Poloha kleště

Poloha kleště

Na první pohled je tato poloha náročnější pro muže i pro ženy a mnoho lidí si u hned na úvod řekne, že to ani nestojí za to zkoušet. Opak je ale pravdou, zejména z pohledu žen, které mohou při této poloze dosáhnout velmi zajímavý vaginální orgasmus. Důvod? Penetrace penisu do vagíny je velmi hluboká a jako bonus je zde dráždění bodu G.

Muži si tuto polohu, která se hodí i uprostřed milování nebo na jeho konec, oblíbí kvůli tomu, že může působit na oddálení ejakulace. Pozice je zajímavá i tím, že ačkoliv žena je při ní nahoru, ani muž nemusí zůstat úplně pasivní.

Právě naopak, má volné ruce a tak se může věnovat partnerce. Ta mu díky napnutému tělu ohnutému dozadu nabízí skvělou vizuální stimulaci. V každém případě, poloha kleští je něco víc, než jen obyčejná ložní gymnastika. Čtěte dál a uvidíte sami.

Poloha kleště: popis, technika, výhody, nevýhody

Pokud jde o polohu kleští, tak ta je určena pro muže i pro ženy, kteří si rádi užívají netradiční pozice a nebojí se ani trochu akrobatických vizí. Rozhodně však nepatří mezi nějaké velké extrémy a při troše cviku si ji může užít každý pár.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Poloha se používá primárně pro běžný vaginální styk

Muž si lehne nebo sedne na postel, žena si na něj obkročmo klekne, penis zasune do pochvy a následně se zakloní dozadu

Úvodem stačí mírný záklon s dlaněmi opřenými o zem, kdy žena může více kontrolovat přirážení, pro náročné je možný úplný záklon dozadu

Poloha kleště je velmi zajímavá pro oba milenců, zejména muži umožňuje vychutnat si dokonalý pohled na tělo své partnerky. Může se přitom zapojit i rukama, například hladit její prsa a dráždit klitoris. Pro ženu je výhodou polohy možnost dosáhnout při správné technice skvělý vaginální orgasmus, ale stejně tak i vyvrcholení stimulací klitorisu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pozice však s sebou přináší i pár nevýhod či menších problémů:

poloha je fyzicky náročná tak na muže, tak na ženu
někdy může mít muž problém dosáhnout orgasmu
poloha není příliš intimní a je zde málo kontaktu
bez spolupráce s mužem a správné techniky žena nedosáhne vaginální orgasmus
pozice kleště vyžaduje velkou flexibilitu ženy

POUZE PRO POKROČILÉ MILENCE

Tato poloha je náročnější nejen na fyzické možnosti ženy, ale také na správné technické provedení ze strany obou milenců. Doporučuji ji proto pokročilejším párům, které již mají nějaké zkušenosti s polohou ženy nahoře, případně už znají to, co je vzrušuje nejvíce.

Jak a kdy polohu kleště využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Prostakan forte: ZkušenostiPozice kleště se hodí do interiéru i exteriéru, základem je možnost ženy opřít se. Hodí se uprostřed milování a na jeho úvod, i kvůli působení polohy na příliš rychlou ejakulaci. Dá se však využít i na závěr kvůli dosažení zajímavého orgasmu pro ženu.

Zde je několik možností, jak ji ještě více využít:

Rozpalte se na úvod: Přestože je poloha ideální na hluboký průnik a penetraci vagíny penisem, na úvod doporučuji jako předehru jemné dráždění. Žena se může třít pánví o penis, ten jí zas může rukama hladit prsa, boky a zadeček.

Nejen přirážení: Pozice kleště je skvělá možnost využít i jiné typy pohybu, nejen přirážení. Žena dokáže přežít nejlépe vzrušení v případě krouživých pohybů pánve, při pohupování se a při mírném vlnění.

I muž může být aktivní: Poloha kleští poskytuje muži při zakloněné partnerce nejen skvělý výhled, ale také příležitosti na aktivitu. Já doporučuji rukama se věnovat jí stehnům, poprsí a zejména pochvě, pozice je ideální pro stimulaci klitorisu.

Příležitost pro bod G: Chcete si užít více stimulace známého bodu G? Není nic jednoduššího, čím více se žena zakloní dozadu, tím lépe a intenzivněji bude dráždění a tření penisu na horní stěnu vagíny při jakémkoliv pohybu.

Anální sex jen pro experty: Poloha kleště se dá využít i pro anální sex, ale je to opravdu náročné a určené pro experty. V tomto případě se žena zakloní dozadu jen mírně, aby se mohla na partnerovi houpat, muž jí může mezitím dráždit klitoris.

Nejčastější otázky o poloze kleště

Většina mužů i žen při prvním pohledu na tuto polohu jen zakroutí hlavou. Důvodem je, že jim přijde příliš nemotorná. Tomu odpovídají i jejich otázky a dotazy na internetových fórech. Abych je trochu uklidnil, na ty nejdůležitější odpovím:

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Je tato poloha určena i pro dlouhodobější milování?

Příliš ne, protože v případě většího záklonu vzniká velký tlak na ženiny stehna. Pokud je však úhel menší a žena je zakloněná dozadu jen mírně, může v této poloze na závěr milování zůstat až do dosažení vaginálního nebo klitoriální orgasmu.

Mohou se při pozici kleště vyskytnout i nějaké zranění?

Z hlediska rizika poranění týkajících se penisu či vagíny je tato pozice poměrně bezpečná, protože při ní nenastávají žádné příliš akční pohyby. Může však být riziková pro páteř ženy, úplný záklon proto doporučuji jen opravdu trénovaným milencem.

Hodí se tato poloha i v období během těhotenství?

Příliš ne, ačkoliv její využití v prvních měsících nic nebrání. Pozice kleště však vyžaduje napnutí většího množství svalů včetně těch břišních, což může být komplikované. Proto doporučuji poohlédnout se po méně náročných pozicích.

Mohou si polohu užít i páry, kde mají muži krátký penis?

Ano, ale budou si muset polohu trochu více přizpůsobit. Žena se musí posunout trochu více dopředu a tak, aby maximálně dosedla na penis a umožnila mu co nejlepší průnik. Nemůže se také příliš zaklánět dozadu, jen tak, aby se rukama opřela o zem.

Kde všude se dá poloha kleště zkoušet?

Kdekoliv, kde máte pevný podklad pod sebou a dostatek prostoru kolem sebe. Můžete ji tedy praktikovat na podlaze doma, na posteli či venku v přírodě na zemi. V autě to bude problém, ve většině případů tam totiž panují stísněné podmínky.

DEJTE TOMU VÍCE ČASU

Ačkoli poloha vychází z jednoduchých pozic na koníka či jiných pozic, kdy je žena nahoře, je přece o trochu více náročnější na správnou techniku ​​přirážení a stimulace. Netřeba se proto vzdávat hned na úvod, pokud se vám nepodaří dosáhnout orgasmu, zkoušejte to dál.

Jak fungují pilulky na oddálení ejakulace a proč jejich doporučuji

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčamJelikož poloha kleště se hodí i na problém s příliš rychlou ejakulací, rozhodl jsem se podívat na tento častý jev u mužů trochu blíže. Sám jsem měl v minulosti problém s tím, že jsem dosáhl orgasmus příliš rychle, dokud jsem nenašel řešení.

Tímto řešením jsou přípravky s rostlinným složením:

Jde o pilulky na perorální užití, které obsahují rostlinné, bylinné a jiné přirozené složky normalizujíci libido a zároveň zlepšující reakce na sexuální dráždění

Složení z pohledu účinných látek bývá bohaté a poměrně různorodé. V přípravcích se tradičně vyskytují rostlinné afrodisiaka, například Všehoj asijský či Ostropestřec mariánský, které působí na libido a zároveň i na nervovou soustavu. Na zkvalitnění a prodloužení tvrdé erekce jsou tu zas aminokyseliny, velmi využívané jsou L-Lysin a L-Citrulin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kromě zajímavého složení nabízejí tabletky i tyto benefity:

dostupnost, protože jde o volně dostupné a volně prodejné přípravky bez receptu, přičemž na jejich získání netřeba žádné lékařské vyšetření
pohodlnost při koupi, víte si je totiž koupit nejen v lékárně, ale ty nejlepší značky i přímo od výrobce z jeho oficiálního eshopu přes internet
bezproblémové užívání, jelikož díky přírodnímu složení se netřeba obávat ani při dlouhodobém dávkování žádných vážnějších vedlejších efektů

Samozřejmě, tyto přípravky nejsou všelékem na každý typ příliš rychlé ejakulace, na předčasnou ejakulaci z důvodu krátké uzdičky vám příliš nepomohou. Mají však obecně podpůrné účinky a díky bohatému složení podporují například i prodloužení erekce.

DODRŽUJTE DÁVKOVÁNÍ

Pokud chcete využít účinky zmíněných přípravků na maximum, řiďte se instrukcemi týkajícími se dávkování od výrobce. Nepřekračujte maximální denní dávku a hlavně si pamatujte, že jelikož jsou to přípravky s přírodními látkami, je nutné dlouhodobé užívání.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Příliš rychlé ejakulovaných bývá někdy i důsledkem nadměrného sexuálního libida či vzrušivosti. Právě na tyto dva faktory cíli poloha kleští, ale existují i ​​jiné možnosti, jak je zvládnout. Já sám preferuji ty přirozenější, kam patří i zmíněné tabletky s přírodními složkami. Chtěli byste je vyzkoušet také? Žádný problém!

Pozor si však dejte při výběru konkrétních značek. Při jejich výběru se zaměřujte nejen na to, co vám slibuje výrobce na obalu, ale i na to, jak přípravky účinkují v praxi. Jak to zjistit? Nejlepší podle referencí a zkušeností. Zde jsou ty moje:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (23 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *