZODPOVĚDNĚ

To, že koupě těchto přípravků a produktů není vázána na lékařský recept, neznamená, že byste je měli využívat nezodpovědně. Doporučuji dodržovat maximální denní dávku při tabletách a ani s krémy či gely na venkovní použití to příliš nepřehánějte.

Přípravky, které vyzkoušela moje partnerka a její zkušenosti s nimi

Tyto přípravky se hodí na všeobecnou podporu libida u ženy a také na zlepšení její vzrušivosti, což využila i moje partnerka, když se jejich rozhodla používat. Nabídka na trhu je dostatečná, na výběr jsou různé značky tablet i krémů či gelů pro venkovní použití. Při jejich výběru by ale měla rozhodovat kvalita složení, ne jen cena.

Druhým důležitým kritériem jsou reference. U každé ženy mohou přípravky účinkovat mírně odlišně, protože mají přírodní složení. Pokud byste se chtěli inspirovat zkušenostmi mé partnerky, toto jsou značky, které jí pomohly nejvíce viditelně:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
4.7/5 - (25 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *